×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klitorio vibratoriai klitoris sklandžiai ypač tylus

Elementai 97 į 128136 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Patirkite stiprius ir intensyvius orgazmus su CELESTIAL LOVE vibratoriumi. Šis žaismingas vibratorius turi du variklius: ašyje esantis variklis stimuliuoja makšties sienelę, o kitas variklis teikia palaimingą malonumą klitoriui. Pasiruoškite protą sukrečiančiam orgazmui ir, jei jis taps per intensyvus, galėsite valdyti abu variklius atskirai.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona 2 Purple

    Šis patobulintas masažuoklis SONA 2 skleidžia galingas, tačiau santūrias garso bangas, kurios stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurios nematote – ir sukuria nepanašų į kurį kitą pojūtį. Kiekviena švelnaus rezonansinio malonumo banga remiasi paskutine ir baigiasi išskirtiniu ir giliu pasitenkinimu teikiančiu orgazmu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Kissable Black

    Nors Kissable šnabžda tyliai, negalime garantuoti, kad būsite. „Kissable“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas veiks 60 min. „Kissable“ yra 100% atsparus vandeniui – tai reiškia, kad galite vėl naudoti dušo galvutę tam, kam ji buvo sukurta. Jis švelnus liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš medicininio silikono, todėl Kissable lengvai valomas.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bijoux Indiscrets Better Than Your Ex Suction Clitoral Vibrator Purple

    Sveiki atvykę į ateitį. Švelnus siurbimo modeliavimas ilgesniam ir stipresniam orgazmui. Jūs niekada nejautėte tokio malonumo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Bess patogiai telpa rankoje ir siūlo tiksliausią stimuliaciją dėl naujoviškos DirectPower technologijos. Jis sutelkia dėmesį į jautrius taškus su variklio apsisukimais iki 10 000 kartų per minutę, kad suteiktų tobulą orgazmo patirtį.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba yra „kulkos“ vibratorius, kuris yra diskretiško, patogus kelionėms dydžio, tačiau suteikia galingą giliai įsiskverbiančią vibraciją ten, kur to norite. Jo smailėjantis antgalis suteikia tikslią ir plačią vibraciją, o šildymo funkcija sustiprina pojūtį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    Atsargiai, „Naughty Lippstick Vibrator“ yra išdykęs ir gražus. Įmantrus juodų lūpų dažų dizainas, 10 galingų vibracijos funkcijų ir tylus volframo variklis yra sukurti taip, kad sujaudintų, kad ir kur jus nuves nuotykiai. Kampinis antgalis yra sukurtas taip, kad jūsų mėgstamiausiuose malonumo taškuose būtų taškas stimuliavimas arba viso kontakto pulsavimas. Paraudę pradedantieji ir erotikos žinovai dievins galingas vibracijas, kurias skleidžia tylus variklis.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Buzzy Butterfly Black

    Atraskite nešiojamąjį „Buzzy Butterfly“ su nuotolinio valdymo pulteliu ir kartu patirkite jaudinančius nuotykius. Dezeno perdengiamas vibratorius, kurį dėvite trumpikėse ir lengvai pritvirtinate dėl stipraus nuimamo magneto. Suaktyvinkite „Buzzy Butterfly“ mygtuku apačioje. Tada duokite nuotolinio valdymo pultą savo partneriui ir leiskite jam nuspręsti, kaip ir kada galėsite mėgautis 9 skirtingais vibracijos nustatymais ir raštais. Stimuliatorių galite greitai įkrauti naudodami pridedamą USB laidą. Nuotolinio valdymo pultas veikia su 1 CR2032 baterija.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Martinella Stimulating Lipstick 10 Vibrating Functions

    Kas gali būti moteriškesnio už gerus raudonus lūpų dažus? Na, tokios formos stimuliatorius, elegantiškas, linksmas, malonus, jausmingas...

