×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

G taško vibratoriai violetinė

Elementai 33 į 64115 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Aukštos kokybės vibratorius, specialiai sukurtas g taško ir klitorio stimuliavimui. Galingas ir itin tylus vibratorius su septyniais laukiniais režimais.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Pasiekite didįjį O, nepakeldami nė piršto! „Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On“ turi 10 sprogstamųjų vibracijos režimų, kuriuos galima valdyti naudojant pridedamą belaidį nuotolinio valdymo pultą. Žaisk vienas arba su partneriu, namuose ar lauke!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Šis itin minkštas silikoninis 7 funkcijų triušio vibratorius yra nuostabiai įrengtas, kad naktį po nakties teiktų intensyvų malonumą. Šio aptakaus ir elegantiško purpurinio žaislo forma yra lygi ir išlenkta, stora galva, kad pasiektų vidinį G tašką, ir mažesnis lenktas triušio klipas, užtikrinantis kumštį suspaudžiantį orgazmą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    Moterų sveikatos žurnalo „Geriausios Maxi Vibe“ titulu apdovanotas „Lucid Dream Nr. 14“ tikrai yra svajonės išsipildymas. Svogūninės galvutės kreivė ir forma yra specialiai sukurti taip, kad būtų neįtikėtinai stimuliuojamas taškas G, o kotas yra ergonomiškos formos, kad atitiktų moters anatomijos kreives. Galingos kelių greičių vibracijos sukoncentruotos ties galiuku, ten, kur naudotojai gali jais labiausiai mėgautis, o tvirtas, bet lankstus korpusas leidžia puikiai išdėstyti vietą. Greitis lengvai valdomas paprastu sukimo ratuku prie pagrindo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Gcandy gali pasigirti 2 galingais varikliais, iš kurių vienas yra bagažinėje, stimuliuojantis G tašką, o vienas variklis yra piršte, stimuliuojantis klitorį. Gcandy veikimo laikas yra ne trumpesnis nei 4 valandos su įkrovimu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue G-Kii Purple

    Malonu, paprasta, naudinga – tonizuoti ir sustiprinti PC raumenis su Ami, kad patirti stipriau orgazmą ir dar daugiau.

    119 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Lilac G

    Galinga, bet smulkutė, ši vingiuota forma sukurta taip, kad lengvai pasiektų jūsų G tašką! Jo svogūninė apvali galvutė yra pakankamai apkūni, kad padarytų reikiamą spaudimą, kai fiksuojate tobulą tempą su tiesiogine vibracija arba modeliu, kuris jus išjudina! Švelniai smailus antgalis puikiai jaučiasi viduje ir išorėje, nes šis universalus atmosfera suteikia jums malonumo, kurį norėsite tyrinėti – net po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas. Ergonomiškas, įkraunamas, lengvai valomas, paprastas valdymas vienu mygtuku.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgee Classic Purple

    Būti surastas. Šis 17,8 cm lenktas vibratorius nuves jus ten. Su šiuo 17,8 cm masažuokliu „B Swish“ padėjo lengvai rasti g tašką.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    Ji vadino savo G tašką kaip savo deivę. Kai ji pirmą kartą bandė jį rasti, ji nebuvo tiksliai tikra, kur jis yra jos makštyje. Tačiau kai ji įsmeigė savo G tašką Stimuliuok ją į savo vidų, lenkta forma automatiškai prisispaudė prie jos nepagaunamo G taško, ir po to ji neabejojo dėl jo vietos. Dabar ji buvo pasirengusi atrasti savo pirmąjį G taško orgazmą. Ji paspaudė šildymo funkcijos mygtuką, kad „Stimulate-Her“ įkaistų iki patogios 104 laipsnių. Šiluma jautėsi gerai.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Force Violet

    Tegul jėga būna su jumis ir jūsų G tašku: „Satisfyer G-Force“ yra galingas ekspertas, kai kalbama apie G taško stimuliavimą. Stiprios vibracijos ir išlygintas galiukas su nuostabiais grioveliais jums makšties malonumą kaip niekada anksčiau. 10 vibracijos ritmų sujungia jėgas su 50 galių intensyvumu, kad sukurtų 50 derinių, suteikiančių jums įvairią ir nepamirštamą patirtį.

    76,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Satin G-Gasm Purple

    Dėl jūsų pasiūlymų vienas iš mūsų geriausiai parduodamų prekių dabar yra dar geresnis! Pridėjome 10 unikalių eskalavimo, vibracijos ir stimuliavimo funkcijų, kurios gali pasiekti iki pat G taško ir suteikti neprilygstamą klitorio stimuliaciją!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Pasimėgaukite savo magiška puse ir burtų, kad gautumėte begalinį malonumą su Pretty Little Wands Charmer. Pasinerkite į naujas malonumo aukštumas su unikaliu plonu masažuokliu su 10 vibracijos greičių, įvairiomis kryptimis lanksčiu korpusu ir maloniu dviejų galų dizainu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Trysta Violet

    Tikslinis riedantis G taško vibratorius.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Šis vibratorius su dviem varikliais pajusite, kaip įkaista jo veleno galvutė. Kai pro jus sklinda švelni šiluma, jos vingiuotas G taško galas ir galingas klitorio stimuliatorius tinkamai įtrina karštąsias vietas! USB pakraunamas ir vandeniui atsparus vibratorius vienu metu vidiniams ir išoriniams pojūčiams ir suteiks jums visą natūralų malonumą, kurio nusipelnėte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved The G-Rave Purple

