×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai valdoma programėle

Elementai 129 į 160183 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Padvigubinkite savo malonumą su šiuo žaismingu dizainu, kuriame lankstus klitorio stimuliavimas derinamas su tvirtu kotu. Prabangi šildymo funkcija imituoja tikroviškų prisilietimų šilumą ir turėtų suvaldyti jūsų įtampą bei užpildyti jūsų malonumo puodelį.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou App Series Ascen Thrusting & Waving Vibrator with App Red

    Intoyou® App Series yra pažangiausia ir šiuolaikiška linija, kuri sklandžiai sujungia dizainą ir technologijas išskirtiniu būdu. Pasinerkite į unikalią patirtį atrasdami mūsų žaislų asortimentą su pažangiomis technologijomis.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Sync O Velvet Green

    Sync O yra naujos rūšies C formos vibratorius, skirtas malonumo ieškantiems, ieškantiems tobulo prigludimo. Išorinė ranka remiasi į klitorį, o lanksti O formos vidinė ranka patogiai priglunda prie makšties ir užtikrina, kad vibracijos išliks ten, kur nori. Unikali „We-Vibe“ C formos naujovė suteikia lengvą, laisvų rankų darbo stimuliaciją, kuri suteikia saugią, skanią vibraciją, kuria gali pagerinti abu partneriai.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Programėlė G-Spot Flex 4 Connect suteikia jums ypač talentingo meilužio patirties. Dėl vidinio laido G taško vibratorius tampa triušio vibratoriumi vos vienu judesiu. Valdykite jį naudodami „Satisfyer Connect“ programą, kad sukurtumėte asmeninį erotiškumą.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Karštoji vieta! Kaip visada ištikimas ir geidžiamas kompanionas, kosmopolitiškas vibratorius yra šalia jūsų tiek namuose, tiek šio pasaulio metropoliuose ir viešbučių kambariuose su deginančiu entuziazmu ir programėlės funkcija. Jo sulenktas, stimuliuojančiai tūrinis galiukas glosto jūsų G tašką su daug jausmų ir, be intensyvių virpesių, užtikrina šildantį jausmą širdyje – hm, atsiprašau, žinoma, turime omenyje kelnaites.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Technologiškai pažangiausias pasaulyje apdovanojimus pelnęs G taško vibratorius ką tik atnaujintas galios ir baterijos naudojimo laikas. Pearl3 yra technologiškai pažangus G taško vibratorius, įgalintas lietimui jautria technologija. Šiek tiek išlenkta forma puikiai tinka G taško stimuliavimui ir visų rūšių išoriniam malonumui. Trys „Pearl3“ iškilimai intensyviau stimuliuoja G tašką, kai yra įkišti į kūną.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lioness The Lioness Vibrator 2.0 Purple

    Lioness turi jutiklius, įmontuotus įterpiamoje vibratoriaus dalyje, kad matuotų dubens dugno susitraukimus, pvz., makšties ir (arba) išangės raumenų susitraukimus ir atsipalaidavimą, yra vienas geriausių susijaudinimo ir orgazmo rodiklių. Orgazmo metu dubens dugno raumenys paprastai ritmingai susispaudžia ir atpalaiduoja.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Sync 2 Green Velvet

    Sinchronizavimas yra originalus poros vibratorius, kuris leidžia į bendrą malonumą. Reguliuojamas prigludimas suteikia maksimalų malonumą ir komfortą, nukreipia į G tašką ir klitorį. Sinchronizavimas patogiai net ir keičiant įtakos sekso metu.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Du galingi varikliai ir ergonomiška Heat Wave forma tuo pačiu metu stimuliuoja G tašką ir klitorį. Malonų masažą užbaigia sušilimo funkcija, kuri programėle valdomą seksualinės gerovės įkaitina iki 39 laipsnių Celsijaus.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Nustatykite laiką, įkiškite Magic Nyx į kelnaites ir pabusite iš orgazmo. Naudodami naują mūsų APP versiją, galite nuotoliniu būdu valdyti interaktyvųjį internetą, nesvarbu, kada ir kur esate. Taip pat kitos interaktyvios funkcijos, tokios kaip žaidimų ir muzikos valdymas.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Date Night Set

