×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai klitoris

Elementai 65 į 961403 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Lovense Quake

    „Quake“ yra itin galingas žaislas, kuris tuo pačiu metu stimuliuoja klitorį ir G tašką – reguliuojamas kaklas leidžia jums tobulai priglusti ir užtikrinti intensyvų orgazmą.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gender X The Gold Standard Black

    Ši galinga 10 greičių silikoninė kulka turi pasvirusį lūpų dažų formos antgalį, kuris puikiai tinka tikslinei stimuliacijai, gali tilpti į plyšius arba gulėti lygiai ir lygiai. Tiesus velenas padengtas stilingu rožinio aukso pagrindu, kuriame yra 1 mygtuko paprastas valdymo pultas, kuris užsidega, kai naudojamas. Atsineškite šį klasikinį naktinį staliuką su savimi į vonią ar dušą, nes jis visiškai panardinamas į vandenį ir patogiai įkraunamas per USB.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Martinella Clitoris Stimulator with Point Vibrator Hot Red

    Martinella – moteriškas stimuliatorius, su kuriuo pasijausite kaip karalienė, nepriklausydami nuo niekuo, kad galėtumėte mėgautis savo seksualumu ir giliausiais pojūčiais.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Orion Candy Toy Set - Erotic Kit 9 pack

    9 dalių meilės žaislų rinkinys rožinės spalvos.

    53,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Purple

    Galingesnė, gražesnė ir diskretiškesnė, LILY 2 puikiai tinka žaisti solo arba įsitaisyti tarp partnerių mylėjimosi metu, subtiliai užlieta išskirtinio kvapo, kad patenkintų visus jūsų pojūčius.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Puikiai tinka naujokams ir patyrusiems žmonėms. 7 vibracijos režimai – naudojant tiek stūmimą, tiek sukimąsi ir vibraciją vienu metu suteikiama geriausia patirtis.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Plus

    Stimuliuoja abu partnerius vienu metu. Išbandykite įvairią, intensyvią seksualinę patirtį!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Hug Me Pink

    Leiskite save suvilioti dviguba šio žavingo pasitenkinimo priemonės stimuliacija. Išorinis išlenktas petys remiasi ant klitorio ir suteikia jam jaudinantį vibracinį masažą. Antrasis variklis rūpinasi makšties vidumi, o jei norite, galite prijungti Hug Me prie programėlės telefone ir leisti jai vibruoti pagal jūsų mėgstamos muzikos ritmą arba taip pat intensyviai kaip jūsų partneris iš kitos pusės. pasaulis nustato.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Nauja
  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Išskirtinis „Satisfyer Luxury Haute Couture“ yra pagamintas iš itin minkšto skysto silikono ir puikiai detalizuotas su natūralia oda ir tauriuoju metalu. Palepinkite save geriausiu vien todėl, kad esate to verti! Ar prabangus dizainas, geriausios medžiagos ir žavesys yra jūsų alėjoje? Tada šis rafinuotas perlas iš naujosios „Satisfyer Luxury Collection“ su ypač jaudinančiu vibracijos režimu yra puikus jūsų žaislų kolekcijos akcentas.

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Jimmyjane Apex Pink

    „Apex®“ yra mūsų geriausias pardavėjas dėl priežasties. Su keturiais galingais varikliais, trimis siurbimo modeliais, septyniais liežuvio judesiais, dešimčia vibracijos modelių ir g taško stimuliavimo rankena šis žaislas yra viskas, ko ieškote, ir dar daugiau.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer DUO 2 Bordeaux

    DUO 2 yra unikalus aukščiausios kokybės triušio žaislas – Pleasure Air klitorio stimuliatorius ir galingas G taško vibratorius kartu sukuria pažangius, mišrius orgazmus.

    229 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium yra idealus naujų technologijų ir aukštos kokybės dizaino derinys. Pleasure Air technologija stimuliuoja jūsų klitorį be kontakto – nuo superminkšto iki superpower 12 skirtingų intensyvumo lygių. Naudodami naują autopiloto funkciją, savo orgazmą patiriate netikėtai ir stebėtinai nauju būdu. Ritmas keičiasi kiekvieną kartą naudojant. Išmanioji tyla jaučia jūsų troškimą. Womanizer Premium pradeda veikti tik tada, kai beveik paliečia jūsų odos paviršių. Taip ne tik tyliau naudoti, bet ir mėgautis malonumu dar intensyviau. Dėl savo unikalaus apdorojimo Womanizer Premium yra visiškai atsparus vandeniui.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Frisky Finger Burgundy

    Šis naujo lygio piršto žiedo vibratorius turi platų, storą, plokščią kotą, kurio perimetras yra apvalus, tačiau švelniai nukreipia į galiuką, kad būtų tikslumas ten, kur norite.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Elite kolekcijos Dream Toys vibratorius Josephine yra juodas vibratorius su stilingais aukso spalvos akcentais, lenkta forma ir gana didele, lanksčia galvute. Galingas variklis siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bcute Classic Guava

    Tiesios ir smailėjančios formos „Bcute Classic“ puikiai tinka klitoriui, speneliams, varpos galvutei ir bet kuriai kitai jūsų norimai erogeninei zonai nustatyti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Labai ypatingas Doxy Massager leidimas, pagamintas iš poliruoto aliuminio/titano lydinio. Stipresnis nei originalus Doxy.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Brighty

