×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai kūnas

Elementai 97 į 128168 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu visame pasaulyje viso kūno masažuokliu. Koncentro 10 skirtingų galia nuramina modelių traumų raumenis ir masažo stresą, o tvirtesnė rankena ir net ilgiau trunkantis įkrovimas reiškia, kad galite daug valandų valandų patirti malonų.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    DOXY Number 3 yra naujas mažesnis DOXY masažuoklis su lazdele. DOXY Number 3 yra lengviau laikomas ir manevringesnis. Mažesnė galvutė leidžia vartotojui tiksliau nukreipti vibracijas į norimą sąlyčio sritį ir yra mažiau įkyri, todėl lengviau žaisti poroje.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Didžiausias vibruojantis malonumas – ši neįtikėtina masažo lazdelė yra įkraunama ir pripildyta energijos. Tvirčiausia PalmPower kolekcijos lazdelė, PalmPower Extreme turi unikalią kreivę, kuri leidžia patogiau laikyti ir naudojimo metu galite pakreipti galvą.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Susisiekite su savo kūnu ir patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu visame pasaulyje viso kūno masažuokliu. „Smart Wand 2 Medium“ yra puikus preliudijos įrankis jums ar jūsų partneriui. Išlaisvinkite savo kūno įtampa atpalaiduodami stresą ir atpalaiduodami raumenis, atverdami duris seksualinei energijai gauti holistinį orgazmą.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Hype Massager

    Mėgaukitės garais su mylimuoju duše arba masažuokite skaudančius raumenis – universalus Hype Massager gali patenkinti visus jūsų poreikius. Itin pliušinis silikoninis korpusas, lanksti galvutė ir 10 vibravimo funkcijų tikrai sukurs žaismingo malonumo jausmą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Lazdelė su kompaktiška rgonomiška konstrukcija ir lanksčiu kaklu. Įkraunamas ir galingas.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Power Wand yra labai galingas lazdelės masažuoklis su elegantišku ir gražiu dizainu. Masažuotojo galvutė padengta silikonu, turinčiu reikšmingų patogų paviršiaus plotą, kuris galingą vibraciją jūsų kūnui. Galva suteikia gilią ir neprilygstamą galią be diskomforto dėl stingdančios rankenos. Power Wand yra belaidis ir įkraunamas, todėl galite jį pasiimti visur, kur tik norite! Palieskas!

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Sky Blue

    Le Wand Pl-In yra geriausia klasėje klasikinio stiliaus vibruojantis masažuoklis, neprilygstama kokybe ir apdovanojimu pelniusiu dizainu. Ši visame pasaulyje oro kondicionavimo sistema puikiai tinka 10 išskirtinių, triukšmo vibracijų greičių ir 6 vibracijos modelių. Elegantiška minkšta rankena ir ypač ilgas 245 cm laidas leidžia lengvai laikyti ir naršyti įvairiais kampais, o lankstus kaklas sulenkiamas, kad būtų galima nustatyti nuomonę ir patogiai.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai. Abu galai turi savo varikliu, kuris gali buti valdomas atskirai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Power Wand Pink

    Pretty Love – tai nauja prabangių sekso žaislų kolekcijos linija. Tai naujausias pažangus ir naujoviškas dizainas, pagamintas iš silikono. Pretty Love jums naujų jausmų potyrių, kurių niekada anksčiau nepajutote. Kadangi sveikos mes profesionalios komandos, kurias naudojasi revoliucine koncepcija, kad atrastu, sukurtu nauju būdu patenkinti moterų poreikius.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    MĖGAUKITE SAVO LAISVĖS SU DOXY NUMERIU 3R – ŽAISKITE VISUR, KAD ATKREIPĖME KABELĮ.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Cream

    Le Wand Plug-In yra geriausias klasėje klasikinio stiliaus vibruojantis masažuoklis, pasižymintis neprilygstama kokybe ir apdovanojimus pelniusiu dizainu. Ši visame pasaulyje suderinama oro kondicionavimo sistema pasižymi 10 išskirtinių, triukšmingų vibracijos greičių ir 6 vibracijos modelių. Elegantiška minkšta rankena ir ypač ilgas 245 cm laidas leidžia lengvai laikyti ir naršyti įvairiais kampais, o lankstus kaklas sulenkiamas, kad būtų galima nustatyti padėtį ir mėgautis.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Shiatsu Black