    Pasimatymo naktis atneš jums galingą, mišrų orgazmą dviems su triušio vibratoriumi Nova 2 ir vibruojančiu penio žiedu Pivot. Šis išskirtinis dovanų rinkinys skirtas maksimaliai išnaudoti preliudiją ir mėgautis malonumu visą naktį. Tobulas poravimas norint išsiaiškinti savo poreikius ir norus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Dėl lanksčios uodegos jis prisitaiko prie jūsų kūno. Labai patogus ir tylus, idealiai tinka žaisti lauke ir viešose vietose. IPX7 atsparumo vandeniui ir dulkėms sertifikatas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Partner Box 2

    „Satisfyer Partner Box“ suteikia papildomo malonumo mylėtis: abu partneriai gali mėgautis jausmingomis vibracijomis su „Double Joy“ poros vibratoriumi ir „Royal One“ gaidžio žiedu. Abu seksualinės gerovės įrenginius galima valdyti naudojant Satisfyer Connect programėlę.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    „Double Love“, mūsų prabangus porų vibratorius, jaudinančiu minkštu silikonu ir aukštos kokybės tauriuoju metalu. Dvigubai suporuotas su patogiu belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir mūsų technologijų programėle, galima aukštais dideliais atstumais, o pasirinkimų – begalės!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Zenith App Controlled Cordless Smart Wand Green

    „Magic Zenith“ yra viena geriausių lazdelių rinkoje. Jis yra belaidis, atsparus vandeniui ir įkraunamas – trys dalykai, kurių viso dydžio lazdelės retai turi. Su programėlėmis valdomomis funkcijomis jūsų tolimojo susisiekimo partneris taip pat gali tai valdyti už jus. Dar geriau, kad šis daiktas yra STIPRUS ir RUMBALUS, o jo orgazmai jaučiasi nuostabūs.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Mint

    Viršutinė jo dalis veikia kaip slėgio bangos vibratorius ir lepina jūsų klitorį jausmingomis spaudimo bangomis 11 iš anksto nustatyta intensyvumo. Ovalus antgalis apatiniame siaurame koto gale idealiai tinka tikslinei viso kūno stimuliacijai – stimuliavimui naudoti cirkuliuojančio stimuliavimo antgalį. visos erogeninės zonos, tokios kaip malonumo karoliukai, speneliai ar išangė.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Ženkite į sekso žaislų ateitį su blueMotion NEX|2. 2-osios kartos šis programėlėmis valdomas g taško vibratorius puikiai tinka žaidimams solo arba poroms. Žinomas kaip „Šveicarijos armijos sekso žaislų peilis“, mūsų populiariausias dizainas dabar yra su „Bluetooth“ ryšiu ir puikiai tinka tolimiems partneriams! Pradėkite atsisiųsdami nemokamą „OhMiBod Remote“ programą, tada paleiskite, susiekite ir žaiskite. Prisijungus, galimybės yra neribotos! Išbandykite kelis režimus – nuo į garsą reaguojančio klubo režimo iki iš anksto užprogramuotų ritmo režimo impulsų arba net bakstelėkite ir įrašykite savo pulso modelius!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Moxie+ skirtas diskretiškam ir jausmingam laisvų rankų malonumui, švelniai erzindamas savo mielą vietą, kad ir kur eitumėte. Žaiskite kartu su We-Vibe programėle arba nauju nuotolinio valdymo pultu.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Įsivaizduokite, kad artėja žadintuvo laikas, o galingas variklis jus pažadins. Magic Umi – tai programėlėmis valdomas laikrodžio vibratorius su dviem varikliais ir ergonomišku dizainu. Taip pat galite mėgautis nuotoliniu interaktyviu valdymu per žiniatinklį, nesvarbu, kada ir kur esate, ir kitomis interaktyviomis funkcijomis, pvz., žaidimų ir muzikos valdymu.https://www.youtube.com/watch?v=ikCmLFSKflw

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Spot Flex 5+ Lilac

    Programėlė G-Spot Flex 5 Connect siūlo lanksčias pramogas ir įspūdingai elegantišką dizainą. Vidinis laidas paverčia G taško vibratorių triušio vibratoriumi dvigubai stimuliacijai. Norėdami mėgautis išskirtiniais potyriais, valdykite vibratorių naudodami „Satisfyer Connect“ programą.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Be klasikinio triušio vibratoriaus.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Ne įprastas malonumo kištukas, Lumen siūlo naują patirtį tiems, kurie nori miegamąjį paversti savo scena. Pagaminta iš kūnui draugiško silikono su Velvet Wave komforto technologija; paminkštintas briaunotas silikonas, suteikiantis komfortą ir malonumą, kad būtų palaiminga, bet taip maloni patirtis.

