×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai juodas

Elementai 33 į 5858 viso

  1. 1
  2. 2
  • Dream Toys Cheeky Love Prostate Hero

    Prostate Hero buvo sukurtas analiniam ir prostatos stimuliavimui. Su ilgiausiu vyriškojo „grobio“ galu, trumpiausias galas stimuliuos tarpvietę.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Šis juodas silikoninis Wand vibratorius yra kompaktiška klasikinės formos versija, kurią mėgsta visi. Jo galingas 10 funkcijų variklis yra tylus ir diskretiškas, o aukštos kokybės higieniškas silikonas yra visiškai saugus kūnui. USB įkraunamas naudojant pridedamą laidą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    Atsargiai, „Naughty Lippstick Vibrator“ yra išdykęs ir gražus. Įmantrus juodų lūpų dažų dizainas, 10 galingų vibracijos funkcijų ir tylus volframo variklis yra sukurti taip, kad sujaudintų, kad ir kur jus nuves nuotykiai. Kampinis antgalis yra sukurtas taip, kad jūsų mėgstamiausiuose malonumo taškuose būtų taškas stimuliavimas arba viso kontakto pulsavimas. Paraudę pradedantieji ir erotikos žinovai dievins galingas vibracijas, kurias skleidžia tylus variklis.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Power Wand Black/Gold

    Pretty Love – tai nauja prabangių sekso žaislų kolekcijos linija. Tai naujausias pažangus ir naujoviškas dizainas, pagamintas iš silikono. Pretty Love suteiks jums naujų jausmingų potyrių, kurių niekada anksčiau nepajutote. Kadangi mes turime profesionalias komandas, kurios naudojasi revoliucine koncepcija, kad atrastų, sukurtų naujus būdus patenkinti moterų poreikius.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Šis Rosy Gold kulkų vibratorius yra toks kompaktiškas, kad mažas stebuklas telpa jūsų kišenėje. Nuo šiol mėgstamą žaislą visada turėsite po ranka. Įjungimo/išjungimo mygtukas yra kulkos vibratoriaus apačioje; palaikykite keletą sekundžių, kad užvestumėte variklį.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blacq Digital Bullet Vibrator Black

    Ženkite į ateitį su BLACQ, kur vibratoriai yra patobulinti naujovišku skaitmeniniu ekranu! BLACQ supranta, kad kiekvienas yra unikalus. Štai kodėl mūsų vibratoriai siūlo nustatymų, kad būtų sukurta idealią stimuliaciją. Su greitį, tyrinėkite reguliuokite vibracijos modelį ir raskite tobulą ritmą.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Skins Rose Buddies The Rose Purrz

    Mažas, bet purrry formuotas, šis gražus žydėjimas skleidžia bangą po bangos giliai patenkintų, žemo dažnio, pulsuojančių vibracijų. Jo silikoninis korpusas yra švelnus liesti ir siūlo skirtingus malonumo nustatymus, todėl galite nustatyti pulsuojančius judesius, pagreitinti arba sulėtinti, kad patirtumėte jausmingesnį seksualinį potyrį.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    5 vibracijos raštai su lenktu kotu ir išskirtine ilgio Wave tekstūra padaro Bwild Classic Wave ryškų B Swish Classic linijosymą. Naujoviškas triušio masažuoklio posūkis – mūsų Bwild Classic Wave 6 colių dvigubas variklis suteikia šilumos.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cleopatra Secret Pleasures Clitoral Vibrator Black

    Klitoriui ir kitiems karštiems taškams!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Staby Silicone Shaped Flexible Vibrator Black

    Staby yra stimuliatorius, turintis 8 galingas vibracijos funkcijas ir 2 pirmuosius intensyvumus.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Watchme Wireless Technology Watch Jet Black

    Pikantiškas pasivaikščiojimas, drąsus sportas, romantiška vakarienė... Paimkite kontrolę arba leiskite tai paimti kitam. Naudokite jį paplūdimyje, parje, namuose... vienas arba su partneriu. Paverskite bet kokią kasdienę veiklą nauja patirtimi, kupina malonumo. Miesto dizainas, kad linksmintųsi kur, kaip ir kada nori

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Luminous Alexios Ultra Soft Silicone 10 Speeds Fuchsia

    Tegul šio vibruojančio drugelio sparnai nukelia jus į didžiausio orgazmo aukštumas! Šis vibratorius, pilnai įrengtas, kad suteiktų jums plazdėjimą kaip niekad anksčiau. Su 2 ypač stipriais F1 varikliais, kurie atgaivina iki 5200 ir 15 000 aps./min.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Essentials Couples Multi Teaser Black

    Daugiau informacijos apie šį gaminį netrukus Patobulinkite intymias akimirkas naudodami „Essentials Couples Multi Teaser“ – universalų stimuliatorių, sukurtą džiuginti kelias erogenines zonas. Nesvarbu, ar kalbama apie varpą, klitorį, lytines lūpas ar spenelius, šis universalus malonumo žaislas siūlo daugybę viliojančių galimybių. Šis Ramrod žaislas yra geriausias porų malonumo kompanionas.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black & Silver Kenneth Stimulating Vibe Black

