×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai ypač saugus

Elementai 97 į 128161 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • You2Toys Cuties Mini Yellow

    Geltonas plono dizaino mini vibratorius. Jis turi 7 vibracijos režimus ir gali būti įkraunamas naudojant pridedamą USB laidą. Lengvas valdymas ir elegantiškas dizainas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Pink

    Įkvėptas garsiausio pasaulyje klitorio masažuoklio, SILA leidžia tyrinėti naujus būdus pasiekti kulminaciją. Turi platų garso bangų intensyvumo diapazoną visam klitoriui stimuliuoti, o burna švelniai apgaubia jūsų malonumo centrą, kad būtų nuolatinis pasitenkinimas.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Šis Rosy Gold mini vibratorius yra toks kompaktiškas, kad mažas stebuklas telpa jūsų kišenėje. Nuo šiol mėgstamą žaislą visada turėsite po ranka. Vibratorius turi dešimt vibracijos nustatymų ir gali būti valdomas įjungimo/išjungimo mygtuku. Jį galima lengvai įkrauti su pridedamu įkrovimo laidu.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Išbandykite naują, drąsesnį malonumą – dabar su 8 malonumo nustatymais ir dar didesne galia. Tiesiog nėra geresnio ar prabangesnio prostatos masažuoklio vyrams, kurie rimtai žiūri į savo asmeninį pasitenkinimą. Ir dabar jis yra atsparus vandeniui ir įkraunamas per USB.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Cream

    Le Wand Plug-In yra geriausias klasėje klasikinio stiliaus vibruojantis masažuoklis, pasižymintis neprilygstama kokybe ir apdovanojimus pelniusiu dizainu. Ši visame pasaulyje suderinama oro kondicionavimo sistema pasižymi 10 išskirtinių, triukšmingų vibracijos greičių ir 6 vibracijos modelių. Elegantiška minkšta rankena ir ypač ilgas 245 cm laidas leidžia lengvai laikyti ir naršyti įvairiais kampais, o lankstus kaklas sulenkiamas, kad būtų galima nustatyti padėtį ir mėgautis.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Aqua

    Įkvėptas garsiausio pasaulyje klitorio masažuoklio, SILA leidžia tyrinėti naujus būdus pasiekti kulminaciją. Turi platų garso bangų intensyvumo diapazoną visam klitoriui stimuliuoti, o burna švelniai apgaubia jūsų malonumo centrą, kad būtų nuolatinis pasitenkinimas.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Cuties Mini Purple

    Violetinis mini vibratorius su išgaubta įduba koto gale. Jis turi 7 vibracijos režimus ir gali būti įkraunamas naudojant pridedamą USB laidą. Lengvas valdymas ir elegantiškas dizainas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Trysta Violet

    Tikslinis riedantis G taško vibratorius.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile G-spot Panty Vibe Pink

    Visapusiškas jūsų kelnaičių bičiulis!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    TOYJOY Designer Edition poroms skirtas masažuoklis Icon Superbe yra puikus aukščiausios klasės funkcionalumo ir negąsdinančios, elegantiškos estetikos derinys. Naudokite jį jausmingam solo žaidimui, perkelkite jį per visas partnerio erogenines zonas seksualaus viso kūno masažo metu arba paslydykite aplink varpos kotą, kad mylėdamiesi sujaudintumėte dvigubą stimuliaciją.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Get Real Dual Density Big Vibrator 9 Inch Light Skin

    Dviejų tankių didelis 9 colių vibratorius yra aukščiausios kokybės, tikroviškas vibratorius iš Get Real by TOYJOY kolekcijos, sukurtas taip, kad pasiektų visas jūsų intymias vietas. Šis malonus dizainas yra kūno atspalvio spalvos, natūralaus silueto ir galingų, daugiafunkcinių vibracijos režimų: suteikia jaudinančiai tikrovišką patirtį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 2 Flesh