    Daugiau informacijos apie šį gaminį netrukus Paverskite savo miegamąjį reivo klubu su žaislu, kuris nuteikia jūsų malonumui! Leiskite švytinčioms koto ir antgalio lemputėms naršyti žaidime su švelniai išlenkta galva, kuri kiekvieną kartą atsitrenkia į G tašką. Ribotas apykaklė kutena pakeliui, kad jaustųsi žavinga, o jūs galite pasirinkti iš 7 galingų greičių – net po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas. Nuvalykite žaislų valikliu ir šiltu vandeniu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibe with Treble and Bass Technology

    Raskite savo dažnį su KURVE; pirmasis pasaulyje pritaikomas G taško vibratorius. G taško paslaptis išspręsta!

    249 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Rankos atsipalaiduoja – sukūrėme laisvų rankų įrangą, dvigubą viešosios interneto prieigos tašką atitinkantį Happy Rabbit atmosferą. Sukurtas tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį ir G tašką, šis sensacingas šilkinis atmosfera pasižymi dviem varikliais, sujudinančiais jūsų pasaulį ir keičiančiais jūsų žaidimą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Elegant Series G-Spot Vibe Purple

    Teikia tiesioginę G taško stimuliaciją!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Swap Sweet Orchid

    Swap siūlo du stimuliavimo būdus: bakstelėjimą ir vibraciją, abu turi 10 skirtingų režimų. Be to, trys varikliai veikia kartu, kad suteiktų vartotojui malonią akimirką. Swap yra puikus vibratorius stimuliuoti P arba G tašką.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Cvelyn Purple

    Cvelyn silikoninis vibratorius-30func.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile A & G-Spot Vibrator

    Malonumo davėjas už A ir G tašką!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Kelios eilės nestrigančių malonumo karoliukų. Šiame elemente yra pažangiausias atminties lustas, kuris bus atnaujintas naudojant paskutinę funkciją. Atkurkite malonumą ten, kur baigėte.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Spot Flex 5+ Lilac

    Programėlė G-Spot Flex 5 Connect siūlo lanksčias pramogas ir įspūdingai elegantišką dizainą. Vidinis laidas paverčia G taško vibratorių triušio vibratoriumi dvigubai stimuliacijai. Norėdami mėgautis išskirtiniais potyriais, valdykite vibratorių naudodami „Satisfyer Connect“ programą.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Engily Ross Dianne Liquid Silicone G-Spot Bendable Vibe Lila

    Dianne yra klasikinis vibratorius pagal formą, pailgas, tikrai išlenktas (idealiai tinka stimuliuoti G kumštį) ir su užapvalinta galiuku, kad būtų galima įterpti ypač saugiai, patogiai ir maloniai.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Truda Lavender

    Mėgaukitės nesibaigiančiomis neįtikėtino malonumo naktimis su šiuo 7 funkcijų lenktu G taško vibratoriumi, pagamintu iš ypač minkštos silikoninės medžiagos. Šis sekso žaislas suformuotas su apvalia ir šiek tiek išsipūtusia galvute, kuri intensyviai stimuliuos visus jūsų malonumo taškus.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SuperLove Bliss Flapping G-Spot Dual Motor Vibrator Purple

    Netrukus sužinosite daugiau informacijos apie šią prekę.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Lici G-Spot Vibrator Purple

    Lici G-Spot vibratorius reiškia garantuotą malonumą. Dėl tikroviško ir lenkto dizaino bei 10 vibracijos nustatymų šis vibratorius yra nepakeičiamas jūsų naktiniame spintelėje. Lici vibratorius yra šilko švelnumo ir atsparus vandeniui. Todėl vibratorių galima naudoti duše arba vonioje. Vibratoriaus apačioje yra spalvotos LED lemputės, kurios keičia spalvą kaskart pakeitus vibracijos stebėjimą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thumping G-Spot Vibrator Purple

    Sweet Smile Thumping G taško vibratorius yra lankstus vibratorius, turintis naujovišką trankymo funkciją nuostabiai išlenktame ir suapvalintame G taško antgalyje. Antgalis taip pat turi minkštą, stimuliuojančią tekstūrą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Amy 2 Violet

    Susižavėkite, nes ovalo formos Amy galva puikiai trinasi į visas dėmeles, kurios verčia jus sprogti. Sukurta teikti išskirtinį malonumą, Amy siūlo stimuliaciją kaip niekas kitas.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Labai lankstus vibratorius su minkštu paviršiumi, iš silikono ir ABS. 7 galingi vibracijos lygiai, atsparūs vandeniui. apytiksliai 17 cm ilgio, Ø apytiksl. 3,7 cm. Reikalingos 2 AA baterijos (į komplektą neįeina).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Feel Me – vibratorius, stimuliuojantis G tašką ir turintis 16 vibracijos režimų. Vibratorius yra minkštas ir lankstus, sukurtas optimaliai stimuliuoti G tašką ir turi ploną dizainą, kad būtų galima švelniai įterpti.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Amy 2 G-Spot & Clitoral Vibrator Light Purple

    Susižavėkite, nes ovalo formos Amy galva puikiai trinasi į visas dėmeles, kurios verčia jus sprogti. Sukurta teikti išskirtinį malonumą, Amy siūlo stimuliaciją kaip niekas kitas.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64115 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.