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Viotec Loyte Prostate Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Pristatome Viotec's Loyte – prabangiai minkštą vibratorių, sukurtą pagerinti jūsų malonumą. „Loyte“ galima be vargo valdyti maitinimo mygtuką šio prostatos vibratoriaus apačioje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Black

    ONINDER™ TOKYO™ yra idealus vibratorius poroms, kurios mėgsta išreikšti savo meilę ir tyrinėti seksualumą ne miegamajame. Jis sukurtas taip, kad tiktų visiems kūnams. Be to, jis turi keletą malonumo režimų, kurių intensyvumą galite valdyti naudodami revoliucinę APP ONINDER. Siūlome pradėti planuoti karštą pasimatymą dviese ir nepamiršti su savimi pasiimti savo ONINDER™ TOKYO™.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box puikiai tinka poroms, kurios nori kartu mėgautis įdomiais nuotykiais. Jame yra „Satisfyer Double Joy“ poros vibratorius ir „Sexy Secret“ kelnaičių vibratorius, kuriuos abu galima valdyti „Satisfyer Connect“ programėle.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Ava Heating Mini Wand Vibrator with App Control Black

    Su „DirectPower 2.0“ technologija AVA siūlo galingą ir tikslią stimuliaciją, supakuotą į lengvai nešiojamą ir patogų dydį. Lygi, apvali AVA galvutė pagaminta iš dviejų sluoksnių silikono, suteikiančio prabangių pojūtį, puikiai tinkantį viso kūno masažui. Gražus atspalvis ant tvirtos rankenos suteikia elegantiškumo bendram dizainui, todėl AVA yra stilingas bet kurios kolekcijos priedas.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Erica Wearable Vibrator with App Control Dusty Blue

    Mėgaukitės keliaudami. Erica turi du galingus variklius vidiniam ir išoriniam stimuliavimui. Naudodami visą APP valdymą, naudokite SVAKOM APP, kad įkvėptumėte pasitenkinimą, kad ir kur būtumėte, arba perduokite valdymą.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Pink

    ONINDER™ TOKYO™ yra idealus vibratorius poroms, kuriuos mėgstame išreikšti savo meilę ir tyrinėti seksualumą ne miegamajame. Jis sukurtas taip, kad būtų visiems kūnams. Be to turi daug malonumo režimų, kurių intensyvumą galite valdyti, jis revoliucinę APP ONINDER. Siūlome pradėti planuoti karštą pasimatymą dviese ir nepamiršti su savimi pasiimti savo ONINDER™ TOKYO™.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Moxie+ Aqua

    Moxie+ skirtas diskretiškam ir jausmingam laisvų rankų malonumui, švelniai erzindamas savo mielą vietą, kad ir kur eitumėte. Žaiskite kartu su We-Vibe programėle arba nauju nuotolinio valdymo pultu.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Iš silikono gaminr Satisfyer Twiling Joy savo cirkuliuojančiomis vibracijomis stimuliuoja visas erogenines zonas, tokias kaip klitoris, lytinės lūpos ar net speneliai. Virpesius galima valdyti valdymo skydeliu arba Satisfyer Connect programėle.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Pulse Union Violet

    Pajuskite malonumą giliai viduje su viliojančiu Pulse Unions siurbimu. Sukurta suteikti tikslinę stimuliaciją ten, kur jums to labiausiai reikia, „Pulse Union“ turi 5 skirtingus siurbimo režimus, puikiai tinkančius apšilimui arba tikros palaimos pasiekimui.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Rave 2 Blue

    We-Vibe Rave 2 sukurtas malonumui, nukreiptas į G tašką ir makšties angą su patenkinančia vibracija, kad pasiekta grynųjų intensyvią kulminaciją. Susukta malonumo forma, lygus silikonas ir reguliuojamas prigludimas užtikrina nepamirštamą patirtį.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160183 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.