×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai ypač tylus silicio

Elementai 129 į 160367 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Lankstūs, galingi kompaktiški vibratoriai, sukurti ergonomiškai, kad būtų galima maksimaliai veikti. Pagaminta iš šilkinio ir glotnaus silikono, kiekviena kūnui saugi vibracija yra įkraunama ir atspari vandeniui.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    Ji vadino savo G tašką kaip savo deivę. Kai ji pirmą kartą bandė jį rasti, ji nebuvo tiksliai tikra, kur jis yra jos makštyje. Tačiau kai ji įsmeigė savo G tašką Stimuliuok ją į savo vidų, lenkta forma automatiškai prisispaudė prie jos nepagaunamo G taško, ir po to ji neabejojo dėl jo vietos. Dabar ji buvo pasirengusi atrasti savo pirmąjį G taško orgazmą. Ji paspaudė šildymo funkcijos mygtuką, kad „Stimulate-Her“ įkaistų iki patogios 104 laipsnių. Šiluma jautėsi gerai.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vush Rose 2 Pink

    Patirkite skubėjimą su Vush! Sukurkite nuotaiką žvakėmis ir Rose 2 ir parodykite sau meilę, kurios nusipelnėte. Jis sukurtas su subtiliais „žiedlapiais“, kad būtų suteikta papildoma jutimo patirtis, ir turi 5 lygius ir 5 raštus, kad tiktų visiems kūno tipams. Šis įrankis yra mažas ir lankstus, tačiau jame yra malonus triukšmas ir tikslūs taškai, kurie jus tenkins. Galite naudoti kaip apšilimą arba suteikti papildomų pojūčių įvairioms kūno dalims. Tegul „Rose 2“ įgauna atmosferą miegamajame!

    159 €

    59,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Jei norite, kad viskas būtų paprasta, Satisfyer Ultra Power Bullet 6 yra būtent jums tinkamas mini vibratorius: funkcionalus dizainas ir paprastas valdymas užtikrina, kad malonumas bus pasiektas greitai ir efektyviai.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotolinio žaidimo ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    MĖGAUKITE SAVO LAISVĖS SU DOXY NUMERIU 3R – ŽAISKITE VISUR, KAD ATKREIPĖME KABELĮ.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    We-Vibe™ Moxie sukurtas po drabužiais, naudojant laisvų rankų įrangą, tyliai šnabždėdamas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister yra puikus vibracijos ir naujos sukimosi sistemos – Ultra Wave Motion System – derinys. Nauja trimačio sukimosi technologija, kuri privers svirduliuoti iš malonumo, puikiai tinka G taško ir klitorio stimuliavimui. Labai galingas žaislas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sunray Lilac

    Mėgaukitės tuo pačiu metu G taško ir klitorio stimuliavimu su Satisfyer Sunray vibracijos ir oro impulsų savybėmis. Programėlėmis valdomas silikoninis triušis turi lanksčią jungtį, kuri lengvai prisitaiko prie jūsų anatomijos.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pretty Love Power Wand Pink

    Pretty Love – tai nauja prabangių sekso žaislų kolekcijos linija. Tai naujausias pažangus ir naujoviškas dizainas, pagamintas iš silikono. Pretty Love jums naujų jausmų potyrių, kurių niekada anksčiau nepajutote. Kadangi sveikos mes profesionalios komandos, kurias naudojasi revoliucine koncepcija, kad atrastu, sukurtu nauju būdu patenkinti moterų poreikius.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Passion

    Mūsų Hot Passion analinis vibratorius su savo tūriniu kotu stimuliuoja prostatą stipriomis vibracijomis ir stimuliuojančia šilumos funkcija. Minkštas silikoninis paviršius patraukia jus švelniu prisilietimu ir natūraliu pojūčiu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova vilioja klitorį jausmingomis oro impulsų bangomis, o G tašką stimuliuoja galingomis vibracijomis. Dėl lanksčios grandinės jungties vibratorius prisitaiko prie jūsų anatomijos, kad džiugintų silikonų tik tobula stimuliacija.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Silicone Vibrating Remote Dildo Skin

    Šis vibruojantis dildo yra gyvas dildė iš Get Real Naked by TOYJOY kolekcijos ir pasižymi aukšta kokybe. Dėl siurbiamojo pagrindo galite pastatyti dildo ant lygaus paviršiaus ir mėgautis natūraliomis detalėmis bei giliomis, stimuliuojančiomis vibracijomis visiškai laisvų rankų įranga. Norite žaisti kartu? Tai taip pat įmanoma! Šis dildo yra suderinamas su dirželiu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo King Vibrating Thruster Wine Red

