×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai juodas

Elementai 65 į 7979 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • b-Vibe Expand Plug Black

    Pristatome 3 sensacingų dizainų prostatos pummelino malonumą. „b-Vibe“ euforiška prostatos kolekcija suteikia 3 skirtingus būdus, kaip suaktyvinti jūsų analinio malonumo zoną. Kiekvienas iš jų siūlo unikalią išsiplėtimo, sukimosi ar vibracijos patirtį, ši nauja kištukų linija idealiai tinka prostatos nustatymui orgazmo stimuliacijos valandoms. Naudodamiesi nuotoliniu būdu valdomomis ir svertinėmis parinktimis, būsite tikri, kad rasite tobulą malonumo kištuką kitam analiniam nuotykiui.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • StiVi The Real Treat

    Pasiimk savo Stivi ir pajusk malonumą.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Snail Vibe Vibrator Black

    SNAIL VIBE sukūrė profesionalai ir yra pagrįsta moksliniais tyrimais ir plėtra.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Obi Black

    OBI yra puikus masažuoklis moteriai, ieškantys intensyvaus klitorio orgazmo. Jo apgalvotas dizainas, vienu metu dengiantis klitorį, lytines lūpas ir tarpvietę, jums patogių pojūčių. Jo galingi virpesiai atvers tau dangaus duris... Jūsų laukia laimė.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zini Roae Three-Way Pleasure Vibrator Black-Gold

    Sveiki atvykę į Roae, neprilygstamo malonumo įkūnijimą – įmantrų trijų krypčių tikslų triušio vibratorių, kruopščiai sukurtą optimizuotai trigubai stimuliacijai.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Ditto+ Satin Black

    Ditto+ yra esminis analinis kištukas, mažas, bet galingas vibratorius su lygia, nusmailėjusia galvute ir lanksčiu pagrindu, kad būtų lengva naudotis ir malonus malonumas. Padengtas minkštu silikonu, atsparus vandeniui ir įkraunamas, „Ditto+“ daro viską, ko reikia – ir suteikia dar vieną malonumo sluoksnį kiekvienam kūno tipui.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Denver Vibrating Egg Black

    ONINDER™ DENVER yra idealus vibratorius poroms, kurios mėgsta išreikšti savo meilę ir tyrinėti seksualumą ne miegamajame. Jis sukurtas taip, kad tiktų visiems kūnams. Be to, jis turi keletą malonumo režimų, kurių intensyvumą galite valdyti naudodami revoliucinę APP ONINDER. Siūlome pradėti planuoti karštą pasimatymą dviese ir nepamiršti pasiimti su savimi ONINDER™ DENVER.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel G-Stormer Rechargeable Rabbit Black

    G-STORMER®, triušis nepanašus į kitus. Šis gaminys turi specifinę linijinio variklio konstrukciją, kuri suteikia jums neįtikėtiną patirtį su 7 greičių judesiais aukštyn ir žemyn. Specialiai suprojektuota lenkta forma suteikia išskirtinį G taško stimuliavimą ir greitai nukelia jus į septintą rojų! Jo klitorio stimuliatorius turi 10 vibracijų. Į vidų išlenkta rankena užtikrina ergonomišką rankeną.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Aiko Black

    AIKO buvo sukurtas moteriai, ieškantys naujų klitorio pojūčių. Du galingi jo varikliai, aptraukti į itin šilką ir lankstų silikoną, nustebins jūsų klitorį glamonėdami jį švelnumu. Dešimt (10) vibracijos režimų privers patirti nemalonių emocijų, o malonus išliks...

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Swell 10X Inflatable & Tapping Prostate Vibe with Remote

    Išplėskite savo malonumą naudodamiesi šia pučiančia, vibruojančia ir slenkančia prostatos atmosfera! Šis aukščiausios kokybės prostatos žaislas sujungia tris intensyvius pojūčius naujam prostatos stimuliavimo pasauliui – įkišamas stiebas švelniai išsipučia jūsų viduje, ištempdamas jūsų vidų, kad jaustumėte pilnatvės jausmą, o vibracija veikia magiškai jūsų p taške.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Hera Flex Rabbit Vibrator Black

    Ikoninis triušis – perkurtas šiuolaikinei deivei! Hera yra minkštiausias ir glotniausias triušių vibratorius pasaulyje. Minkštas, gležnas antgalis suteikia gilias, triukšmingas vibracijas tiesiai į jūsų G tašką, o lankstus nykštys labiau stimuliuoja išorinį klitorį, kad pasiektumėte maksimalų mišrų orgazmą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Digi Black

    Elegantiškas ir galingas vibracinis masažuoklis Bodywand digi turi glotnią silikoninę galvutę, skirtą intymioms vietoms pasiekti orgazmo rezultatams. Skaitmeninis LED ekranas rodo greičio lygius, vibracijos modelius, baterijos veikimo laiką ir esamą naudojimo laiką.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Original Plug-In Wand Massager Black

    Svajojate apie stiprią ir nuolatinę stimuliaciją? Arba vibruojanti jėga, kuri po vieną atpalaiduos jūsų raumenis? Ši vibruojanti Bodywand galvutė yra neprilygstama klasika! Jis siūlo galingą vibraciją, paprastą valdymą ir nemirtingą dizainą. Pasitikėkite kokybe, kurios nereikia tikrinti.

    169 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Right on Ron eStim Vibrator Black

    Ronis visada yra vietoje – tai reiškia jūsų G tašką. Ron sukurtas intensyviam G taško stimuliavimui su e-stim ir vibracija. 8 vibracijos ir 5 e-stim programos, taip pat dubens dugno treniruotės funkcija, Ron sukurtas taip, kad jus patrauktų. Jei Ronis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mae B Pulse One Black

    Aukščiausios kokybės Mae B Pulse One yra pats prabangiausias pasirinkimas, norint patraukti jusles į septintąjį dangų. Ši elegantiška atmosfera pasižymi unikaliu stumiančiu ir pulsuojančiu judesiu, siūbuojančiu jus pirmyn ir atgal link stulbinančios kulminacijos.

    169 €

    103,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

Elementai 65 į 7979 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.