×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai sklandžiai vyrams

Elementai 129 į 160225 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    ANNE´S DESIR DUAL yra vibratorius poroms, tiek jai, tiek jam. Ypatinga jo forma leidžia sekso metu įspūdingomis vibracijomis stimuliuoti abu poros narius. Moteris sekso metu nešioja vibratorių, kad jis stimuliuotų ne tik jos G tašką ir klitorį, bet ir partnerio penį. Plonesnis šio malonumą teikiančio seksualinės gerovės žaislo galas pirmiausia įkišamas į makštį, o didesnis – ant klitorio.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    „Satisfyer Elastic Joy“ turi du variklius ir lanksčią laidą, todėl jį galima sulenkti į mūsų formas. Elastic Joy visada palieka gerą įspūdį, nesvarbu, ar tai poros vibratorius, gaidžio žiedas ar paguldomas vibratorius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Fun White

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotolinio žaidimo ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Lazdelė su kompaktiška rgonomiška konstrukcija ir lanksčiu kaklu. Įkraunamas ir galingas.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Itin maloni belaidė lazdelė, skirta giliam ir intuityviam tyrinėjimui, Bthrilled Premium ergonomiškos formos rankena yra kampuota, kad būtų lengva pasiekti bet kurią mielą vietą. Specialiai sukurtas, jis turi lygią, plačią galvutę, kuri suteikia visapusiškos stimuliacijos bangas, ir švelniai lankstantį kaklą, kad sumažintų nepageidaujamą trintį. O su USB įkrovimo galimybe, kompaktišku dydžiu ir unikaliu apsauginiu dangteliu tai yra patogiausia kelionėms lazdelė.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    Lengvai naudojamas, mažas ir kompaktiškas prostatos kištukas su vibracija iš ANOS yra tobulos formos vibro užpakalinis kištukas su vibracija lankstaus veleno apačioje. Kištukas taip pat turi tarpvietės stimuliatorių, kuris puikiai tinka prostatai ir tarpvietei pamaloninti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Stimuliuokite prostatą valandas, kai treniruojate savo grobį išlaikyti kištuką vietoje, naudodami šiuos diržus! Minkštas, aukščiausios kokybės silikoninis kištukas puikiai tinka pradedantiesiems, norintiems tyrinėti ilgus analinius seansus ir lengvą nerišlumą, taip pat norintiems ištverti prostatos melžimą.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Didžiausias vibruojantis malonumas – ši neįtikėtina masažo lazdelė yra įkraunama ir pripildyta energijos. Tvirčiausia PalmPower kolekcijos lazdelė, PalmPower Extreme turi unikalią kreivę, kuri leidžia patogiau laikyti ir naudojimo metu galite pakreipti galvą.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Šis lankstus prostatos vibratorius Cock Shaped Butt Plug with Vibration iš ANOS yra penio dizaino. Jis ne tik stimuliuoja P tašką ir tarpvietę, bet taip pat gali tiksliai stimuliuoti G tašką ir klitorį.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Susisiekite su savo kūnu ir patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu visame pasaulyje viso kūno masažuokliu. „Smart Wand 2 Medium“ yra puikus preliudijos įrankis jums ar jūsų partneriui. Išlaisvinkite savo kūno įtampa atpalaiduodami stresą ir atpalaiduodami raumenis, atverdami duris seksualinei energijai gauti holistinį orgazmą.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Silicone Remote Pinpoint Pleaser yra unikalios formos jūsų svajonių užpakalinių durų anonsas. Viliojantis analinis zondas turi žavų ritininį rutulinį antgalį, briaunuotą veleną ir 12 vibracijų funkcijų, kurios sujaudina kiekvieną erzinantį prisilietimą. Pasirinkite savo malonumo intensyvumą ir pasinerkite į orgazminę vidinę stimuliaciją su galinga voleliu stimuliacija.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Tikslinė prostatos stimuliacija: dviejų greičių dviejų sukimosi velenas yra varomas didelio sukimo momento varikliu, kad būtų atliktas kruopštus prostatos masažas. Dvigubi pojūčiai: Dirbdamas kartu su besisukančiu velenu, tarpvietės stimuliatorius naudoja oro įsiurbimo technologiją, kad suteiktų intensyvius pojūčius. Universali vartotojo patirtis: sukurta taip, kad atitiktų IPX7 hidroizoliacijos standartus, vartotojas gali mėgautis Revo.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nėra nieko tokio erotiško, kaip tuo pačiu metu stimuliuojant prostatą ir varpą, o šis žaislas suteikia tą nepaprastą derinį su galinga vibracija ir šiluma! Lankstus silikoninis kotas yra sukurtas taip, kad būtų išlenktas link jūsų prostatos su šildomu antgaliu, kuris įtaigiai masažuoja P tašką, o tekstūruotas varpos žiedas veikia savo vibracijomis. Naudodamiesi nuotolinio valdymo pulteliu mėgaukitės žaidimu laisvų rankų įranga arba partnerių žaidimais – visas žaislas yra visiškai panardinamas.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Mėgaukitės maksimaliu lankstumu su Satisfyer Elastic Game, pagamintu iš silikono: 2 variklių ir vidinės lankstinės vielos dėka universalaus prietaiso gali būti naudojamas kaip uždedamas vibratorius, penio žiedas ar partnerio vibratorius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Lazdelė su kompaktiška rgonomiška konstrukcija ir lanksčiu kaklu. Įkraunamas ir galingas.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    „Satisfyer Elastic Joy“ turi du variklius ir lanksčią laidą, todėl jį galima sulenkti į skirtingas formas. Elastic Joy visada palieka gerą įspūdį, nesvarbu, ar tai poros vibratorius, gaidžio žiedas ar paguldomas vibratorius.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Hot Passion

