×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai juodas klitoris

Elementai 129 į 160272 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Happy Rabbit Triple Curve Black

    Pagamintas iš aukščiausios kokybės aksominio minkšto silikono, šis USB įkraunamas triušio vibratorius buvo sukurtas taip, kad būtų pritaikytas visiems jūsų viešiesiems taškams. Storas, išlenktas kotas atlieka gilų G taško masažą, o karoliukais papuoštas čiurlenimas ir triušio ausys tenkina kitus jūsų malonumo taškus, kad pasiektumėte neįtikėtinų mišrių orgazmų.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Minds of Love Timo Black

    Galingas vibratorius su klijavimo mygtuku ir nuotolinio valdymo pulteliu. Antgalis ir klitorinis kutenimas idealiai tinka jūsų G taškui ir klitoriui stimuliuoti. 2 galingi varikliai su 10 funkcijų (vibravimo ir pulsavimo režimai) suteikia išskirtinę stimuliaciją. Pridedamas satininis maišelis laikymui. Medžiaga: silikonas, minkštas, lankstus, bekvapis, lengvai valomas, atsparus vandeniui, paprastas valdymas įjungimo/išjungimo mygtuku arba patogiai naudojant nuotolinio valdymo pultelį, įkraunama naudojant USB laidą (adapterio komplekte nėra).

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Carina Black

    Patirkite malonumą iš sekso žaislo kaip niekas kitas su šiuo įkraunamu triušio vibratoriumi. Šis vibratorius stimuliuoja klitorį ir g tašką kartu su galinga vibravimo ir šildymo temperatūros funkcija, suteikdamas jums tikroviškus pojūčius.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Vibrating Mascara Wand

    Vibruojantis tušas – prašmatnus ir diskretiškas itin galingas, daugiafunkcis mini vibratorius, užmaskuotas kaip blakstienų tušas su švelniu ir elastingu pojūtį didinančiu „dilgčiojimo galiuku“.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black & Silver Kernex 2 Vibrating Bullet Black

    Puikiai tinka pradedantiesiems, „The Kailan 2 Bullet“ yra miela, apgaulinga atmosfera, tačiau turi pakankamai galios, kad pasiektų ribą.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Hype Massager

    Mėgaukitės garais su mylimuoju duše arba masažuokite skaudančius raumenis – universalus Hype Massager gali patenkinti visus jūsų poreikius. Itin pliušinis silikoninis korpusas, lanksti galvutė ir 10 vibravimo funkcijų tikrai sukurs žaismingo malonumo jausmą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 2 siūlo maksimalų universalumą su 3 varikliais ir 2 atskirai valdomomis funkcijomis bei palepina klitorį ir G tašką vibracijomis ir slėgio bangomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai. Abu galai turi savo varikliu, kuris gali buti valdomas atskirai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Furious Rabbit 2.0 yra naujausia originalaus Furious Rabbit versija: ši 2.0 versija turi galingą dviejų variklių ir pusiau tikrovišką dizainą. Šis stumiamas vibratorius yra „trys viename“: stumianti galvutė, besisukantys karoliukai ir vibruojančios ausys. Be to, stumiantis vibratorius stimuliuoja G tašką, o vibruojančios ausys – klitorį.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Jei ieškote universalaus masažuoklio, kuris išvaduotų jus nuo kasdienio gyvenimo streso, Relyme yra tai, ko jums reikia. Su galingu varikliu su 10 vibravimo funkcijų Relyme perkels jus nuo švelnių ir atpalaiduojančių vibracijų prie kitų galingų ir jaudinančių. Norėdami padidinti malonumą, naudokite gerą vandens pagrindo lubrikantą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Emma Neo yra galingas interaktyvus šildantis lazdelės vibratorius, seksualus dizainas su nuimamomis zuikio ausimis, naudokite jas ausims, kaklui, speneliams ir visoms jautrioms vietoms, kurioms reikia skirti daug daugiau dėmesio...

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer DUO 2 Black

    DUO 2 yra unikalus aukščiausios kokybės triušio žaislas – Pleasure Air klitorio stimuliatorius ir galingas G taško vibratorius kartu sukuria pažangius, mišrius orgazmus.

    229 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Išskirtinė, įkraunama masažo lazdelė Wand Vibrator su 2 priedais nuo 40 metų. Jis turi 8 vibracijos režimus 3 greičiais, kurie suteikia nuostabų masažo malonumą, kuris atitiks vartotojo poreikius. Vibracijos režimus galima lengvai reguliuoti vienu mygtuko paspaudimu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Invincible Black

    Invincible turi itin galingą 10 greičių naujos kartos F1 variklį, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad sukurtų intensyviausią kada nors patirtą orgazmą! „Invincible“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis švelnus liesti, sklandus ir vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš medicininio silikono, todėl Invincible lengva valyti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Vibrating Lip Balm

