×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai daugiafunkcinis G taškas

Elementai 129 į 160165 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Lankstus triušio vibratorius Ablaze iš Vibe Couture turi energingą stūmimo funkciją G taško ašyje ir jaudinančią vibraciją klitorio stimuliatoriuje. Jis taip pat turi šildymo funkciją iki maks. 55°C – tikroviškas ir malonus jausmas. 3 varikliai turi 3 greičius ir 7 vibracijos režimus. Viską galima lengvai valdyti mygtuku ant žaislo – kartu arba atskirai.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Sparkling Sliding Bead Vibrator Cecilia Red

    Cecilia yra nuotaika su nuostabiu triuku savo rankovėje. Šiame vibratoriuje yra slankiojantis rutulys, kuris gali suktis aukštyn ir žemyn velenu 6 greičiais, taip pat 7 vibracijos ritmai, kurie taip pat gali veikti 5 skirtingais greičiais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Besas tapo dar geresnis! Su papildomu analinių karoliukų tvirtinimu ir šildymo funkcija perkelkite jausmingą priežiūrą į kitą lygį. Bess 2 yra su keliais galvos priedai, kad pritaikyti malonumą, nesvarbu, ar ieškote tikslios stimuliacijos, g-taško taikymo, ar bet kur viduje.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    „Wellness G Ball Vibrator“ suteikia vibraciją ir viliojantį riedėjimo judesį! Jo kreivinio judesio technologija sukuria judėjimą pirmyn ir atgal, masažuojantį G tašką. Su 5 galingais vibracijos greičiais ir 5 vibracijos modeliais rasite visą reikalingą galią. Pagamintas iš kūno saugaus platina sukietinto silikono, Wellness G Ball yra atsparus vandeniui, lengvai valomas ir įkraunamas magnetiniu USB.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Įkvėptas Niutono lopšio, turintis tris labai galingus variklius, sukuriančius keliaujančios ir besiplečiančios vibracijos pojūtį viduje ir išorėje, o tai sukelia didžiausią rėkiantį O!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Squidy Vibe Thrusting and Rotating Beads Silicone Black

    Šis žaislas, naujas TardeNoche šeimai, yra ypatingas ir suteiks jums nepakartojamo malonumo naktimis.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Kata Purple

    Su trimis 10 funkcijų naujovių kartos F1 varikliai ir pažangiomis technologijomis (visus tris variklius galima valdyti atskirai pagrindiniu įrenginiu arba naujonio valdymo pultu): vienas 10 funkcijų NG F1 impulsų bangų variklis jūsų G taškui, vienas 10-funkcija NG F1 vibruojantis variklis klitoriui stimuliuoti ir 10 funkcijų NG F1 variklis analiniam stimuliavimui – tai tikrai vienas jums maksimalų malonumą visose erogeninėse zonose.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    To paties stiliaus, kaip ir kiti Goddess Collection žaislai, Atropos pagamintas iš tamsiai mėlyno silikono su aukso spalvos detalėmis. Elegantiškas dueto vibratorius turi žiedo formos rankeną su metaline danga, kuri leidžia lengvai suimti ir atrodyti prabangiai. Pagamintas iš skysto silikono, šis duetas turi minkštą galiuką ir yra šilko švelnumo liesti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jopen Pave Victoria Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Nuostabus Pavé™ Victoria yra dvigubas triušio masažuoklis su akinančiomis krištolo puošmenomis, lanksčiu erzinimu ir 35 sensacingais vibracijos nustatymais, kad patirtumėte tikrai prabangų malonumą.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Išskirtinis kelnaičių vibratorius nuo 40 metų turi išsipūtusį, drebantį varpos formos kotą ir vibruojantį klitoriuką, stimuliuojantį subtiliais, stimuliuojančiais taškais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Royals The Princess Butterfly Purple

    Vibratorius Princess Butterfly yra aukščiausios klasės, universalus Tarzan vibratorius su 2 galingais varikliais. Apvalioje galvutėje yra stimuliuojančių keterų, o atskiras drugelio stimuliatorius stimuliuos jūsų klitorį ir lytines lūpas. Princesės vibratorių galima valdyti tik vienu mygtuku, kuris leidžia sklandžiai pereiti per 3 skirtingus vibracijos nustatymus ir 7 modelius.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Mėgaukitės švelniu jo lenkimų prisilietimu, dviem stipriais varikliais ir išdrįskite tuo pačiu metu stimuliuoti dvi didžiausias malonumo zonas. Jo lenktas ir lankstus korpusas sukurtas taip, kad lengvai pasiektų G tašką, o kitas galas yra atsakingas už klitorio čiulpimą. Sumaišykite vibracijos ir siurbimo režimus, kaip jums patinka, ir šis žaislas leis jums pasiekti ekstazę patogiai ir sprogstamai, būdami geriausiu draugu, kurį galite turėti šalia intymiausiomis akimirkomis.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Soyo Raspberry