    Nesvarbu, ar jau esate nusiteikęs, ar ieškote kažko, kas jus ten patektų, „Pretty Love Brighty“ yra nuostabus, švelnus, švelnus žaislas, kuris visada pasiruošęs paerzinti ar pamaloninti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Cutie Heart Light Red

    Veikia kaip niekas kitas, „Cutie Heart“ yra žavinga dvigubų oro impulsų vibratorių naujovė.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Wand Massager Purple

    Doxy yra galingiausias pasaulyje iš tinklo valdomas lazdelės masažuoklis. 2013 m. pristatytas jis pritraukia vis daugiau entuziastų, norinčių eksperimentuoti su šiuo sunkiu, bet valdomu intymiu masažuokliu.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Color Me Orgasmic - Strong 7-Speed Mini Vibrator

    Šios naujos riboto leidimo galios kupinos malonumo kulkos sujaudins ir erzins jus su 7 priklausomybę sukeliančiais nuodėmingais grynos ekstazės nustatymais!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Saugus magnetinis dangtelis užtikrina, kad žaislas neliktų naudojimo metu ir stimuliuoja klitorį vaikštant, sėdint, šokant ar gulint. Puikus pasirinkimas norint paerzinti ar patirti orgazmą, nesvarbu, kokioje aplinkoje atsiduriate!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Joy Black

    Mūsų Double Joy stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotolinio žaidimo ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Unihorn Mount n Peak Blue

    Kiekvienas žmogus turi savo malonumo slenkstį, o šis dangiškasis vibratorius yra skirtas padėti jums pasiekti jūsų. Šis žavus sekso žaislas su švelniu ir jausmingu kūnu bei smailiu ir skaniai besisukančiu liežuviu nuves jus nuo erzinimo iki susijaudinimo vos keliais mygtukais. Jei ieškote unikalaus ir pasitenkinimo teikiančio malonumo, ieškokite šio stebuklingo vienaragio.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Nuo tada, kai „Dream Toys“ pristatė kolekciją „Romance“, mėgavomės dideliu klientų ir jų klientų, vartotojų susidomėjimu žaislų asortimentu. Kolekcijai „Romance“ būdinga bordo raudona spalva su aukso spalvos akcentais, kurie žaislams suteikia elegantišką išvaizdą. Jų viduje yra aukštos kokybės technologija, užtikrinanti intensyvią stimuliaciją. Taip pat svarbu naudojimo paprastumas, todėl jie visi yra atsparūs vandeniui ir įkraunami.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    Siekdama ir toliau tobulinti, kokie sekso žaislai galėtų būti, Crave pastūmėjo voką ir sukūrė savo nešiojamųjų technologijų versiją. Vesper yra ir puikus papuošalas, ir stiprus plonas vibratorius. Daugelis sukūrė vibratorių, kuris nepasiteisina kaip kokybiškas papuošalas arba gudrus pakabukas su nepaprasta vibracija. Crave įsitikino, kad Vesper tikrai gali padaryti tiek elegantiškiausiu, tiek apgalvotu būdu. Crave tiki, kad tu gali turėti viską.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ yra pirmieji pasaulio nuotoliniu būdu valdomi malonumo karoliukai, kurie sukasi ir vibruoja tuo pačiu metu. Suteikia visiškai naujų pojūčių.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Šis daugiafunkcis ir kompaktiškas masažuoklis, specialiai sukurtas tyliems ir galingiems intymiems kūno masažams, prisitaikys prie visų jūsų poreikių. Ergonomiškas ir lengvai valdomas, įvairūs vibracijos režimai idealiai sumažina raumenų įtampą ir tuo pačiu siūlo platų intymių ir jausmingų malonumų spektrą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Universalumas, intensyvumas, galia ir tyrinėjimas – tai žodžiai, apibūdinantys naująjį DEXTER. Viskas viename, universalus masažuoklis, kuriame yra 10 galingų vibracijos režimų nuo švelnios iki labai stiprios.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Wand-er White

    Mūsų „Double Wand-er“ skirta padėti jums pasitikėti savo kūnu. Su dviem keičiamomis galvutėmis: klasikiniu, apvaliu masažo priedu ir G taško stimuliavimo priedu. Suderinamas su nemokama programa „Satisfyer“ – prieinama „iOS“ ir „Android“. Yra 2 keičiamos galvutės Dėl vandeniui atsparios (IPX7) apdailos, šį žaislą galima saugiai naudoti vandenyje ir jį lengva valyti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Céline lazdelės stimuliatorius iš Elite kolekcijos Dream Toys yra juoda lazdelė su stilingais aukso spalvos akcentais, tvirta rankena, užapvalinta galva ir šiek tiek lanksčiu kaklu. Céline turi 2 galingus variklius, vieną galvoje ir kitą pagrindą, kurie siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Meilė tvyro ore su nuotoliniu būdu valdomu vibruojančiu meilės žiedu iš Amaysin. Su 9 vibracijos režimais, šilkiniu silikoniniu prisilietimu ir tvirkinančiai tvirta rankena galite gauti triukšmingą stimuliaciją ir padidinti erekciją.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Rechargeable Massager Pearl White

    Le Wand įkraunamas vibruojantis masažuoklis suteikia intensyvų ir jausmingą malonumą. Ši prabangi lazdelė turi 10 išskirtinių, triukšmingų vibracijos greičių ir 20 vibracijos raštų. Galingas, skvarbus malonumas suteikiamas dėl įkraunamos lazdelės patogumo ir universalumo.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 961403 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.