    Vive yra naujas reiškinys prabangių suaugusiųjų malonumo prekių pasaulyje. „Shiatsu“ turi nuostabų dizainą, todėl jis yra labai geidžiamas žaislas, o jo forma jums patinka naujų malonumo pojūčių. 2 varikliai, esantys žaislo galvoje ir apačioje, turi 10 skirtingų vibracijos modelių.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Abu „Cupa“ masažo lazdelės „Wand Vibrator“ galai gali būti naudojami įvairiam viso kūno masažo malonumui arba tiesioginio malonumo stimuliavimui. Viename gale yra apvali vibruojanti masažo galvutė, o kitame – vibruojantis šildantis paviršius. Ilgą, ploną rankeną labai lengva laikyti ir tai reiškia, kad masažo lazdelę patogu naudoti. Jis taip pat lengvai pasiekia visas kūno vietas.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Pagaliau atskleista nematerialios energijos dvasinė išmintis, kurią tūkstantmečių dinastijos laikė paslaptyje. Tobula su atsipalaidavimu ir malonumu susijusių vibracijų sintezė eina kartu su aukštosiomis technologijomis lazdoje. Įtraukite energijos galią į savo gyvenimą ir suderinkite savo centrus džiaugsmo keliu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    „Mini Wanderful“ turi galingą variklį, kuris skleidžia stiprias vibracijas, būdamas tylus ir diskretiškas. Lankstus kaklas sukasi, kad kuo geriau prisitaikytų prie jūsų anatomijos. Su 8 greičiais ir 20 vibracijos režimų įvairiems deriniams, šis mažo dydžio klitorio stimuliatorius suteiks maksimalų malonumą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    Cheeky be vargo įkūnija grožį, linksmumą ir jėgą prabangioje lazdoje, kurią norėsite neštis į lovą naktį iš vakaro. Kiekviena kruopščiai suprojektuota funkcija buvo sukurta tam, kad galėtumėte mėgautis. Rankena suteikia paminkštintą pagalvėlės tekstūrą, kuri užtikrina komfortą ir sukibimą, o viską valdote vienu mygtuku, kuris apakina Swarovski kristalais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Black

    Pagaliau tūkstantinė nematerialios energijos dvasinė išmintis, kurią dinastijos laikė paslaptyje. Tobula su atsipalaidavimu ir malonumu vibracijų sintezė eina kartu su aukštosiomis technologijomis lazdoje. Įtraukite energijos galią į savo gyvenimą ir suderinkite savo centrą džiaugsmo keliu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Jums nereikia būti karališku, kad galėtumėte mėgautis šia elegantiška linija. Po juo glotniai medicininės klasės silikono išorė paslėpta neprilygstama kilmė. Apvalus BRILLIANT viršus puikiai tinka mažoms erogeninėms zonoms stimuliuoti. Magnetinis visiškai įkraunamas patentuotas naujos kartos F-1 variklio dizainas tolygiai skleidžia protą pučiančias vibracijas visame žaislo paviršiuje. Neapsigyvenkite dėl bendro, rinkitės būti karališku.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Sukurtas raumenų stimuliacijai ir giliųjų audinių masažui, Bodywand VersaWand atpalaiduoja labiausiai įsitempusius raumenis, todėl esate žvalūs ir pasiruošę veiklai. „VersaWand“ komplektuojamas su šešiais priedais, skirtais tam tikriems sąnariams ir raumenims koncentruotai atjauninti ir atsipalaiduoti.