    Moteriai, kuri nori visko! SOYO su savo kruopščiai išstudijuota konstrukcija ir galingomis vibracijomis atvers jums multisensorinio malonumo duris. Išskirtiniai intensyvumo nustatymai tarp apatinės ir viršutinės kamerų leis jums puikiai valdyti savo malonumą, tuo pačiu metu nukreipdami į klitorį, lytines lūpas, tarpvietę ir G tašką. Sveiki atvykę į daugelio orgazmų pasaulį!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Soyo Black

    Moteriai, kuri nori visko! SOYO su savo išstudijuota konstrukcija ir galingomis vibracijomis atvers jums multisensorinio malonumo duris. Išskirtiniai intensyvumo nustatymai tarp apatinės ir viršutinės kamerų leis puikiai valdykite savo malonumą, tuo metu nukreipdami į klitorį, lytines lūpas, tarpvietę ir G tašką. Sveiki atvykę į daugelį orgazmų pasaulį!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jülie Lovetoys Mini Rabbit Vibrator Blue

    Ypatingai lankstus „Jülie“ mini triušio vibratorius, skirtas dvigubai stimuliacijai: lankstus kotas su išskirtine galvute intensyviai masažuoja makštį iki taško G, o klitoris tuo pat metu lepinamas dilgčiojančia vibracija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Shunga Miyo Black

    MIYO buvo sukurtas moteriai, kurie mėgsta padvigubinti savo malonumą! Jis puikiai tiks klijuoti sričiai, nepaisant jūsų formos, tuo pačiu intensyviai stimuliuodamas makšties srityje ir G tašką. Lengva ir patogi rankena leis jums pabėgti į drąsiausias fantazijas ir pasiekti su daugybe orgazmų. Seksualinis susijaudinimas pačiame aukštyje!

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Luminous Alexios Ultra Soft Silicone 10 Speeds Fuchsia

    Tegul šio vibruojančio drugelio sparnai nukelia jus į didžiausio orgazmo aukštumas! Šis vibratorius, pilnai įrengtas, kad suteiktų jums plazdėjimą kaip niekad anksčiau. Su 2 ypač stipriais F1 varikliais, kurie atgaivina iki 5200 ir 15 000 aps./min.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Rabbit Entice Purple

    Lankstus triušio vibratorius Entice iš Vibe Couture turi pulsuojančią, aukštyn ir žemyn nukreiptą bangų masažą G taško kotelyje ir jaudinančią vibraciją klitorio stimuliatoriuje. 3 varikliai turi 3 greičius pulsuojančių bangų masažui ir 7 vibracijos režimus. Viską galima lengvai valdyti mygtuku ant žaislo – kartu arba atskirai.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love Not War Amore Orange

    Ši maža atmosfera yra kišenėje, tačiau stebėtinai galinga. Nesvarbu, ar esate nusiteikęs diskretiškam solo žaidimui, ar intymiam santykiui su savo partneriu, ši dailaus dizaino klasikinė kulka skirta tam, kad suteiks jums visą malonumą ir dar daugiau. Siūlo gilias galingas vibracijas, įvairiais greičiais ir modeliais, „Amore“ gali būti perbraukiamas per jūsų spenelius, tvirtai prispaudžiamas prie klipo arba naudojamas žaismingai negiliai vidinei stimuliacijai. Kulka yra klasika, o „Amore“ – klasikiniu malonumu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Labai lankstus Sweet Smile RC C ir G taško vibratorius su dideliu grioveliu G taško antgaliu ir plačiu pagrindu, idealiai tinka klitoriui ir tarpvietei stimuliuoti. Vibratorius pagamintas iš silikono ir padengtas švelnia aksomine tekstūra. Tai reiškia, kad jį galima labai lengvai įkišti ir dėvint jaučiasi itin maloniai (kelnaitės viduje).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Rabbit Entice Pink

    Lankstus triušio vibratorius Entice iš Vibe Couture turi pulsuojančią, aukštyn ir žemyn nukreiptą bangų masažą G taško kotelyje ir jaudinančią vibraciją klitorio stimuliatoriuje. 3 varikliai turi 3 greičius pulsuojančių bangų masažui ir 7 vibracijos režimus. Viską galima lengvai valdyti mygtuku ant žaislo – kartu arba atskirai.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Soyo Light Pink

