×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai klitoris vyrams

Elementai 65 į 96102 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Double Fun Black

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotoliniu žaidimu ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    Dorcel - Perfect Lover C formos poros žaislas su nuotolinio valdymo pulteliu

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PicoBong Transformer Yellow

    Kam tenkintis viena pozicija, kai galima išbandyti 2? Kam tenkintis su 2 pozicijomis, kai gali turėti 3? Sulenk mane formuoti mane, vis tiek tau manęs reikia! Nesvarbu, ar jums patiko vienas, ar su laimingu partneriu, „Transformeris“ yra milijonai sekso žaislų viename.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Partner Box 3

    Mėgaukitės jausminga mylėjimosi įvairove – su Satisfyer Partner Box! Jame yra „Double Joy“ poros vibratorius, „Sexy Secret“ kelnaičių vibratorius ir „Royal One“ gaidžio žiedas, kurie yra suderinami su „Satisfyer Connect“ programa.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Tai kulka, kuri ir toliau duoda! Šia galinga įkraunama šilko švelnumo kulka galima mėgautis atskirai, kad pagerintumėte bet kokį seksualinį potyrį, ji taip pat suderinama su daugeliu kulkomis varomų žaislų, nes lengvai įslysta į daugelio glostymo, penio priauginimo ar prostatos masažuoklių dėklą! Atnaujinkite savo dabartinę kulką ir mėgaukitės beribiu žaidimu, kurį taip pat galite įsinešti į vonią ar dušą, nes jis visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas! Lengvai nuvalykite su Zero Tolerance Toy Cleaner ir nuplaukite šiltu vandeniu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Date Night Set

    Pasimatymo naktis atneš jums galingą, mišrų orgazmą dviems su triušio vibratoriumi Nova 2 ir vibruojančiu penio žiedu Pivot. Šis išskirtinis dovanų rinkinys skirtas maksimaliai išnaudoti preliudiją ir mėgautis malonumu visą naktį. Tobulas poravimas norint išsiaiškinti savo poreikius ir norus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Stimuliatorius poroms su 12 vibracijos ritmų ir belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu. Jie pagaminti iš kūno saugaus silikono ir ABS. Abu yra įkraunami naudojant pridedamą magnetinį USB laidą. Mažąjį Pandoros galą įkišus į makštį, penis gali prasiskverbti, o didžioji dalis stimuliuos klitorį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Partner Box 2

    „Satisfyer Partner Box“ suteikia papildomo malonumo mylėtis: abu partneriai gali mėgautis jausmingomis vibracijomis su „Double Joy“ poros vibratoriumi ir „Royal One“ gaidžio žiedu. Abu seksualinės gerovės įrenginius galima valdyti naudojant Satisfyer Connect programėlę.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    „Dual Explorer“ turi 9 vibracijos režimus ir 9 stūmimo aukštyn ir žemyn nustatymus, kad stimuliuotų visas erogenines zonas. Stimuliatorius yra labai lankstus ir gali stimuliuoti makštį, klitorį, išangę, tarpvietę ir spenelius.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Įmantrių žmonių meilužis!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pixey Aquawand White Edition

    Galiausiai čia yra „Pixey Aquawand“. Sukūrė prekės ženklas Pixey. Šio vibratoriaus savybės yra tobulos, tokios kaip tylus ir galingas variklis, lanksti silikoninė galvutė ir, žinoma, vandenį atstumiantis efektas, taip pat unikali magnetinės įkraunamos sistemos savybė (todėl nereikia prijungti kabelių). „Aquawand“ beveik visas pagamintas iš silikono, ne tik galva (55 mm skersmens), bet ir rankena pagaminta iš silikono, todėl jausmingas jausmas tampa dar intensyvesnis.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Super Sex Bomb Purple