    Gydytojas yra! „Dr. Skin Cock Vibe #2“ yra 9 colių tikroviškas vibratorius su gyslomis ir sukamuoju ratuko pagrindu, kad būtų galima vibruoti įvairiais greičiais. Jo kūginė galvutė ir plonas kotas gali būti patogiai ir lengvai įkišamas. Sukurtas pradedantiesiems ir taupantiems išlaidas, „Cock Vibe #2“ yra pagamintas iš PVC, kuriame nėra ftalatų, ir maitinamas 2 AA tipo baterijomis, kurios nėra įtrauktos.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Susipažinkite su Player One ir atraskite geriausią orgazmą. Dėl savo ergonomiško dizaino ir dvigubo variklio jis užtikrina nepriekaištingą prostatos ir tarpvietės stimuliavimą ir suteikia galingą patirtį. Žaiskite solo arba duetu su nuotolinio valdymo pulteliu. Jo apvali forma sukurta taip, kad būtų lengva įdėti, o lankstus pagrindas užtikrina optimalų komfortą naudojant. Tavo žaidimas, tavo taisyklės.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Ombra Pink

    Vive yra naujas reiškinys prabangių suaugusiųjų malonumo prekių pasaulyje. Ombra atrodo prabangiai, todėl ji yra labai seksuali, o dinamiška forma leis jums pasiekti neįsivaizduojamas ekstazės aukštumas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Tai laisvų rankų įranga, gražaus dizaino, mažas ir naujoviškas žaislas paruošti paruošti naujiems ir maloniems seksualiniams potyriams!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    „Nexus Beat“ naudoja ritmišką „triukšmo“ technologiją, kad stimuliuotų jūsų prostatą, kitaip nei bet kada anksčiau. Mėgaukitės maloniais pojūčiais kartu su daugiafunkciu tarpvietės masažuokliu dvigubai stimuliacijai. Beat pakelia prostatos žaidimą į visiškai naują lygį.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Get Real Gold Dicker Original Vibrator

    Gold Dicker vibratorius iš Get Real by TOYJOY kolekcijos yra puikus aukso spalvos vibratorius, pasižymintis nuostabiais įgūdžiais ir jauduliu, suteikiančiu neribotą intymų malonumą. Šis dizainas turi seksualų, šiek tiek išlenktą kotą, kuris be pastangų užpildys jus geidulingu troškimu. Šis auksinio malonumo teikėjas turi tikrovišką siluetą su tikroviškomis detalėmis, tokiomis kaip pulsuojančios venos ir ryškus galas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Blue

    Le Wand įkraunamas vibruojantis masažuoklis Petite yra mažesnė mūsų ikoniškos, galingos lazdelės versija. Le Wand Petite yra mažesnio dydžio, bet didelės galios. Jame yra 10 triukšmingų vibracijos greičių ir 6 vibracijos modeliai. Elegantiškas ir stilingas dizainas suteikia koncentruotą vibraciją lazdelės galvutėje.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Ženkite į sekso žaislų ateitį su blueMotion NEX|2. 2-osios kartos šis programėlėmis valdomas g taško vibratorius puikiai tinka žaidimams solo arba poroms. Žinomas kaip „Šveicarijos armijos sekso žaislų peilis“, mūsų populiariausias dizainas dabar yra su „Bluetooth“ ryšiu ir puikiai tinka tolimiems partneriams! Pradėkite atsisiųsdami nemokamą „OhMiBod Remote“ programą, tada paleiskite, susiekite ir žaiskite. Prisijungus, galimybės yra neribotos! Išbandykite kelis režimus – nuo į garsą reaguojančio klubo režimo iki iš anksto užprogramuotų ritmo režimo impulsų arba net bakstelėkite ir įrašykite savo pulso modelius!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Majestic Trusting Vibe Black

    Majestic yra jaudinantis vibratorius iš SeXentials by TOYJOY asortimento. Ši pakili nuotaika nuves jus į naujas intymaus malonumo aukštumas su savo sensacingais įgūdžiais ir įspūdžiais. Dviejų variklių, USB įkraunamas siluetas siūlo 3 vibracijos greičius ir 4 vibracijos modelius, kartu su stulbinančia stūmimo funkcija.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Infinity Double Dildo Pink

