×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai California Exotics

Elementai 65 į 9595 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • California Exotics Raven Charmer Black

    Pristatome Raven™ Charmer – kompaktišką ir diskretišką mini masažuoklį, sukurtą žavėti ir džiuginti. Šis glotnus ir aksominio švelnumo masažuoklis turi dvigubą mirgantį erzinimą, kuris paliks jus palaimingos ekstazės būsenoje.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Pretty Little Wands Curvy Pink

    Pasimėgaukite savo magiška puse ir burtų, kad gautumėte begalinį malonumą su Pretty Little Wands™ Curvy. Pasinerkite į naujas malonumo aukštumas su unikaliu plonu masažuokliu su 10 vibracijos greičių, įvairiomis kryptimis lanksčiu korpusu ir maloniu dviejų galų dizainu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics WTF Wand To Fuck

    Žvilgsnis į Naughty Bits® WTF Wand To Fuck privers jus virpėti iš nekantrumo. Didelio intensyvumo asmeninis masažuoklis sužavės 10 vibracijos funkcijų, plačia lanksčia galvute ir galingu varikliu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Kyst T.C.B. Vibe Pink

    Nesvarbu, kur jus nuves jūsų kelionės, mėgaukitės šiek tiek „man laiko“ su Kyst™ TCB Taking Care of Business™ mini masažuokliu. Galingoje mini Satin Finish™ kulkoje yra 10 vibracijos funkcijų, atminties lustas ir jausmingai išlenktas korpusas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Remote Suction Panty Teaser Purple

    „Lock-N-Play“ nuotolinio siurbimo kelnaitės yra jausmingai čiulpiančios kelnaitės, suporuotos su žaismingai mini nuotolinio valdymo pulteliu, skirtu nuotykių ieškantiems malonumų. Galingoje kelnaičių trinktelėje yra siurbimo angos, magnetiniai skirtukai, 12 vibracijos funkcijų ir nuotolinio valdymo pultas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics California Dreaming L.A. Love Blue

    Žaisminga California Dreaming® kolekcija prikelia prabangias fantazijas kartu su orgazmine LA Love. Galingas masažuoklis yra pasirengęs iš naujo išgyventi jūsų mėgstamas vasaros fantazijas su 10 intymaus siurbimo funkcijų, sujungtų su 3 nepriklausomos vibracijos ir stūmimo greičiais.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Remote Flicker Panty Teaser Pink

    „Lock-N-Play Remote Flicker Panty Teaser“ yra mirgančios kelnaitės, suporuotas su žaismingai mini nuotolinio valdymo pulteliu, skirtas nuotykių ieškantiems malonumų. Galingoje kelnaičių marškinėlėje yra mirgantis į liežuvį primenantis marškintuvas, magnetiniai skirtukai, 12 vibracijos funkcijų ir nuotolinio valdymo pultas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Huntington Beach Heartbreaker Purple

    Žaisminga California Dreaming® kolekcija atgaivina kelionėms paruoštas fantazijas su karštu Huntington Beach Heartbreaker. Unikalaus dizaino masažuoklis yra paruoštas iš naujo išgyventi jūsų mėgstamiausias vasaros fantazijas su 10 galingų klitorio siurbimo funkcijų ir 3 kelius drebinančiais vibracijos greičiais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Nesvarbu, kur keliaujate, mėgaukitės šiek tiek „man laiko“ su Kyst™ lūpų mini masažuokliu. Galingoje mini skystoje silikoninėje kulkoje yra 10 vibracijos funkcijų, vešlus lūpų galas ir lankstus korpusas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Remote Pulsating Venus G Pink

    Dabar visame pasaulyje žinoma Venus Butterfly® kolekcija tai vėl padarė su jausmingai dunksėjančiu zondu ir 12 intensyvių vibracijos funkcijų. Išskleisk sparnus ir erzink kelyje su žavingu nuotolinio valdymo pulteliu iki 32,5 pėdų (10 m) atstumu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Palisades Passion Red

    Atsiduokite drąsiausioms fantazijoms ir pajuskite karštį su karštu California Dreaming® Palisades Passion. Patirkite malonumą kaip niekad anksčiau su unikaliu siūbuojančiu kibikliu ir 3 veleno vibracijos greičiais. Prabangus šildomas triušio vibratorius turi unikalų šoninį ritminį stimuliatorių, skirtą stulbinančiai išorinei stimuliacijai.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Opal Ripple Massager Green

    Pristatome Opal™ Ripple Massager – jutiminio malonumo revoliuciją. Sukurtas maksimaliam kontaktui ir sustiprintai stimuliacijai, šis tekstūruotas masažuoklis pakelia jūsų patirtį į naujas aukštumas.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Stella Mini Massager Orange

