×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai nepralaidus vandeniui G taškas

Elementai 129 į 160271 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • VIVE Nami Purple

    NAMI yra naujas mūsų dvipusės VIVE019 masažo lazdelės posūkis. Su dviem0 funkcijų naujos kartos F1 varikliai ir pažangiomis technologijomis (du variklius galima valdyti1).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    „Pocket Wand“ yra sukurtas aplink labai galingą vibracijos variklį, skleidžiantį didžiausią galią ir nenusileidžia daugeliui didelių lazdelių masažuoklių. Gaminys turi 3 vibracijos intensyvumo ir 4 vibracijos režimus, kurie padeda lengvai pasiekti kulminaciją pasirinkus pageidaujamus nustatymus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Carina Black

    Patirkite malonumą iš sekso žaislo kaip niekas kitas su šiuo įkraunamu triušio vibratoriumi. Šis vibratorius stimuliuoja klitorį ir g tašką kartu su galinga vibravimo ir šildymo temperatūros funkcija, suteikdamas jums tikroviškus pojūčius.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    šį žaislą galite naudoti įsiskverbimo metu. Tai stimuliuoja jos G tašką ir klitorį bei jo gaktą. IPX7 atsparus vandeniui ir dulkėms sertifikatas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Soft Touch džiaugsmo davėjas!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotolinio žaidimo ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova vilioja klitorį jausmingomis oro impulsų bangomis, o G tašką stimuliuoja galingomis vibracijomis. Dėl lanksčios grandinės jungties vibratorius prisitaiko prie jūsų anatomijos, kad džiugintų silikonų tik tobula stimuliacija.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sunray Lilac

    Mėgaukitės tuo pačiu metu G taško ir klitorio stimuliavimu su Satisfyer Sunray vibracijos ir oro impulsų savybėmis. Programėlėmis valdomas silikoninis triušis turi lanksčią jungtį, kuri lengvai prisitaiko prie jūsų anatomijos.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Good Vibes Only Tate G-Spot Vibrator Turquoise

    Tate G taško vibratorius yra klasikinis vibratorius. Jis turi tvirtą sukibimą, todėl naudojant vibratorių patogu laikyti. Dėl savo ergonomiško dizaino jis be vargo pasiekia reikiamas vietas. Tate vibratorius yra šilko švelnumo ir lengvai valdomas. Jis turi 10 vibracijos nustatymų ir yra atsparus vandeniui, todėl galite jį naudoti duše ir vonioje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Šį žaislą galite naudoti įsiskverbimo metu. Tai stimuliuoja jos G tašką ir klitorį bei jo gaktą. IPX7 atsparus vandeniui ir dulkėms sertifikatas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Du galingi varikliai ir ergonomiška Heat Wave forma tuo pačiu metu stimuliuoja G tašką ir klitorį. Malonų masažą užbaigia sušilimo funkcija, kuri programėle valdomą seksualinės gerovės įrenginį įkaitina iki 39 laipsnių Celsijaus.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Visiškai stilingas su kitais Goddess Collection žaislais, Belenos pagamintas iš tamsiai mėlyno silikono su aukso spalvos detalėmis. Klasikinis vibratorius turi žiedo formos rankeną su metaline danga, kuri leidžia lengvai suimti ir atrodyti prabangiai. Pagamintas iš skysto silikono, šis vibratorius yra švelniai švelnus liesti.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Soraya Wave Black

    Protą sukrečiančio malonumo potvynio banga.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Padvigubinkite savo malonumą su šiuo žaismingu dizainu, kuriame lankstus klitorio stimuliavimas derinamas su tvirtu kotu. Prabangi šildymo funkcija imituoja tikroviškų prisilietimų šilumą ir turėtų suvaldyti jūsų įtampą bei užpildyti jūsų malonumo puodelį.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Fun Black

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotoliniu žaidimu ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rechargeable Power G

    Šis smulkus ir plonas atmosfera yra puikus diskretiškas kompanionas prie bet kokio naktinio staliuko, o iš septynių galingų greičių ir funkcijų galite nustatyti, kad jūsų žaislas atitiktų tikslią fantaziją jūsų ryškioje vaizduotėje. Nebijokite sušlapti, nes šis naujas draugas yra visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas, o paprastas valdymas vienu mygtuku pašalina bet kokius spėliones iš malonumo lygties. Švelniai išlenktas antgalis leidžia lengvai pasiekti G tašką, o nuvalyti galima spustelėjus žaislų valikliu ir nuplauti šiltu vandeniu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Reverb Lilac

