×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai juodas

Elementai 33 į 64111 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Heat Wave Black

    Du galingi varikliai ir ergonomiška Heat Wave forma tuo pačiu metu stimuliuoja G tašką ir klitorį. Malonų masažą užbaigia sušilimo funkcija, kuri programėle valdomą seksualinės gerovės įkaitina iki 39 laipsnių Celsijaus.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Womanizer DUO 2 Black

    DUO 2 yra unikalus aukščiausios kokybės triušio žaislas – Pleasure Air klitorio stimuliatorius ir galingas G taško vibratorius kartu sukuria pažangius, mišrius orgazmus.

    229 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 2 siūlo maksimalų universalumą su 3 varikliais ir 2 atskirai valdomomis funkcijomis bei palepina klitorį ir G tašką vibracijomis ir slėgio bangomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Furious Rabbit 2.0 yra naujausia originalaus Furious Rabbit versija: ši 2.0 versija turi galingą dviejų variklių ir pusiau tikrovišką dizainą. Šis stumiamas vibratorius yra „trys viename“: stumianti galvutė, besisukantys karoliukai ir vibruojančios ausys. Be to, stumiantis vibratorius stimuliuoja G tašką, o vibruojančios ausys – klitorį.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics French Kiss Elite Lover Black

    Pasimėgaukite kerinčiais „French Kiss™ Elite Lover“ malonumais ir leiskite save nugabenti į didžiausios ekstazės pasaulį. Šis viliojantis mirgantis anonsas skirtas sužadinti jūsų troškimus ir pažadinti jusles. Su savo vibruojančia ir besisukančia kulka jis siūlo 10 viliojančių vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų, leidžiančių atrasti naujus malonumo lygius.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Snail Vibe Curve Vibrator Black

    Atraskite Snail Vibe Curve, pasižyminčią ergonomiška G taško stimuliavimo forma, tekstūruota klitorio galvute ir patogia rankena. Patirkite naujovišką Slide'n'Roll technologiją, kuri sinchronizuoja klitorio ir makšties orgazmus, kad gautumėte neprilygstamą malonumą.

    219 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Minds of Love Timo Black

    Galingas vibratorius su klijavimo mygtuku ir nuotolinio valdymo pulteliu. Antgalis ir klitorinis kutenimas idealiai tinka jūsų G taškui ir klitoriui stimuliuoti. 2 galingi varikliai su 10 funkcijų (vibravimo ir pulsavimo režimai) suteikia išskirtinę stimuliaciją. Pridedamas satininis maišelis laikymui. Medžiaga: silikonas, minkštas, lankstus, bekvapis, lengvai valomas, atsparus vandeniui, paprastas valdymas įjungimo/išjungimo mygtuku arba patogiai naudojant nuotolinio valdymo pultelį, įkraunama naudojant USB laidą (adapterio komplekte nėra).

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegantiškas, nesenstantis stilius ir patogus ergonomiškas dizainas su „Aya Wearable Vibrator“ iš Legend serijos. Aptakios, lenktos ir kompaktiškos formos, kuri puikiai priglunda prie kūno, Aya yra unikaliai pritaikoma įvairiems žaidimams. Mėgaukitės išorine vulvos stimuliacija iš kontūro Aya kūno, taip pat gilia vidine stimuliacija, kurią sukelia nuimamas silikoninis priedas, kuris yra išlenktas ir su svogūniniu antgaliu, nukreiptu į G tašką.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XouXou e-Rabbit Vibrator Black

    E-stim ir vibracija – viskas viename žaisle!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Carina Black

