×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai ypač moterims

Elementai 33 į 6486 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Angus yra vibratorius, vertas būti TardeNoche šeimoje, jis turi dvigubą sistemą, tai yra, turi 2 galingus variklius, su kuriais galima mėgautis iki galo.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pantyrebel Panty Vibrator Black

    Šios vibruojančios PantyRebel kelnaitės yra pagamintos iš minkšto ir elastingo audinio, kuris jaučiasi patogiai ir gerai priglunda. Kelnaitės turi skyrius, į kurį tiksliai telpa vibratorius. Šis vibratorius turi 12 skirtingų vibracijų nustatymų, kuriuos galima lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu.

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    3Some yra aukščiausios kokybės kolekcija malonumų mėgėjams, kurie trokšta įspūdžių, pilnatvės ir seksualaus pasitenkinimo. Kolekcija 3Some suteikia linksmybių su išmoningais intymiais daiktais, kurie siūlo daugybę būdų mėgautis pojūčiais ir tris kartus daugiau malonumo!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pantyrebel Lace Thong Vibrator Black

    Šios vibruojančios PantyRebel kelnaitės yra pagamintos iš minkšto ir elastingo audinio, kuris jaučiasi patogiai ir gerai priglunda. Kelnaitės turi skyrių, į kurį tiksliai telpa vibratorius. Šis vibratorius turi 12 skirtingų vibracijos nustatymų, kuriuos galima lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu.

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Platesnis antgalis ieško vidinių saldžių dėmių, o 3 vibracijos nustatymai ausyse apgaubia klitorį, kad būtų maloni palaima.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Kolekcija „Impulse E-stimulation“ skirta „Intimate E-Stimulator Petite Wand“ energijos tiekimui. Šiame elegantiškame masažuoklyje yra 5 elektrostimuliacijos ir 7 vibracijos funkcijos, kad kaskart būtų malonu mėgautis.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sunray Lilac

    Mėgaukitės tuo pačiu metu G taško ir klitorio stimuliavimu su Satisfyer Sunray vibracijos ir oro impulsų savybėmis. Programėlėmis valdomas silikoninis triušis turi lanksčią jungtį, kuri lengvai prisitaiko prie jūsų anatomijos.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    „Lovely Leopard“ pristatymas „Lovely Leopard“ yra elegantiškas, įkraunamas mini lazdelės vibratorius. Jos vibracijos yra galingos ir tylios. Puikus leopardas yra atsparus vandeniui, turi 10 funkcijų ir yra skirtas klitoriui stimuliuoti. Prie gaminio pridedamas nuostabus kosmetikos krepšys, kuriame rasite visus būtiniausius daiktus su nuostabiu leopardo stiliaus raštu. Puikus leopardas yra atsparus vandeniui ir gali būti naudojamas vonioje arba duše.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Couply turi įpurškiamą skysto silikono unibody korpusą, o tai reiškia, kad skystas silikonas įpurškiamas per formą vientisai, be sujungimų ar angų, nerasite tų erzinančių žymių, kurias paprastai galime rasti tokio tipo žaisluose. Dėl šios priežasties jis taip pat yra visiškai lankstus, todėl galite jį įdėti į patogiausią ir maloniausią padėtį.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ritual Shushu New Generation Clitoral Black

    Ritual Shushu pristatymas yra visiškai nauja naujovė moterims. Įspūdinga technologija, apjungianti vakuumą ir stiprų pulsavimą, kuris stimuliuoja klitorį jo neliesdamas ir netikėtai pasiekia orgazmą. Kompaktiškas ir stilingas klitorio stimuliatorius yra labai paprastas naudoti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    SVAKOM Iris Clitoral & G-spot Vibrator for Women Adult Toy yra vibratorius, sukurtas specialiai klitoriui ir g taškui. Ji turi ovalo formos žiedą, pakeltą ant mielos šaukšto formos galvos ir puikų kampą stimuliuoti g tašką, leidžiantį mėgautis savo malonumais. Irisas minkštas, bet tvirtas, galva iš itin minkštos medžiagos, su stipriu įmontuotu varikliu, stipri vibracija nukels į nuostabią seksualinę kelionę!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Ombra Pink

    Vive yra naujas reiškinys prabangių suaugusiųjų malonumo prekių pasaulyje. Ombra atrodo prabangiai, todėl ji yra labai seksuali, o dinamiška forma leis jums pasiekti neįsivaizduojamas ekstazės aukštumas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Leiskite švelniems SVAKOM Nymph Soft Moving Finger Vibrator pirštų galiukams kirsti jūsų odą, jis vibruoja, cirkuliuoja, stimuliuoja jautriausias jūsų vietas. Atsineškite stimuliavimo bangas, kad jus džiugintumėte.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Rankos atsipalaiduoja – sukūrėme laisvų rankų įrangą, dvigubą viešosios interneto prieigos tašką atitinkantį Happy Rabbit atmosferą. Sukurtas tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį ir G tašką, šis sensacingas šilkinis atmosfera pasižymi dviem varikliais, sujudinančiais jūsų pasaulį ir keičiančiais jūsų žaidimą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy for Her Vibrating Roto Suck-Her Purple

    Vibruojantis roto čiulptukas apkabino plyšį tarp kojų savo minkštu Elitinio silikono siurbtuku. Ji pasuko puodelį, kol jis tvirtai priglusdavo prie jos jautriausios srities odos. Kai ji švelniai paspaudė „S“ mygtuką, ją traukė siurbimas ir jos intymiausiose lūpose atsirado malonumo bangavimas. Ji paspaudė mygtuką „R“, kad atlaisvintų siurbimą, ir vėl ir vėl spaudė „R“, kai melžė klitorį ir tarp kojų išsipūtė drėgmė.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Front Row pink

