×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klitorio vibratoriai juodas

Elementai 129 į 152152 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Black & Silver Kenneth Stimulating Vibe Black

    „BlackSilver“ pristato naują vibratorių ir rotatorių kolekciją su naujos kartos varikliais, kurie padidina galią ir yra patvaresni. Jo aukščiausios kokybės ypač minkštas silikoninis paviršius yra privalumas reikalaujantiems orgazmų. Visi naujosios BlackSilver kolekcijos vibratoriai ir rotatoriai yra įkraunami per USB, yra elegantiški, o jų aukščiausios kokybės, itin minkšta ir hipoalerginė silikoninė apdaila yra pliusas išrankiausiems orgazmams.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Joupie Black

    Elegantiškas dizainas ir aukščiausios kokybės „Made in Germany“ dera už prieinamą kainą. JOUPIE yra plonas ir kompaktiškas, baterijomis valdomas mini vibratorius su paprastomis funkcijomis ir jaudinančiu vibracijos nustatymu, užprogramuotu taip, kad vėl ir vėl sujaudintų. Pagamintas iš medicininio silikono ir su galingu kokybišku varikliu, tai ploniausias FUN FACTORY vibratorius (2,5 cm skersmens). Jis stimuliuoja pavienius naudotojus ir poras savo švelniai išlenktu antgaliu, nesumažinant jūsų biudžeto!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Touché S Black

    Mėgaukitės naujais malonumų horizontais su Touché – maža, bet galinga piršto rankove su vibracija, su kuria dėl apvalaus ir plataus galiuko galėsite lengviau pasiekti savo G tašką.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Ring My Bell Vibrator Black

    Apeikite visą ratą su Ring My Bell. Šis žiedo formos žaislas sukuria unikalią patirtį, idealiai tinkančią tiems, kurie ieško lengvo kontakto ir stipraus malonumo derinio.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Skins Rose Buddies The Rose Purrz

    Mažas, bet purrry formuotas, šis gražus žydėjimas skleidžia bangą po bangos giliai patenkintų, žemo dažnio, pulsuojančių vibracijų. Jo silikoninis korpusas yra švelnus liesti ir siūlo skirtingus malonumo nustatymus, todėl galite nustatyti pulsuojančius judesius, pagreitinti arba sulėtinti, kad patirtumėte jausmingesnį seksualinį potyrį.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Selopa Buzz Buddy Black Chrome

    Galinga vibruojanti kulka su elegantiška, juodai chromuota išvaizda. Dvipusis su lūpdažio forma vienoje pusėje ir suapvalinta galiuku kitoje.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ibiza Thimble Sucking Vibrator Black

    Atostogos Ibisoje gali būti įvairių formų, tačiau su šiuo pirštų stimuliatoriumi jas vertinsite kaip įdomią kelionę! Jis turi gražią formą, kad būtų patogus valdyti, ir pasiūlys jums nuostabią klitorio siurbimo funkciją ir vibraciją, kuri gali nukreipti tokius dalykus kaip G taškas.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Nude Clit Massager Black

    „Nude“ tikime grynumo ir kokybės galia. Štai kodėl kiekvienas mūsų gaminys yra kruopščiai sukurtas, kad suteiktų jums kuo natūralesnę patirtį. Atsisveikinkite su viskuo, kas mažiau nei nepaprasta, ir atraskite tikrąją malonumo esmę naudodami mūsų švarius ir rafinuotus žaislus.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Vibe Pad Double Vibration with Remote Control Black

    Vibe Pad yra naujoviškas vibracinis padėklas su dviem varikliais, kurie vibruoja dviejose ergonomiškose vietose, puikiai tinka erogeninių zonų stimuliavimui be rankų. Vibe Pad turi 10 skirtingų vibracijos režimų, kuriuos galite lengvai valdyti pridedamu belaidžiu nuotolinio valdymo pultu.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Mini Vibrator Black

    Šilko švelnus ir lankstus universalus malonumas!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Aiko Black

    AIKO buvo sukurtas moteriai, ieškantys naujų klitorio pojūčių. Du galingi jo varikliai, aptraukti į itin šilką ir lankstų silikoną, nustebins jūsų klitorį glamonėdami jį švelnumu. Dešimt (10) vibracijos režimų privers patirti nemalonių emocijų, o malonus išliks...

