×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai moterims

Elementai 97 į 1281469 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dream Toys Remote Tri-Pleasurer

    Trijų taškų stimuliatorius su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl

    Greedy Girl įkraunamas triušio vibratorius sujungia šilkinį silikoną ir 36 galimus vibracijos režimų derinius, kad suteiktų neįtikėtinus orgazmus.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Sutra Pink

    Šis visiškai vandeniui atsparus vibratorius suteikia tylų, bet galingą vibraciją ir turi 7 intensyvumo programas. Jutikliniai mygtukai palengvina naudojimą.

    59,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" Pink

    „SilexD“ siūlo ypač minkštą aukštos kokybės silikoną su dvigubo tankio SILEXPLAN užpildu ir vidine kieta šerdimi, užtikrinančia itin tikrovišką pojūtį ir neprilygstamą malonumą. Revoliucinė patentuota SILEXPLAN formulė, naudojama mūsų gaminiams medžiagai, užtikrina didesnį dildo tankį ir didesnį lankstumą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Hula Beads Black

    HULA Beads™ yra pirmieji pasaulyje nuotoliniu būdu valdomi malonumo karoliukai, kurie sukasi ir vibruoja tuo pačiu metu. Suteikia visiškai naujų pojūčių.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Mes niekada nesame patenkinti status quo, todėl visada peržengiame ribas, kad pasiūlytume ką nors tikrai ne šio pasaulio. Susipažinkite su ENIGMA – prabangiu dvigubo veikimo masažuokliu, kuris suderina geriausią iš abiejų pasaulių – gilaus klitorio ir G taško stimuliaciją. ENIGMA buvo sukurtas garsiniam, anapusiniam orgazmui.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Purple

    Triušio vibratorius, turintis virpesių judėjimą, liaudiškai žinomas kaip „ateikite čia“. Trigger yra svyruojantis masažuoklis, pripažintas vienu inovatyviausių ne tik dizaino, bet ir funkcionalumo, universalumo bei galios prasme.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Indy Red

    Ar nori viso to? Ar trokštate pajusti aistringą meilužio veržimąsi, jo pirštų pulsą prie jūsų G taško, pirštų galiukų plazdėjimo į jūsų lytines lūpas?

    209 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    „Multi P-Joy“ yra tikra vyriško malonumo naujovė. Lanksčioje galvutėje yra pirmasis variklis su masažo kamuoliukais, kuris juda aukštyn ir žemyn, kad dėl savo banguoto veleno kuo tiksliau glostytų prostatą. Antrasis variklis turi besisukančius rutulius, kurie stimuliuoja išangės sienelę, o trečiasis variklis yra sutelktas į tarpvietės malonumą. Dėl apvalios formos garantuojamas lengvas ir minkštas įsiskverbimas. Prostatos masažuoklis turi 5 aukštyn ir žemyn režimus, 5 sukimosi režimus ir 7 vibracijos režimus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Quantum Black

    Galinga kišeninė vibracija. Patogus odai, ergonomiško dizaino, tylus. 7 vibracijos vienu mygtuko paspaudimu. Ilgis apytiksl. 9 cm, Ø 2 cm. Medžiaga: ABS. Baterija įsk.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Unite Purple

    Išbandykite naująjį We-Vibe II Plus! Garsus porų vibratorius. Lankstus ir universalus We-Vibe II Plus kelia poras į naujas malonumo aukštumas.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lybaile Rockin Dong 21,5cm Flesh

    Realistiškas vibratorius, pagamintas iš TPR medžiagos. Jis turi paprastą valdymą ir greitai įšyla iki kūno temperatūros.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Realistic Long Vibrating Dildo 11" Flesh

    Ištirkite kiekvieną legendinio karaliaus dydžio tikroviško dildo iš LoveToy.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Thrusting & Suction Dual Vibrator Purple

    Ieškote tinkamo, negalite apsispręsti ir galbūt nežinote, ką daryti? Mes jus sutvarkysime – tai JIS! Iš pirmo žvilgsnio jis yra labai gražus ir gana violetinis. Naudodami pirmą kartą būsite nustebinti jausmingų ir autentiškų potraukių, jaudinančių vibracijų ir klitorio siurbimo. Tai dar labiau viliojanti trijulė nei 3 riešutai Pelenei!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Black

    JĖGOS IR Universalumo DERINIMAS SU DU VARIKLIAIS IR DVIGU GALU KLITORO, G TAŠKO IR ANALINIU STmuliacijai

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Mr John

    Dar niekada silikoninė apdaila nebuvo tokia tikroviška, lanksti, šiluminė ir nenuilstamų funkcijų, apie kurią visada svajojo.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Elegantiškas, nesenstantis stilius ir itin patogus ergonomiškas dizainas su „Aya Wearable Vibrator“ iš Legend serijos. Aptakios, lenktos ir kompaktiškos formos, kuri puikiai priglunda prie kūno, Aya yra unikaliai pritaikoma įvairiems žaidimams. Mėgaukitės išorine vulvos stimuliacija iš kontūruoto Aya kūno, taip pat gilia vidine stimuliacija, kurią sukelia nuimamas silikoninis priedas, kuris yra išlenktas ir su svogūniniu antgaliu, nukreiptu į G tašką.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orion Candy Toy Set - Erotic Kit 9 pack

    9 dalių meilės žaislų rinkinys rožinės spalvos.

