×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai juodas

Elementai 33 į 6486 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Dorcel – Deep Expand, pripučiamas analinis kištukas

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Sulenkite jį norimu kampu, tada mėgaukitės išorine vibracija ir prostatos melžimu! 7x P-Bender galima naudoti su nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 3 greičius ir 4 tarpvietės vibracijos modelius, taip pat 5 melžimo judesių režimus iš mažo rutuliuko, esančio po koto galiuko paviršiumi. Dvigubas malonumas yra tobulas dėl koto lankstumo, leidžiančio puikiai jį išdėstyti smeigtukui prostatos stimuliavimui.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Striker Black

    Šis galingas stumiamas analinis vibravimas turi falo formos vainiko galvutę ir briaunuotą kotą, kad sukurtų puikius vidinius pojūčius, o pagrindas yra sukurtas taip, kad tuo pačiu metu bakstelėtų tarpvietę, kad būtų laukinis malonumas ten, kur to labiausiai norite. Leiskite nuotolinio valdymo pultui papildyti jūsų žaidimo laiką smagiomis galimybėmis.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Palepinkite savo prostatą tiek vibracijos, tiek glostymo pojūčiais. 7x P-Stroke gali būti naudojamas su nuotolinio valdymo pultu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 7 vibracijos nustatymus, kurie pulsuoja ir pulsuoja jūsų skylėje.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Mythical Black

    „Mythical“ turi itin galingą 10 greičių naujos kartos F1 variklį su lanksčiu antgaliu vibratoriumi, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad pasiektų jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! „Mythical“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra minkštas liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš medicininio silikono, todėl Mythical lengva valyti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Tikrai universalus! Šis žaislas turi dvigubo tankio, raibuliuotą, lankstantį, vibruojantį kotą. Galima naudoti į makštį arba analiniu būdu, į vidų arba išoriškai. Rankena palengvina valdymą tiek vienam, tiek su partneriu. Galima rinktis iš 6 vibracijos nustatymų.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets Silicone Anal Thruster

    Analinis variklis žino, kaip stipriai stumti! Dėl savo vibracijų ir stūmos funkcijos jis puikiai tinka karštam užpakalinių durų linksmybėms ir intensyviems analiniams orgazmams. Vibruojanti galvutė yra maloni ir apvali, todėl puikiai tinka tiesiogiai stimuliuoti išangės sritį. 7 vibracijos režimai ir 3 traukos greičiai gali būti valdomi atskirai, o tai reiškia, kad juos galima derinti itin įdomiu būdu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Ergonomiškos formos analinis vibratorius Hyper-Pulse P-Spot Massager iš Anal Fantasy Elite Collection yra puikus, nes lengvai suranda, pasiekia ir intensyviai stimuliuoja prostatą. Ant galo yra minkšta silikoninė membrana, kuri tiesiogiai patenka į P tašką, kad galėtų jį masažuoti papildomais pulsuojančiais impulsais.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Patirkite vibruojančią lemputės, įkištos į jūsų skylę, apimtį, o tarpvietės stimuliatorius zvimbia jus iš išorės. 10x P-Flexer gali būti naudojamas su nuotolinio valdymo pultu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 3 vibracijos greičius ir 7 pulsavimo modelius, tiekiami viduje ir išorėje per galingus dvigubus variklius. Didelė lemputė yra ant lankstaus, siauro stiebo, leidžiančio jai prisitaikyti prie natūralių jūsų vidinio veikimo kampų.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Pasiduokite tvirtam, visapusiškam vyriškam potyriui, kai apsikabinate ikoninį Rude -Boy Xtreme, kad gautumėte gilų, stiprų prostatos ir tarpvietės malonumą.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Kit Wanderful Rechargeable Wand with Two Accessories Black

    Kit Wanderful® tapkite savo meistru magu... Šis klitorio stimuliatorius nustebins jus savo super galia! Wanderful® yra su 2 galvutėmis: triušio, puikiai tinkančio klitorio ir G taško stimuliavimui, ir analinės, tvirtos, bet lanksčios, kad didžiausias malonumas. One Wanderful® su dviem galvomis – gausybė pojūčių!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    CONTROL Rim Joy buvo sukurtas siekiant maksimalaus čiurlenimo malonumo, šiluma ir vibracija tvirtai apgaubdamas itin jautrią analinę sritį, kartu siūlydamas tikrovišką burnos stimuliaciją. Liežuvis laižo, aplenkia ir šiek tiek prasiskverbia į jūsų išangę, naudodamas 2 vibracijos greičius ir 5 unikalius vibracijos modelių režimus, kad būtų galima intensyviai apdirbti. Lankstus silikoninis apvadas gali būti nuimamas, kad būtų galima giliau tyrinėti liežuvį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Didžiausias vibruojantis malonumas – ši neįtikėtina masažo lazdelė yra įkraunama ir pripildyta energijos. Tvirčiausia PalmPower kolekcijos lazdelė, PalmPower Extreme turi unikalią kreivę, kuri leidžia patogiau laikyti ir naudojimo metu galite pakreipti galvą.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Invincible Black

