×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai juodas

Elementai 65 į 8888 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Coup!es Choice 3 Motors Vibrator Black

    3 variklių vibratorius iš „Couples Choice“ su 2 labai lanksčiomis rankenomis viename gale ir tvirtu grioveliniu velenu kitame, kad būtų galima įvairiai žaisti ir mėgautis malonumu ant kūno ir ant kūno. 3 varikliai (po vieną kiekvienoje rankoje ir vienas velene) suteikia labai galingą vibraciją. Vibracijos yra 9 režimų ir gali būti valdomos atskirai mygtuku ant žaislo. Prabangus vibratorius yra padengtas minkštu silikonu ir puikiai jaučiasi ant odos malonumo ir žaidimo metu. Jį galima įkrauti naudojant pridedamą USB laidą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Tobulos formos RC rotacinis prostatos masažuoklis su ANOS vibracija, turi besisukantį dvigalvį antgalį, kuris specialiai nukreipiamas į prostatą atliekant išangės masažą. Du galingi varikliai užtikrina intensyvų sukimąsi ir gilias vibracijas, kurios taip pat stipriai jaučiamos plačiame ir išlenktame kamščio pagrinde, kad tuo pačiu metu stimuliuotų išangę ir tarpvietę.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel RC Prostate Massager 0552488 Black

    Analinė vibracija vienu mygtuko paspaudimu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Remote Controlled Prostate Plug Vibrating & Warming

    Tai sušildys nugarą! Šis prostatos vibratorius nuotoliniu būdu valdomas prostatos kištukas su 2 funkcijomis iš Rebel išsiskiria savo daugybe funkcijų ir malonumą teikiančia forma.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Midnight Magic Typhon Black

    Kaip ir kiti „Midnight Magic“ etiketės žaislai, „Typhon“ yra juodos spalvos, o apačioje yra chromo spalvos detalė. Pagamintas iš skysto silikono, šis duetas yra švelnus liesti, o mygtukus lengva rasti metalu dengtoje ABS mygtukų srityje. Typhon turi minkštą galą ir lenktą kotą su pastebimomis stimuliuojančiomis briaunomis, puikiai tinkančiomis pasiekti G tašką. V formos koto apačioje yra subtilus, lopšį primenantis klitorio stimuliatorius.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pixey Aquamini Black Edition

    Šio vibratoriaus savybės puikiai tinka jo dydžiui, tokios kaip tylus ir galingas variklis, lanksti silikoninė galvutė ir, žinoma, vandenį atstumiantis efektas, taip pat unikali magnetinės įkraunamos sistemos savybė (todėl jokių kištukinių laidų).

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Squidy Vibe Thrusting and Rotating Beads Silicone Black

    Šis žaislas, naujas TardeNoche šeimai, yra ypatingas ir suteiks jums nepakartojamo malonumo naktimis.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Clone A Willy Jet Black Kit Black

    Tai ne odos atspalvis, o proto būsena. Apima viską, ko reikia norint sukurti tikslią vibruojančią jūsų mėgstamo varpos kopiją „Jet Black“. Clone-A-Willy mediciniškai patikrintas formavimo gelio procesas užfiksuoja neįtikėtinas, gyvenimiškas detales, todėl tai yra labiausiai suasmenintas vibruojantis sekso žaislas, kurį kada nors turėsite. „Jet Black“ rinkinyje yra tos pačios medžiagos, kaip ir originaliame „Clone-A-Willy“ rinkinyje, tačiau itin elegantiška „Jet Black“.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Išskirtinis kelnaičių vibratorius nuo 40 metų turi išsipūtusį, drebantį varpos formos kotą ir vibruojantį klitoriuką, stimuliuojantį subtiliais, stimuliuojančiais taškais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Lush Victoria Black

    Gyvenk sodriai! Viktorija yra besisukantis triušis su 3 galingais varikliais, pasiruošęs teikti malonumą. Yra 6 sukimo funkcijos, kurias galima keisti, kad būtų optimaliai stimuliuojamas G taškas, ir 13 galingų vibravimo funkcijų, iš kurių galima rinktis!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog Cat's Paw Electric Shock Vibrator Black

    Elektrinis vibratorius Cat's Paw yra sekso žaislas, sukurtas pasiūlyti unikalią stimuliavimo patirtį. Jame yra 10 skirtingų vibracijų ir 5 elektros smūgio režimai, kuriuos galite reguliuoti pagal savo pageidavimus. Be to, jis pagamintas iš minkšto silikono ir yra visiškai atsparus vandeniui, todėl jį lengva valyti ir saugu naudoti duše ar vonioje. Dėl kačių dizaino šis vibratorius puikiai tinka tiek solo, tiek poroms, jį galima lengvai įkrauti per USB, kad būtų visada paruoštas naudoti, kai jo prireiks. Smagiai ieškokite naujų pojūčių su Katės letena!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Aquen Prostate and Perineum Stimulator Liquid Silicone Remote Control Black

