×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai ypač moterims

Elementai 65 į 96782 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Bswish Bgood Deluxe Blue

    Pasidalykite intymia paslaptimi su savo mylimuoju namuose arba viešai, kai įjungsite „Bnaughty Classic Unleashed“. Būdamas išdykęs, niekada nebuvo taip gerai!

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgee Classic Black

    Būti surastas. Šis 17,8 cm lenktas vibratorius nuves jus ten. Su šiuo 17,8 cm masažuokliu „B Swish“ padėjo lengvai rasti g tašką.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisf. Cotton Candy nytovalo forma ir kompaktišku dizainu. Padedamas vibratorius, iš kūnui draugiško silikono lepina klitorį įdomiu slėgio bangų ir vibracijos deriniu.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Purple

    Dvigubos stimuliacijos vibracija, masažuojanti makšties sritis, kad būtų galima visą visą, suteikdama intensyvius pojūčius. Ergonomiškos formos. Galingas klitorio stimuliatorius.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Gigi 2 Purple

    Geriausiai parduodamas G taško vibratorius pasaulyje. GIGI™ 2 yra patobulinta LELO nepaprastai populiaraus G taško vibratoriaus versija, be abejonės, labiausiai teigiamai įvertintas kada nors sukurtas malonumo objektas.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Nuo tada, kai „Dream Toys“ pristatė kolekciją „Romance“, mėgavomės dideliu klientų ir jų klientų, vartotojų susidomėjimu žaislų asortimentu. Kolekcijai „Romance“ būdinga bordo raudona spalva su aukso spalvos akcentais, kurie žaislams suteikia elegantišką išvaizdą. Jų viduje yra aukštos kokybės technologija, užtikrinanti intensyvią stimuliaciją. Taip pat svarbu naudojimo paprastumas, todėl jie visi yra atsparūs vandeniui ir įkraunami.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Atraskite naujus seksualinius horizontus su TIANI Duo. Pasidalykite gilių vidinių ir išorinių vibracijų pojūčiu, kad poros būtų patenkintos. Apdovanojimus pelnęs glotnus, raižytas silikoninis dizainas yra belaidžiu būdu valdomas nuotolinio valdymo pulteliu, todėl galite valdyti malonumą pagal savo norą.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Išskirtinis „Satisfyer Luxury Haute Couture“ yra pagamintas iš itin minkšto skysto silikono ir puikiai detalizuotas su natūralia oda ir tauriuoju metalu. Palepinkite save geriausiu vien todėl, kad esate to verti! Ar prabangus dizainas, geriausios medžiagos ir žavesys yra jūsų alėjoje? Tada šis rafinuotas perlas iš naujosios „Satisfyer Luxury Collection“ su ypač jaudinančiu vibracijos režimu yra puikus jūsų žaislų kolekcijos akcentas.

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Elite kolekcijos Dream Toys vibratorius Josephine yra juodas vibratorius su stilingais aukso spalvos akcentais, lenkta forma ir gana didele, lanksčia galvute. Galingas variklis siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Visi žino, kad klitorio stimuliacija yra raktas į mūsų kulminaciją. kiekvienas išgyvename malonumą tačiau. Kai kurie mėgsta intensyvią stimuliaciją, kiti mėgsta švelnų. Taigi, rasti jums tinkantį žaislą gali būti sudėtinga. Štai kodėl mes sukūrėme Trinitii.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ yra pirmieji pasaulio nuotoliniu būdu valdomi malonumo karoliukai, kurie sukasi ir vibruoja tuo pačiu metu. Suteikia visiškai naujų pojūčių.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegantiškas, nesenstantis stilius ir patogus ergonomiškas dizainas su „Aya Wearable Vibrator“ iš Legend serijos. Aptakios, lenktos ir kompaktiškos formos, kuri puikiai priglunda prie kūno, Aya yra unikaliai pritaikoma įvairiems žaidimams. Mėgaukitės išorine vulvos stimuliacija iš kontūro Aya kūno, taip pat gilia vidine stimuliacija, kurią sukelia nuimamas silikoninis priedas, kuris yra išlenktas ir su svogūniniu antgaliu, nukreiptu į G tašką.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Šis aptakus ir tvirtas G taško masažuoklis patobulintas iš aukščiausios kokybės ABS ir patkys į reikiamą vietą kai kuriems orgazmam! Naudoti šią 13 cm ilgio „meilės raketą“ labai paprasta, tiesiog pasukite, kad paleistumėte, sustabdytumėte arba atidarytumėte, kad pakeistumėte vieną AA bateriją.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium yra idealus naujų technologijų ir aukštos kokybės dizaino derinys. Pleasure Air technologija stimuliuoja jūsų klitorį be kontakto – nuo superminkšto iki superpower 12 skirtingų intensyvumo lygių. Naudodami naują autopiloto funkciją, savo orgazmą patiriate netikėtai ir stebėtinai nauju būdu. Ritmas keičiasi kiekvieną kartą naudojant. Išmanioji tyla jaučia jūsų troškimą. Womanizer Premium pradeda veikti tik tada, kai beveik paliečia jūsų odos paviršių. Taip ne tik tyliau naudoti, bet ir mėgautis malonumu dar intensyviau. Dėl savo unikalaus apdorojimo Womanizer Premium yra visiškai atsparus vandeniui.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Fabulous Four