    Atraskite išskirtinį Stella™ skysto silikono mini masažuoklio malonumą. Šis aukščiausios kokybės mini masažuoklis skirtas viso kūno tyrinėjimui, pasižymintis galinga ūžesio vibracija ir lanksčiu kaklu, užtikrinančiu tikslią stimuliaciją.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Ovation Applause Aqua

    Patirkite sensacingą malonumą su Ovation™ Applause – vibruojančiu erzintuku, suprojektuotu ergonomiškais išlinkimais, kurie stimuliuoja visas reikiamas vietas. Patirkite 10 intensyvios vibracijos greičių, leidžiančių tyrinėti įvairius pojūčius ir rasti tobulą malonumo lygį.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Ovation Acclaim Aqua

    Patirkite intensyvų malonumą su Ovation™ Acclaim – stulbinančiu erzintuku, suprojektuotu ergonomiškais išlinkimais, kad stimuliuotų visas reikiamas vietas. Mėgaukitės 10 dunksėjimo greičių, leisdami tyrinėti įvairius pulsuojančius pojūčius ir rasti tobulą ritmą savo pasitenkinimui.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Stella C Curve Purple

    Patirkite didžiausią malonumą naudodami „Stella™ Liquid Silicone“ „C“ Curve – mūsų aukščiausios kokybės dvigubą masažuoklį su unikalios tekstūros antgaliu, skirtu pagerinti jūsų išankstinį žaidimą ir malonumą. Lankstus korpusas su viliojančia išlinkimu yra aprūpintas galinga triukšminga vibracija ir dvigubais varikliais, užtikrinančiais intensyvius pojūčius, kurie leis jums labiau trokšti.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Rechargeable Butterfly Kiss Pink

    Pasimėgaukite įkraunamu Butterfly Kiss® įelektrinančiu malonumu. Šiame sensacingame žaisle plazdančio drugelio žavesys sujungiamas su G taško stimuliatoriumi, suteikdamas dvigubą stimuliaciją, kuri leis jums labiau trokšti. Dėl viliojančių plazdančių sparnų ir viliojančių antenų jis suteikia optimalų susijaudinimą ir dirginimą.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Ramrod Thrusting Gray

    Patirkite didžiausią malonumą su Ramrod® Thrusting – galingu dvigubo variklio zondu, kuris sujungia tikslų stūmimo veiksmą su intensyvia vibracija, suteikdamas neįtikėtiną pojūtį, dėl kurio trokštate daugiau.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Ramrod Gyrating Gray

    Patirkite didžiausią malonumą su Ramrod® Gyrating. Šis žaislas, sukurtas su sukimo veiksmu ir unikalios tekstūros kotu, stimuliuoja į kitą lygį, suteikdamas intensyvius pojūčius, kurie užgniaužia kvapą.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Ramrod Rocking Gray

    Mėgaukitės neprilygstamu malonumu su dvigubu varikliu Ramrod® Rocking. Šis įspūdingas žaislas sujungia galingą pirmyn ir atgal siūbuojantį judesį su intensyvia vibracija, suteikiant jums nepamirštamą patirtį.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Jack Rabbit Elite Suction Rabbit Blue

    Patirkite didžiausią malonumą su Jack Rabbit® Elite Suction Rabbit. Šis prabangus žaislas sujungia galingą vibraciją, mirgančias triušio ausis ir intensyvų siurbimą, kad pajustumėte nepaprastą pojūtį. Kontūrinis vibruojantis velenas, turintis 10 intensyvių vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų, suteikia gilią ir patenkinamą vidinę stimuliaciją.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Admiral Vibrating Sailor 7" Blue

    Pasiruoškite jaudinantiems potyriams su Admiral® 7 colių vibruojančiu buriuotoju – minkštu, gyvenimišku dongu, kuris visada pasiruošęs veikti. Tvirtas ir lankstus dizainas kartu su puikiu siurbtuko pagrindu užtikrina saugų ir laisvų rankų darbą.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Remote Control Dual Rider Purple

    Patirkite savo malonumą su CalExotics Lust® nuotolinio valdymo pulteliu Dual Rider – nuotolinio valdymo dvigubo variklio masažuokliu, sukurtu meilei ir tyrinėjimui. Palepinkite savo pojūčius naudodamiesi 12 intensyvios vibracijos funkcijų, 2 galingais varikliais ir dailių kontūrų šlifavimo dizainu.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Elite Rotating Rabbit Blue