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY MEA Velvet Green

    MEA pasaulis sukasi aplink jus ir tuo pačiu kyla iš jūsų jausmingiausių svajonių. Pajuskite šiltą glostantį vėją ir tyrinėkite kalvotų kalvų kraštovaizdį ir subtiliai kvepiančių gėlių jūrą. Tada – pasinerkite į skaidrų, be galo gilų ežerą, kurio krante aksomiškai raibuliuoja vanduo.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Pats sklandžiausias vibratorius – puikiai tinka kūno įtampai nuimti, kūno masažams nuo galvos iki kojų, erzinti ir pamaloninti erogenines zonas.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator Magenta

    Satisfyer Twirling Fun su nutrūkstančiais, galingais, cirkuliuojančiais vibracijomis gali būti naudojamas stimuliuoti klitorį, lytines lūpas ar kitas erogenines zonas. Sportišką dizainą užbaigia intuityvus valdymas.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Ieškote būdo paįvairinti pasimatymo vakarą? Neieškokite daugiau nei šio revoliucinio nuotolinio valdymo elemento su Lock-N-Play™ technologija. Diskretiškai sukurtas taip, kad tyliai įsitaisytų ten, kur reikia, ir su ilgo nuotolio nuotolinio valdymo pultu, pasimatymų vakaras tapo daug pikantiškesnis.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Sustiprinkite jaudulį, padidinkite linksmybes ir pajuskite kiekvieną pojūtį didelės raiškos dėka mūsų nuostabiai suprojektuota „Doxy Bullet“, sukurta išskirtiniam diskretiškumui ir sensacingam stimuliavimui.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Infinite Love Stimulator Fuchsia

    Mėgaukitės sensacingu klitorio stimuliavimo malonumu su Infinite Love klitorio stimuliatoriumi. Stimuliuokite klitorį savo protą sukrečiančia funkcija, kuri imituoja oralinį seksą. Pasiruoškite protą sukrečiančiam orgazmui.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Threesome 3 Mint

    3 lanksčios malonumo rankos ir 3 jėgos varikliai, naujoviškas Satisfyer Threesome 3 suteikia platų jūsų lytinių lūpų ir klitorio stimuliavimą. Minkštas silikonas ypač švelnus odai.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    Susipažinkite su Metal Mike – daugiafunkciniu metaliniu stimuliatoriumi, kuris gali būti naudojamas klitoriui, analiniam ir makšties stimuliavimui, taip pat spenelių, tarpvietės ir kapšelio stimuliavimui. Su 14,2 cm ilgio vibratoriumi manevruoti lengva, o rutulio forma ant galiuko puikiai tinka stimuliuoti smeigtuku. Vibratorius pagamintas iš metalo su silikoniniu dugnu, kuriame yra vienas mygtukas, skirtas valdyti 9 vibracijos ritmus. Naudojimo metu mygtukas bus apšviestas mėlyna LED lempute. Nesijaudindami naudokite Metal Mike vonioje ar duše, nes jis yra atsparus vandeniui. Pridedamas magnetinis USB laidas įkrovimui.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Iš silikono gaminr Satisfyer Twiling Joy savo cirkuliuojančiomis vibracijomis stimuliuoja visas erogenines zonas, tokias kaip klitoris, lytinės lūpos ar net speneliai. Virpesius galima valdyti valdymo skydeliu arba Satisfyer Connect programėle.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Besas tapo dar geresnis! Su papildomu analinių karoliukų tvirtinimu ir šildymo funkcija perkelkite jausmingą priežiūrą į kitą lygį. Bess 2 yra su keliais galvos priedai, kad pritaikyti malonumą, nesvarbu, ar ieškote tikslios stimuliacijos, g-taško taikymo, ar bet kur viduje.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Nea 2 Purple

    Dabar su dvigubai galingesne nei originalo galia ir perkurtu gėlių motyvu NEA™ 2 apima malonumą visiems jūsų pojūčiams.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Mėgaukitės sensacingu klitorio stimuliavimo malonumu su „Divine Love“ rankiniu pulso stimuliatoriumi. Šis išskirtinis dizainas turi dvi funkcijas. Stimuliuokite klitorį naudodamiesi proto pūtimo funkcija, kuri imituoja oralinį seksą, arba naudokite kitą banguotos tekstūros pusę, kad masažuotumėte vulvą galingomis vibracijomis. Abi funkcijas galima valdyti atskirai, todėl pasiruoškite stulbinančiam orgazmui.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator Pink

    OhMyC yra tylus klitorio masažuoklis sekso žaislas vulvos savininkams. Šis išorinis sekso žaislas telpa jūsų delne ir jame yra besisukantis perlas, kuris tiksliai ir tiesiogiai masažuoja jūsų klitorį.