    ROMP Reverb yra triušio vibratorius su Pleasure Air technologija. Tai apima vidinę G taško vibratoriaus ranką ir išorinę klitorio siurbimo stimuliavimo galvutę, kurios kartu suteikia dviejų tipų stimuliaciją tiek viduje, tiek išorėje, kad būtų pasiektas galingas, mišrus orgazmas. Jame yra 10 siurbimo lygių, 3 vibravimo greičiai, 7 vibravimo modeliai ir kelionės užraktas. Jis yra įkraunamas ir atsparus vandeniui.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Programėlė G-Spot Flex 4 Connect suteikia jums ypač talentingo meilužio patirties. Dėl vidinio laido G taško vibratorius tampa triušio vibratoriumi vos vienu judesiu. Valdykite jį naudodami „Satisfyer Connect“ programą, kad sukurtumėte asmeninį erotiškumą.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 palepins G tašką ir klitorį taip, kaip jums patinka. Lankstus kotas leidžia G taško vibratorių paversti triušio vibratoriumi. Du galingi varikliai atneša jums karštą kulminaciją.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    „Sway“ apgalvotai išpuoselėta forma ir triukšmingos vibracijos kiekviename gale yra sukurtos taip, kad pasiektų visas maloniausias jūsų vietas tiek viduje, tiek išorėje. Lygi kreivė ir pakeltas stimuliavimo taškas viename gale idealiai tinka Gspot ir klitorio tyrinėjimui, o didesnis, bulbesnis galas puikiai tinka žaisti P tašku ir mėgautis visu kūnu. Papildomi prabangūs šildantys pojūčiai suteikia atpalaiduojančią ir patogią patirtį visiems naudotojams.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Couply turi įpurškiamą skysto silikono unibody korpusą, o tai reiškia, kad skystas silikonas įpurškiamas per formą vientisai, be sujungimų ar angų, nerasite tų erzinančių žymių, kurias paprastai galime rasti tokio tipo žaisluose. Dėl šios priežasties jis taip pat yra visiškai lankstus, todėl galite jį įdėti į patogiausią ir maloniausią padėtį.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Ar dydis svarbus? Priklauso ko tu nori. Jei nori būti drėgnesnis, labiau įsijungęs ir patirti gilesnius pojūčius nei bet kada anksčiau, tuomet nori ilgo, stipraus atmosferos, kuri pataikys į jūsų vietą, šalia gimdos kaklelio, kuri, kaip buvo parodita, sustiprės. susijaudinimas.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Trysta Violet

    Tikslinis riedantis G taško vibratorius.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Date Night Set

    Pasimatymo naktis atneš jums galingą, mišrų orgazmą dviems su triušio vibratoriumi Nova 2 ir vibruojančiu penio žiedu Pivot. Šis išskirtinis dovanų rinkinys skirtas maksimaliai išnaudoti preliudiją ir mėgautis malonumu visą naktį. Tobulas poravimas norint išsiaiškinti savo poreikius ir norus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Du galingi varikliai ir ergonomiška Heat Wave forma tuo pačiu metu stimuliuoja G tašką ir klitorį. Malonų masažą užbaigia sušilimo funkcija, kuri programėle valdomą seksualinės gerovės įkaitina iki 39 laipsnių Celsijaus.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Flex Black

    Su 3 galios varikliai „Double Flex“ suteikia vienodą stimuliuojantį dėmesį G taškui, klitoriui ir išorinėms lytinėms lūpoms. Dėl silikoninės lanksčios technologijos prietaisas yra ypač patogus – per programą vis tiek suteikia jaudinančių vibracijų.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Šis smulkus ir plonas atmosfera yra puikus diskretiškas kompanionas prie bet kokio naktinio staliuko, o iš septynių galingų greičių ir funkcijų galite nustatyti, kad jūsų žaislas atitiktų tikslią fantaziją jūsų ryškioje vaizduotėje. Nebijokite sušlapti, nes šis naujas draugas yra visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas, o paprastas valdymas vienu mygtuku pašalina bet kokius spėliones iš malonumo lygties.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved The G-Rave Purple

    Daugiau informacijos apie šį gaminį netrukus Paverskite savo miegamąjį reivo klubu su žaislu, kuris nuteikia jūsų malonumui! Leiskite švytinčioms koto ir antgalio lemputėms naršyti žaidime su švelniai išlenkta galva, kuri kiekvieną kartą atsitrenkia į G tašką. Ribotas apykaklė kutena pakeliui, kad jaustųsi žavinga, o jūs galite pasirinkti iš 7 galingų greičių – net po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas. Nuvalykite žaislų valikliu ir šiltu vandeniu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Dėl lanksčios uodegos jis prisitaiko prie jūsų kūno. Labai patogus ir tylus, idealiai tinka žaisti lauke ir viešose vietose. IPX7 atsparumo vandeniui ir dulkėms sertifikatas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    „Double Love“, mūsų prabangus porų vibratorius, jaudinančiu minkštu silikonu ir aukštos kokybės tauriuoju metalu. Dvigubai suporuotas su patogiu belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir mūsų technologijų programėle, galima aukštais dideliais atstumais, o pasirinkimų – begalės!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Orgazmo ažiotažas tęsiasi! Virusinis OG PRO buvo atnaujintas su nuotolinio valdymo pulteliu ir stipresniu, ilgiau trunkančiu siurbimu, kuris gali nusiųsti jus į pomirtinį gyvenimą.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160271 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.