×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

G taško vibratoriai įkraunamas

Elementai 97 į 128171 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Je Joue Juno Flex G-Spot Vibrator Black

    Junona, G taško deivė! Juno yra geriausias, glotniausias pasaulyje G taško vibratorius, kuris suteikia galingai gilias, dvelksmingas vibracijas tiesiai į jūsų vidinius malonumo tašką. Unikalio Je Joue žemo dažnio ūžesio vibracijos gali keliauti toliau patirti, pasiekti daugiau vidinių galūnėlių ir stimuliuojančių visą vidinį klitorį. Juno tikrai yra orgazmo rojus!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer A-Mazing 1 Berry

    Su 2 galingais varikliais, lenkta ergonomiška forma ir siauru lanksčiu antgaliu „Satisfyer A-Mazing 1“ džiugina A tašką ir suteikia papildomos gilios stimuliacijos. Silikono apdaila yra ypač elastinga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Pretty Little Wands Bubbly Green

    Pasimėgaukite savo magiška puse ir burtų, kad gautumėte begalinį malonumą su Pretty Little Wands Bubbly. Pasinerkite į naujas malonumo aukštumas su unikaliu plonu masažuokliu su 10 vibracijos greičių, įvairiomis kryptimis lanksčiu korpusu ir maloniu dviejų galų dizainu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Su automatine, ritmine pompos funkcija, kuri suteikia makšties ir analinio malonumo!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Lici G-Spot Vibrator Purple

    Lici G-Spot vibratorius reiškia garantuotą malonumą. Dėl tikroviško ir lenkto dizaino bei 10 vibracijos nustatymų šis vibratorius yra nepakeičiamas jūsų naktiniame spintelėje. Lici vibratorius yra šilko švelnumo ir atsparus vandeniui. Todėl vibratorių galima naudoti duše arba vonioje. Vibratoriaus apačioje yra spalvotos LED lemputės, kurios keičia spalvą kaskart pakeitus vibracijos stebėjimą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thumping G-Spot Vibrator Purple

    Sweet Smile Thumping G taško vibratorius yra lankstus vibratorius, turintis naujovišką trankymo funkciją nuostabiai išlenktame ir suapvalintame G taško antgalyje. Antgalis taip pat turi minkštą, stimuliuojančią tekstūrą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    MIKI yra vienas novatoriškiausių ir galingiausių vibratorių šiandieninėje rinkoje. Trijų naujoviškų 10 funkcijų naujos kartos F1 variklių ir pažangių technologijų (visi trys varikliai gali būti valdomi nepriklausomai) dėka, tai tikrai svarbiausia!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Black

    Mūsų naujausias su programėlėmis prijungtas dvigubas vibratorius IDA™ Wave su LELO patentuota WaveMotion™ technologija pasirodo kaip malonumo ikona, kuri niekada nenuvilia, idealiai tinka seksualiniam pažadinimui jūsų sąlygoms.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Goodies Sugar G-Spot Silicone Vibe Fushsia

    Goodies prekės ženklo žaislai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės Premium silikono ir ABS. Jo forma sukurta siekiant geriau stimuliuoti G tašką. Jis turi 10 vibracijos funkcijų ir galingą, bet tylų variklį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Panthra Nila G-spot Vibrator

    Stimuliuokite savo G tašką su Nila vibratoriumi! Šis vibratorius yra specialiai sukurtas optimaliam G taško stimuliavimui. Jis turi sulenktą viršų ir tvirtą apvalią galvutę, kuri kiekvieną kartą lengvai atras jūsų jautriausią vietą. Vibratorius turi 10 vibracijos nustatymų (3 greičiai ir 7 modeliai) ir jį lengva įkrauti naudojant pridedamą USB įkrovimo laidą. Nuvalykite žaislą po kiekvieno naudojimo drungnu vandeniu ir žaislų valikliu.

    61,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Ice

    „Ar turi stiprų variklį, glotnią lemputę su klitoriu skatinančia briauna ir lengvai pasiekiama išlenkta rankena, padedanti tyrinėti ir atrasti tobulą vietą.

    129 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Daugiau informacijos apie šį gaminį – netrukus AIMI yra vienas novatoriškiausių ir galingiausių vibratorių šiandieninėje rinkoje. Dėl trijų novatoriškų 10 funkcijų naujos kartos F1 variklių ir pažangių technologijų (visi trys varikliai gali būti valdomi nepriklausomai), jis yra tikrai geriausias. vekselio.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Feel Me – vibratorius, stimuliuojantis G tašką ir turintis 16 vibracijos režimų. Vibratorius yra minkštas ir lankstus, sukurtas optimaliai stimuliuoti G tašką ir turi ploną dizainą, kad būtų galima švelniai įterpti.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Gili G-Spot Vibrator Purple

    Gili G-Spot vibratorius reiškia garantuotą malonumą. Dėl tikroviško dizaino ir 10 vibracijos nustatymų šis vibratorius yra nepakeičiamas jūsų naktiniame spintelėje. Gili vibratorius yra šilko švelnumo ir atsparus vandeniui. Todėl vibratorių galima naudoti duše arba vonioje. Vibratoriaus apačioje yra spalvotos LED lemputės, kurios keičia spalvą kaskart pakeitus vibracijos nustatymus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Grey

