×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai rožinis G taškas

Elementai 33 į 64150 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Jums nebereikia „Tinder“, kad galėtumėte mėgautis maloniu seksu vienam ar su partneriu. Atsparus vandeniui, galingas, švelnios tekstūros, kviečiančios pasilepinti, kad padidintumėte trynimo malonumą, ir su dviem varikliais, o ne vienu varikliu precedento neturinčiam dvigubam stimuliavimui, Bruno by Intense yra poroms skirtas vibratorius su nuotolinio valdymo pulteliu, kuris suartins jus. . Nei safaris per savaną

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson iRide Pink

    Važiuokite juo, sūpuokite ar šaukštu! iRide yra galingas naujas žaislų judėjimas. Jūs kontroliuojate ritmą, greitį ir pojūčius pačiu savo kūno judesiu, atlaisvindami rankas svarbesniems, įdomiems dalykams! Yra net dvi nepriklausomai valdomos 3 lygių vibruojančios zonos, nukreiptos tiesiai į dvi jūsų erogeniškiausias zonas! Natūraliai išlenktas dizainas leidžia jausmingai ritmingai judėti, o paminkštinta pagalvė užtikrina minkštą ir sklandų važiavimą. Pateikiama permatomoje pakuotėje. Sukurtas taip, kad tarnautų iš aukščiausios kokybės žaislams žinomų medžiagų, patogiai pritvirtinsite „iRide“ ir įsijausite į ekstazę.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys The Hammer Pink

    Stiprios tekstūros vibratorius su ryškia galva, triušio formos kliterio kutenimu ir mygtuku valdomu galios intensyvumo lygiu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Snail Vibe Pink

    SNAIL VIBE sukūrė profesionalai ir yra pagrįsta moksliniais tyrimais ir plėtra.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Osci 2

    Osci 2 yra naujos kartos svyruojantis g taško žaislas su stipresniu varikliu, patobulinta galvos forma, patogesniu žaislo kampu, drastiškai pailgėjusiu baterijos veikimo laiku (iki 5 valandų!), patobulintu ryšiu ir nauju įkrovimo būdu!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Šis vibratorius gali suteikti tiesioginio, malonumo stimuliavimo ir viso kūno masažą ir (arba) masažuoti intymias vietas. Galima naudoti abu vibratoriaus galus.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel yra universalus vibratorius, kurio nenorite praleisti! Tai galinga, talentinga ir elegantiška. Jis sukurtas ergonomiškai, kad būtų patogu laikyti. Jame yra 2 ypač galingi varikliai, kuriuos galima naudoti savarankiškai arba įmonėje. Idealiai tinka klitoriui, G taškui ir speneliams stimuliuoti. Jei norite viliojančių preliudijų ar kvapą gniaužiančių santykių, solo sekso ar žaidimo su partneriu, Angel patenkins visus jūsų poreikius.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Aštuoni atskiri komponentai viename nuostabiame malonumo rinkinyje, kad jūsų poros galėtų žaisti kuo daugiau! Tvirtas ir tamprus penio žiedas užtikrina ilgalaikį veikimą ir vibruojančią kulką jo ir jos malonumui. Erotiškas Ben Wa rutulys erzina ją nepaprasta vidine stimuliacija, o subtiliai briaunotas analinis kištukas sukuria žavingą galinių durų žaidimą su smailėjančiu antgaliu, kad būtų lengva įeiti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Dėl lanksčios uodegos jis prisitaiko prie jūsų kūno. Labai patogus ir tylus, idealiai tinka žaisti lauke ir viešose vietose. IPX7 atsparumo vandeniui ir dulkėms sertifikatas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Rose Scarlet G Pink

    Visiškai naujas Scarlet G yra čia, kad suteiktų tobulą galingą G taško malonumą! Išbandykite aptakią, atnaujintą formą su seksualia sidabrine detale ir mėgaukitės lygia satino apdaila bei itin stipriu varikliu. Kampuotas tobulai G taško stimuliacijai. Kūnas sukurtas taip, kad atrodytų aptakus ir elegantiškas, tačiau jo galva buvo sukurta taip, kad jūsų g taškui būtų suteikta daugiau energijos, kad galėtumėte patirti žemę drebinančius orgazmus.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    INYA Ripple yra naujos atmosferos atmosfera su viliojančiu briaunuotu dizainu, sukurtas taip, kad būtų malonu sulenkti pirštus. Pagamintas iš šilkinio glotnaus silikono, „Ripple“ yra varomas vienu varikliu, 3 greičiais ir 5 funkcijomis, kad galėtumėte mėgautis nepakartojama klimato patirtimi. Įkraunamas.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Galingiausias, bet mieliausias visų laikų G taško vibratorius.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT – naujos rūšies G taško stimuliatorius, kuris taip pat stimuliuos klitorį ir tarpvietę!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, trečios kartos, įspūdingai išmanus žaislas, didelis malonumas tiek moterims, tiek vyrams.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Atraskite dvigubą prasiskverbimą kaip niekad anksčiau su Orgasmic Double Do – unikaliu dvigubu dildo ir vibratoriumi viename. Šis dvigubas dildo turi dvi skirtingas galvutes su varikliais, kurie suteikia galingą vibraciją. Viena galva siūlo 9 aukštyn ir žemyn stūmimo režimus, o kitoje galvutėje – 9 vibracijos režimus, puikiai tinkančius analiniam, makšties ir klitorio stimuliavimui. Dildo turi sulankstomą korpusą, kuris įsimena padėtį ir formą. Be to, dvigubas dildo ir vibratorius viename gali būti naudojamas neribotam pramogoms, nes jis visiškai įkraunamas per USB.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Atlas Pink