    Prabangi Jack Rabbit® kolekcija atgaivina jaudinančius fantazijas su sensacingu Elite Rotating Rabbit. Gražaus dizaino masažuoklis turi 10 žaismingų vibracijos funkcijų ir 3 stulbinančius koto sukimosi ir vibracijos greičius, kad galėtumėte patirti malonumą visam gyvenimui. Norėdami maksimaliai padidinti ir pritaikyti savo malonumą, lengvai paliečiamas 3 mygtukų valdymo pultas leidžia savarankiškai valdyti daugybę vibracijos ir galiukų pasukimo parinkčių.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Triple Ecstasy Grey

    Palepinkite savo drąsiausias fantazijas su nepaprastai galingu III™ Triple Ecstasy. Patirkite malonumą kaip niekada anksčiau su galingu trigubo veikimo įkraunamu masažuokliu su pulsuojančiu kotu, karoliukų uodega ir kontūruotu stimuliatoriumi. Šis drąsus trigubas įsiskverbimas yra sukurtas pilnaverčiam malonumui.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Elite Rocking Rabbit Pink

    Prabangus Jack Rabbit® atgaivina jaudinančius fantazijas su sensacingu Elite Rocking Rabbit. Gražaus dizaino masažuoklis turi 10 žaismingų vibracijos funkcijų ir 3 stulbinančius masažuojančius g taško greičius, kad patirtumėte malonumą visam gyvenimui. Norėdami maksimaliai padidinti ir pritaikyti savo malonumą, lengvai paliečiamas 3 mygtukų valdymo pultas leidžia savarankiškai valdyti daugybę vibracijos ir siūbavimo pirmyn ir atgal parinkčių.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Elite Thrusting Rabbit Purple

    Prabangi Jack Rabbit® kolekcija atgaivina jaudinančias fantazijas su kerinčiu Elite Thrusting Rabbit. Gražaus dizaino masažuoklis turi 10 žaismingų vibracijos funkcijų ir 3 stulbinančius stūmimo ir vibracijos greičius, kad galėtumėte patirti malonumą visą gyvenimą. Norėdami maksimaliai padidinti ir pritaikyti savo malonumą, lengvai paliečiamas 3 mygtukų valdymo pultas leidžia savarankiškai valdyti daugybę vibracijos ir stūmimo aukštyn ir žemyn parinkčių.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Tempt and Tease Sass Purple

    Tempt & Tease™ Sass yra dvipusis masažuoklis, kuris tiksliai žino, ko trokštate. Pajuskite šilumos kilimą su dviejų galų masažuokliu su dviem išskirtiniais galais, dviem galingais varikliais ir 7 nepriklausomai valdomomis vibracijos funkcijomis. Su universalia forma ir dviem galingais vibraciniais varikliais kiekviename gale greitai pasieksite naujas kulminacines aukštumas.

    119 €

    45,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas
  • California Exotics Hype Flexi-Wand

    Patirkite daugiakryptį malonumą ir leiskite universaliam Hype Flexi Wand pasirūpinti visais jūsų poreikiais. Itin lankstus korpusas, plonas dizainas ir 10 vibravimo funkcijų tikrai erzins ir džiugins taip, kaip jums patinka. Didelės galios vibratorius yra sukurtas su įvairiomis krypčių padėties nustatymu, kad galėtumėte lengvai valdyti pojūčius. Pasukite ir lankstykite šį nedidelį masažuoklį savo idealioje padėtyje ir pasijuskite tikrai orgazmiška palaima.

    76,90 €

    27,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas
  • California Exotics California Dreaming Santa Barbara Surfer Pink

    Jei manėte, kad Santa Barbaros pakrantėje yra bangų, palaukite, kol pamatysite „California Dreaming® Santa Barbara Surfer“. Ši neįtikėtinai unikali „bangų funkcija“ juda aukštyn ir žemyn velenu taip, kad nuves jus į kai kurias gražias vietas. Kadangi galingas veleno variklis siunčia raibuliavimą trimis reguliuojamais greičiais į jautriausias sritis, mirgėjimas užtikrina visišką aprėptį, suteikdamas 10 nepriklausomos vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų prijungtame išoriniame stimuliatoriuje.

    119 €

    45,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas
  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Wand Pink

    Insatiable G™ pripučiama G-Wand yra automatiškai pripučiama lazdelė ir suaugusiųjų žaislas, kuris tikrai suteiks jums nepasotinamą malonumą, kurio siekiate. Mėgaukitės keturiais unikaliais pripučiamais nedidelio, vidutinio ir didelio pripūtimo nustatymais ir unikalia pulsuojančios pripūtimo savybe bei kombinuotais 7 skirtingais vibracijos nustatymais, valdomais trijų mygtukų valdikliu. Ši lazdelė automatiškai nuves jus į palaimą.

    149 €

    57,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas

Elementai 65 į 9595 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.