    Invincible turi itin galingą 10 greičių naujos kartos F1 variklį, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad sukurtų intensyviausią kada nors patirtą orgazmą! „Invincible“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis švelnus liesti, sklandus ir vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš medicininio silikono, todėl Invincible lengva valyti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nėra nieko tokio erotiško, kaip tuo pačiu metu stimuliuojant prostatą ir varpą, o šis žaislas suteikia tą nepaprastą derinį su galinga vibracija ir šiluma! Lankstus silikoninis kotas yra sukurtas taip, kad būtų išlenktas link jūsų prostatos su šildomu antgaliu, kuris įtaigiai masažuoja P tašką, o tekstūruotas varpos žiedas veikia savo vibracijomis. Naudodamiesi nuotolinio valdymo pulteliu mėgaukitės žaidimu laisvų rankų įranga arba partnerių žaidimais – visas žaislas yra visiškai panardinamas.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Kink Ultimate Rim Job Silicone Prostate Massager with Rotating Ridges

    Perkelkite prostatos žaidimą į kitą lygį. Šis Kink by Doc Johnson® kolekcijos papildymas, sukurtas kaip išskirtinė vyrų analinė nuotaika, įsiskverbia giliai ir stimuliuoja daugybę sričių su aptakiu aukščiausios kokybės silikonu, anatominiais kontūrais, stipria ūžesio vibracija ir galingomis besisukančiomis briaunomis, puikiai pritaikytomis ekstremaliam užpakalio apvadui. . Atskiri valdikliai su individualiais kiekvieno stimuliavimo taško režimais – 10 funkcijų vibruojantis velenas, 10 funkcijų vibruojantis tarpvietės stimuliatorius ir 3 greičių įvairiomis kryptimis besisukantys keteros – kiekvieną kartą tinkinkite savo patirtį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit Triple Curve Black

    Pagamintas iš aukščiausios kokybės aksominio minkšto silikono, šis USB įkraunamas triušio vibratorius buvo sukurtas taip, kad būtų pritaikytas visiems jūsų viešiesiems taškams. Storas, išlenktas kotas atlieka gilų G taško masažą, o karoliukais papuoštas čiurlenimas ir triušio ausys tenkina kitus jūsų malonumo taškus, kad pasiektumėte neįtikėtinų mišrių orgazmų.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Iker Black

    Du varikliai vienam neįtikėtinai aukštam. 7 vibracijos režimai? 11 vibracijų pasiekiama per programą) su 5 intensyvumo lygiais viename gale ir 5 pulsuojančiais režimais kitame gale, kad pakeistumėte orgazmą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Triple Threat Black

    Atraskite trigubą mūsų Multi-Play vibratorių serijos grėsmę! Šis kreminės spalvos glotnus trigubo stimuliavimo vibratorius sužadina visas pagrindines erogenines zonas vienu metu su 3 galingais varikliais ir vidiniu erzinimu. Kai vibruojantis, ateinantis kotas juda jūsų viduje, pajuskite galingas išorines vibracijas, nukreiptas prieš klitorį, o analinis kotas slysta viduje ir sukuria nuostabų elektrifikavimo pojūtį.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Mūsų „Bnaughty Premium Unleashed“ negalima prisijaukinti. Pasiduokite Bnaughty kulkai ir perleisk visą valdymą tam, kas turi belaidį nuotolinio valdymo pultą. Mažas, bet galingas, šis žaislas puikiai tiks, norint nusitaikyti į tas saldžias vietas, kurios jus sukrečia. Atsparus vandeniui ir pagamintas iš neakytų silikoninių medžiagų, ABS plastiko ir PU dangos, todėl jausitės užtikrintai naudodami jį visur, kur tik nuves vaizduotė. Nesvarbu, ar po antklode, ar viešumoje, jo tyli vibracija tavęs neapleis... bet sėkmės sulaikant susijaudinimą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Shiatsu Black

    Vive yra naujas reiškinys prabangių suaugusiųjų malonumo prekių pasaulyje. „Shiatsu“ turi nuostabų dizainą, todėl jis yra labai geidžiamas žaislas, o jo forma jums patinka naujų malonumo pojūčių. 2 varikliai, esantys žaislo galvoje ir apačioje, turi 10 skirtingų vibracijos modelių.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    Dorcel - Perfect Lover C formos poros žaislas su nuotolinio valdymo pulteliu

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Patirkite intensyviausius įmanomus orgazmus bakstelėdami į savo P tašką! Šio unikalaus prostatos vibratoriaus tvirto koto gale yra iššokantis mygtukas, specialiai sukurtas taip, kad jaustųsi kaip čia pat bakstelėjus pirštu – pojūtį, kurį dauguma vyrų apibūdina kaip didžiausią kada nors pajustą malonumą. Bet tai dar ne viskas! Kai pateksite į vidų ir bakstelėsite, vibruojantis rutulinis stimuliatorius įsitaisys tiesiai už nugaros ir suteiks papildomo žvilgesio, kuris tikrai nuves jus į laimę – net po vandeniu, nes visas žaislas yra visiškai panardinamas.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Black