    „BlackSilver“ pristato naują vibratorių ir rotatorių kolekciją su naujos kartos varikliais, kurie padidina galią ir yra patvaresni. Jo aukščiausios kokybės ypač minkštas silikoninis paviršius yra privalumas reikalaujantiems orgazmų. Visi naujosios BlackSilver kolekcijos vibratoriai ir rotatoriai yra įkraunami per USB, yra elegantiški, o jų aukščiausios kokybės, itin minkšta ir hipoalerginė silikoninė apdaila yra pliusas išrankiausiems orgazmams.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Joupie Black

    Elegantiškas dizainas ir aukščiausios kokybės „Made in Germany“ dera už prieinamą kainą. JOUPIE yra plonas ir kompaktiškas, baterijomis valdomas mini vibratorius su paprastomis funkcijomis ir jaudinančiu vibracijos nustatymu, užprogramuotu taip, kad vėl ir vėl sujaudintų. Pagamintas iš medicininio silikono ir su galingu kokybišku varikliu, tai ploniausias FUN FACTORY vibratorius (2,5 cm skersmens). Jis stimuliuoja pavienius naudotojus ir poras savo švelniai išlenktu antgaliu, nesumažinant jūsų biudžeto!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag G-Spot Vibrator Black

    Su šiuo juodu silikoniniu vibratoriumi pateikite savo G tašką. Jo galingas 10 funkcijų variklis yra tylus ir diskretiškas, o aukštos kokybės higieniškas silikonas yra visiškai saugus kūnui. USB įkraunamas naudojant pridedamą laidą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bang! 3-Speed XL Vibrating Metallic Bullet Black

    Netrukus sužinosite daugiau informacijos apie šią prekę.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Nude Clit Massager Black

    „Nude“ tikime grynumo ir kokybės galia. Štai kodėl kiekvienas mūsų gaminys yra kruopščiai sukurtas, kad suteiktų jums kuo natūralesnę patirtį. Atsisveikinkite su viskuo, kas mažiau nei nepaprasta, ir atraskite tikrąją malonumo esmę naudodami mūsų švarius ir rafinuotus žaislus.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Eternal Bendable G-Spot Vibrator Black

    Netrukus sužinosite daugiau informacijos apie šią prekę.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Black Muse 2.0

    Black Muse 2.0 siūlo jums paslaptingas naktis... Šis įkraunamas vibratorius turi galingą variklį, kuris suteikia 10 vibravimo režimų. Kulkos vibratorius turi smailėjantį antgalį, kuris užtikrina patogų įkišimą. Jo įkraunama baterija išskiria mažiau atliekų, o tai reiškia, kad jūsų malonumas yra geresnis aplinkai.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bang! 10X Mini Wand Silicone Black

    Tobulas kelionių draugas! Ši maža lazdelė telpa į delną, tačiau duoda galingą smūgį! Kad ir kur eitumėte, įmeskite jį į kelioninį krepšį, piniginę, didelę kišenę arba įmeskite į stalčių namuose! Dabar galite mėgautis mėgstama lazdelės atmosfera neužimdami tiek daug vietos!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bang! Vibrating Bullet with Remote Control Black

    Pasiruoškite sprogimui su šia maža, bet galinga vibruojančia kulka! Itin galingi „Bang Bullets“ nustebins jus savo galinga smūgine galia, valdoma pridedamu belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu – linksminkitės savo partnerį pagal savo užgaidą namuose ar mieste ir žaisdami viešai!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shegasm Shegasm Mini 12X Mini Silicone Clit Stimulator Black

    Šis galingas vibratorius yra puikus kelionių draugas! Mėgaukitės 3 greičiais ir 4 siurbimo būdais iš šio mažo, bet diskretiško klito stimuliatoriaus! Ergonomiškai suprojektuotas galas švelniai išlenktas, kad puikiai derėtų su klitoriu ir būtų malonumas be įtempimo! Užmaukite nedidelį dirželį ant piršto, kad jis priglustų ir išliktų skanus pojūtis prie pat pirštų galiukų.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Hype Flexi-Wand

    Patirkite daugiakryptį malonumą ir leiskite universaliam Hype Flexi Wand pasirūpinti visais jūsų poreikiais. Itin lankstus korpusas, plonas dizainas ir 10 vibravimo funkcijų tikrai erzins ir džiugins taip, kaip jums patinka. Didelės galios vibratorius yra sukurtas su įvairiomis krypčių padėties nustatymu, kad galėtumėte lengvai valdyti pojūčius. Pasukite ir lankstykite šį nedidelį masažuoklį savo idealioje padėtyje ir pasijuskite tikrai orgazmiška palaima.

    76,90 €

    27,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas
  • Blush Temptasia Remote Control Panty Vibe Black

    Temptasia Wearable Panty Vibe yra galingas nuotoliniu būdu valdomas (iki 32 pėdų) kelnaičių vibratorius, kurį galite valdyti patys arba su partneriu. „Pinty Vibe“ turi 10 galingų vibracijos funkcijų, kurios leis jums ištirti daugybę pasirinkimų, skirtų jūsų malonumui.

    76,90 €

    27,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas

Elementai 33 į 5858 viso

  1. 1
  2. 2
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.