    Būkite kūrybingi ir mėgaukitės mūsų lankstančiu G-Spot Flex 3, kad vienu metu stimuliuotumėte kelias karštąsias vietas. Dėl lankstaus koto jis gali būti transformuojamas iš G taško vibratoriaus į triušio vibratorių, erzinantis klitorį ir G tašką giliomis vibracijomis.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Logan Bendable G-Spot Vibrator Pink

    „Logan“ puikiai tinka norint lengvai pasitenkinti G tašku. Vibratorius turi kelių greičių vibraciją, kurią lengva valdyti paspaudus vibratoriaus pagrindą. Virpesiai yra antgalyje, todėl galima intensyviai ir tikslingai stimuliuoti G tašką.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    „Getaway Plus 2“ turi sulankstomą kotą, patogiai prisitaiko prie bet kokios žaidimo padėties. Jo lenktas ir suplotas galiukas tiksliai nukreipia jūsų G tašką, maksimaliai padidinamas jūsų malonumą stimuliuojantis G tašką, prasiskverbdamas ir tyrinėdamas jūsų intymias zonas. Jis turi labai lygų paviršių, pagamintą iš ypač minkšto silikono. Getaway Plus 2 turi Nomi Tang firminį jutiklinį slankinį, kuris valdo galingą vibraciją. Jis yra įkraunamas, veikia itin tyliai ir yra atsparus vandeniui iki 1 metro gylio.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 yra G taško vibratorius ir triušio vibratorius viename. Dėl vidinio laido jį galima reguliuoti ir pasukti pagal pageidavimą. Du galingi varikliai lepina klitorį ir G tašką maloniomis vibracijomis.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    Nežiūrėk į mane, tik paliesk!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Šis sunkiai dirbantis trigubas grėsmės žaislas suteikia tris galingus potyrius vienoje elegantiškoje formoje. Lankstus 10 greičių pagrindinis velenas švelniai lenkiasi ir išsipučia iki G taško galo su apvaliomis tekstūromis galvoje, o nenuilstantis 10 greičių triušio stimuliatorius lenkiasi ir lenkia kartu su kūnu, kad būtų intensyviai stimuliuojama.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Mėgaukitės diskretiška, galinga vibracija – bet kada ir bet kur!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Ruby Glow Blush

    Padėkite savo Ruby Glow Blush, kad atliktumėte išorinį vulvos ir tarpvietės masažą, arba vienu lengvu judesiu paverskite jį į G tašką įsiskverbiančia lazdele. Dvigubi nepriklausomi varikliai skleidžia gilią vibraciją, kuri privers jus drebėti, kad ir kurį derinį pasirinktumėte.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Miyo Purple

    MIYO buvo sukurtas moteriai, kurie mėgsta padvigubinti savo malonumą! Jis puikiai tiks klijuoti sričiai, nepaisant jūsų formos, tuo pačiu intensyviai stimuliuodamas makšties srityje ir G tašką. Lengva ir patogi rankena leis jums pabėgti į drąsiausias fantazijas ir pasiekti su daugybe orgazmų. Seksualinis susijaudinimas pačiame aukštyje!

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Du galingi varikliai, vienas antgalyje ir kitas lanksčiame triušyje. Tiksli klitorio ir G taško stimuliacija. Įkraunamas USB. Atsparus vandeniui ir dulkėms IPX7 sertifikatas.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Besisukantis triušio vibratorius su siurbtuku ir vandeniui atspariu nuotolinio valdymo pulteliu (10 metrų).

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Romance Lucy Ruby Red

    Romantiški gaminiai pasižymi ryškia rubino raudonumo spalva ir prabangia išvaizda. Aukštos kokybės našumas, kurio galite tikėtis iš prabangių Dream Toys.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Unikalaus dizaino VIVE045 Dual Pulse Wave Rabbit vibratorius visiškai išsiskiria iš kitų įrenginių. Trys nepriklausomai valdomi naujos kartos F1 10 greičių/funkciniai varikliai maitina šį gražaus dizaino vibratorių.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rewolution Rewocurvy Rechargeable Flexible Vibrator Purple

    Kas nemėgsta gero orgazmo? Ar kuris nors iš jūsų nemėgstate maloniausių intymių santykių? Tegul tas, kuris nesimėgauja, pakelia ranką ir pasijunta išskirtinis pasaulyje, o meilužis jam skiria 1000 per valandą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Gee Rose Gold

    Patirti G taško orgazmą dar niekada nebuvo taip paprasta! Susipažinkite su Le Wand Gee – į G tašką nukreiptu įkraunamu vibratoriumi, kuris pašalina visus spėliojimus ir sukels labai malonius pojūčius.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Putojantis Pavé Vivian yra šilkinis lazdelės masažuoklis su akinančiomis krištolo puošmenomis, jausmingai išlenktu kotu ir 35 sensacingais vibracijos nustatymais, kad galėtumėte patirti nepakartojamą malonumą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Insatiable G™ pripučiamas G-Flutter yra iš CalExotics Insatiable G™ produktų linijos, tačiau su ypatinga funkcija, kuri tikrai patiks jūsų pomėgiams. Galingas tickler yra daugialypis, kad užtikrintų visišką aprėptį, net ir tomis akimirkomis, kai esate apimtas ekstazės.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Jums nereikia būti karališku, kad galėtumėte mėgautis šia elegantiška linija. Dėl aptakaus metalo apdailos šis vibratorius tampa bet kurios kolekcijos karūnos papuošalu. Lenktas antgalis ant JEWEL puikiai tinka tiek vidiniams, tiek išoriniams malonumams.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128171 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.