    Prašmatnus ir diskretiškas itin galingas mini vibratorius, užmaskuotas kaip lūpų balzamas su minkštu užapvalintu galu. „My Secret“ vibruojantis lūpų balzamas yra naujausia „The Screaming O“ evoliucija.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Du galingi varikliai ir ergonomiška Heat Wave forma tuo pačiu metu stimuliuoja G tašką ir klitorį. Malonų masažą užbaigia sušilimo funkcija, kuri programėle valdomą seksualinės gerovės įkaitina iki 39 laipsnių Celsijaus.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Itin maloni belaidė lazdelė, skirta giliam ir intuityviam tyrinėjimui, Bthrilled Premium ergonomiškos formos rankena yra kampuota, kad būtų lengva pasiekti bet kurią mielą vietą. Specialiai sukurtas, jis turi lygią, plačią galvutę, kuri suteikia visapusiškos stimuliacijos bangas, ir švelniai lankstantį kaklą, kad sumažintų nepageidaujamą trintį. O su USB įkrovimo galimybe, kompaktišku dydžiu ir unikaliu apsauginiu dangteliu tai yra patogiausia kelionėms lazdelė.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Wave Black

    Womanizer Wave yra pirmasis kombinuotas dušo galvutės ir vandens masažo klitorio stimuliatorius, sujungiantis vonios kambario ekspertų „hansgrohe“ ir malonumo lyderių Womanizer patirtį, kad sukurtų tikrai išskirtinį kryžminį – malonumo dušo galvutę.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Didžiausias vibruojantis malonumas – ši neįtikėtina masažo lazdelė yra įkraunama ir pripildyta energijos. Tvirčiausia PalmPower kolekcijos lazdelė, PalmPower Extreme turi unikalią kreivę, kuri leidžia patogiau laikyti ir naudojimo metu galite pakreipti galvą.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Lazdelė su kompaktiška rgonomiška konstrukcija ir lanksčiu kaklu. Įkraunamas ir galingas.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    12 vibravimo funkcijų, 3 glostymo greičiai, 2 galingi varikliai – visa tai sudaro vieną dangiškai laimingą triušį®. Šis zuikis, sukurtas su suformuotu antgaliu, kuris švelniai perbraukia jūsų G tašką, trokšta patirti orgazminę ekstazę.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Laikas persvarstyti žodžio „širdies troškimas“ prasmę, nes mūsų Širdies troškimas ją įgyvendins kiekvieną kartą. Galite tuo pasikliauti dėl jo dizaino, kuris yra suformuotas taip, kad atitiktų jūsų natūralius kontūrus, taip pat dėl galingo ir labai tylaus variklio, kuris jus džiugins 8 vibracijos programomis. Ir lyg to būtų negana, taip pat galite įjungti elektrostimuliaciją ir pasilepinti švelniu dilgčiojimu ar intensyviai stipriu pulsavimu – tai, kas jums tinka.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    ANNE´S DESIR DUAL yra vibratorius poroms, tiek jai, tiek jam. Ypatinga jo forma leidžia sekso metu įspūdingomis vibracijomis stimuliuoti abu poros narius. Moteris sekso metu nešioja vibratorių, kad jis stimuliuotų ne tik jos G tašką ir klitorį, bet ir partnerio penį. Plonesnis šio malonumą teikiančio seksualinės gerovės žaislo galas pirmiausia įkišamas į makštį, o didesnis – ant klitorio.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Būkite profesionalus kelyje. Visiškai naujas, daugialypis, dvigubo oro impulso vibratorius „Pro To Go 3“ jau čia ir paruoštas patikti! Mėgaukitės kompaktiška forma, idealiai tinkančia kelionėms ir keliaujant.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    CONTROL Rim Joy buvo sukurtas siekiant maksimalaus čiurlenimo malonumo, šiluma ir vibracija tvirtai apgaubdamas itin jautrią analinę sritį, kartu siūlydamas tikrovišką burnos stimuliaciją. Liežuvis laižo, aplenkia ir šiek tiek prasiskverbia į jūsų išangę, naudodamas 2 vibracijos greičius ir 5 unikalius vibracijos modelių režimus, kad būtų galima intensyviai apdirbti. Lankstus silikoninis apvadas gali būti nuimamas, kad būtų galima giliau tyrinėti liežuvį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Elegantiškas, itin galingas ir iki absoliutaus tobulumo sukurtas CHAIAMO buvo išskirtinai sukurtas tam, kad nuves jus į aukščiausią kulminaciją. Atsipalaiduokite iš nepaprasto jutimo malonumo, nes CHAIAMO siunčia stiprias ir gilias juslines vibracijas per visą jūsų jausmą, o intensyviai jaučiais nukreipia savo malonumo zoną. Pasiruoškite patirti nepamirštamiausią orgazmą.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Le Wand Rechargeable Massager Black

    Le Wand įkraunamas vibruojantis masažuoklis suteikia intensyvų ir jausmingą malonumą. Ši prabangi lazdelė turi 10 išskirtinių, triukšmingų vibracijos greičių ir 20 vibracijos raštų. Galingas, skvarbus malonumas suteikiamas dėl įkraunamos lazdelės patogumo ir universalumo.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Dream Toys Prestige kolekcijos lazdelės stimuliatorius Monica yra juoda lazdelė su stilingais aukso spalvos akcentais, brangakmenio formos mygtuku, tvirta, tvirta rankena, užapvalinta galvute ir lanksčiu kaklu. Monica turi galingą variklį, kuris siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160272 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.