    Mūsų Hot Passion analinis vibratorius su savo tūriniu kotu stimuliuoja prostatą stipriomis vibracijomis ir stimuliuojančia šilumos funkcija. Minkštas silikoninis paviršius patraukia jus švelniu prisilietimu ir natūraliu pojūčiu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotolinio žaidimo ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Suteikite savo grobio dundėjimą su šiuo unikaliai patenkinančiu vibruojančiu analiniu kištuku! Vidiniai karoliukai sukasi pagrindo viduje, kad jaustųsi stuburo drebulys, kuris susilieja su vibracijomis ir giliai numalšina jūsų užpakalinių durų potraukį. Smailėjantis kreminės ir glotnaus koto galiukas sukurtas taip, kad būtų lengva įeiti ir be vargo nukeliauja tiesiai į jūsų P tašką. Prostatos stimuliuojamas orgazmas buvo įvardijamas kaip pats intensyviausias malonumas, kokį tik gali įsivaizduoti žmonės, sergantys prostata, todėl atraskite džiaugsmą patys. Net po vandeniu, nes šis žaislas yra visiškai panardinamas. Nuvalykite žaislų valikliu ir skalaukite karštu vandeniu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Mėgaukitės jaudinančia įvairove ir begaliniu universalumu su geriausiu poros rinkiniu! Visi keturi klasikiniai mėgstamiausi gali būti naudojami kartu arba atskirai. Ploną 7 colių kelių greičių vibraciją galima derinti su itin tampria tekstūra rankove ir galinga kulka, skirta jūsų itin stimuliuojančiam triušiui. Pabandykite uždėti C formos žiedą aplink jo kotą arba kamuoliukus, su vibruojančia kulka arba be jos, kad galėtumėte jaudinti sekso žaidimus. Seksualaus partnerio žaidimo galimybės yra neribotos!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Iker Black

