×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

G taško vibratoriai moterims

Elementai 97 į 128201 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 palepins G tašką ir klitorį taip, kaip jums patinka. Lankstus kotas leidžia G taško vibratorių paversti triušio vibratoriumi. Du galingi varikliai atneša jums karštą kulminaciją.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    „Sway“ apgalvotai išpuoselėta forma ir triukšmingos vibracijos kiekviename gale yra sukurtos taip, kad pasiektų visas maloniausias jūsų vietas tiek viduje, tiek išorėje. Lygi kreivė ir pakeltas stimuliavimo taškas viename gale idealiai tinka Gspot ir klitorio tyrinėjimui, o didesnis, bulbesnis galas puikiai tinka žaisti P tašku ir mėgautis visu kūnu. Papildomi prabangūs šildantys pojūčiai suteikia atpalaiduojančią ir patogią patirtį visiems naudotojams.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Pasimėgaukite savo magiška puse ir burtų, kad gautumėte begalinį malonumą su Pretty Little Wands Charmer. Pasinerkite į naujas malonumo aukštumas su unikaliu plonu masažuokliu su 10 vibracijos greičių, įvairiomis kryptimis lanksčiu korpusu ir maloniu dviejų galų dizainu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    Silikoninis Satisfyer A-Mazing 2 suteikia ypač gilų A taško stimuliavimą. Šis vibratorius, turintis stimuliuojančią griovelių tekstūrą, suteikia stiprų malonumą su 2 varikliais, tiesiu ergonomišku kotu ir siauru lanksčiu antgaliu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Trysta Violet

    Tikslinis riedantis G taško vibratorius.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Šis vibratorius su dviem varikliais pajusite, kaip įkaista jo veleno galvutė. Kai pro jus sklinda švelni šiluma, jos vingiuotas G taško galas ir galingas klitorio stimuliatorius tinkamai įtrina karštąsias vietas! USB pakraunamas ir vandeniui atsparus vibratorius vienu metu vidiniams ir išoriniams pojūčiams ir suteiks jums visą natūralų malonumą, kurio nusipelnėte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    SVAKOM Iris Clitoral & G-spot Vibrator for Women Adult Toy yra vibratorius, sukurtas specialiai klitoriui ir g taškui. Ji turi ovalo formos žiedą, pakeltą ant mielos šaukšto formos galvos ir puikų kampą stimuliuoti g tašką, leidžiantį mėgautis savo malonumais. Irisas minkštas, bet tvirtas, galva iš itin minkštos medžiagos, su stipriu įmontuotu varikliu, stipri vibracija nukels į nuostabią seksualinę kelionę!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Šis smulkus ir plonas atmosfera yra puikus diskretiškas kompanionas prie bet kokio naktinio staliuko, o iš septynių galingų greičių ir funkcijų galite nustatyti, kad jūsų žaislas atitiktų tikslią fantaziją jūsų ryškioje vaizduotėje. Nebijokite sušlapti, nes šis naujas draugas yra visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas, o paprastas valdymas vienu mygtuku pašalina bet kokius spėliones iš malonumo lygties.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Goodies Candy G-Spot Rabbit Silicone Vibe Fucshia

    Goodies prekės ženklo žaislai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės Premium silikono ir ABS. Jo forma sukurta siekiant geriau stimuliuoti G tašką. Jis turi 10 vibracijos funkcijų ir galingą, bet tylų variklį.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved The G-Rave Purple

    Daugiau informacijos apie šį gaminį netrukus Paverskite savo miegamąjį reivo klubu su žaislu, kuris nuteikia jūsų malonumui! Leiskite švytinčioms koto ir antgalio lemputėms naršyti žaidime su švelniai išlenkta galva, kuri kiekvieną kartą atsitrenkia į G tašką. Ribotas apykaklė kutena pakeliui, kad jaustųsi žavinga, o jūs galite pasirinkti iš 7 galingų greičių – net po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas. Nuvalykite žaislų valikliu ir šiltu vandeniu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    „Luxe Vibe Lillie“ yra plonas, lankstus ir diskretiškai tylus. Pagaminta iš glotnaus platininio silikono, šis elegantiškas, galingas atmosferas padidina malonumą ir suteikia kvapą gniaužiančių jausmingų potyrių. Įkraunamas. Atsparus vandeniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer A-Mazing 2 Grey

    Silikoninis Satisfyer A-Mazing 2 suteikia ypač gilų A taško stimuliavimą. Šis vibratorius, turintis stimuliuojančią griovelių tekstūrą, suteikia intensyvų malonumą su 2 varikliais, tiesiu ergonomišku kotu ir siauru lanksčiu antgaliu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Rankos atsipalaiduoja – sukūrėme laisvų rankų įrangą, dvigubą viešosios interneto prieigos tašką atitinkantį Happy Rabbit atmosferą. Sukurtas tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį ir G tašką, šis sensacingas šilkinis atmosfera pasižymi dviem varikliais, sujudinančiais jūsų pasaulį ir keičiančiais jūsų žaidimą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Elegant Series G-Spot Vibe Purple

    Teikia tiesioginę G taško stimuliaciją!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibe with Treble and Bass Technology

    Raskite savo dažnį su KURVE; pirmasis pasaulyje pritaikomas G taško vibratorius. G taško paslaptis išspręsta!