    „Super Sex Bomb“ dėžutė yra akį traukiančio dizaino su dideliu purpuriniu lankelio atspaudu, suteikiančiu papildomos šventinės detalės. Viduje jūsų klientai ras riešų rankogalius, vibratorių, vibruojantį kiaušinį, plunksnų kutenimą, rožių žiedlapius, akių kaukę, vienkartinį vibruojantį gaidžio žiedą, lubrikantą ir masažinę žvakę.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Galiausiai čia yra „Pixey Aquawand“. Sukūrė prekės ženklas Pixey. Šio vibratoriaus savybės yra tobulos, tokios kaip tylus ir galingas variklis, lanksti silikoninė galvutė ir, žinoma, vandenį atstumiantis efektas, taip pat unikali magnetinės įkraunamos sistemos savybė (todėl nereikia prijungti kabelių). „Aquawand“ beveik visas pagamintas iš silikono, ne tik galva (55 mm skersmens), bet ir rankena pagaminta iš silikono, todėl jausmingas jausmas tampa dar intensyvesnis. Šis Pixey Aquawand yra atsparus vandens purslams, o tai reiškia, kad galite jį valyti po čiaupu, bet galite naudoti ir duše. Nerekomenduojame su juo žaisti vonioje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog Vibrating Versatile Sex Toy Kits for Couples Green

    1 galingas nuimamas kulkos vibratorius su 3 keičiamais silikoniniais suaugusiųjų žaislais, kuriuos sudaro nešiojamas kelnaičių vibratorius, porinis vibratorius ir gaidžio žiedas. Šis kostiumas puikiai tinka g dėmei, klitoriui ir varpai stimuliuoti ir geriausiai tinka vyrams ir moterims solo žaidimams ar poroms.

    119 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    Su įpurškiamu skysto silikono korpusu jis yra unibody, o tai reiškia, kad skystas silikonas įpurškiamas per formą vientisai, be sujungimų ar angų, nerasite tų erzinančių žymių, kurias paprastai galime rasti tokio tipo žaisluose. Dėl šios priežasties jis taip pat yra visiškai lankstus, todėl galite įdėti jį į patogesnę ir malonesnę padėtį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Su automatine, ritmine pompos funkcija, kuri suteikia makšties ir analinio malonumo!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    G-Play [+] asortimentas yra tikrai universalus įvairiems tikslams. Galima įsigyti trijų dydžių atskirai arba kaip „Trio“ rinkinį. Kiekvienas dydis turi 6 skirtingas vibravimo funkcijas: lėtas, vidutinis, greitas, lėtas pulsas, greitas pulsas ir didėjantis. G-Play [+] pagamintas iš aukštos kokybės silikono ir turi nuimamą variklį. Dėl to valyti labai paprasta, o jei norite naudoti rankovę kaip nevibruojančią piršto vibraciją, galite tai padaryti! G-Play [+] yra atsparus vandeniui ir įkraunamas.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Buttercup Yellow

    Ši geltonos spalvos vairasvirtė su 10 greičių turbininiu varikliu ir panardinamu vandeniu leis jus į palaimingą saulėtą žavesį. Gausus lazdelės antgalis su maksimalia galia vienu mygtuko paspaudimu užgniaužia kvapą iš malonumo, nes ranka patogiai laikosi lengvai suimama kilpa. Leiskite lanksčiai galvai judėti kartu su kūnu, kai vėl ir vėl pasieksite intensyvią kulminaciją. Nuvalykite Evolved Toy Cleaner ir šiltu vandeniu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Infinite Joy sukurtas su dviem 360° lanksčiomis rankenomis, kurios suteikia nesuskaičiuojamų malonumų. Suaktyvina visų rūšių malonumą, suteikdama vidinę ir išorinę stimuliaciją. Dėl savo universalumo Infinite Joy gali tapti išoriniu klitorio ar spenelių stimuliatoriumi, vibratoriumi, stimuliuojančiu g tašką, arba gali pasitarnauti kaip masturbatoriumi vyrams. „Infinite Joy“ turi tris variklius: variklis 1 + 2 kartu suteikia 9 vibracijos režimus, 3 variklis – 9 vibracijos režimus atskirai. Kiekviena vibratoriaus rankena yra 9 cm.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PicoBong Transformer Black

    Kam tenkintis viena pozicija, kai galima išbandyti 2? Kam tenkintis su 2 pozicijomis, kai gali turėti 3? Sulenk mane formuoti mane, vis tiek tau manęs reikia! Nesvarbu, ar jums patiko vienas, ar su laimingu partneriu, „Transformeris“ yra milijonai sekso žaislų viename.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Alexander Finger Vibrator Black

