×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai dviguba stimuliacija

Elementai 129 į 160401 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Ternence Purple

    Šis ypač minkštas silikonas su 12 vibracijos ir 4 sukimosi funkcijomis yra nuostabiai įrengtas, kad naktį po nakties teiktų intensyvų malonumą. Žaislas yra lygus ir išlenktas su aptakia galvute, kad pasiektų jūsų vidinį G tašką, ir mažesniu lenktu triušio klitoriu, kad būtų užtikrintas orgazmas.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Aštuoni atskiri komponentai viename nuostabiame malonumo rinkinyje, kad jūsų poros galėtų žaisti kuo daugiau! Tvirtas ir tamprus penio žiedas užtikrina ilgalaikį veikimą ir vibruojančią kulką jo ir jos malonumui. Erotiškas Ben Wa rutulys erzina ją nepaprasta vidine stimuliacija, o subtiliai briaunotas analinis kištukas sukuria žavingą galinių durų žaidimą su smailėjančiu antgaliu, kad būtų lengva įeiti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    „Double Love“, mūsų prabangus porų vibratorius, pasižymi jaudinančiu minkštu silikonu ir aukštos kokybės tauriuoju metalu. Dvigubai suporuotas su patogiu belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir mūsų aukštųjų technologijų programėle, galima žaisti dideliais atstumais, o pasirinkimų – begalės!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegantiškame G-Spot vibratoriuje yra du F1 varikliai su turbokompresoriumi, kurie pasižymi rimtu smūgiu. Vienas yra antgalyje, o kitas - kaip pratęsimas, kad būtų stimuliuojamas klitorio pirštų riesimas. Šie naujos kartos F1 varikliai vibruoja stulbinančiais 7 200 ir 14 000 aps./min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Queen Thrusting Rabbit Vibrator yra aukščiausios klasės, universalus Tarzan vibratorius su 2 galingais varikliais. Apvali galva stumia, o mielos triušio ausys puikiai stimuliuoja klitorį.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    3Some yra aukščiausios kokybės kolekcija malonumų mėgėjams, kurie trokšta įspūdžių, pilnatvės ir seksualaus pasitenkinimo. Kolekcija 3Some suteikia linksmybių su išmoningais intymiais daiktais, kurie siūlo įvairius pojūčius ir tris kartus daugiau malonumo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Mythical Purple

    „Mythical“ turi itin galingą 10 greičių kartos F1 vartos su lanksčiu antgaliu vibratoriumi, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad pasiektų jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! „Mythical“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas todėl iš medicininio silikono, Mythical lengva valyti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    „Double Love“, mūsų prabangus porų vibratorius, jaudinančiu minkštu silikonu ir aukštos kokybės tauriuoju metalu. Dvigubai suporuotas su patogiu belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir mūsų technologijų programėle, galima aukštais dideliais atstumais, o pasirinkimų – begalės!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    Bunny & Clyde yra galingas triušio vibratorius su 10 "tapšnojimo" režimų ir 10 vibracijos režimų. Triušio vibratoriaus kotas turi stuksenimo funkciją, kuri juda iš kairės į dešinę ir stimuliuoja G tašką. Mažesnis kotas turi vibracijos funkciją ir stimuliuoja klitorį. Vibratorius turi 2 nepriklausomai valdomus variklius.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT – naujos rūšies G taško stimuliatorius, kuris taip pat stimuliuos klitorį ir tarpvietę!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    „Air Pump Bunny 5 Connect“ programa yra neįtikėtinai universali: leiskite save lepinti dviejų galingų variklių vibracijomis ir jausmingai užpildyti pripučiamu veleno antgaliu. Norėdami mėgautis išskirtiniais potyriais, valdykite vibratorių naudodami „Satisfyer Connect“ programą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani 3 Cerise Red

    „Tiani™ 2 Design Edition“ yra patobulinta „Red Dot“ apdovanojimo pelniusio porų masažuoklio versija, skirta moterims mylėtis.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Easter Bunny Skin

    Minkštos spalvos TPR triušių vibratorius su dviem varikliais. Vienas koto gale, kitas zuikio formos klitorio stimuliatoriaus viduje. Tai nuostabus vibratorius su dideliu galvutės G taško antgaliu ir labai stipriu klitorio stimuliatoriumi vienu metu makšties ir klitorio stimuliacijai ir dvigubam malonumui.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Angus yra vibratorius, vertas būti TardeNoche šeimoje, jis turi dvigubą sistemą, tai yra, turi 2 galingus variklius, su kuriais galima mėgautis iki galo.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Itin lankstus įvairiai stimuliacijai!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Zuna porų vibratorius yra puikus žaislas poroms, kurios nori išbandyti kažką naujo. Jis specialiai sukurtas stimuliuoti abu partnerius įsiskverbimo metu. Vibratorių nešioja moteris partnerė. Siauras galas įkišamas į makštį, o kitas – paliečiamas klitorį. Tai stimuliuoja ir G tašką, ir klitorį.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Austin Double Dildo with 20 Vibration Modes Skin

