×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai moterims plastmasinis

Elementai 129 į 160230 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Shots Simplicity Marie Finger vibrator Purple

    Kai jūsų „pirštui“ reikia šiek tiek pagalbos ir palaikymo, šis aptakus pirštų vibratorius padės jums! Arba, šiuo atveju geriau, sulenktas stimuliavimo pagalvėlė, skirta malonumui! Pagamintas iš glotnaus 100 % silikono ir su dešimties greičių vibratoriaus kulka, šis žaislas padidins stulbinamą 11 000 aps./min., kad būtų užtikrintas pasitenkinimas! Itin žemas triukšmo lygis, mažesnis nei 60 dB, ir ergonomiškas dizainas daro šį žaislą labai diskretišką ir malonų akims!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rechargeable Slim

    Šis klasikinės formos plonas atmosfera suteikia archetipinę žaislo patirtį, kuri priklauso ant bet kurio naktinio staliuko! Su septyniais galingais greičiais ir funkcijomis nuo lengvo iki laukinio, šis mielas mažas fantastinis prietaisas yra ne tik atsparus vandeniui, bet ir visiškai panardinamas, todėl jis yra puikus vonios ir dušo palydovas smagiems žaidimams vandenyje vienas arba su partneriu! Nuvalykite akimirksniu su žaislų valikliu ir nuplaukite šiltu vandeniu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Intensyvus stūmimas ir sukimasis smagu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black & Silver Kernex 2 Vibrating Bullet Black

    Puikiai tinka pradedantiesiems, „The Kailan 2 Bullet“ yra miela, apgaulinga atmosfera, tačiau turi pakankamai galios, kad pasiektų ribą.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgee Classic Purple

    Būti surastas. Šis 17,8 cm lenktas vibratorius nuves jus ten. Su šiuo 17,8 cm masažuokliu „B Swish“ padėjo lengvai rasti g tašką.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Šis triušis yra puikus vibratorius, skirtas pasiekti kiekvieną jautrią vietą. Viršutinę dalį galite pasukti 8 skirtingais raštais. Taip pat galite įjungti triušį, kad jo galiukas vibruotų. Čia yra 36 nustatymai. Taip pat galite valdyti sukimosi kryptį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Ši nepaprastai graži vibro kulka suteikia dvigubai daugiau stimuliacijos – ji ne tik džiugins jus makštyje, bet ir gali džiuginti jūsų klitorį stimuliuojančia ranka. Galite rinktis iš 4 vibracijos režimų 4 greičiais.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Goodies Sweety G-Spot Silicone Vibe Fuchsia

    Goodies prekės ženklo žaislai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės Premium silikono ir ABS. Jo forma sukurta siekiant geriau stimuliuoti G tašką. Jis turi 10 vibracijos funkcijų ir galingą, bet tylų variklį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Mėgaukitės jaudinančia įvairove ir begaliniu universalumu su geriausiu poros rinkiniu! Visi keturi klasikiniai mėgstamiausi gali būti naudojami kartu arba atskirai. Ploną 7 colių kelių greičių vibraciją galima derinti su itin tampria tekstūra rankove ir galinga kulka, skirta jūsų itin stimuliuojančiam triušiui. Pabandykite uždėti C formos žiedą aplink jo kotą arba kamuoliukus, su vibruojančia kulka arba be jos, kad galėtumėte jaudinti sekso žaidimus. Seksualaus partnerio žaidimo galimybės yra neribotos!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bijoux Indiscrets Twenty One Vibrating Diamond

    Twenty One siūlo didžiausią moterišką malonumą. Tobulo dydžio ir formos jis skirtas tiksliai stimuliuoti per 7 raštus ir 3 vibracijos intensyvumus. Pasiduokite nesibaigiančiam „Twenty One“ malonumui.