    Tardenoche žinome, kad analinis stimuliavimas yra labai apleistas, todėl atvežėme Aquen – unikalų ir neprilygstamą prostatos stimuliatorių.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Mabo Finger G-Spot Vibe Black

    Mabo yra savotiškas vibratorius, ir jūs pagalvosite, kodėl? Na, pamatysit, Mabo gana normalios formos, pailgos, ergonomiškos, žinoma, ir su klitorio stimuliatoriumi, bet turi vieną paklausiausių vidaus ir G taško stimuliavimo funkcijų – piršto funkciją.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Midnight Magic Triton Black

    Triton turi minkštą antgalį ir lenktą kotą su pastebimomis stimuliuojančiomis briaunomis, puikiai tinkančiomis pasiekti G tašką. Kotas yra lankstus, kad lengvai judėtų kartu su kūnu, o šiek tiek lankstus klitorio stimuliatorius yra suformuotas taip, kad atitiktų moters anatomiją. Kaip ir kiti „Midnight Magic“ etiketės žaislai, „Triton“ yra juodos spalvos, o apačioje yra chromo spalvos detalė.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Lolly Double Ended Nubii Wand Black

    DEŠIMTI GREIČIŲ VIENA GAME, Lolly lazdelė suteikia nesibaigiančio malonumo potvynį. Varomas Nubii variklio, Lolly sukuria triukšmingą ir subtilų sukimosi pojūtį, leidžiantį patirti patogų ir lūpas virpantį orgazmą kiekvieno užsiėmimo metu.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Ridge Rider Plus Black

    Nexus Ridge Rider yra dvigubas G arba P taškas ir tarpvietės masažuoklis, kuris jums patiks!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile RC G&P-Spot Vibrator Black

    Triguba variklio galia intensyviai dvigubai stimuliacijai!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Play Time Black

    Patogus ir galingas malonumas derinamas žaidimo laiku, kuris yra mūsų Multi Play serijos dalis. Šis lankstus vibruojantis žaislas idealiai tinka žaisti G-Spot arba P-Spot dėl savo svogūninės, tekstūruotos galvutės ir unikalaus susmulkinamo koto.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Charmed 10X Vibrating Silicone Teardrop Necklace Black

    Derinkite madą su preliudija, kad gautumėte šį vibruojantį ašarų vėrinį! Pagaminta iš šilko glotnaus, aukščiausios kokybės silikono be ftalatų, tai yra tinkamiausia medžiaga visoms jūsų seksualioms kūno dalims!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gcat Mystic Noir

    Išlaisvinkite savo murkimo malonumą naudodami GCAT – didžiausią „Gvibe“ siurbimo pojūtį.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • So Divine Black Magic Rabbit Vibrator

    Mėgaukitės mišriu orgazmu su šiuo prabangiu vibruojančiu triušiu. Jo glotnus, kontūruotas kotas atitinka G taško pasitenkinimą, o prabangiai minkštas klitorio stimuliatorius švelniai erzina klitorį. Pasiduokite „Black Magic“ ir leiskite jai burti trimis greičiais, devyniais raštais ir ergonomiška rožinio aukso rankena.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action Convo Tapping and Finger Wiggle Prostate Massager Black

    „Action“ nepaliekame nuošalyje vyriškos masturbacijos ir sukūrėme „Action Man“ – vyrišką Action liniją, skirtą šiuolaikiniam žmogui, norinčiam mėgautis savo seksualumu.

    91,90 €

    57,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Master Series Power Screw 10X Spiral Silicone Vibrator

    AG339 Master Series Power Screw 10X spiralinis silikoninis vibratorius STD Prisukite patys arba prisukite savo partnerį naudodami šį galingą gręžimo dildo! Pasimėgaukite unikalia veržlia tekstūra išilgai šio vibruojančio dongo koto. Su 3 greičiais ir 7 funkcijomis šis žaislas yra universalus bet kuriam vartotojui ir bet kokiai nuotaikai. Nepaisant bauginančio modelio, šis sekso žaislas turi lankstų antgalį ir minkštą smailėjimą, kad būtų švelnus įėjimas ir naudojimo metu jis susilenktų su kūnu. Gręžkite save vėl ir vėl – šis žaislas yra įkraunamas per USB ir IPX6 atsparus vandeniui, kad galėtumėte naudoti duše ar vonioje.

    99,90 €

    61,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

Elementai 65 į 8888 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.