    299 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator White

    OhMyC yra tylus klitorio masažuoklis sekso žaislas vulvos savininkams. Šis išorinis sekso žaislas jūsų delne ir jame yra besisukantis perlas, kuris tiksliai ir tiesiogiai masažuoja jūsų klitorį.

    299 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Įkraunama kišeninė raketa Elite turi visas funkcijas, dėl kurių Doc Johnson's Original Pocket Rocket tapo apdovanojimus pelniusia pagrindine atrama ir dar daugiau. Tai diskretiška mini vibracija, pagaminta iš sveikatai tinkamo silikono. Šis „Pocket Rocket Elite“ yra įkraunamas ir turi tekstūruotą silikoninę rankovę, kad galėtumėte patirti papildomų pojūčių.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Sustiprinkite jaudulį, padidinkite linksmybes ir pajuskite kiekvieną pojūtį didelės raiškos dėka mūsų nuostabiai suprojektuota „Doxy Bullet“, sukurta išskirtiniam diskretiškumui ir sensacingam stimuliavimui.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovelife by OhMiBod Rev Finger Massager Turquoise

    Neleiskite savo malonumui veikti tuščiąja eiga; Suaktyvinkite sensaciją ir įjunkite savo meilės greitį! Puikiai tinka preliudijai ar pagrindiniam renginiui, šis lengvai suimamas pirštų masažuoklis suteikia murkiančią vibraciją į visas reikiamas vietas.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Twirling Delight Berry

    Nesvarbu, ar tai būtų speneliai, klitoris ar kitos vietos – siauras „Twirling Delight“ galiukas savo cirkuliuojančiomis vibracijomis visada pasiekia karštąsias vietas. Dėl higieniško dangtelio jis taip pat yra idealus kelionių draugas.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vush Rose 2 Pink

    Patirkite skubėjimą su Vush! Sukurkite nuotaiką žvakėmis ir Rose 2 ir parodykite sau meilę, kurios nusipelnėte. Jis sukurtas su subtiliais „žiedlapiais“, kad būtų suteikta papildoma jutimo patirtis, ir turi 5 lygius ir 5 raštus, kad tiktų visiems kūno tipams. Šis įrankis yra mažas ir lankstus, tačiau jame yra malonus triukšmas ir tikslūs taškai, kurie jus tenkins. Galite naudoti kaip apšilimą arba suteikti papildomų pojūčių įvairioms kūno dalims. Tegul „Rose 2“ įgauna atmosferą miegamajame!

    159 €

    59,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Rianne S Femsation Pink

    Pasijuskite kaip moteris su šiuo kutenančiu Rianne S masažuokliu. Taškus stimuliavimas sukuria intensyvų ir ypatingą pojūtį. „Femsation“ puikiai tinka naudoti vienam arba kartu su partneriu mylintis, nes jis yra mažas ir lengvai laikomas delne. Naudodami 5 dažnius galite pasirinkti tobulą vibraciją, kuri jums labiausiai tinka. Su „Femsation“ savo tyrinėjimui galite suteikti visiškai naują dimensiją.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Shunga Obi Raspberry

    OBI yra puikus masažuoklis moteriai, ieškančiai intensyvaus klitorio orgazmo. Jo apgalvotas dizainas, vienu metu dengiantis klitorį, lytines lūpas ir tarpvietę, suteiks jums įvairiausių pojūčių. Jo galingi virpesiai atvers tau dangaus duris... Jūsų laukia laimė.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Aiko Light Pink

    AIKO buvo sukurtas moteriai, ieškantys naujų klitorio pojūčių. Du galingi jo varikliai, aptraukti į itin šilką ir lankstų silikoną, nustebins jūsų klitorį glamonėdami jį švelnumu. Dešimt (10) vibracijos režimų privers patirti nemalonių emocijų, o malonus išliks...

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Aiko Raspberry

    AIKO buvo sukurtas moteriai, ieškančiai naujų klitorio pojūčių. Du galingi jo varikliai, aptraukti į itin šilkinį ir lankstų silikoną, nustebins jūsų klitorį glamonėdami jį švelnumu. Dešimt (10) vibracijos režimų privers patirti daugybę emocijų, o malonumas išliks...

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128136 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.