    Patirkite malonumą iš sekso žaislo kaip niekas kitas su šiuo įkraunamu triušio vibratoriumi. Šis vibratorius stimuliuoja klitorį ir g tašką kartu su galinga vibravimo ir šildymo temperatūros funkcija, suteikdamas jums tikroviškus pojūčius.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Šį žaislą galite naudoti įsiskverbimo metu. Tai stimuliuoja jos G tašką ir klitorį bei jo gaktą. IPX7 atsparus vandeniui ir dulkėms sertifikatas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Šis triušis yra puikus vibratorius, skirtas pasiekti kiekvieną jautrią vietą. Viršutinę dalį galite pasukti 8 skirtingais raštais. Taip pat galite įjungti triušį, kad jo galiukas vibruotų. Čia yra 36 nustatymai. Taip pat galite valdyti sukimosi kryptį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit Triple Curve Black

    Pagamintas iš aukščiausios kokybės aksominio minkšto silikono, šis USB įkraunamas triušio vibratorius buvo sukurtas taip, kad būtų pritaikytas visiems jūsų viešiesiems taškams. Storas, išlenktas kotas atlieka gilų G taško masažą, o karoliukais papuoštas čiurlenimas ir triušio ausys tenkina kitus jūsų malonumo taškus, kad pasiektumėte neįtikėtinų mišrių orgazmų.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Rapid Rabbit Black

    „Rapid Rabbit“ siūlo trijulę malonumų, sukurtų taip, kad be vargo suteiktų jums begalinį malonumą. Ištirkite 3 tobulai išlenkto koto stūmimo greičius, 10 unikaliai stimuliuojančių sklendės veleno greičių ir 7 galingus klitorio pojūčius išoriniame stimuliatoriuje. Pagaminta iš aksomo glotnaus silikono, atraskite naujų malonumų su šiuo unikaliu triušio vibratoriumi. Laisvė žaisti!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Couply turi įpurškiamą skysto silikono unibody korpusą, o tai reiškia, kad skystas silikonas įpurškiamas per formą vientisai, be sujungimų ar angų, nerasite tų erzinančių žymių, kurias paprastai galime rasti tokio tipo žaisluose. Dėl šios priežasties jis taip pat yra visiškai lankstus, todėl galite jį įdėti į patogiausią ir maloniausią padėtį.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Triple Threat Black

    Atraskite trigubą mūsų Multi-Play vibratorių serijos grėsmę! Šis kreminės spalvos glotnus trigubo stimuliavimo vibratorius sužadina visas pagrindines erogenines zonas vienu metu su 3 galingais varikliais ir vidiniu erzinimu. Kai vibruojantis, ateinantis kotas juda jūsų viduje, pajuskite galingas išorines vibracijas, nukreiptas prieš klitorį, o analinis kotas slysta viduje ir sukuria nuostabų elektrifikavimo pojūtį.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    „Dual Explorer“ turi 9 vibracijos režimus ir 9 stūmimo aukštyn ir žemyn nustatymus, kad stimuliuotų visas erogenines zonas. Stimuliatorius yra labai lankstus ir gali stimuliuoti makštį, klitorį, išangę, tarpvietę ir spenelius.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Brilly Glam Couple Pulsing & Vibrating Couple Vibrator with Remote Black

    BRILLY GLAM visada siekia geriausių būdų, kaip paversti jūsų intymias akimirkas nepamirštamiausiomis patirtimis, taip pat patenkinti jūsų poreikius, kad jūsų gyvenimas būtų patogesnis ir visiškai diskretiškas. BRILLY GLAM žaislai nėra skirti vien mėgavimuisi, dabar galite dalytis savo mėgstama patirtimi kaip pora, nes jie suderinami su Watchme.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Soraya Wave Black

    Protą sukrečiančio malonumo potvynio banga.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Aptakus kotas padengtas tikroviško kontūro galvute, suteikiančia autentiškų pojūčių (su papildomomis vibracijomis).

