×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai ypač stiprios vibracijos G taškas

Elementai 65 į 9697 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Svakom Trysta Violet

    Tikslinis riedantis G taško vibratorius.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Date Night Set

    Pasimatymo naktis atneš jums galingą, mišrų orgazmą dviems su triušio vibratoriumi Nova 2 ir vibruojančiu penio žiedu Pivot. Šis išskirtinis dovanų rinkinys skirtas maksimaliai išnaudoti preliudiją ir mėgautis malonumu visą naktį. Tobulas poravimas norint išsiaiškinti savo poreikius ir norus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Flex Black

    Su 3 galios varikliai „Double Flex“ suteikia vienodą stimuliuojantį dėmesį G taškui, klitoriui ir išorinėms lytinėms lūpoms. Dėl silikoninės lanksčios technologijos prietaisas yra ypač patogus – per programą vis tiek suteikia jaudinančių vibracijų.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    „Dual Explorer“ turi 9 vibracijos režimus ir 9 stūmimo aukštyn ir žemyn nustatymus, kad stimuliuotų visas erogenines zonas. Stimuliatorius yra labai lankstus ir gali stimuliuoti makštį, klitorį, išangę, tarpvietę ir spenelius.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Šis smulkus ir plonas atmosfera yra puikus diskretiškas kompanionas prie bet kokio naktinio staliuko, o iš septynių galingų greičių ir funkcijų galite nustatyti, kad jūsų žaislas atitiktų tikslią fantaziją jūsų ryškioje vaizduotėje. Nebijokite sušlapti, nes šis naujas draugas yra visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas, o paprastas valdymas vienu mygtuku pašalina bet kokius spėliones iš malonumo lygties.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Bess patogiai telpa rankoje ir siūlo tiksliausią stimuliaciją dėl naujoviškos DirectPower technologijos. Jis sutelkia dėmesį į jautrius taškus su variklio apsisukimais iki 10 000 kartų per minutę, kad suteiktų tobulą orgazmo patirtį.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Šis triušis yra puikus vibratorius, skirtas pasiekti kiekvieną linksmą vietą. Viršutinę dalį galite pasukti 8s raštais. Taip pat galite įjungti triušį, kad jo galiukas vibruoti. Čia yra 36 nustatymai. Taip pat galite valdyti sukimosi kryptį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Šis triušis yra puikus vibratorius, skirtas pasiekti kiekvieną linksmą vietą. Viršutinę dalį galite pasukti 8s raštais. Taip pat galite įjungti triušį, kad jo galiukas vibruoti. Čia yra 36 nustatymai. Taip pat galite valdyti sukimosi kryptį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo King Vibrating Thruster Turquoise Green

    KING taiko naujovišką ZALO technologiją „PowerThrust“, kad integruotų didelio našumo variklių sistemas ir tikslias elektros pavaros struktūras. Tai pažeidžia tradicinių elektromagnetinių pavarų apribojimus ir padidina variklio traukos galią į naują lygį. Su stūmimo dažniu iki 40 kartų per sekundę, King suteikia jums galingiausią orgazmo patirtį.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    Nežiūrėk į mane, tik paliesk!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Dorcel Flexi Fabbit yra naujausias itin lankstus žaislas, kuris vienu metu stimuliuoja klitorį ir g tašką. Jo galingos vibracijos ir tekstūruotas paviršius suteiks vartotojui intensyvaus malonumo akimirkų.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Truda Lavender

    Mėgaukitės nesibaigiančiomis neįtikėtino malonumo naktimis su šiuo 7 funkcijų lenktu G taško vibratoriumi, pagamintu iš ypač minkštos silikoninės medžiagos. Šis sekso žaislas suformuotas su apvalia ir šiek tiek išsipūtusia galvute, kuri intensyviai stimuliuos visus jūsų malonumo taškus.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    MIKI yra vienas novatoriškiausių ir galingiausių vibratorių šiandieninėje rinkoje. Trijų naujoviškų 10 funkcijų naujos kartos F1 variklių ir pažangių technologijų (visi trys varikliai gali būti valdomi nepriklausomai) dėka, tai tikrai svarbiausia!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Šis „Dolphin“ yra puikus vibratorius, skirtas pasiekti kiekvieną jautrią vietą. Viršutinę dalį galite pasukti 8s raštais. Taip pat galite įjungti triušį, kad jo galiukas vibruoti. Čia yra 36 nustatymai. Taip pat galite valdyti sukimosi kryptį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Nesenstantis ir akimirksniu atpažįstamas Rock Chick Diva ikoniškos linijos ir įspūdinga galia apima neprilygstamą pasirodymą ir perkels jus į kitą orgazmo aistros lygį.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    „Getaway Plus 2“ turi sulankstomą kotą, patogiai prisitaiko prie bet kokios žaidimo padėties. Jo lenktas ir suplotas galiukas tiksliai nukreipia jūsų G tašką, maksimaliai padidinamas jūsų malonumą stimuliuojantis G tašką, prasiskverbdamas ir tyrinėdamas jūsų intymias zonas. Jis turi labai lygų paviršių, pagamintą iš ypač minkšto silikono. Getaway Plus 2 turi Nomi Tang firminį jutiklinį slankinį, kuris valdo galingą vibraciją. Jis yra įkraunamas, veikia itin tyliai ir yra atsparus vandeniui iki 1 metro gylio.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    Nežiūrėk į mane, tik paliesk!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Besas tapo dar geresnis! Su papildomu analinių karoliukų tvirtinimu ir šildymo funkcija perkelkite jausmingą savęs priežiūrą į kitą lygį. Bess 2 yra su keliais galvos priedais, kad galėtumėte pritaikyti malonumą, nesvarbu, ar ieškote tikslios stimuliacijos, g-taško taikymo, ar bet kur viduje.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Besas tapo dar geresnis! Su papildomu analinių karoliukų tvirtinimu ir šildymo funkcija perkelkite jausmingą priežiūrą į kitą lygį. Bess 2 yra su keliais galvos priedai, kad pritaikyti malonumą, nesvarbu, ar ieškote tikslios stimuliacijos, g-taško taikymo, ar bet kur viduje.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Unikalaus dizaino VIVE045 Dual Pulse Wave Rabbit vibratorius visiškai išsiskiria iš kitų įrenginių. Trys nepriklausomai valdomi naujos kartos F1 10 greičių/funkciniai varikliai maitina šį gražaus dizaino vibratorių.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rewolution Rewocurvy Rechargeable Flexible Vibrator Purple