    Moteriai, kuri nori visko! SOYO su savo išstudijuota konstrukcija ir galingomis vibracijomis atvers jums multisensorinio malonumo duris. Išskirtiniai intensyvumo nustatymai tarp apatinės ir viršutinės kamerų leis puikiai valdykite savo malonumą, tuo metu nukreipdami į klitorį, lytines lūpas, tarpvietę ir G tašką. Sveiki atvykę į daugelį orgazmų pasaulį!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Atlas Baby Pink

    Šią aptakią, be rūpesčių atmosferą nepaprastai lengva naudoti. Tiesiog paspauskite apačioje esantį mygtuką, kad įjungtumėte žaislą ir dar kartą perjungtumėte vibracijos nustatymus, iš kurių galite rinktis iš 10, todėl žinome, kad smagiai praleisite laiką! Silikono korpusas turi ryškią galvą, kuri yra specialiai išlenkta, kad būtų nukreipta į jūsų G tašką. Kad būtų dar lengviau, šiek tiek lankstus kaklas leidžia rasti puikų kampą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Palisades Passion Red

    Atsiduokite drąsiausioms fantazijoms ir pajuskite karštį su karštu California Dreaming® Palisades Passion. Patirkite malonumą kaip niekad anksčiau su unikaliu siūbuojančiu kibikliu ir 3 veleno vibracijos greičiais. Prabangus šildomas triušio vibratorius turi unikalų šoninį ritminį stimuliatorių, skirtą stulbinančiai išorinei stimuliacijai.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Pink

    Lankstus triušio vibratorius Ablaze iš Vibe Couture turi energingą stūmimo funkciją G taško ašyje ir jaudinančią vibraciją klitorio stimuliatoriuje. Jis taip pat turi šildymo funkciją iki maks. 55°C – tikroviškas ir malonus jausmas. 3 varikliai turi 3 greičius ir 7 vibracijos režimus. Viską galima lengvai valdyti mygtuku ant žaislo – kartu arba atskirai.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Soyo Purple

    Moteriai, kuri nori visko! SOYO su savo išstudijuota konstrukcija ir galingomis vibracijomis atvers jums multisensorinio malonumo duris. Išskirtiniai intensyvumo nustatymai tarp apatinės ir viršutinės kamerų leis puikiai valdykite savo malonumą, tuo metu nukreipdami į klitorį, lytines lūpas, tarpvietę ir G tašką. Sveiki atvykę į daugelį orgazmų pasaulį!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Miyo Raspberry

    MIYO buvo sukurtas moteriai, kuri mėgsta padvigubinti savo malonumą! Jis puikiai tiks klitorio sričiai, nepaisant jūsų formos, tuo pačiu intensyviai stimuliuodamas makšties sritį ir G tašką. Lengva ir patogi rankena leis jums pabėgti į drąsiausias fantazijas ir pasiekti viršūnę su daugybe orgazmų. Seksualinis susijaudinimas pačiame aukštyje!

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Miyo Light Pink

    MIYO buvo sukurtas moteriai, kurie mėgsta padvigubinti savo malonumą! Jis puikiai tiks klijuoti sričiai, nepaisant jūsų formos, tuo pačiu intensyviai stimuliuodamas makšties srityje ir G tašką. Lengva ir patogi rankena leis jums pabėgti į drąsiausias fantazijas ir pasiekti su daugybe orgazmų. Seksualinis susijaudinimas pačiame aukštyje!

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Mini Pleasures Collection 4pcs

    „Le Wand Mini Pleasures“ rinkinyje yra mažesnės, puikiai dovanojamos dviejų geidžiamiausių produktų versijos. Komplekte yra universalus mini lazdelės vibratorius, kuris įrodo, kad didelės galios gali būti tiekiamos mažose pakuotėse, ir maža mūsų dviejų galų nerūdijančio plieno malonumo įrankio versija, puikiai išlenkta g taško stimuliavimui. Idealiai tinka pradedantiesiems, Mini Pleasures yra aptakus ir stilingas rinkinys, sukurtas stimuliuoti visas jūsų erogenines zonas.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand XO Rose Gold

    Keliaukite euforijos bangomis ir pasiekite viso kūno orgazmus su Le Wand XO – unikaliu, dvigubu varikliu įkraunamu vibratoriumi, kuris tuo pačiu metu stimuliuoja vidinę ir išorinę stimuliaciją.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Dual Motor Waterproof Vibrator with Remote Purple

    Ar norite kuo daugiau mėgautis? Išbandykite trigubą stimuliaciją su šiuo patogiu Paloqueth prekės ženklo žaislu. Vidurinė dalis nuslysta į makštį, kur vibracijomis stimuliuos g tašką, o kamuoliukų suformuota kabykla džiugins išangę. Tada trečioji dalis pasirūpins klitoriu ir jums neliks nieko kito, kaip tik pasiduoti intensyviems orgazmams.

    45,90 €

    33,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas

Elementai 129 į 160165 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.