    Du varikliai vienam neįtikėtinai aukštam. 7 vibracijos režimai? 11 vibracijų pasiekiama per programą) su 5 intensyvumo lygiais viename gale ir 5 pulsuojančiais režimais kitame gale, kad pakeistumėte orgazmą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    MĖGAUKITE SAVO LAISVĖS SU DOXY NUMERIU 3R – ŽAISKITE VISUR, KAD ATKREIPĖME KABELĮ.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Fun Black

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotoliniu žaidimu ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    Dorcel - Perfect Lover C formos poros žaislas su nuotolinio valdymo pulteliu

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Partner Box 3

    Mėgaukitės jausminga mylėjimosi įvairove – su Satisfyer Partner Box! Jame yra „Double Joy“ poros vibratorius, „Sexy Secret“ kelnaičių vibratorius ir „Royal One“ gaidžio žiedas, kurie yra suderinami su „Satisfyer Connect“ programa.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PicoBong Transformer Yellow

    Kam tenkintis viena pozicija, kai galima išbandyti 2? Kam tenkintis su 2 pozicijomis, kai gali turėti 3? Sulenk mane formuoti mane, vis tiek tau manęs reikia! Nesvarbu, ar jums patiko vienas, ar su laimingu partneriu, „Transformeris“ yra milijonai sekso žaislų viename.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance P-Spot Shower Massager

    Šis glotnus kaip šilkas vibruojantis prostatos masažuoklis puikiai tinka ilsėtis ant patogaus dušo kablio, kai būsite pasiruošę stulbinančiam orgazmui! Visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas, P-spot tyrinėjantis žaislas pasižymi 10 greičių galinga vibracija ir funkcijomis, kurias galima pasiekti naudojant lengvai naudojamus valdiklius ant ergonomiškos rankenos. Platėjantis pagrindas saugo jus, o daug silikoninio tepalo užtikrins lengvą slydimą. Nuvalykite Evolved Toy Cleaner ir nuplaukite karštu vandeniu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Pasimėgaukite savo magiška puse ir burtų, kad gautumėte begalinį malonumą su Pretty Little Wands Charmer. Pasinerkite į naujas malonumo aukštumas su unikaliu plonu masažuokliu su 10 vibracijos greičių, įvairiomis kryptimis lanksčiu korpusu ir maloniu dviejų galų dizainu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Tai kulka, kuri ir toliau duoda! Šia galinga įkraunama šilko švelnumo kulka galima mėgautis atskirai, kad pagerintumėte bet kokį seksualinį potyrį, ji taip pat suderinama su daugeliu kulkomis varomų žaislų, nes lengvai įslysta į daugelio glostymo, penio priauginimo ar prostatos masažuoklių dėklą! Atnaujinkite savo dabartinę kulką ir mėgaukitės beribiu žaidimu, kurį taip pat galite įsinešti į vonią ar dušą, nes jis visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas! Lengvai nuvalykite su Zero Tolerance Toy Cleaner ir nuplaukite šiltu vandeniu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Patirkite intensyviausius įmanomus orgazmus bakstelėdami į savo P tašką! Šio unikalaus prostatos vibratoriaus tvirto koto gale yra iššokantis mygtukas, specialiai sukurtas taip, kad jaustųsi kaip čia pat bakstelėjus pirštu – pojūtį, kurį dauguma vyrų apibūdina kaip didžiausią kada nors pajustą malonumą. Bet tai dar ne viskas! Kai pateksite į vidų ir bakstelėsite, vibruojantis rutulinis stimuliatorius įsitaisys tiesiai už nugaros ir suteiks papildomo žvilgesio, kuris tikrai nuves jus į laimę – net po vandeniu, nes visas žaislas yra visiškai panardinamas.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Date Night Set

    Pasimatymo naktis atneš jums galingą, mišrų orgazmą dviems su triušio vibratoriumi Nova 2 ir vibruojančiu penio žiedu Pivot. Šis išskirtinis dovanų rinkinys skirtas maksimaliai išnaudoti preliudiją ir mėgautis malonumu visą naktį. Tobulas poravimas norint išsiaiškinti savo poreikius ir norus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160225 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.