    Kas nemėgsta gero orgazmo? Ar kuris nors iš jūsų nemėgstate maloniausių intymių santykių? Tegul tas, kuris nesimėgauja, pakelia ranką ir pasijunta išskirtinis pasaulyje, o meilužis jam skiria 1000 per valandą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Putojantis Pavé Vivian yra šilkinis lazdelės masažuoklis su akinančiomis krištolo puošmenomis, jausmingai išlenktu kotu ir 35 sensacingais vibracijos nustatymais, kad galėtumėte patirti nepakartojamą malonumą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    „Getaway Plus 2“ turi sulankstomą kotą, kuris patogiai prisitaiko prie bet kokios žaidimo padėties. Jo lenktas ir suplotas galiukas tiksliai nukreipia jūsų G tašką, maksimaliai padidindamas jūsų malonumą stimuliuojant G tašką, prasiskverbdamas ir tyrinėdamas jūsų intymias zonas. Jis turi labai lygų paviršių, pagamintą iš ypač minkšto silikono. Getaway Plus 2 turi Nomi Tang firminį jutiklinį slankiklį, kuris valdo galingą vibraciją. Jis yra įkraunamas, veikia itin tyliai ir yra atsparus vandeniui iki 1 metro gylio.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Mėgaukitės švelniu jo lenkimų prisilietimu, dviem stipriais varikliais ir išdrįskite tuo pačiu metu stimuliuoti dvi didžiausias malonumo zonas. Jo lenktas ir lankstus korpusas sukurtas taip, kad lengvai pasiektų G tašką, o kitas galas yra atsakingas už klitorio čiulpimą. Sumaišykite vibracijos ir siurbimo režimus, kaip jums patinka, ir šis žaislas leis jums pasiekti ekstazę patogiai ir sprogstamai, būdami geriausiu draugu, kurį galite turėti šalia intymiausiomis akimirkomis.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Norton Finger Vibrator Black

    Užtenka vos prisilietimo prie jūsų meilės, kad visą savaitę nuversčiau mane nuo kojų, ypač jei tai daroma su šiuo piršto rankovių vibratoriumi. Pagaminta iš silikono, turi 3 vibracijos ir 3 sukimosi funkcijas. Naudokite šį sekso žaislą, kad patirtumėte orgazmą sau ir savo mylimajam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Purple

    Aukštos klasės VIVE prekės ženklas reiškia didžiausią stimuliavimą nuolatinėmis naujovėmis! Šis aukščiausios klasės G taško triušio vibratorius gali pasigirti unikalia funkcija, kuri privers jūsų pirštus susirangyti!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Loveline Rabbit Vibrator Juicy Pink

    Ištirkite savo laukinę pusę su The Loveline dvigubo variklio silikoniniu įkraunamu G taško triušio vibratoriumi. Šis unikalios formos vibratorius sukurtas maksimaliam pasitenkinimui!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Mini Pleasures Collection 4pcs

    „Le Wand Mini Pleasures“ rinkinyje yra mažesnės, puikiai dovanojamos dviejų geidžiamiausių produktų versijos. Komplekte yra universalus mini lazdelės vibratorius, kuris įrodo, kad didelės galios gali būti tiekiamos mažose pakuotėse, ir maža mūsų dviejų galų nerūdijančio plieno malonumo įrankio versija, puikiai išlenkta g taško stimuliavimui. Idealiai tinka pradedantiesiems, Mini Pleasures yra aptakus ir stilingas rinkinys, sukurtas stimuliuoti visas jūsų erogenines zonas.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Black

    Aukštos klasės VIVE prekės ženklas reiškia didžiausią stimuliavimą nuolatinėmis naujovėmis! Šis aukščiausios klasės G taško triušio vibratorius gali pasigirti unikalia funkcija, kuri privers jūsų kojų pirštus susirangyti!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    Mėgaukitės maksimaliu lankstumu su Satisfyer Elastic Game, pagamintu iš silikono: 2 variklių ir vidinės lankstinės vielos dėka universalaus prietaiso gali būti naudojamas kaip uždedamas vibratorius, penio žiedas ar partnerio vibratorius.

    61,90 €

    26,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    Mėgaukitės maksimaliu lankstumu su Satisfyer Elastic Game, pagamintu iš silikono: 2 variklių ir vidinės lanksčios vielos dėka universalus prietaisas gali būti naudojamas kaip uždedamas vibratorius, penio žiedas ar partnerio vibratorius.

    61,90 €

    26,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas
  • Fun Toys Gjack 2 Cotton Candy

    Nežiūrėk į mane, tik paliesk!

    149 €

    95,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

Elementai 65 į 9697 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.