    Šią aptakią, be rūpesčių atmosferą nepaprastai lengva naudoti. Tiesiog paspauskite apačioje esantį mygtuką, kad įjungtumėte žaislą ir dar kartą perjungtumėte vibracijos nustatymus, iš kurių galite rinktis iš 10, todėl žinome, kad smagiai praleisite laiką! Silikono korpusas turi ryškią galvą, kuri yra specialiai išlenkta, kad būtų nukreipta į jūsų G tašką. Kad būtų dar lengviau, šiek tiek lankstus kaklas leidžia rasti puikų kampą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Per trumpą laiką, kol pasirodė „Pillow Talk“ kolekcija, ji tapo tarptautiniu bestseleriu! Ši produktų linija išreiškia grožį, linksmumą ir galią, o Sassy yra šių idealų viršūnė. Minkštas, lankstus korpusas padeda atrasti kiekvieną savo norą, o didelis galas yra išlenktas, kad būtų užtikrintas optimalus G taško malonumas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Technologiškai pažangiausias pasaulyje apdovanojimus pelnęs G taško vibratorius ką tik atnaujintas galios ir baterijos naudojimo laikas. Pearl3 yra technologiškai pažangus G taško vibratorius, įgalintas lietimui jautria technologija. Šiek tiek išlenkta forma puikiai tinka G taško stimuliavimui ir visų rūšių išoriniam malonumui. Trys „Pearl3“ iškilimai intensyviau stimuliuoja G tašką, kai yra įkišti į kūną.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Ypač galingos vibracijos vidinei ir išorinei stimuliacijai!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Tempt & Tease™ Kiss yra dvipusis masažuoklis, kuris tiksliai žino, ko trokštate. Pajuskite šilumos kilimą su dviejų galų masažuokliu su dviem išskirtiniais galais, dviem galingais varikliais ir 7 nepriklausomai valdomomis vibracijos funkcijomis. Su universalia forma ir dviem galingais vibraciniais varikliais kiekviename gale greitai pasieksite naujas klimato aukštumas.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Pocket Wand yra kompaktiškas kišeninis lazdelės vibratorius, puikiai tinka bet kur ir bet kada. Jis suteikia nuostabiai galingas ir giliai ūžesines vibracijas bei pulso ir bangų modelius, patenkintus tuos, kurie mėgaujasi malonumu pagal poreikį. Jame yra du universalūs priedai, skirti tyrinėti ir smagiai praleisti laiką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved G-Gasm Delight Pink

    Lygios kreivės ir didelis galiukas užtikrina puikų G taško orgazmą.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Sync Couples Fuchsia

    Sync™ sukurta taip, kad būtų galima kartu su partneriu sekso. Ji stipriai stimuliuoja klitorį ir G tašką, o jūs abu kartu jaučiate jausmą.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Pridėkite šiek tiek muzikos į savo vidinį :G Note (Gerai G-SPOT) naudodami „Freestyle :G“ – belaidį muzikos valdomą vibratorių. Kai jis prijungtas prie iPod / iPhone (arba bet kurio mp3 grotuvo), vibracija pulsuoja pagal muziką, suteikdama jums nepakartojamą dvigubą jutimo patirtį su didžiausia judėjimo ir judėjimo laisve.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Itin moteriškas Butterfly Kiss jai yra didžiausias jausmingo malonumo įrankis. Kelių greičių, galingas stimuliatorius yra ypač minkštas ir subtiliai išlenktas, kad sužadintų, masažuotų ir stimuliuotų jūsų intymias saldžiąsias vietas. Naudokite jį norėdami ištirti savo drąsiausias fantazijas ir erotinius sapnus.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Stronic G Pink

    Galiausiai žaislas, suteikiantis jūsų G taškui ritminį masažą, kurio jis trokšta, be rankų. Dėl visų veržlių ir pulsuojančių veiksmų, dėl kurių mūsų STRONIC linija tapo didžiuliu aptakesnio, plonesnio dizaino hitu, STRONIC G leidžia išplėsti orgazmą nepakeliant nė piršto.

    189 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Mythical Pink

    „Mythical“ turi itin galingą 10 greičių kartos F1 vartos su lanksčiu antgaliu vibratoriumi, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad pasiektų jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! „Mythical“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas todėl iš medicininio silikono, Mythical lengva valyti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser sujungia galingą kelių greičių vibraciją į glaudžiai išlenktą nuotolinio valdymo paketą. Tik vienu mygtuko paspaudimu diskretiškame nuotolinio valdymo pulte jūs arba jūsų meilužis galėsite mėgautis didžiausiu erzinimu bet kada ir bet kur. Lengvai naudojamas stimuliatorius turi 12 vibracijos funkcijų su įvairaus intensyvumo ir modelių pasirinkimu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Platesnis antgalis ieško vidinių saldžių dėmių, o 3 vibracijos nustatymai ausyse apgaubia klitorį, kad būtų maloni palaima.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    2 galingi varikliai, besiūlė silikoninė apdaila ir tuo pačiu metu stimuliuojamas G taškas bei klitoris daro Mono Flex kiekvienos kolekcijos akcentu. Jis taip pat turi sudėtingą formą ir programų valdymą.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64150 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.