×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai klitoris moterims

Elementai 129 į 160989 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ yra pirmieji pasaulio nuotoliniu būdu valdomi malonumo karoliukai, kurie sukasi ir vibruoja tuo pačiu metu. Suteikia visiškai naujų pojūčių.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dvigubas malonumas, dvigubas malonumas – visiškai naujas „Satisfyer DUAL PLEASURE“ yra „Bluetooth“ palaikantis klitorio stimuliatorius ir vidinis G taško vibratorius. Sukurta susieti su apdovanojimu pelniusia Satisfyer Connect programėle, DUAL PEASURE tiesiog perkėlė jūsų jausmingą kelionę į naują įrenginį!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved The Butterfly Effect

    Plaukioti kaip drugelis ant tyro malonumo sparnų ir vienu metu pildyti vidines fantazijas, pasirenkant asmeninį intensyvumo lygį. Su šiuo unikaliu žaislu vibruojantis drugelis buvo išlaisvintas iš porų žiedo stiliaus ir atsidūrė dėmesio centre kaip dviguba vibracija, suteikianti gilų klitorio pasitenkinimą, kurį gali pasiūlyti tik plačiai pasiekiantys sparnai, kartu su kelių greičių kotu, kuris užbaigia patirtį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Grynas malonumas! Sweet Smile stumiantis perlinis vibratorius su lanksčiu klitorio vibratoriumi ir besisukančiomis karoliukais kotelyje, kad orgazmas būtų malonus, pasiekiantis net G tašką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium eco

    Atsižvelgėme į viską, dėl ko mūsų pavyzdinis produktas Womanizer PREMIUM buvo toks geras, ir sumažinome kiek įmanoma daugiau plastiko. Žinoma, jis turi tuos pačius 12 intensyvumo lygių, yra įkraunamas per USB ir yra atsparus purslams. Naudinga planetai, NEĮTIKĖTINA jūsų kūnui – tai puikus sekso žaislas tiems, kurie rūpinasi aplinka.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Dėl kompaktiško žuvies dizaino ir dilgčiojančio slėgio bangų bei vibracijos derinio silikoninis Satisfyer Sugar Rush yra idealus palydovas keliaujant. Jo du varikliai yra ypač galingi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Jums nebe „Tinder“, kad reikia vienam maloniu seksu ar su partneriu. Atsparus vandeniui, galingas, švelnios tekstūros, kviečiančios pasilepinti, kad padidintumėte trynimo malonumą, ir su dviem varikliais, o ne vienu varikliu precedentu neturinčiam dvigubam stimuliavimui, Bruno by Intense yra poroms skirtas vibratorius su nuotolinio valdymo pulteliu, kuris suartins jus. . Nei safaris per savaną

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Patirkite stiprius ir intensyvius orgazmus su vibratoriumi ETERNAL LOVE. Šis žaismingas vibratorius pasižymi trimis stulbinančiomis funkcijomis: vibracija kotelyje masažuoja makšties sienelę, pulsuojanti funkcija stimuliuoja g tašką, o mikrovibracijos stimuliatoriuje teikia palaimingą malonumą klitoriui. Pasiruoškite protą pribloškiančiam orgazmui ir, jei jis taps per intensyvus, visas funkcijas galėsite naudoti atskirai.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Lush Kira Velvet

    Pasiruošę neribotoms malonumo galimybėms? Lush Kira triušis turi du vibracijos taškus ir stumiantį, besisukantį ir šildantį veleną. Triušio ausys siūlo erdvinio garso stiliaus klitorio stimuliavimą. „Kira“ siūlo 7 vibravimo funkcijas, kurios siūlo daugybę pasirinkimų! UltraSilk silikonas maloniai priglunda prie kūno. USB magnetinis įkraunamas ir atsparus purslams, todėl jį lengva valyti.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Susisiekite su savo kūnu ir patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu visame pasaulyje viso kūno masažuokliu. „Smart Wand 2 Medium“ yra puikus preliudijos įrankis jums ar jūsų partneriui. Išlaisvinkite savo kūno įtampa atpalaiduodami stresą ir atpalaiduodami raumenis, atverdami duris seksualinei energijai gauti holistinį orgazmą.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ši masažo lazdelė sukuria jausmingiausias vibracijas, kurias kada nors pajusite! Su 10 greičių režimu ir ypač stipriu, bet mažai triukšmingu (55 dB) varikliu, dangus yra riba! Minkšta silikoninė medžiaga puikiai jaučiasi prie odos ir greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Jo lanksti galvutė suteikia didelį komfortą ir malonumą naudoti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Mini Wanachi Massager Black

    Mėgaukitės raminančia vibracija, kad ir kur eitumėte su šiuo belaidžiu mini masažuokliu. Mini Wanachi masažuoklis, varomas tylaus variklio, yra geriausias pasirinkimas pavargusių raumenų atgaivinimui.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Jis gali būti naudojamas klitorio, makšties, išangės ir spenelių stimuliavimui, bet kam sustoti, kai galite jį naudoti bet kur!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bcute Classic Purple

    Tiesios ir smailėjančios formos „Bcute Classic“ puikiai tinka klitoriams, speneliams, varpos galvutei ir bet kuriai kitai jūsų norimai erogeninei zonai nustatyti.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantiškame G-Spot vibratoriuje yra du moderniausi F1 varikliai, užtikrinantys neįtikėtiną galią. Vienas yra antgalyje, o kitas - kaip pratęsimas dvigubai stimuliacijai. Šie naujos kartos F1 varikliai vibruoja atitinkamai 7200 ir 14 000 aps./min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Vibrating Lipstick