    KING taiko naujovišką ZALO technologiją „PowerThrust“, kad sujungtų didelio našumo variklių sistemos ir tikslios elektros pavaros struktūros. Tai pažeidžia tradicinių elektromagnetinių pavarų apribojimus ir padidina variklio traukos galią į padidintą lygį. Su stūmimo dažniu iki 40 kartų per sekundę, King suteikia jums galingiausią orgazmo patirtį.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Mystim Terrific Truman sukurtas pagal gamtą. Po kurio? Mes neišduodame. Išdidžiai 27 cm ilgio ir iki 4,3 cm storio patrauklus vibratorius priverčia norėti daugiau. Galima rinktis iš neklaužada rožinės, sodrios violetinės ir vidurnakčio dangaus spalvų. Slaptas ir tyliai, Siaubingas Trumanas puikiai žino, kaip labai diskretiškai jus džiuginti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Gcandy gali pasigirti 2 galingais varikliais, iš kurių vienas yra bagažinėje, stimuliuojantis G tašką, o vienas variklis yra piršte, stimuliuojantis klitorį. Gcandy veikimo laikas yra ne trumpesnis nei 4 valandos su įkrovimu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 2 siūlo maksimalų universalumą su 3 varikliais ir 2 atskirai valdomomis funkcijomis bei palepina klitorį ir G tašką vibracijomis ir slėgio bangomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    2 galingi varikliai, besiūlė silikoninė apdaila ir tuo pačiu metu stimuliuojamas G taškas bei klitoris daro Mono Flex kiekvienos kolekcijos akcentu. Jis taip pat turi sudėtingą formą ir programų valdymą.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Stebėkite savo palaimą, kai rami, gili, dvelkianti vibracija tiksliai paliečia jūsų mielą vietą.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona 2 Cerise

    patobulintas masažuoklis SONA 2 skleidžia galingas, tačiau santūrias garso bangas, kurios stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurios nematote – ir sukuria nepanašų į kurį kitą pojūtį. Kiekviena švelnaus rezonansinio malonumo banga remiasi paskutine ir baigiasi išskirtiniu ir giliu pasitenkinimu teikiančiu orgazmu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Lazdelė su kompaktiška rgonomiška konstrukcija ir lanksčiu kaklu. Įkraunamas ir galingas.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Jos silikoninis linksmas liežuvis buvo patogiai įkištas į rankinę... iki šiol! Ji išsitraukė supaprastintą dėklą ir nusišypsojo savo naujam mėgstamiausiam asmeniniam žaislui. Ji paspaudė šildymo mygtuką, kad įjungtų šildymo režimą, kuris visada padėdavo atsipalaiduoti. Tada ji paspaudė maitinimo mygtuką – sugniuždė žadinančios vibracijos, o siūbuojantis liežuvis ėmė erzinančiai judėti pirmyn ir atgal.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Gigi 2 Blue

    Geriausiai parduodamas G taško vibratorius pasaulyje. GIGI™ 2 yra patobulinta LELO itin populiaraus G taško vibratoriaus versija, be abejonės, labiau teigiamai įvertintas kada nors sukurtas malonumo objektas.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Flex Violet

    Su 3 galios varikliais „Double Flex“ suteikia vienodą stimuliuojantį dėmesį G taškui, klitoriui ir išorinėms lytinėms lūpoms. Dėl silikoninės lanksčios technologijos prietaisas yra ypač patogus – per programėlę vis tiek suteikia jaudinančių vibracijų.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Bodywand Mini Love Edition

    Švelnus prisilietimas. Atsparus purslamai. Sukurtas prislopintu garso lygiu. Sukurta stipriai ir nuolatinei stimuliacijai. Paprastas valdymas vienu pirštu. Naudojimas įvairiomis kryptimis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator White

    Satisfyer Twirling Fun su nutrūkstančiais, galingais, cirkuliuojančiais vibracijomis gali būti naudojamas stimuliuoti klitorį, lytines lūpas ar kitas erogenines zonas. Sportišką dizainą užbaigia intuityvus valdymas.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Irresistible Invincible Black

    Invincible turi itin galingą 10 greičių naujos kartos F1 variklį, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad sukurtų intensyviausią kada nors patirtą orgazmą! „Invincible“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis švelnus liesti, sklandus ir vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš medicininio silikono, todėl Invincible lengva valyti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Du galingi varikliai ir ergonomiška Heat Wave forma tuo pačiu metu stimuliuoja G tašką ir klitorį. Malonų masažą užbaigia sušilimo funkcija, kuri programėle valdomą seksualinės gerovės įkaitina iki 39 laipsnių Celsijaus.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Double Fun White

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotolinio žaidimo ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • BeauMents Doppio Move Purple

    Galingas, naujoviško, patogaus dizaino vibratorius, skirtas poroms arba savistimuliacijai su itin lanksčiomis stimuliuojančiomis rankomis, skirtomis jautriausioms jūsų kūno vietoms stimuliuoti. 3 galingi, tylūs varikliai, kuriuos galite naudoti kartu (M1, M2 ir M3) arba atskirai (M1 ir M2) arba (M3).

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Šis visiškai vandeniui atsparus vibratorius suteikia tylų, bet galingą vibraciją ir turi 7 intensyvumo programas. Jutikliniai mygtukai palengvina naudojimą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    ENIGMA – tai prabangus dvigubo veiksmo garsinis masažuoklis, sukurtas suvirpinti visą klitorį – jo matomas ir nematomas dalis – ir G tašką, kad orgazmas būtų toks intensyvus, kad daug galėtumėte, kad paliktumėte šią planetą. Pasižymi geriausios garso bangomis klitorio išorėje ir švelniu vidinės rankos pulsavimu jūsų kūne, ENIGMA™ plazda visose tinkamose vietose, kad orgazmas, kurio nepamiršite.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160367 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.