    52,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Hide & Play Lipstick Red

    DISKRETUS, NEREIKALUS, TAČIAU TAIP ĮJUNGUS! Itin diskretiškas Hide & Play™ masažuoklis atrodo kaip lūpų dažų tūbelė su nuimamu dangteliu ir viskas! Tačiau neleiskite, kad jo mažas dydis jūsų apgautų. Šis seksualus mažas slaptas masažuoklis turi 8 skirtingas vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Soraya Wave Black

    Protą sukrečiančio malonumo potvynio banga.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    Desire susitinka su dizainu su mūsų elegantišku ir raibuliuotu Bdesired Deluxe Pearl. Šis vandeniui atsparus masažuoklis, turintis 6 funkcijas, siūlo daugiau, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio. Mėgaukitės aksominiais, raibuliais kontūrais ir naudokite tobulai kampuotą, apvalų galiuką, kad glamonėtumėte savo mielas vietas, kur tik trokštate.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Shiatsu Black

    Vive yra naujas reiškinys prabangių suaugusiųjų malonumo prekių pasaulyje. „Shiatsu“ turi nuostabų dizainą, todėl jis yra labai geidžiamas žaislas, o jo forma jums patinka naujų malonumo pojūčių. 2 varikliai, esantys žaislo galvoje ir apačioje, turi 10 skirtingų vibracijos modelių.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Gilus ir diskretiškas malonumas be rankų!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    Dorcel - Perfect Lover C formos poros žaislas su nuotolinio valdymo pulteliu

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PicoBong Transformer Yellow

    Kam tenkintis viena pozicija, kai galima išbandyti 2? Kam tenkintis su 2 pozicijomis, kai gali turėti 3? Sulenk mane formuoti mane, vis tiek tau manęs reikia! Nesvarbu, ar jums patiko vienas, ar su laimingu partneriu, „Transformeris“ yra milijonai sekso žaislų viename.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Klasikinis kulkų vibratorius ką tik buvo visiškai pakeistas! Šis itin didelis malonumo įrankis yra įkraunamas ir pasižymi 3 vidinės vibracijos greičiais, kuriais galima mėgautis išorėje ir viduje. Mėgaukitės glotniais pojūčiais, kai vibracijos sklandžiai slysta prie jautriausių jūsų vietų, pašėlusiai ūžia, kad įtikintų jus kulminacijos link.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rechargeable Power G

    Šis smulkus ir plonas atmosfera yra puikus diskretiškas kompanionas prie bet kokio naktinio staliuko, o iš septynių galingų greičių ir funkcijų galite nustatyti, kad jūsų žaislas atitiktų tikslią fantaziją jūsų ryškioje vaizduotėje. Nebijokite sušlapti, nes šis naujas draugas yra visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas, o paprastas valdymas vienu mygtuku pašalina bet kokius spėliones iš malonumo lygties. Švelniai išlenktas antgalis leidžia lengvai pasiekti G tašką, o nuvalyti galima spustelėjus žaislų valikliu ir nuplauti šiltu vandeniu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Reverb Lilac

    ROMP Reverb yra triušio vibratorius su Pleasure Air technologija. Tai apima vidinę G taško vibratoriaus ranką ir išorinę klitorio siurbimo stimuliavimo galvutę, kurios kartu suteikia dviejų tipų stimuliaciją tiek viduje, tiek išorėje, kad būtų pasiektas galingas, mišrus orgazmas. Jame yra 10 siurbimo lygių, 3 vibravimo greičiai, 7 vibravimo modeliai ir kelionės užraktas. Jis yra įkraunamas ir atsparus vandeniui.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Satin G-Gasm Purple

