×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai juodas

Elementai 65 į 96634 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    SVAKOM Vick Remote Controlled Dual Motor Prostate Massaging Vibrator yra galingas ir prabangus masažuoklis, specialiai sukurtas poroms. Du atskiri galingi varikliai užtikrina vidinę ir išorinę intensyvią stimuliaciją. Tai puikus masažuoklis G taškui ir klitoriui, taip pat turi puikų kampą prostatai stimuliuoti.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Slim

    Nexus revo slim yra besisukantis prostatos ir tarpvietės masažuoklis, puikiai tinkantis pradedantiesiems masažuoti prostatą arba tiems, kurie nori kažko šiek tiek mažesnio. Naudodamas tą pačią technologiją, kaip ir visame pasaulyje žinomas revo asortimentas, „revo slim“ suteiks intensyvią, tikslinę prostatos ir tarpvietės stimuliaciją. „Slim“ turi papildomas daugiakrypčio veleno sukimosi parinktis ir yra atsparus vandeniui, kad būtų lengviau valyti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgee Classic Black

    Būti surastas. Šis 17,8 cm lenktas vibratorius nuves jus ten. Su šiuo 17,8 cm masažuokliu „B Swish“ padėjo lengvai rasti g tašką.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Recharge Pulse Black

    Juodos spalvos įkraunamas lazdelės vibratorius Pulse yra smulkesnis asmeninis masažuoklis, kurį galima naudoti porų žaidimams ar solo malonumui. Šis „Bodywand“ yra įkraunamas ir suteikia valandą malonumo už valandą įkrovimo. Šis lazdelės vibratorius turi lygią galvutę ir lankstų kaklą.

    179 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Atraskite naujus seksualinius horizontus su TIANI Duo. Pasidalykite gilių vidinių ir išorinių vibracijų pojūčiu, kad poros būtų patenkintos. Apdovanojimus pelnęs glotnus, raižytas silikoninis dizainas yra belaidžiu būdu valdomas nuotolinio valdymo pulteliu, todėl galite valdyti malonumą pagal savo norą.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Black

    Pasidalykite intymia paslaptimi su savo mylimuoju namuose arba viešai, kai įjungsite „Bnaughty Classic Unleashed“. Būdamas išdykęs, niekada nebuvo taip gerai!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Big Bunny Energy Black

    Įjunkite jį ir pajuskite Big Bunny energiją patys. Tris erogenines zonas vienu metu stimuliuojantis šis energingas trijų velenų triušio vibratorius užgniaužia kvapą. Du besisukantys karoliukų žiedai pagrindinio traukos veleno viduje suteikia jaudinantį vidinį masažą, kuris prasideda nuo tikroviškos formos galo. Išbandykite trigazminį potyrį su švelniai išlenktais analiniais karoliukais, galinga koto vibracija ir išoriniu zuikio formos stimuliatoriumi.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Joy Black

    Mūsų Double Joy stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotolinio žaidimo ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegantiškas, nesenstantis stilius ir patogus ergonomiškas dizainas su „Aya Wearable Vibrator“ iš Legend serijos. Aptakios, lenktos ir kompaktiškos formos, kuri puikiai priglunda prie kūno, Aya yra unikaliai pritaikoma įvairiems žaidimams. Mėgaukitės išorine vulvos stimuliacija iš kontūro Aya kūno, taip pat gilia vidine stimuliacija, kurią sukelia nuimamas silikoninis priedas, kuris yra išlenktas ir su svogūniniu antgaliu, nukreiptu į G tašką.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Elite kolekcijos Dream Toys vibratorius Josephine yra juodas vibratorius su stilingais aukso spalvos akcentais, lenkta forma ir gana didele, lanksčia galvute. Galingas variklis siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Išskirtinis „Satisfyer Luxury Haute Couture“ yra pagamintas iš itin minkšto skysto silikono ir puikiai detalizuotas su natūralia oda ir tauriuoju metalu. Palepinkite save geriausiu vien todėl, kad esate to verti! Ar prabangus dizainas, geriausios medžiagos ir žavesys yra jūsų alėjoje? Tada šis rafinuotas perlas iš naujosios „Satisfyer Luxury Collection“ su ypač jaudinančiu vibracijos režimu yra puikus jūsų žaislų kolekcijos akcentas.

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Evolved Wanderlust

    Šio unikalaus silikoninio žaislo viename gale yra galingas lazdelės masažuoklis, o kitame – maloni lemputė ir švelniai lenkta atmosfera. Su elegantiškais lengvais prieigos valdikliais centre, ši dvipusė forma sujudina jūsų pasaulį viduje ir išorėje su dviem galingais varikliais, kurie iš viso siūlo 49 skirtingus greičio ir funkcijų derinius! Visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas, tai puikus universalus vonios draugas, kuris greitai išsivalo naudojant Evolved Toy Cleaner ir šilto vandens skalavimo priemonę.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Black

    Norint išlaikyti puikią seksualinę sveikatą, labai svarbu rasti laiko pažaisti solo, be to, tai tiesiog smagu! Turėdami tai omenyje, norėsite įsitikinti, kad turite šiam darbui tinkamą rinkinį, o būtent čia bus naudojamas „Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator“. Su integruotu 10 skirtingų vibravimo režimų Pamatysite, kad vibratorius yra paprastas naudoti, elegantiškas ir naudotojams gali pasiūlyti daug netikėtumų.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blacq Digital Wand Vibrator Black

