×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai mėlyna

Elementai 97 į 128182 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Svakom Erica Wearable Vibrator with App Control Dusty Blue

    Mėgaukitės keliaudami. Erica turi du galingus variklius vidiniam ir išoriniam stimuliavimui. Naudodami visą APP valdymą, naudokite SVAKOM APP, kad įkvėptumėte pasitenkinimą, kad ir kur būtumėte, arba perduokite valdymą.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Tap and Trust Vibrator Light Blue

    Apkabinkite kreives! „Tap and Thrust“ vibratoriuje yra viskas, ko reikia nuostabiam G taško ir klitorio stimuliavimui. 2 varikliai siūlo po 7 vibracijos režimus ir juos lengva valdyti mygtukais.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Inflatable Vibrator Petit Blue

    Pripučiamas vibratorius žinovams!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Puissante Coco Blue

    Atraskite savo naują vibratorių – tikrą sveikatingumo priedą. Kadangi jis labai minkštas ir universalus, puikiai tinka užmegzti ryšį su savimi.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Pleasure Pleaser Deep Ocean

    Su Pleasure Pleaser didėja spaudimas ir malonumas. Pagamintas iš aksomo lygaus silikono, šio bakstelėjimo prostatos masažuoklio kotas juda kartu su kūnu ir įkaista iki 109 laipsnių, kai tyrinėjate 7 vibracinius greičius ir ritmus. Vibruojanti rankena stimuliuoja išorines erogenines zonas, o nuotolinio valdymo pultas suteikia laisvę žaisti be rankų. Laisvė žaisti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Touch Me Blue

    Vibratorius Touch Me triušis siūlo neribotą malonumą dėl dvigubos stimuliacijos. Trys galingi varikliai lepina ir klitorį, ir G tašką. Suskaidytame klitorio stimuliatoriuje yra dvi rankos, skirtos sustiprinti klitorio stimuliavimą.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zumio i Spirotip Vibrator

    Atraskite naujus pojūčius su Zumio i naudodami elipsinį sukimąsi, o ne vibraciją, kad tiksliai stimuliuotumėte ten, kur to norite. „Zumio i“ šaukšto formos antgalis skleidžia stimuliuojančią energiją didesniame plote, sukurdamas platesnį pojūčių diapazoną, o elipsinis raštas, 8 greičiai ir jautrumas spaudimui leidžia visiškai valdyti savo malonumą.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 yra G taško vibratorius ir triušio vibratorius viename. Dėl vidinio laido jį galima reguliuoti ir pasukti pagal pageidavimą. Du galingi varikliai lepina klitorį ir G tašką maloniomis vibracijomis.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bloom The Violet Rabbit Vibrator

    Violetas yra stilingas triušio vibratorius iš elegantiškos Bloom kolekcijos. Dėl gražaus dizaino ir vibratoriaus, ir pakuotės The Violet yra nepakeičiamas žaislas kiekvienai moteriai.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Rave 2 Blue

    We-Vibe Rave 2 sukurtas malonumui, nukreiptas į G tašką ir makšties angą su patenkinančia vibracija, kad pasiekta grynųjų intensyvią kulminaciją. Susukta malonumo forma, lygus silikonas ir reguliuojamas prigludimas užtikrina nepamirštamą patirtį.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Tropical Tip Light blue

    Programėlė Satisfyer Tropical Tip Connect lepina klitorį galinga vibracija, kurią taip pat galima valdyti programėle. Dėl žaismingo dizaino silikoninis vibratorius idealiai tinka naujokams seksualinės sveikatingumo prietaisų pasaulyje.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ina Wave 2 California Sky

    Užimą save ir išlaisvinkite malonumą su šiuo trigubo veiksmo masažuokliu. Pasižymi savo išskirtiniu judesiu, 12 galingų vibracijos režimų, itin sklandžiu silikonu ir platesniu intensyvumo diapazonu – sušauk tobulą audrą su INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer DUO 2 Blueberry

    DUO 2 yra unikalus aukščiausios kokybės triušio žaislas – Pleasure Air klitorio stimuliatorius ir galingas G taško vibratorius kartu sukuria pažangius, mišrius orgazmus.