    53,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Leiskite save suvilioti dviguba šio žavingo pasitenkinimo priemonės stimuliacija. Išorinis išlenktas petys remiasi ant klitorio ir suteikia jam jaudinantį vibracinį masažą. Antrasis variklis rūpinasi makšties vidumi, o jei norite, galite prijungti Hug Me prie programėlės telefone ir leisti jai vibruoti pagal jūsų mėgstamos muzikos ritmą arba taip pat intensyviai kaip jūsų partneris iš kitos pusės. pasaulis nustato.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Nauja
  • Bswish Bgood Deluxe Blue

    Pasidalykite intymia paslaptimi su savo mylimuoju namuose arba viešai, kai įjungsite „Bnaughty Classic Unleashed“. Būdamas išdykęs, niekada nebuvo taip gerai!

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium yra idealus naujų technologijų ir aukštos kokybės dizaino derinys. Pleasure Air technologija stimuliuoja jūsų klitorį be kontakto – nuo superminkšto iki superpower 12 skirtingų intensyvumo lygių. Naudodami naują autopiloto funkciją, savo orgazmą patiriate netikėtai ir stebėtinai nauju būdu. Ritmas keičiasi kiekvieną kartą naudojant. Išmanioji tyla jaučia jūsų troškimą. Womanizer Premium pradeda veikti tik tada, kai beveik paliečia jūsų odos paviršių. Taip ne tik tyliau naudoti, bet ir mėgautis malonumu dar intensyviau. Dėl savo unikalaus apdorojimo Womanizer Premium yra visiškai atsparus vandeniui.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgee Classic Black

    Būti surastas. Šis 17,8 cm lenktas vibratorius nuves jus ten. Su šiuo 17,8 cm masažuokliu „B Swish“ padėjo lengvai rasti g tašką.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Wand Massager Pink

    Doxy yra galingiausias pasaulyje iš tinklo valdomas lazdelės masažuoklis. 2013 m. pristatytas jis pritraukia vis daugiau entuziastų, norinčių eksperimentuoti su šiuo sunkiu, bet valdomu intymiu masažuokliu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    SVAKOM Vick Remote Controlled Dual Motor Prostate Massaging Vibrator yra galingas ir prabangus masažuoklis, specialiai sukurtas poroms. Du atskiri galingi varikliai užtikrina vidinę ir išorinę intensyvią stimuliaciją. Tai puikus masažuoklis G taškui ir klitoriui, taip pat turi puikų kampą prostatai stimuliuoti.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bcute Classic Guava

    Tiesios ir smailėjančios formos „Bcute Classic“ puikiai tinka klitoriui, speneliams, varpos galvutei ir bet kuriai kitai jūsų norimai erogeninei zonai nustatyti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Elegantiškas, nesenstantis stilius ir patogus ergonomiškas dizainas su „Aya Wearable Vibrator“ iš Legend serijos. Aptakios, lenktos ir kompaktiškos formos, kuri puikiai priglunda prie kūno, Aya yra unikaliai pritaikoma įvairiems žaidimams. Mėgaukitės išorine vulvos stimuliacija iš kontūro Aya kūno, taip pat gilia vidine stimuliacija, kurią sukelia nuimamas silikoninis priedas, kuris yra išlenktas ir su svogūniniu antgaliu, nukreiptu į G tašką.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisf. Cotton Candy nytovalo forma ir kompaktišku dizainu. Padedamas vibratorius, iš kūnui draugiško silikono lepina klitorį įdomiu slėgio bangų ir vibracijos deriniu.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Išskirtinis „Satisfyer Luxury Haute Couture“ yra pagamintas iš itin minkšto skysto silikono ir puikiai detalizuotas su natūralia oda ir tauriuoju metalu. Palepinkite save geriausiu vien todėl, kad esate to verti! Ar prabangus dizainas, geriausios medžiagos ir žavesys yra jūsų alėjoje? Tada šis rafinuotas perlas iš naujosios „Satisfyer Luxury Collection“ su ypač jaudinančiu vibracijos režimu yra puikus jūsų žaislų kolekcijos akcentas.

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • 109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Quake

    „Quake“ yra itin galingas žaislas, kuris tuo pačiu metu stimuliuoja klitorį ir G tašką – reguliuojamas kaklas leidžia jums tobulai priglusti ir užtikrinti intensyvų orgazmą.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Atraskite naujus seksualinius horizontus su TIANI Duo. Pasidalykite gilių vidinių ir išorinių vibracijų pojūčiu, kad poros būtų patenkintos. Apdovanojimus pelnęs glotnus, raižytas silikoninis dizainas yra belaidžiu būdu valdomas nuotolinio valdymo pulteliu, todėl galite valdyti malonumą pagal savo norą.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Visi žino, kad klitorio stimuliacija yra raktas į mūsų kulminaciją. kiekvienas išgyvename malonumą tačiau. Kai kurie mėgsta intensyvią stimuliaciją, kiti mėgsta švelnų. Taigi, rasti jums tinkantį žaislą gali būti sudėtinga. Štai kodėl mes sukūrėme Trinitii.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 1281469 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.