    Ženkite į ateitį su BLACQ, kur vibratoriai yra patobulinti naujovišku skaitmeniniu ekranu! BLACQ supranta, kad kiekvienas yra unikalus. Štai kodėl mūsų vibratoriai siūlo daugybę nustatymų, kad galėtumėte sukurti idealią stimuliaciją. Sureguliuokite greitį, tyrinėkite skirtingus vibracijos modelius ir raskite tobulą ritmą.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    „Your Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Love Egg“ yra universalus ir orgazmą sukeliantis žaislas, puikiai tinkantis žaisti tiek solo, tiek poroms.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe 15 Year Anniversary Collection Sync 2 + Tango X Black

    Atraskite didžiausią malonumą naudodami We-Vibe Limited Anniversary Edition. Švenčiančiame 15 metų inovacijų, riboto leidimo rinkinyje yra du mūsų bestseleriai – porinis vibratorius Sync 2 ir kulkų vibratorius Tango X vienoje surinkimo dėžutėje.

    299 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Rose Luxuriate Black

    Klasikinis vibratorius įgauna glotnų dizainą su mūsų modernia spalvų palete ir itin lygia satino apdaila. Kelių greičių vibracijos valdomos paprastu ratuko pasukimu prie pagrindo. „Luxuriate“ sudėtyje nėra ftalatų ir latekso, jis yra atsparus vandeniui, kad galėtumėte mėgautis duše.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Céline lazdelės stimuliatorius iš Elite kolekcijos Dream Toys yra juoda lazdelė su stilingais aukso spalvos akcentais, tvirta rankena, užapvalinta galva ir šiek tiek lanksčiu kaklu. Céline turi 2 galingus variklius, vieną galvoje ir kitą pagrindą, kurie siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Universalumas, intensyvumas, galia ir tyrinėjimas – tai žodžiai, apibūdinantys naująjį DEXTER. Viskas viename, universalus masažuoklis, kuriame yra 10 galingų vibracijos režimų nuo švelnios iki labai stiprios.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Stimuliuoja prostatą ir tarpvietę tuo pačiu metu!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Extreme Anal Power Vibrator Black

    HIDDEN DESIRE EXTREME pristato unikalią analinės įrangos kolekciją, specialiai sukurtą tiems, kurie išdrįsta peržengti malonumo ribas. ANAL POWER VIBRATOR yra sumaniai sukurtas taip, kad būtų sklandžiai įkištas ir intensyviai, giliai įsiskverbtų.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Šis aukštųjų technologijų įrankis turi smailėjantį antgalį, todėl jis gali patogiai slysti ir suteikti didžiausią analinį malonumą! Šis revoliucinis sekso žaislas yra geresnis už jūsų įprastą užpakalio kištuką, o išilgai jo kotelio besisukančiomis karoliukais išmasažuos angą iki skylės ir suteiks pojūtį, panašų į ratlankio darbą!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Pagaliau jis patenkintas: nauja malonumo banga jau čia su programa įgalinta Satisfyer Pro 2 Generation 3. Su mūsų novatoriška Liquid Air technologija, naujausias kartos šis klasikinis Satisfyer imituoja jausmingą pulsuojančio vandens bangą.

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Mėgaukitės kiekviena lempute, nes jos sklandžiai ir jausmingai slysta į jūsų išangę, teikdamos palaipsniui didėjantį malonumą! Šis revoliucinis sekso žaislas yra geresnis už jūsų įprastą užpakalio kištuką, o išilgai jo kotelio besisukančiomis karoliukais išmasažuos angą iki skylės ir suteiks pojūtį, panašų į ratlankio darbą!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Pasiruoškite rokenrolui su P-Rock™ prostatos masažuokliu. Šis novatoriškas naujas vyrų prostatos masažuoklis yra puikus sekso žaislas, kurį galima naudoti tiek vienam, tiek su žaidimų draugu. Jo unikalus, lenktas dizainas idealiai tinka tuo pačiu metu stimuliuoti prostatą ir sėklidžius, todėl pasiruoškite, kad jūsų protas būtų visiškai išpūstas!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Black

    Kitas klasikinis ir stulbinantis asmeninis masažuoklis iš Toy Joy yra nuostabus Toy Joy Diamond Superb, nuostabus karštas raudonas klasikinis raketos formos malonumas, kuris nuves jus iki stulbinančios kulminacijos.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable Black-Gold

    Belaidis lazdelės masažuoklis su 5 galingais greičiais, 10 vibracijos modelių, skirtų kaklo nugaros giliųjų audinių masažui, PALOQUETH rankinis lengvas įkraunamas kūno masažuoklis su nuimamu 360° sulenkiamu silikonu

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango Vibrator

    Dar labiau jaudinantis nei bendravardis, Charlie Tango yra ypač sklandus klasikinis vibratorius, pasiruošęs nukelti jus į naujas malonumo aukštumas.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu pasaulyje viso kūno masažuokliu. Koncentruota 10 skirtingų masažo modelių galia nuramina skausmingus raumenis ir mažina stresą, o tvirtesnė rankena ir net ilgiau trunkantis įkrovimas reiškia, kad galite mėgautis valandų valandas patirtais malonumais.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Veidrodinis veidrodis ant sienos, kodėl aš visai negaliu atsipalaiduoti? Jūsų naujasis masažuoklis iš Satisfyer – tai priemonė: pagaliau kompanionas, kuris nesiskundžia tausojantis masažą! Dėl įspūdingo XXL dydžio ir už viliojančios silikoninės galvutės paslėptos galios Wand-er Woman išsprendžia problemas, mažina įtampą ir subraižo bet kokį orgazmą sukeliantį niežulį.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96634 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.