    Austin yra tikroviškas dildo su 20 vibracijos režimų, kuriuos galite greitai ir lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Jame yra priedas papildomai stimuliuoti klitorį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Mythical Black

    „Mythical“ turi itin galingą 10 greičių naujos kartos F1 variklį su lanksčiu antgaliu vibratoriumi, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad pasiektų jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! „Mythical“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra minkštas liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš medicininio silikono, todėl Mythical lengva valyti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    Itin stipri vibracija tuo pačiu metu lepina jūsų G tašką ir klitorį – ir visa tai be apsauginio tinklo.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Kompaktiškas Petite Jack Rabbit yra puikus žaidimų draugas spontaniškam intymiam solo linksmybėms ar erotiškoms porų žaidimams. Galingą vandeniui atsparią vibraciją lengva naudoti, ji gali pasigirti sukimosi, vibracijos ir mirgančiais ekstazės judesiais, kad pasiektumėte didžiausią orgazmo patirtį.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    ENIGMA – tai prabangus dvigubo veiksmo garsinis masažuoklis, sukurtas suvirpinti visą klitorį – jo matomas ir nematomas dalis – ir G tašką, kad orgazmas būtų toks intensyvus, kad manytumėte, kad palikote šią planetą. Pasižymi geriausiomis garso bangomis klitorio išorėje ir švelniu vidinės rankos pulsavimu jūsų kūne, ENIGMA™ plazda visose tinkamose vietose, kad orgazmas, kurio nepamiršite.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    3Some yra aukščiausios kokybės kolekcija malonumų mėgėjams, kurie trokšta įspūdžių, pilnatvės ir seksualaus pasitenkinimo. Kolekcija 3Some suteikia linksmybių su išmoningais intymiais daiktais, kurie siūlo įvairius pojūčius ir tris kartus daugiau malonumo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Petite Tickler Purple

    Triguba 10 greičių stimuliacija itin mažoje pakuotėje! Vienas storos tekstūros kotas su nuostabiai stambaus diržo apvadu susiduria su dviem plonais kotais, kurie išsiskleidžia kaip skersinis svirtis ir apgaubia jus tyru malonumu iš visų pusių.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Real Body Magic Ram

    Pagaminta iš elektromagnetinių ginklų technologijos! Dėl šių 12 funkcijų pirmyn ir atgal, pravarde Avinas. Stiebai ir sėklidės vibruoja. Palieskite maloniai, panašiai kaip tikroji oda. Galingas siurbtukas leidžia įgyvendinti visas fantazijas. Su nuotolinio valdymo pulteliu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Ypač galingos vibracijos vidinei ir išorinei stimuliacijai!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Su 3 varikliai silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 3 sugadins visas jūsų karštąsias vietas: naudokite jį kaip gulimą vibratorių, slėgio bangų vibratorių arba G taško vibratorių, kad įvairiapusiškumu, kai mėgaujatės vienu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 2 siūlo maksimalų universalumą su 3 varikliais ir 2 atskirai valdomomis funkcijomis bei palepina klitorį ir G tašką vibracijomis ir slėgio bangomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    „Satisfyer Elastic Joy“ turi du variklius ir lanksčią laidą, todėl jį galima sulenkti į mūsų formas. Elastic Joy visada palieka gerą įspūdį, nesvarbu, ar tai poros vibratorius, gaidžio žiedas ar paguldomas vibratorius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Aukštos kokybės vibratorius, specialiai sukurtas g taško ir klitorio stimuliavimui. Galingas ir itin tylus vibratorius su septyniais laukiniais režimais.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Šio lazdelės vibratoriaus dizaino įkvėptas galingų Egipto faraonų skeptro. Vibratorius skleidžia stiprias vibracijas, sutelktas ant lazdelės galvutės, kad būtų galima tiesiogiai stimuliuoti. Didelė masažo galvutė padeda nuramintius raumenis ir sumažinti stresą. „Kyro“ aprūpintas dviem daugiafunkciniais silikoniniais priedais, praplečiančiais malonumo galimybes. Vienas priedas gali būti naudojamas jautrioms vietoms, pavyzdžiui, speneliams, erzinti ir stimuliuoti, o kitas aksesuaras puikiai tinka tyrinėti G tašką ir tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160401 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.