    369 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Panthra Shaka Wand Vibrator

    Masažuokite kūną arba stimuliuokite jautrias vietas su Shaka lazdelės vibratoriumi! Šis universalus žaislas gali būti naudojamas išoriniam visų jautrių vietų stimuliavimui arba maloniam atpalaiduojančiam masažui. Lankstus kaklas užtikrina, kad vibratorius lengvai pasiektų visas kūno dalis. Vibratorius turi galingą variklį su 3 skirtingais vibracijos nustatymais ir 5 greičiais. Juos lengva valdyti rankenos mygtukais. Shaka įkraunama naudojant pridedamą USB įkrovimo laidą. Po kiekvieno naudojimo nuvalykite vibratoriaus galvutę drungnu vandeniu ir žaislų valikliu.

    91,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Šis juodas silikoninis Wand vibratorius yra kompaktiška klasikinės formos versija, kurią mėgsta visi. Jo galingas 10 funkcijų variklis yra tylus ir diskretiškas, o aukštos kokybės higieniškas silikonas yra visiškai saugus kūnui. USB įkraunamas naudojant pridedamą laidą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    „Megawand“ yra įkraunamas išorinis stimuliatorius, suteikiantis begalę orgazmo derinių. 20 vibracijos režimų ir 8 intensyvumo nustatymų „Megawand“ siūlo 160 skirtingų galimybių. Lanksti silikoninė galvutė švelniai stimuliuoja klitorį ir visas erogenines kūno zonas.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bThrilled Wand Vibrator Green-Blue

    „B Swish“ pristato jums „Bthrilled Classic“ – galingą, malonumą keliantį lazdelės masažuoklį, paruoštą vandeniui atsparioms pramogoms. Mėgaukitės šilko švelnumo, kūnui saugia silikonine masažo galvute ir atraskite malonumą su 5 dundančio masažo funkcijomis.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Opulence

    Didelės galios masažuoklis sukurtas su lanksčiu korpusu, leidžiančiu be vargo valdyti stimuliaciją.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai. Abu galai turi savo variklį, kuris gali būti valdomas atskirai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Blue

    Le Wand įkraunamas vibruojantis masažuoklis Petite yra mažesnė mūsų ikoniškos, galingos lazdelės versija. Le Wand Petite yra mažesnio dydžio, bet didelės galios. Jame yra 10 triukšmingų vibracijos greičių ir 6 vibracijos modeliai. Elegantiškas ir stilingas dizainas suteikia koncentruotą vibraciją lazdelės galvutėje.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Super Sex Bomb Purple

    „Super Sex Bomb“ dėžutė yra akį traukiančio dizaino su dideliu purpuriniu lankelio atspaudu, suteikiančiu papildomos šventinės detalės. Viduje jūsų klientai ras riešų rankogalius, vibratorių, vibruojantį kiaušinį, plunksnų kutenimą, rožių žiedlapius, akių kaukę, vienkartinį vibruojantį gaidžio žiedą, lubrikantą ir masažinę žvakę.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pixey Aquawand White Edition

    Galiausiai čia yra „Pixey Aquawand“. Sukūrė prekės ženklas Pixey. Šio vibratoriaus savybės yra tobulos, tokios kaip tylus ir galingas variklis, lanksti silikoninė galvutė ir, žinoma, vandenį atstumiantis efektas, taip pat unikali magnetinės įkraunamos sistemos savybė (todėl nereikia prijungti kabelių). „Aquawand“ beveik visas pagamintas iš silikono, ne tik galva (55 mm skersmens), bet ir rankena pagaminta iš silikono, todėl jausmingas jausmas tampa dar intensyvesnis.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    SUPER MINKŠTAS SILIKONAS, 7 vibracijos funkcijos, 5 greičio valdymo lygiai, atmintis, atsparus vandeniui, USB įkraunamas

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana yra lazdelės stimuliatorius, pagamintas iš minkšto kieto silikono ir ABS su PU danga. Jis yra saugus kūnui, be latekso ir be ftalatų. Su 3 vibracijos greičiais ir 7 ritmais Nana siūlo visų mėgstamą vibracijos nustatymą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Purple

    Šis USB įkraunamas daugiafunkcis vibratorius yra atsparus vandeniui ir skirtas spontaniškam žaidimui vonioje, duše ar kt. Ši lazdelė idealiai tinka kelionėms dėl mažesnio dydžio, tylaus variklio ir USB įkraunamo dizaino.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128168 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.