    Dėl jūsų pasiūlymų vienas iš mūsų geriausiai parduodamų prekių dabar yra dar geresnis! Pridėjome 10 unikalių eskalavimo, vibracijos ir stimuliavimo funkcijų, kurios gali pasiekti iki pat G taško ir suteikti neprilygstamą klitorio stimuliaciją!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Goodies Cakey G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Goodies prekės ženklo žaislai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės Premium silikono ir ABS. Jo forma sukurta siekiant geriau stimuliuoti G tašką. Jis turi 10 vibracijos funkcijų ir galingą, bet tylų variklį.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Tai kulka, kuri ir toliau duoda! Šia galinga įkraunama šilko švelnumo kulka galima mėgautis atskirai, kad pagerintumėte bet kokį seksualinį potyrį, ji taip pat suderinama su daugeliu kulkomis varomų žaislų, nes lengvai įslysta į daugelio glostymo, penio priauginimo ar prostatos masažuoklių dėklą! Atnaujinkite savo dabartinę kulką ir mėgaukitės beribiu žaidimu, kurį taip pat galite įsinešti į vonią ar dušą, nes jis visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas! Lengvai nuvalykite su Zero Tolerance Toy Cleaner ir nuplaukite šiltu vandeniu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Kiekviena šypsena daro pasaulį šiek tiek geresnį, todėl šis mielas džiaugsmo nešėjas savo vardą vadina geros nuotaikos garbei visur. Kas iš tikrųjų nėra taip toli, kai kalbama apie jūsų ergonomišką kreivę: pasidavus jo žavesiui, jis suvilios jus savo lanksčiu „Silk Touch“ paviršiumi, maloniai išlenkta forma ir 12 kvapą gniaužiančių. intensyvios vibracijos programos.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    „Bcute Classic Curve“ yra mūsų „Bcute Classic“ sesuo. Jo lenktas galas puikiai pasviręs, kad būtų galima tiksliai nustatyti visas jūsų mėgstamas vietas. Ir dėl šio unikalaus dizaino patirsite įelektrinamą malonumą, kai rasite savo geriausią vietą. Dėl 5 galingų funkcijų šis diskretiškas vandeniui atsparus prietaisas yra geriausiai saugoma paslaptis. Mėgaukitės šiuo gražuoliukui maloniu ir neporėtu silikonu bet kur ir bet kada.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Stebėkite, kaip Naughty Bits™ Bad Bitch™ lūpų dažų vibratorius suteikia jums naują mėgstamą atspalvį! Akinantis aukso spalvos lūpų dažų dizainas, 10 galingų vibracijos funkcijų ir tyliai veikiantis volframo variklis sujaudins, kad ir kur jus nuves nuotykiai.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Felix Purple

    Šis švelnus silikoninis triušio vibratorius turi 30 vibracijos greičių, kad suteiktų intensyvų malonumą, kai tik to pageidaujate. Ši graži nuotaika pakutens jūsų klitorį savo intensyviomis galingomis triušio ausimis. Išlenktas vibratoriaus velenas yra sukurtas masažuoti jūsų G tašką su savo unikalia sukimosi funkcija veleno viduje. Žaislas pagamintas iš aukštos kokybės, švelnaus prisilietimo silikono, kuris suteikia seksualų, šilkinį pojūtį, kad liktų visiškai patenkinti visą naktį.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Big Teaze Toys I Rub My Duckie 2.0 Classic Yellow

    Susipažinkite su šiuo linksmu ir draugišku vibruojančiu masažo ančiuku, kuris žaidžia su jumis, kur tik norite. Galingos vibracijos suteikia atsipalaidavimo ir geros savijautos pojūtį net duše ar vonioje, nes ši masažinė antis yra visiškai atspari vandeniui.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Forma ir funkcija suderinta!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Šis smulkus ir plonas atmosfera yra puikus diskretiškas kompanionas prie bet kokio naktinio staliuko, o iš septynių galingų greičių ir funkcijų galite nustatyti, kad jūsų žaislas atitiktų tikslią fantaziją jūsų ryškioje vaizduotėje. Nebijokite sušlapti, nes šis naujas draugas yra visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas, o paprastas valdymas vienu mygtuku pašalina bet kokius spėliones iš malonumo lygties.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Įmantrių žmonių meilužis!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160230 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.