    TOYJOY Designer Edition „Infinity Double Dildo“ – sinchronizuojami judesiai, kad pasiektumėte nesibaigiančius orgazmus. Šis aptakus dviejų galų dildo suteikia dvigubai daugiau intymių linksmybių ir intensyvaus pasitenkinimo! Be to, „Infinity“ turi unikalius sinchronizuotus judesius, leidžiančius vienu metu naudoti abu galus ir mėgautis visa apimančia patirtimi. Šis universalus, lankstus vibratorius turi glotnų ir lenktą siluetą su svogūniniu antgaliu abiejuose galuose. Kiekviename gale yra variklis, o tai reiškia dvigubai galingesnę vibraciją.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 1 Flesh

    Gydytojas yra! Blush Novelties Dr. Skin Vibe #1 yra 9 colių tikroviškas vibratorius su gyslomis ir sukamuoju ratuku, užtikrinančiu kelių greičių vibraciją. Jo kūginė galvutė ir plonas kotas gali būti patogiai ir lengvai įkišamas. Sukurtas pradedantiesiems ir taupantiems pinigus, Vibe #1 yra pagamintas iš PVC be ftalatų, kuris yra patogiai minkštas, bet tvirtas, kad būtų galima žaisti. Vibe #1 maitinamas 2 AA baterijomis, kurios neįeina.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dame Products Zee Bullet Vibrator Lapis

    „Zee“ yra kelionėms pritaikyta kulkos vibracija, sukurta maksimaliam universalumui. Jis įkraunamas per USB, kad galėtumėte žaisti kiekvieną dieną, o mažoje pakuotėje yra trys patenkinami greičiai.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bijoux Indiscrets Better Than Your Ex Suction Clitoral Vibrator Purple

    Sveiki atvykę į ateitį. Švelnus siurbimo modeliavimas ilgesniam ir stipresniam orgazmui. Jūs niekada nejautėte tokio malonumo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Suteikite šiek tiek magijos į savo miegamąjį su Enchanted Exciter. Nukeliaukite į malonių stebuklų šalį su 4 veleno sukimosi funkcijomis, 4 stūmimo funkcijomis ir 12 malonių vibracijos funkcijų. Lankstus kotas ir mirgantis zuikio kutenimas lankstosi ir juda kartu su kūnu, kad suteiktų intensyvią G taško ir klitorio stimuliaciją.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Cato Purple

    Pulso bangomis įkraunamas silikoninis g taško triušis (Cato) turi 10 funkcijų pulso bangos ir vibruojančio taško antgalį bei 10 funkcijų klitorio vibratorių, todėl „Cato“ patenkins jūsų giliausius troškimus. 3 naujos kartos f-1 varikliai suteiks daugiau nei 1000 galimų unikalių nustatymų, su kuriais galėsite žaisti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy SeXentials Magnificent Purple

    Magnificent stimuliatorius yra naujoviškas naujas privalomas dalykas SeXentials by TOYJOY kolekcijoje. Šis modernus treniruoklis gali pasigirti iki 20 000 vibracijų per minutę ir turi du priedus, leidžiančius žaisti begalinius intymaus žaidimo scenarijus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Šis Rosy Gold kulkų vibratorius yra toks kompaktiškas, kad mažas stebuklas telpa jūsų kišenėje. Nuo šiol mėgstamą žaislą visada turėsite po ranka. Įjungimo/išjungimo mygtukas yra kulkos vibratoriaus apačioje; palaikykite keletą sekundžių, kad užvestumėte variklį.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Niva Purple

    360 laipsnių kampu besisukantis įkraunamas silikoninio taško triušis (Niva) turi 10 funkcijų, 360 laipsnių įvairiomis kryptimis besisukantį g taško antgalį, 10 funkcijų vibracinį tašką ir 10 funkcijų klitorio vibratorius. „Niva“ patenkins jūsų giliausią troškimą.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    „iVibe Select iQuiver“ yra novatoriškas mažas vibratorius su 6 keičiamomis galvutėmis, kurių kiekviena suteikia unikalų pojūtį. Vibratorius puikuojasi 10 vibruojančių raštų, kurie leidžia iš viso patirti 60 individualių pojūčių. iQuiver mažas dydis ir įvairios galvos formos daro jį daugiafunkcį, galintį stimuliuoti daugybę erogeninių zonų.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128161 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.