    Vibruojantis lūpdažis – prašmatnus ir diskretiškas itin galingas, daugiafunkcis mini vibratorius, užmaskuotas kaip lūpų dažai su švelniu pojūčius sufokusuojančiu „lanksčiu antgaliu“.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 su originalia Pleasure Air technologija yra prabangiausias kol kas mūsų kūrinys – tikras sekso žaislų Prada, geriausias žaislas moterims, kurios ieško daugiau nei kito įrenginio žaidimui. Su didesniu nei bet kada anksčiau intensyvumo lygiu ir patobulinta Autopiloto funkcija, leidžiančia į naujus, nenuspėjamus nuotykius, PREMIUM 2 yra gryniausias malonumas ir aukščiausios kokybės.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Pink

    Kitas klasikinis ir stulbinantis asmeninis masažuoklis iš Toy Joy yra nuostabus Toy Joy Diamond Superb, nuostabus karštas raudonas klasikinis raketos formos malonumas, kuris nuves jus iki stulbinančios kulminacijos.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Pats intuityviausias We-Vibe® vibratorius poroms – su reguliuojamu prigludimu, lietimui jautriais valdikliais ir laisvų rankų įrangos vibracija, kuri pakelia seksą į visiškai padidintą.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Liberty Lilac

    Ponios, pasiruoškite kilimui: su stilingu dangteliu ir šešių lygių stimuliacija Liberty garantuoja malonumą bet kurioje planetos vietoje.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Mūsų Curvy 1+ džiugina klitorį subalansuota oro impulsų stimuliacija ir intensyvi vibracija. Be to, jo ergonomiškas suapvalintas korpusas puikiai formuoja jūsų intymiausias vietas.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pretty Love Beck Purple

    Prabangus silikoninis G taško vibratorius, skirtas intensyviam įsiskverbimui ir stimuliavimui, suteikia jums neįtikėtiną malonumą naktį iš nakties. Šio aptakaus ir stilingo žaislo forma yra lygi ir šiek tiek išlenkta su į varpą panašia galvute, užtikrinančia tobulą G taško ir klitorio stimuliaciją.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveBoxxx I Love Black Gift Set

    Nustebinkite savo partnerį šiuo prabangiu dovanų rinkiniu, pripildytu smagių žaislų. Šis 6 dalių rinkinys yra juodos spalvos, todėl visi žaislai yra stilingos juodos spalvos. Rinkinys tinkamas pradedantiesiems, jame yra žaislų poroms. Rinkinį sudaro metaliniai antrankiai su rakteliais, meilės kamuoliukai su atsvarais, gaidžio žiedas, triušio vibratorius su besisukančiais karoliukais, akių kaukė ir kutenukas.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tor 2 Black

    Patogus ir puikiai prigludęs vibruojantis poros žiedas, kurį nešioja vyrai mylėdamiesi, TOR™ 2 sustiprina abiejų partnerių sekso pojūčius.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    U formos dvigubo naudojimo G taško vibratorius. Labai lankstus ir gali būti naudojamas lytinių santykių metu. Išskirtinai universalus ir reguliuojamas, šis stilingas vibratorius yra varomas 2 atskirų galingų variklių ir siūlo daugybę kampų eksperimentuoti ir mėgautis maksimaliu malonumu! Pasukite jį tiesiai, kad naudotumėte kaip tradicinį atmosferą, arba sulenkite per pusę, kad padvigubintumėte G tašką ir klitorio stimuliaciją. 100% aksominis liesti silikonas.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Purple

    Dvigubos stimuliacijos vibracija, pilnai masažuojanti visą makšties sritį, kad būtų galima mėgautis, suteikdama intensyvius pojūčius. Ergonomiškos formos. Galingas klitorio stimuliatorius.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Susisiekite su savo kūnu ir patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu pasaulyje viso kūno masažuokliu. „Smart Wand 2 Medium“ yra puikus preliudijos įrankis jums ar jūsų partneriui. Išlaisvinkite savo kūno įtampą atpalaiduodami stresą ir atpalaiduodami raumenis, atverdami duris seksualinei energijai gauti holistinį orgazmą.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Lygi ir suapvalinta, šio dildo vibratoriaus galvutė yra ergonomiškai pasvirusi, kad lengvai pasiektų jūsų nepagaunamą malonumo zoną, o zuikio ausys yra puikioje padėtyje, kad stimuliuotų jūsų klitorį švytinčia vibracija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Mūsų apkabinimas Me triušio vibratorius stimuliuoja klitorį ir G tašką vienu metu dviejų galingų variklių vibracijomis. Dėl tvirtinimo žiedo vibratoriaus praktinio naudojimo paprastumo suderinimas ir jūsų malonumo vietų stimuliavimas.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Visapusiška pramoga ir malonumas!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Uždegkite savo seksualinį gyvenimą triukšmingomis vibracijomis, kurios jums abiems patiks. Susipažinkite su savo tobulu deriniu. Match yra porų vibratorius, dėvimas sekso metu, intensyviai stimuliuojantis ir vibruojantis tiek G taške, tiek klitoryje.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Hyphy yra dviejų galų aukšto dažnio vibratorius, skirtas momentiniam orgazmui.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160989 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.