    NU Sensuelle Homme Ace 15 funkcijų lankstus įkraunamas dviejų variklių silikoninis prostatos vibratorius juodos spalvos turi 2 intensyviai galingus variklius ir 15 viliojančių funkcijų – giliai pulsuojančių ir pulsuojančių, o ne triukšmingų vibracijų, kurias turi kiti.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gender X Mad Tapper Black

    Ši gerai sukurta stambi forma turi 3 skirtingus variklius, kurie veikia nepriklausomai, kad būtų kuo lankstesni deriniai ir patirtis. Pagrindinis velenas yra tekstūruotas ir kampuotas su 10 greičių vibracija galvoje ir intensyvia 5 greičių bakstelėjimo funkcija viduryje. Ergonomiška bazė, kurios apačioje yra 3 mygtukų valdymo skydelis, tvirto antgalio gale laiko 5 greičių pulsuojantį rutulį. Visiškai panardinamas į vandenį, lengvai valomas ir įkraunamas USB.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ibiza Up&Down Suction Double Vibrator Black

    Atostogos Ibisoje gali būti įvairių formų, tačiau geriausias būdas tai padaryti – laikyti tai įdomia kelione su šiuo vibratoriumi! Jis turi malonią formą, kuri pritaikys ir G tašką, ir nepamiršta klitorio, kuris džiugins nuostabia siurbimo funkcija. Griebkite elegantišką auksinį pagrindą ir įgyvendinkite savo erotines svajones.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Susipažinkite su Player One ir atraskite geriausią orgazmą. Dėl savo ergonomiško dizaino ir dvigubo variklio jis užtikrina nepriekaištingą prostatos ir tarpvietės stimuliavimą ir suteikia galingą patirtį. Žaiskite solo arba duetu su nuotolinio valdymo pulteliu. Jo apvali forma sukurta taip, kad būtų lengva įdėti, o lankstus pagrindas užtikrina optimalų komfortą naudojant. Tavo žaidimas, tavo taisyklės.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Ne įprastas malonumo kištukas, Lumen siūlo naują patirtį tiems, kurie nori miegamąjį paversti savo scena. Pagaminta iš kūnui draugiško silikono su Velvet Wave komforto technologija; paminkštintas briaunotas silikonas, suteikiantis komfortą ir malonumą, kad būtų palaiminga, bet taip maloni patirtis.

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Ritimasis su smūgiais niekada nesijautė taip gerai! Turėdamas du dunksančius variklius abiejose svogūnėlio antgalio pusėse, šis prostatos gyslos įrankis paliečia P tašką tiesiai ir už nugaros, kad gautų griaustinį pojūtį, dėl kurio intensyviai atsipalaiduoja. Lygiai blizgi juoda apdaila su daug tepalo įslysta kaip sapne, o nuotolinio valdymo pultelis leidžia žaisti laisvų rankų įranga ar partnerio žaidimus net po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas. Patirkite 1–2 orgazmus, kokių dar niekada nepatyrėte! Nuvalykite ZT žaislų valikliu ir skalaukite karštu vandeniu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black & Silver Kenji Stimulating Vibe Watchme Wireless Technology Black

    „BlackSilver“ pristato naują vibratorių ir rotatorių kolekciją su naujos kartos varikliais, kurie padidina galią ir yra patvaresni. Jo aukščiausios kokybės ypač minkštas silikoninis paviršius yra privalumas reikalaujantiems orgazmų. Visi naujosios BlackSilver kolekcijos vibratoriai ir rotatoriai yra įkraunami per USB, yra elegantiški, o jų aukščiausios kokybės, itin minkšta ir hipoalerginė silikoninė apdaila yra pliusas išrankiausiems orgazmams.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Kissable Black

    Nors Kissable šnabžda tyliai, negalime garantuoti, kad būsite. „Kissable“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas veiks 60 min. „Kissable“ yra 100% atsparus vandeniui – tai reiškia, kad galite vėl naudoti dušo galvutę tam, kam ji buvo sukurta. Jis švelnus liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš medicininio silikono, todėl Kissable lengvai valomas.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Galiausiai čia yra „Pixey Aquawand“. Sukūrė prekės ženklas Pixey. Šio vibratoriaus savybės yra tobulos, tokios kaip tylus ir galingas variklis, lanksti silikoninė galvutė ir, žinoma, vandenį atstumiantis efektas, taip pat unikali magnetinės įkraunamos sistemos savybė (todėl nereikia prijungti kabelių). „Aquawand“ beveik visas pagamintas iš silikono, ne tik galva (55 mm skersmens), bet ir rankena pagaminta iš silikono, todėl jausmingas jausmas tampa dar intensyvesnis. Šis Pixey Aquawand yra atsparus vandens purslams, o tai reiškia, kad galite jį valyti po čiaupu, bet galite naudoti ir duše. Nerekomenduojame su juo žaisti vonioje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 6486 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.