    Manote, kad pirštai tinka tik pirmą kartą? Ne tik antroje vietoje, seksas pirštais yra vienas GERIAUSIŲ būdų suteikti ir gauti malonumą. Pretty Love'o Alexander Finger Vibe imasi šios neįvertintos „galinės sėdynės“ technikos ir paverčia ją meno forma. Plonas, tuščiaviduris dizainas suteikia pirštui ilgio ir matmenų, o galingas vibratorius, esantis apačioje, perkelia jūsų žaidimą į kitą lygį.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    Susipažinkite su Metal Mike – daugiafunkciniu metaliniu stimuliatoriumi, kuris gali būti naudojamas klitoriui, analiniam ir makšties stimuliavimui, taip pat spenelių, tarpvietės ir kapšelio stimuliavimui. Su 14,2 cm ilgio vibratoriumi manevruoti lengva, o rutulio forma ant galiuko puikiai tinka stimuliuoti smeigtuku. Vibratorius pagamintas iš metalo su silikoniniu dugnu, kuriame yra vienas mygtukas, skirtas valdyti 9 vibracijos ritmus. Naudojimo metu mygtukas bus apšviestas mėlyna LED lempute. Nesijaudindami naudokite Metal Mike vonioje ar duše, nes jis yra atsparus vandeniui. Pridedamas magnetinis USB laidas įkrovimui.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Su šiuo unikaliu poroms skirtu vibratoriumi iš Cala Azul kolekcijos galite mėgautis jaudinančiu žaislu! Apvalioji pusė gali būti naudojama kaip masturbatorius, stumdant žiedą aplink varpą.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Turquoise

    Masažuokite ir stimuliuokite šiluma, vėsinimo funkcija ir vibracija!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit Couples Pleasure Kit 7 piece

    Suviliok savo mylimąjį atgal į lovą su šiuo triukšmingu zuikio sekso žaislų rinkiniu. Šis septynių dalių rinkinys, kupinas skanėstų, sujaudins jus abu, yra sukurtas tobulinti solo ir poros žaidimą. Žaiskite su kiekvienu žaislu atskirai arba naudokite juos kartu, kad iš tikrųjų paleistumėte fejerverkus.

    169 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Le Wand Glider Head Light Blue

    „Le Wand Glider“ turi pasvertą antgalį, kuris glamonėja jūsų kūno kontūrus, ir yra sukurtas su unikaliais keterais, kad suteiktų tikslinę vidinę ir išorinę stimuliaciją.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Wellness Spa Massage Wand Pink

    Atpalaiduojantiems viso kūno masažams ir intymiems masažams – vienam arba su partneriu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Amour Bullet Emerald Green

    Susipažinkite su Amour – širdies formos antgaliu kulka, suteikiančia žaismingų, plazdančių pojūčių. Plazdantis Amour galiukas turi jausmingą kutenimo pojūtį, kuris puikiai tinka tyrinėti visas erogenines zonas. Naudokite „Amour“, kad paerzintumėte visus malonumo taškus, tokius kaip klitoris, speneliai, sėklidės ir vulva. Dėl šilko švelnumo, saugaus kūno medicininio silikono, Amour puikiai jaučiasi liesti. Tegul mūsų garsieji triukšmingi varikliai įsiskverbia į jūsų kūną giliau, suteikdami sodresnį ir gilesnį pojūtį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orion Lay-on Vibe Red

    Aukščiausios kokybės produktas už neprilygstamą kainą!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    Witty buvo sukurtas kaip „jungiklis“ žaislas, leidžiantis pasirinkti p taško arba g taško stimuliavimą. Klitorio stimuliaciją pasiekia rutulys, esantis pagrindo gale.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Susipažinkite su Vita – unikalia kulka su lazdelės galiuku, kurios užapvalintas galiukas puikiai tinka suteikti sunkesnį malonumą. Naudokite Vita, kad paskatintumėte išorinius malonumo taškus, tokius kaip klitoris ir speneliai. Su savo lazdelės antgaliu ir lanksčiu kaklu Vita gali ir „lankstys“ aplink visus kūnus ir jų erogeniškiausias bei intymiausias vietas. Dėl vientiso dizaino Vita puikiai jaučiasi liesdama visą. Tegul mūsų garsieji triukšmingi varikliai įsiskverbia į jūsų kūną giliau, suteikdami sodresnį ir gilesnį pojūtį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Pink

    Witty buvo sukurtas kaip „jungiklis“ žaislas, leidžiantis pasirinkti p taško arba g taško stimuliavimą. Klitorio stimuliaciją pasiekia rutulys, esantis pagrindo gale.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96102 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.