    Tegul klasikinė elegancija tave suvilioja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Vice iš naujo išras jūsų orgazmą su triguba stimuliacija. Šis triušio vibratorius buvo sukurtas taip, kad būtų pritaikytas visiems jūsų viešiesiems taškams. Storas, išlenktas kotas atlieka gilų G taško masažą, o karoliukais papuoštas čiurlenimas ir triušio ausys tenkina kitus jūsų malonumo taškus, kad pasiektumėte neįtikėtinų mišrių orgazmų.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Aptakus kotas padengtas tikroviško kontūro galvute, suteikiančia autentiškų pojūčių (su papildomomis vibracijomis).

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Burgundy

    Viliojančiai gražus ir elegantiškai supaprastintas triušis, meistriškai sukurtas patenkinti ir patenkinti kiekvienos mergaitės norus, poreikius ir norus. Išskirtinis dizainas ir aksominis minkštas silikonas apgaubia galingus dvigubus nepriklausomus variklius, nukreipiančius tiksliai sumaišytą vibraciją į veleną ir klitorio stimuliatorių, kad būtų galima pasitenkinti kiekvieną pulsuojančią jos plakančios širdies spalvą. Viskas dėl tavęs... ne kiekviena mergina nusipelno geriausio.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Pasimėgaukite malonumo bangomis, kai California Dreaming™ Surf City Centerfold erzina ir kutena jus į ekstazę. Galingas lazdelės masažuoklis turi 3 jaudinančius dunksančius pulsavimo intensyvumus ir 10 vibracijos funkcijų, kad galėtumėte patirti malonumą visą gyvenimą.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    „iVibe Select iQuiver“ yra novatoriškas mažas vibratorius su 6 keičiamomis galvutėmis, kurių kiekviena suteikia unikalų pojūtį. Vibratorius puikuojasi 10 vibruojančių raštų, kurie leidžia iš viso patirti 60 individualių pojūčių. iQuiver mažas dydis ir įvairios galvos formos daro jį daugiafunkcį, galintį stimuliuoti daugybę erogeninių zonų.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thumping G-Spot Vibrator Purple

    Sweet Smile Thumping G taško vibratorius yra lankstus vibratorius, turintis naujovišką trankymo funkciją nuostabiai išlenktame ir suapvalintame G taško antgalyje. Antgalis taip pat turi minkštą, stimuliuojančią tekstūrą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Ieškote būdo paįvairinti pasimatymo vakarą? Neieškokite daugiau nei šio revoliucinio nuotolinio valdymo elemento su Lock-N-Play™ technologija. Diskretiškai sukurtas taip, kad tyliai įsitaisytų ten, kur reikia, ir su ilgo nuotolio nuotolinio valdymo pultu, pasimatymų vakaras tapo daug pikantiškesnis.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics California Dreaming Orange County Cutie Orange

    Žaisminga California Dreaming™ kolekcija atgaivina prabangias fantazijas kartu su orgazmą patiriančia Orange County Cutie. Ergonomiško dizaino masažuoklis yra pasirengęs iš naujo išgyventi jūsų mėgstamas vasaros fantazijas su 10 galingų vibracijos funkcijų ir 3 kelius drebinančiais stūmimo greičiais.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Rabbit Euphoria Pink

    Dėl čiulpimo pojūčio – beveik kaip oralinis lytinis aktas!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Empowered Palm Pleasure Goddess

    Ši Palm Pleasure Deivė telpa jūsų delne ir paverčia jūsų protu 36 siurbimo ir vibracijos deriniais, kad patiktų kiekvienam jūsų kūno centimetrui.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Teal

    Viliojančiai gražus ir elegantiškai supaprastintas triušis, meistriškai sukurtas patenkinti ir patenkinti kiekvienos mergaitės norus, poreikius ir norus. Išskirtinis dizainas ir aksominis minkštas silikonas apgaubia galingus dvigubus nepriklausomus variklius, nukreipiančius tiksliai sumaišytą vibraciją į veleną ir klitorio stimuliatorių, kad būtų galima pasitenkinti kiekviena pulsuojančia jos plakančios širdies spalva. Viskas dėl tavęs... ne kiekviena mergina nusipelno geriausio.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Midnight Magic Typhon Black

    Kaip ir kiti „Midnight Magic“ etiketės žaislai, „Typhon“ yra juodos spalvos, o apačioje yra chromo spalvos detalė. Pagamintas iš skysto silikono, šis duetas yra švelnus liesti, o mygtukus lengva rasti metalu dengtoje ABS mygtukų srityje. Typhon turi minkštą galą ir lenktą kotą su pastebimomis stimuliuojančiomis briaunomis, puikiai tinkančiomis pasiekti G tašką. V formos koto apačioje yra subtilus, lopšį primenantis klitorio stimuliatorius.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mon Ami Sucking Clitoris Stimulator and Vibrator 2 Motors Pink

    Unikalus, linksmas, malonus, universalus žaislas Mon Ami yra čiulptukas ir vibratorius, viskas viename.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Besisukantis triušio vibratorius su siurbtuku ir vandeniui atspariu nuotolinio valdymo pulteliu (10 metrų).

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Squidy Vibe Thrusting and Rotating Beads Silicone Black

    Šis žaislas, naujas TardeNoche šeimai, yra ypatingas ir suteiks jums nepakartojamo malonumo naktimis.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 6486 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.