    229 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Please Me Multi Vibrator Indigo

    Atraskite visiškai naują būdą žaisti su Please Me. Šis žaislas be lyties siūlo 3 skirtingus žaidimo būdus, viršutinėje dalyje esantis žiedas gali būti naudojamas kaip masturbatorius, o kotas jai suteikia galingą vibraciją. Užfiksavę žiedą ant varpos, mėgaukitės lengvu dvigubu įsiskverbimu. Trys galingi, nepriklausomai valdomi varikliai suteikia tikslingą ir malonią vibraciją abiem partneriams. Itin minkštas ir saugus kūnui bei tekstūruotas silikonas puikiai papildo jūsų poros žaidimus, nes malonumas yra didžiausia prabanga!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Glider Head Light Blue

    „Le Wand Glider“ turi pasvertą antgalį, kuris glamonėja jūsų kūno kontūrus, ir yra sukurtas su unikaliais keterais, kad suteiktų tikslinę vidinę ir išorinę stimuliaciją.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Triple Oh Light Blue

    Oi, oi, taip! Su 3 galingais varikliais universalus Triple Oh gali būti naudojamas kaip triušio stiliaus atmosfera, kad sužadintų jūsų G tašką ir klitorį, arba naudok priešingą galą kaip masažo lazdelę. Masažo lazdelė puikiai tinka viso kūno masažams ar bet kurios erogeninės zonos tyrinėjimui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Pajuskite didesnį orgazmo vaizdą su mažo dydžio moterišku masažuokliu NEA™ 3. Šis mažas žvėrelis, žinomas dėl savo išskirtinio gėlių dizaino, dabar turi dar platesnį malonumo nustatymų spektrą, įvairaus intensyvumo ir vibracijos modelių. Tai puikiai tinka žaidimams pavieniui arba poroms ir idealus atspirties taškas jūsų seksualinės gerovės eksperimentų kelionei.

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Planet Wand-er Blue-Rosegold

    Satisfyer Planet Wand-er yra įspūdingas masažuoklis, kuriame yra viskas, ko reikia viso kūno masažams ir intensyviai klitorio stimuliacijai. Ar esate pasirengęs klajoti savo kūnu kaip neištirta planeta?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Festival Vibe Pertes Blue

    Šis vibratorius turi 10 vibravimo funkcijų – kaip kaip ikimo žemės drebėjimo. Jis taip pat turi galingą variklį, bet su tylia sistema.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • AWAQ.U Vibrator 03

    Stilingas AWAQ.U Vibrator 3 iš You2Toys yra madingos violetinės spalvos. Jo galingas variklis suteikia 10 intensyvių režimų, kurie giliai vibruoja. Vienu paprastu paspaudimu režimus galima valdyti tiesiai ant žaislo dviem +/- mygtukais. Net vandenyje ar po juo, nes AWAQ.U Vibrator 3 yra atsparus vandeniui.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • AWAQ.U Vibrator 01

    Stilingas klitorio ir analinis vibratorius AWAQ.U Vibrator 1 iš You2Toys yra madingos violetinės spalvos. Du stiprūs varikliai maitina 10 vibracijos režimų velene ir klitorio stimuliatoriuje ir taip pat plinta į analinį stimuliatorių.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Pulse Pure Dark Blue

    Naujausia patentuota SVAKOM technologija džiaugiasi galėdama parodyti jums, ką ji gali. Patirkite maloniausią malonumą, kurį nors jautėte, nukreipdami tikslinį siurbimą, kuris tikrai sukels giliausias dejones