    Atraskite mūsų bestselerius su Satisfyer Fabulous Four rinkiniu. Komplekte yra analinis ir triušio vibratorius, slėgio bangų stimuliatorius ir masažuoklis. Visi gaminiai pagaminti iš silikono, o tvirtinimo detalės lengvai keičiamos.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    „Your Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Love Egg“ yra universalus ir orgazmą sukeliantis žaislas, puikiai tinkantis žaisti tiek solo, tiek poroms.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vibes Master

    Tinkamų matmenų ir tinkamos technologijos XXL vibratorius.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

    Mažas paguldomas vibratorius su pleišto formos dalimi lytinėms lūpoms paskleisti ir penio formos kotu išsipūtusiu galvute. 10 galingų vibracijos režimų tuo pačiu metu stimuliuoja klitorį, makštį ir G tašką. Galima diskretiškai nešioti apatinio trikotažo viduje. Galima valdyti vienu mygtuko paspaudimu arba nuotolinio valdymo pulteliu. Įkraunama kartu su USB laidu.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Red Hot Ember

    Diskretiškas „visur nueina“ masažuoklis, kuris džiuginančiu malonumu patenkina kiekvieną gašlų geismą. Taip, tai „Red Hot“, padidinantis kiekvieną jūsų norą. Su intensyviu 10 funkcijų varikliu ir vingiuotu korpusu, pagamintu iš bekvapio, neporingo ir hipoalerginio aukščiausios kokybės silikono, jūs kenčiate ne dėl geriausio malonumo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Dual Kiss sužavės jus nuostabių slėgio bangų ir vibruojančio įkišamo koto deriniu. Odai nekenksmingas, minkštas silikonas ir vandeniui atspari apdaila užbaigia dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Hot Lover turi du variklius, vienas klitorio stimuliatoriuje ir kitą veleną. Išlenktas antgalis ant vibratoriaus koto puikiai masažuoja G tašką. Abu varikliai valdomi atskirai – per valdymo pultą arba per Bluetooth programėlę. Be to, Hot Lover suteikia daugiau dimensiją: šis triušio vibratorius gali įkaisti iki 40 laipsnių. Dubens dugno raumenų atsipalaidavimas ir suaktyvėjęs kraujotaka užtikrins stipresnį malonų potyrį, o įsiskverbimas jausis patogiau.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Išmaniuoju telefonu valdomas drugelio vibratorius (iPhone ir Android).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgood Deluxe Orange

    Pasidalykite intymia paslaptimi su savo mylimuoju namuose arba viešai, kai įjungsite „Bnaughty Classic Unleashed“. Būdamas išdykęs, niekada nebuvo taip gerai!

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Funky Massager Pink

    Funky Massager yra su 4 unikaliais masažo dangteliais. Super mini masažuoklis įdeda visas jėgas į viršų. Šis nuostabus masažuoklis yra žaislas, kuris turėtų būti ant moters naktinio staliuko. Mini masažuoklis gali tiesiog patirti palaimingą orgazmą.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Pagaliau jis patenkintas: nauja malonumo banga jau čia su programa įgalinta Satisfyer Pro 2 Generation 3. Su mūsų novatoriška Liquid Air technologija, naujausias kartos šis klasikinis Satisfyer imituoja jausmingą pulsuojančio vandens bangą.

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Ji visada troško oralinio sekso ir norėjo, kad galėtų mėgautis dažniau. Dabar ji galėjo. Jos Ultimate Pleasure galės suteikti jai intymią ekstazę, kurios ji ieškojo. Pirmiausia ji paspaudė mygtuką, kad suaktyvintų vibraciją, o paskui atsekė savo kūną pulsuojančiu taško malonumu. Ji žinojo, kad vėliau tai jausis taip gerai, bet pirmiausia norėjo ištirti burnos pojūčius.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations King Kong Giant Vibrator 32cm

    Jei norite kažko didesnio nei vidutinis dongas, patenkinkite visus tuos potraukius naudodami „Seven Creations King Kong Giant Vibrator“. Šis masyvus, tikroviškos formos ir lanksčios tekstūros dildo suteikia jums 32 centimetrų gilų malonumą. Nuostabus 6,5 centimetro ilgis leis jums plačiai atsiverti ir laukti, kol malonūs pojūčiai suteiks tai, ko norite. Tereikia dviejų AA baterijų, kad pradėtumėte naudoti šį PVC sekso žaislą.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Couple Vibrator Purple

    100% vandeniui atsparus vibratorius, skirtas bendrai stimuliacijai mylėjimosi ar solo žaidimo metu. Jis pajus sustiprintus savo koto ir sėklidžių pojūčius, kol ji mėgausis sensacinga G taško ir klitorio stimuliacija. Visi yra nugalėtojai.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Ar nori viso to? Ar trokštate pajusti aistringą meilužio veržimąsi, jo pirštų pulsą prie jūsų G taško, pirštų galiukų plazdėjimo į jūsų lytines lūpas?

    209 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Jei pavargote nuo rinkoje esančių tipiškų žaislų, turite išbandyti Dash 2.0 Softer Tip, paskutinį, bet ne mažiau svarbų Intoyou šeimos narį.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet

    Pajuskite adrenaliną savo kūne dėka mūsų naujausio Flamingo vibratoriaus. Ši vibruojanti kulka žada labiausiai jaudinančias ir intensyviausias G taško vibracijas. Flamingo buvo specialiai sukurtas poroms, kurios mėgsta seksą viešai, ir moterims, kurios mėgsta išeiti ir sušlapinti savo pūlingą.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Ponios, pasiruoškite kilimui: su stilingu dangteliu ir šešių lygių stimuliacija Liberty garantuoja malonumą bet kurioje planetos vietoje.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96782 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.