×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

G taško vibratoriai

Elementai 129 į 160180 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Besisukantis triušio vibratorius su siurbtuku ir vandeniui atspariu nuotolinio valdymo pulteliu (10 metrų).

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Romance Lucy Ruby Red

    Romantiški gaminiai pasižymi ryškia rubino raudonumo spalva ir prabangia išvaizda. Aukštos kokybės našumas, kurio galite tikėtis iš prabangių Dream Toys.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    „Wellness G Ball Vibrator“ suteikia vibraciją ir viliojantį riedėjimo judesį! Jo kreivinio judesio technologija sukuria judėjimą pirmyn ir atgal, masažuojantį G tašką. Su 5 galingais vibracijos greičiais ir 5 vibracijos modeliais rasite visą reikalingą galią. Pagamintas iš kūno saugaus platina sukietinto silikono, Wellness G Ball yra atsparus vandeniui, lengvai valomas ir įkraunamas magnetiniu USB.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Unikalaus dizaino VIVE045 Dual Pulse Wave Rabbit vibratorius visiškai išsiskiria iš kitų įrenginių. Trys nepriklausomai valdomi naujos kartos F1 10 greičių/funkciniai varikliai maitina šį gražaus dizaino vibratorių.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Gee Rose Gold

    Patirti G taško orgazmą dar niekada nebuvo taip paprasta! Susipažinkite su Le Wand Gee – į G tašką nukreiptu įkraunamu vibratoriumi, kuris pašalina visus spėliojimus ir sukels labai malonius pojūčius.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Putojantis Pavé Vivian yra šilkinis lazdelės masažuoklis su akinančiomis krištolo puošmenomis, jausmingai išlenktu kotu ir 35 sensacingais vibracijos nustatymais, kad galėtumėte patirti nepakartojamą malonumą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Insatiable G™ pripučiamas G-Flutter yra iš CalExotics Insatiable G™ produktų linijos, tačiau su ypatinga funkcija, kuri tikrai patiks jūsų pomėgiams. Galingas tickler yra daugialypis, kad užtikrintų visišką aprėptį, net ir tomis akimirkomis, kai esate apimtas ekstazės.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Jums nereikia būti karališku, kad galėtumėte mėgautis šia elegantiška linija. Dėl aptakaus metalo apdailos šis vibratorius tampa bet kurios kolekcijos karūnos papuošalu. Lenktas antgalis ant JEWEL puikiai tinka tiek vidiniams, tiek išoriniams malonumams.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    „Getaway Plus 2“ turi sulankstomą kotą, kuris patogiai prisitaiko prie bet kokios žaidimo padėties. Jo lenktas ir suplotas galiukas tiksliai nukreipia jūsų G tašką, maksimaliai padidindamas jūsų malonumą stimuliuojant G tašką, prasiskverbdamas ir tyrinėdamas jūsų intymias zonas. Jis turi labai lygų paviršių, pagamintą iš ypač minkšto silikono. Getaway Plus 2 turi Nomi Tang firminį jutiklinį slankiklį, kuris valdo galingą vibraciją. Jis yra įkraunamas, veikia itin tyliai ir yra atsparus vandeniui iki 1 metro gylio.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Purple

    Junona, G taško deivė! Juno yra minkštiausias, glotniausias pasaulyje G taško vibratorius, kuris suteikia galingai gilias, dvelksmingas vibracijas tiesiai į jūsų vidinius malonumo taškus. Unikalios Je Joue žemo dažnio ūžesio vibracijos gali keliauti toliau per kūną, pasiekti daugiau vidinių nervų galūnėlių ir stimuliuoti visą vidinį klitorį. Juno tikrai yra orgazmo rojus!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Geminii XLR8 Vibe Turquoise

    Panašiai kaip zodiako ženklas, Geminii XLR8 turi dvigubą asmenybę. Viena vertus, Dvyniai yra švelnūs ir protingi, o dėl lenktos galvos ir kruopščiai suformuotų keterų jie yra būtini G taško ir klitorio stimuliavimui.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    Witty buvo sukurtas kaip „jungiklis“ žaislas, leidžiantis pasirinkti p taško arba g taško stimuliavimą. Klitorio stimuliaciją pasiekia rutulys, esantis pagrindo gale.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Angelique Purple

    Šis g taško vibratorius turi lankstantį kotą, turintį 4 bangavimo funkcijas, stimuliuojančias g tašką, ir stimuliatorių, kuris puikiai tinka maloniai klitorio stimuliacijai. Vibratoriuje yra 12 vibravimo funkcijų.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Miyo Black

    MIYO buvo sukurtas moteriai, kurie mėgsta padvigubinti savo malonumą! Jis puikiai tiks klijuoti sričiai, nepaisant jūsų formos, tuo pačiu intensyviai stimuliuodamas makšties srityje ir G tašką. Lengva ir patogi rankena leis jums pabėgti į drąsiausias fantazijas ir pasiekti su daugybe orgazmų. Seksualinis susijaudinimas pačiame aukštyje!