    249 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Bswish Bgee Classic Plus Black

    „B Swish“ perkelia malonumą į kitą lygį su „Bgee Classic Plus“. Šis 8 colių vandeniui atsparus masažuoklis, turintis tobulai išlenktą plačią galvą, šilkines kūną saugias medžiagas ir 5 švelnias funkcijas, leis jums prašyti daugiau.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    Nežiūrėk į mane, tik paliesk!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Pink

    „Bgood Deluxe Curve“ yra suformuota į natūralų galvos išlinkimą, todėl žaidimo metu storas ir švelniai suapvalintas galiukas užtikrina visišką aprėptį.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Truda Lavender

    Mėgaukitės nesibaigiančiomis neįtikėtino malonumo naktimis su šiuo 7 funkcijų lenktu G taško vibratoriumi, pagamintu iš ypač minkštos silikoninės medžiagos. Šis sekso žaislas suformuotas su apvalia ir šiek tiek išsipūtusia galvute, kuri intensyviai stimuliuos visus jūsų malonumo taškus.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Red

    Būkite kūrybingi ir mėgaukitės mūsų lankstančiu G-Spot Flex 3, kad vienu metu stimuliuotumėte kelias karštąsias vietas. Dėl lankstaus koto jis gali būti transformuojamas iš G taško vibratoriaus į triušio vibratorių, erzinantis klitorį ir G tašką giliomis vibracijomis.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    Per trumpą laiką, kol pasirodė „Pillow Talk“ kolekcija, ji tapo tarptautiniu bestseleriu! Ši produktų linija išreiškia grožį, linksmumą ir galią, o Sassy yra šių idealų viršūnė. Minkštas, lankstus korpusas padeda rasti kiekvieną savo norą, o didelis galas yra išlenktas, kad būtų užtikrintas optimalus G taško malonumas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Juno Flex G-Spot Vibrator Black

    Junona, G taško deivė! Juno yra geriausias, glotniausias pasaulyje G taško vibratorius, kuris suteikia galingai gilias, dvelksmingas vibracijas tiesiai į jūsų vidinius malonumo tašką. Unikalio Je Joue žemo dažnio ūžesio vibracijos gali keliauti toliau patirti, pasiekti daugiau vidinių galūnėlių ir stimuliuojančių visą vidinį klitorį. Juno tikrai yra orgazmo rojus!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMyG G-Spot Vibrator White

    OhMyG yra tylus G taško masažuoklis sekso žaislas kūnams su makštimi. Klausiate, kas yra G taško masažuoklis? Tai sekso žaislas, skirtas vidiniam naudojimui ir sukurtas masažuoti G tašką – sritį, kuri iš tikrųjų yra jūsų klitorio tinklo dalis, esančios makšties viduje,.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Su automatine, ritmine pompos funkcija, kuri suteikia makšties ir analinio malonumo!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Lici G-Spot Vibrator Purple

    Lici G-Spot vibratorius reiškia garantuotą malonumą. Dėl tikroviško ir lenkto dizaino bei 10 vibracijos nustatymų šis vibratorius yra nepakeičiamas jūsų naktiniame spintelėje. Lici vibratorius yra šilko švelnumo ir atsparus vandeniui. Todėl vibratorių galima naudoti duše arba vonioje. Vibratoriaus apačioje yra spalvotos LED lemputės, kurios keičia spalvą kaskart pakeitus vibracijos stebėjimą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thumping G-Spot Vibrator Purple

    Sweet Smile Thumping G taško vibratorius yra lankstus vibratorius, turintis naujovišką trankymo funkciją nuostabiai išlenktame ir suapvalintame G taško antgalyje. Antgalis taip pat turi minkštą, stimuliuojančią tekstūrą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer A-Mazing 1 Berry

    Su 2 galingais varikliais, lenkta ergonomiška forma ir siauru lanksčiu antgaliu „Satisfyer A-Mazing 1“ džiugina A tašką ir suteikia papildomos gilios stimuliacijos. Silikono apdaila yra ypač elastinga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Pretty Little Wands Bubbly Green

    Pasimėgaukite savo magiška puse ir burtų, kad gautumėte begalinį malonumą su Pretty Little Wands Bubbly. Pasinerkite į naujas malonumo aukštumas su unikaliu plonu masažuokliu su 10 vibracijos greičių, įvairiomis kryptimis lanksčiu korpusu ir maloniu dviejų galų dizainu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128201 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.