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ibiza Up&Down Suction Double Vibrator Black

    Atostogos Ibisoje gali būti įvairių formų, tačiau geriausias būdas tai padaryti – laikyti tai įdomia kelione su šiuo vibratoriumi! Jis turi malonią formą, kuri pritaikys ir G tašką, ir nepamiršta klitorio, kuris džiugins nuostabia siurbimo funkcija. Griebkite elegantišką auksinį pagrindą ir įgyvendinkite savo erotines svajones.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Flex Black

    Su 3 galios varikliai „Double Flex“ suteikia vienodą stimuliuojantį dėmesį G taškui, klitoriui ir išorinėms lytinėms lūpoms. Dėl silikoninės lanksčios technologijos prietaisas yra ypač patogus – per programą vis tiek suteikia jaudinančių vibracijų.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Webb Black

    Šis aptakaus dizaino masažuoklis patenkins jūsų giliausius troškimus ir pavers visas jūsų triušio fantazijas realybe. Šis trigubas turi dvigubas variklius, todėl galite valdyti, kur jums teikia didžiausią malonumą, ir vienu metu atlikti reikiamą laiką.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Dorcel Flexi Fabbit yra naujausias itin lankstus žaislas, kuris vienu metu stimuliuoja klitorį ir g tašką. Jo galingos vibracijos ir tekstūruotas paviršius suteiks vartotojui intensyvaus malonumo akimirkų.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black & Silver Kenji Stimulating Vibe Watchme Wireless Technology Black

    „BlackSilver“ pristato naują vibratorių ir rotatorių kolekciją su naujos kartos varikliais, kurie padidina galią ir yra patvaresni. Jo aukščiausios kokybės ypač minkštas silikoninis paviršius yra privalumas reikalaujantiems orgazmų. Visi naujosios BlackSilver kolekcijos vibratoriai ir rotatoriai yra įkraunami per USB, yra elegantiški, o jų aukščiausios kokybės, itin minkšta ir hipoalerginė silikoninė apdaila yra pliusas išrankiausiems orgazmams.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy The Swan Black

    Malonumas dar niekada nebuvo toks elegantiškas. „Swan“, priklausanti „Multi Play“ serijai, turi du švelniai išlenktus ir lanksčius kotus, kurie juda kartu su jūsų kūnu, o mažesnis kotas nuolat liečiasi su klitoriu arba tarpviete, o ilgesnis kotas juda jūsų viduje. Mėgaukitės 10 vibruojančių greičių ir ritmų galia kiekviename ašyje, kurį dar labiau stimuliuoja svogūnėlių formos, tekstūruotos galvutės. Unikalus plokščias pagrindas leidžia žaislui patogiai stovėti tiesiai ant naktinio staliuko.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Sonnet Black

    Sonnetas Vibe – kontūrinis vibratorius, sukurtas kvapą gniaužiančius potyrius. Su naujoviškomis funkcijomis ir išskirtiniu našumu, Sonnetas suteikia galingą G taško vibraciją, tuo pačiu jausmingai stimuliuodamas klitorį. Atsparus vandeniui. Įkraunamas. Pagaminta iš platinos klasės silikono.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister yra puikus vibracijos ir naujos sukimosi sistemos – Ultra Wave Motion System – derinys. Nauja trimačio sukimosi technologija, kuri privers svirduliuoti iš malonumo, puikiai tinka G taško ir klitorio stimuliavimui. Labai galingas žaislas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Black

    Porų masažuoklis su dviem varikliais, kurie veikia kartu, kad sustiprintų abiejų partnerių pojūčius sekso metu. Lygią, įkišamą uodegą nešioja moteris ir ji teikia malonumą abiem partneriams, o didesnė viršūnė suteikia klitoriui malonių vibracijų.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Inmi Power Shake Come Hither Silicone Stimulator Black

    Mėgaukitės dviguba stimuliacija ir intensyvia galia iš šio „Power Shake Come Higher Silicone“ stimuliatoriaus! Šilkinio glotnumo silikone nėra ftalatų ir jis saugus kūnui, kad būtų linksma be rūpesčių. Naudokite tik su vandens pagrindo lubrikantu, kad būtų užtikrintas ilgas galiojimo laikas.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64111 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.