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Right on Ron Vibrator Rose

    Ronis visada yra vietoje – tai reiškia jūsų G tašką. Ron sukurtas intensyviai G taško stimuliacijai, su 8 programomis ir 5 skirtingais intensyvumo lygiais. Ronis netgi veda duše ir vonioje: jis visiškai atsparus vandeniui ir mielai palaikytų jums kompaniją. Jei Ronis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Gee Purple

    Patirti G taško orgazmą dar niekada nebuvo taip paprasta! Susipažinkite su Le Wand Gee – į G tašką nukreiptu įkraunamu vibratoriumi, kuris pašalina visus spėliojimus ir sukels labai malonius pojūčius.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Sassy G-spot Vibrator Special Edition Purple

    Per trumpą laiką, kol pasirodė Pillow Talk kolekcija, ji tapo tarptautiniu bestseleriu! Ši produktų linija išreiškia grožį, linksmumą ir galią, o Sassy yra šių idealų viršūnė. Minkštas, lankstus korpusas padeda atrasti kiekvieną savo norą, o didelis galas yra išlenktas, kad būtų užtikrintas optimalus G taško malonumas.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Goodies Honey G-Spot Silicone Vibe Fuchsia

    Goodies prekės ženklo žaislai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės Premium silikono ir ABS. Jo forma sukurta siekiant geriau stimuliuoti G tašką. Jis turi 10 vibracijos funkcijų ir galingą, bet tylų variklį.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Labai lankstus Sweet Smile RC C ir G taško vibratorius su dideliu grioveliu G taško antgaliu ir plačiu pagrindu, idealiai tinka klitoriui ir tarpvietei stimuliuoti. Vibratorius pagamintas iš silikono ir padengtas švelnia aksomine tekstūra. Tai reiškia, kad jį galima labai lengvai įkišti ir dėvint jaučiasi itin maloniai (kelnaitės viduje).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Atlas Baby Pink

    Šią aptakią, be rūpesčių atmosferą nepaprastai lengva naudoti. Tiesiog paspauskite apačioje esantį mygtuką, kad įjungtumėte žaislą ir dar kartą perjungtumėte vibracijos nustatymus, iš kurių galite rinktis iš 10, todėl žinome, kad smagiai praleisite laiką! Silikono korpusas turi ryškią galvą, kuri yra specialiai išlenkta, kad būtų nukreipta į jūsų G tašką. Kad būtų dar lengviau, šiek tiek lankstus kaklas leidžia rasti puikų kampą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag G-Spot Vibrator Black

    Su šiuo juodu silikoniniu vibratoriumi pateikite savo G tašką. Jo galingas 10 funkcijų variklis yra tylus ir diskretiškas, o aukštos kokybės higieniškas silikonas yra visiškai saugus kūnui. USB įkraunamas naudojant pridedamą laidą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love Not War Liebe Orange

    Ar jums patinka G taško stimuliavimas, bet mėgstate viską daryti lėtai ir leisti viskam susikaupti? Tada Liebe yra žaislas jums. „Liebe“ minkšta ir lanksti silikoninė galvutė sukurta taip, kad puikiai masažuotų jūsų G tašką, kad galėtumėte pritaikyti reikiamą spaudimą. Jis pasižymi įvairiais greičiais ir modeliais ir puikiai tinka tyrinėti savo kūną, rasti savo G tašką ir leisti mėgautis savo malonumui.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand XO Rose Gold

    Keliaukite euforijos bangomis ir pasiekite viso kūno orgazmus su Le Wand XO – unikaliu, dvigubu varikliu įkraunamu vibratoriumi, kuris tuo pačiu metu stimuliuoja vidinę ir išorinę stimuliaciją.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Fuchsia

    Junona, G taško deivė! Juno yra geriausias, glotniausias pasaulyje G taško vibratorius, kuris suteikia galingai gilias, dvelksmingas vibracijas tiesiai į jūsų vidinius malonumo tašką. Unikalio Je Joue žemo dažnio ūžesio vibracijos gali keliauti toliau patirti, pasiekti daugiau vidinių galūnėlių ir stimuliuojančių visą vidinį klitorį. Juno tikrai yra orgazmo rojus!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adam & Eve Rechargeable Silicone G-Gasm Delight Turquoise

    Palepinkite savo G tašką galinga įkraunama vibruojančia palaima! Tvirtas ir plonas velenas leidžia įdėti lemputės galą giliai viduje – tobulu kampu, kad gautumėte maksimalią G taško magiją.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Miyo Raspberry

    MIYO buvo sukurtas moteriai, kuri mėgsta padvigubinti savo malonumą! Jis puikiai tiks klitorio sričiai, nepaisant jūsų formos, tuo pačiu intensyviai stimuliuodamas makšties sritį ir G tašką. Lengva ir patogi rankena leis jums pabėgti į drąsiausias fantazijas ir pasiekti viršūnę su daugybe orgazmų. Seksualinis susijaudinimas pačiame aukštyje!

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Miyo Light Pink

    MIYO buvo sukurtas moteriai, kurie mėgsta padvigubinti savo malonumą! Jis puikiai tiks klijuoti sričiai, nepaisant jūsų formos, tuo pačiu intensyviai stimuliuodamas makšties srityje ir G tašką. Lengva ir patogi rankena leis jums pabėgti į drąsiausias fantazijas ir pasiekti su daugybe orgazmų. Seksualinis susijaudinimas pačiame aukštyje!

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Ar esate pasiruošę įdomiai patirti? Love Distance Reach G perdangos vibratorius yra puikus žaislas poroms. Šis vibratorius pagamintas iš kūnui saugaus silikono. Vibratorių lengvai pritvirtinsite prie reguliuojamų diržų ir įdėję mėgausitės skania klitorio ir G taško stimuliacija. Atsisiųskite nemokamą programą ir visiškai perduokite valdymą!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas

Elementai 129 į 160180 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.