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    To paties stiliaus, kaip ir kiti Goddess Collection žaislai, Atropos pagamintas iš tamsiai mėlyno silikono su aukso spalvos detalėmis. Elegantiškas dueto vibratorius turi žiedo formos rankeną su metaline danga, kuri leidžia lengvai suimti ir atrodyti prabangiai. Pagamintas iš skysto silikono, šis duetas turi minkštą galiuką ir yra šilko švelnumo liesti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved The Ringer Blue

    Pajuskite šio dvigubo vibravimo, kurio pagrindiniame velene yra dviejų žiedų dizainas, traukos jėgą. Galinga iki pusės colio stūmimo jėga yra nuostabiai sustiprinta dviem žiedais, kurie juda aukštyn ir žemyn 3 nuostabiais greičiais, kad būtų atliktas išskirtinis vidinis masažas. Toliau įjunkite 7 greičių triušio veleną (valdomą atskirai), kad patirtumėte maksimalų malonumą net po vandeniu, nes šis žaislas yra visiškai panardinamas. Ergonomiški valdikliai, magnetiškai įkraunami ir lengvai valomi.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Flexi Head Light Blue

    „Le Wand Flexi“ turi svogūninę galvutę, kuri lankstosi ir lenkiasi pagal natūralius jūsų kūno kontūrus. Jis sukurtas su išskirtiniais keterais, kad būtų užtikrinta tikslinė vidinė ir išorinė stimuliacija.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Star Trooper Shuttle Strong P-Spot Vibrator Blue

    „Shuttle“ puikiai tinka prostatos stimuliavimui dėl savo formos ir dydžio, o vibracijos suteiks jums patirties, kuri yra ne iš šio pasaulio! Lankstus Startroopers P-spot vibratorius Shuttle turi itin stiprią vibraciją 5 ritmais ir 5 greičiais, kuriuos galima lengvai valdyti + ir – mygtukais.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Playful Blue

    Ar gali išsaugoti paslaptį? Galbūt jums nepavyks su naujuoju „Playful“ iš „Pillow Talk Secrets“!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Inmi N Wave Slider 28X Vibrating Pad with Remote Control Blue

    Pagaliau žaislas, kuris tikrai yra laisvų rankų įranga! Šis vibruojantis silikoninis padas puikiai tinka kulminuoti, šlifuoti ir erzinti save iki kulminacijos! Turėdami briaunų eiles išilgai apskrito kūgio ir iškilusio piliakalnio, galite stimuliuoti ir savo vulvą, ir užpakalines duris, valdydami nustatymus belaidžiu nuotolinio valdymo pultu!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Aylin Dark Blue

    Patirkite AYLIN pulsuojančio galiuko lūpas kandžiojantį malonumą ir leiskite vibracijai nukreipti jus į siaubingą orgazmą.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Mission Control Blue

    3,2,1 – uždegimas: patirkite kosmines kulminacijas naudodamiesi „Satisfyer Mission Control“ ir mūsų neliečiama oro impulsų technologija! Dėl žaismingo, kompaktiško dizaino ir nuostabių savybių šis mažas dvigubas oro impulsinis vibratorius puikiai tinka pradedantiesiems.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Oh My Gem Ardor Aquamarine

    Akvamarinas įkūnija jumyse laisvą dvasią. Miegamajame esate aistringas, atviras ir drąsus. Ardor yra pasirengęs perkelti jūsų meilę kūrybiškumui ir intensyvumui į kitą lygį su nusmailėjusiu galu ir svogūnine galvute, puikiai tinkančia vidinei ir išorinei stimuliacijai. Atėjo laikas priimti Ardorą!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics California Dreaming L.A. Love Blue

    Žaisminga California Dreaming® kolekcija prikelia prabangias fantazijas kartu su orgazmine LA Love. Galingas masažuoklis yra pasirengęs iš naujo išgyventi jūsų mėgstamas vasaros fantazijas su 10 intymaus siurbimo funkcijų, sujungtų su 3 nepriklausomos vibracijos ir stūmimo greičiais.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128182 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.