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy O-Sensual Rapture Twin Clitoral or Nipple Vibrator Black

    Šis universalus spenelių vibratorius turi dvi lanksčias ausis, kurios gali būti prigludusios prie klitorio arba spenelių, kad būtų tikslingai stimuliuojama. Su 9 skirtingais vibracijos režimais ir 4 greičiais kiekviename režime Rapture Twin siūlo įvairius pojūčius. Dėl savo diskretiško ir kompaktiško dizaino jis taip pat puikiai tinka malonumui keliaujant.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gcat Mystic Noir

    Išlaisvinkite savo murkimo malonumą naudodami GCAT – didžiausią „Gvibe“ siurbimo pojūtį.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Charmed 10X Vibrating Silicone Teardrop Necklace Black

    Derinkite madą su preliudija, kad gautumėte šį vibruojantį ašarų vėrinį! Pagaminta iš šilko glotnaus, aukščiausios kokybės silikono be ftalatų, tai yra tinkamiausia medžiaga visoms jūsų seksualioms kūno dalims!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bang! 10X Bullet Rechargeable Metallic Black

    Mažas, galingas ir paprastas! Ši vibruojanti kulka yra lygi ir sunkiai pasiekiama, kad ją būtų galima trinti ir išspausti. Mėgaukitės 10 vibracijos modelių bet kada ir bet kur – šis mažas velniukas telpa krepšiuose, piniginėse ir net kai kuriose piniginėse! Lengvai pasislepia stalčiuose ir yra pakankamai nepastebimas, kad nepatrauktų kieno nors dėmesio, kad galėtumėte žaisti aiškiai.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bang! 10X Mini Silicone Wand Black

    Tai skirta diskretiškiems hedonistams. Tiems, kurie visada pasiruošę linksmybėms. Tai tiems keliautojams, kurie atsineša žaislus. Dėl nakvynių ir nakvynių jums pasisekė. Ši maža lazdelė puikiai tiks tarp jūsų ir jūsų partnerio, kad galėtumėte užsiimti audringais užsiėmimais, kai tik šiek tiek daugiau stimuliacijos pasiteisins.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bang! 10X Mini Wand Silicone Black

    Tobulas kelionių draugas! Ši maža lazdelė telpa į delną, tačiau duoda galingą smūgį! Kad ir kur eitumėte, įmeskite jį į kelioninį krepšį, piniginę, didelę kišenę arba įmeskite į stalčių namuose! Dabar galite mėgautis mėgstama lazdelės atmosfera neužimdami tiek daug vietos!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bang! Vibrating Bullet with Remote Control Black

    Pasiruoškite sprogimui su šia maža, bet galinga vibruojančia kulka! Itin galingi „Bang Bullets“ nustebins jus savo galinga smūgine galia, valdoma pridedamu belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu – linksminkitės savo partnerį pagal savo užgaidą namuose ar mieste ir žaisdami viešai!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shegasm Shegasm Mini 12X Mini Silicone Clit Stimulator Black

    Šis galingas vibratorius yra puikus kelionių draugas! Mėgaukitės 3 greičiais ir 4 siurbimo būdais iš šio mažo, bet diskretiško klito stimuliatoriaus! Ergonomiškai suprojektuotas galas švelniai išlenktas, kad puikiai derėtų su klitoriu ir būtų malonumas be įtempimo! Užmaukite nedidelį dirželį ant piršto, kad jis priglustų ir išliktų skanus pojūtis prie pat pirštų galiukų.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Unihorn Wild Spirit Black

    Sukurkite tikrą magiją su šiuo diskretišku mini vienaragio vibratoriumi! Sukurtas kompaktiško ir mielo vienaragio formos formatu, „Wild Spirit“ siūlo 10 nuostabių vibracijos režimų ir 10 laižymo liežuvio pulsacijų dėl dviejų variklių.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold Nouveau Mini Massager

    Jei lazdelės masažuoklis jums per didelis ir intensyvus, šis mini masažuoklis yra puikus pasirinkimas. Dėl kompaktiško dydžio šis žaislas idealiai tinka pasiimti su savimi, kur tik norite. Daugiafunkcis masažuoklis turi nuostabią minkštą galvutę ir galingą vibraciją, yra įkraunamas USB laidu.

    76,90 €

    37,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Big Teaze Toys Bath Bomb Surprise with Vibrating Body Massager Vanilla

    Kvepiantis vonios druskos rutulys su vibruojančiu kūno masažuokliu viduje kaip staigmena.

    26,90 €

    12,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Blush Temptasia Remote Control Panty Vibe Black

    Temptasia Wearable Panty Vibe yra galingas nuotoliniu būdu valdomas (iki 32 pėdų) kelnaičių vibratorius, kurį galite valdyti patys arba su partneriu. „Pinty Vibe“ turi 10 galingų vibracijos funkcijų, kurios leis jums ištirti daugybę pasirinkimų, skirtų jūsų malonumui.

    76,90 €

    27,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas
  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Mini Vibrator + Lubricant + Storage Bag

    Mini vibratorius + NEMOKAMAS lubrikantas + NEMOKAMAS užtrauktuku užsegamas krepšys!

    37,90 €

    22,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

Elementai 129 į 152152 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.