×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai analinis

Elementai 33 į 64299 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Nexus Revo Stealth

    „Nexus Revo Stealth“ suteikia nepastebimai nuotoliniu būdu nukreiptą malonumą prostatai ir tarpvietei, kad patirtų nuostabų prostatos orgazmą!

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Šis analinis masažuoklis, išlenktas, kad nukreiptų į P tašką arba, moterims, siektų G taško, taip pat turi išsipūtusią lemputę jūsų vidiniam malonumui! Šis revoliucinis sekso žaislas yra geresnis už jūsų įprastą užpakalio kištuką, o išilgai jo kotelio besisukančiomis karoliukais išmasažuos angą iki skylės ir suteiks pojūtį, panašų į ratlankio darbą!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Slim

    Nexus revo slim yra besisukantis prostatos ir tarpvietės masažuoklis, puikiai tinkantis pradedantiesiems masažuoti prostatą arba tiems, kurie nori kažko šiek tiek mažesnio. Naudodamas tą pačią technologiją, kaip ir visame pasaulyje žinomas revo asortimentas, „revo slim“ suteiks intensyvią, tikslinę prostatos ir tarpvietės stimuliaciją. „Slim“ turi papildomas daugiakrypčio veleno sukimosi parinktis ir yra atsparus vandeniui, kad būtų lengviau valyti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" Flesh

    „SilexD“ siūlo daugybę dildo su ypač minkšta aukštos kokybės silikonine oda su dvigubo tankio SILEXPLAN užpildu ir vidiniu kietu šerdimi, kad jaustumėte itin tikrovišką ir nepakartojamą malonumą. Revoliucinė patentuota SILEXPLAN medžiagos formulė, naudojama mūsų gaminiams užpildyti, užtikrina didesnį dildo tankį ir didesnį lankstumą. Suteikia nuostabų pojūtį ir didesnį elastingumą. Siekdami didžiausių orgazmo malonumų, SilexD savo kolekciją papildo vibracijos funkcija, kuri patenkins jūsų giliausias seksualines fantazijas. Nėra termoreaktyvios funkcijos.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Jelly Anal Vibrator Pink

    Santykinai plonas vibratorius analiniam ir makšties stimuliavimui. Jis turi tikrovišką išvaizdą ir žaismingą rausvai raudoną dizainą. Jis pagamintas iš gelio medžiagos, o vibracijas valdo galinis ratas. Likite patenkinti už prieinamą kainą žaislu!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Visiškai kontroliuokite savo jausmingą malonumą su novatorišku LUXE jutikliniu vibratoriumi. Technologiškai pažangi vibracija gali pasigirti dviem jutikliais, esančiais palei veleną, kurie aktyvina galią. Šis išskirtinio dizaino malonumo prietaisas su 10 galingų vibracijų, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų leis jums norėti daugiau, daugiau ir o taip... dar daugiau!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Big Boy

    Natūraliai atrodantis vibratorius su pulsuojančiomis venomis. Minkšta ir lengvai slystanti medžiaga. Su kelių greičių vibracija. Dydis: 21 cm, Ø 4,5 cm. Medžiaga: PVC, ABS. Užsisakykite baterijas atskirai: 2 x AA.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 6

    Mėgaukitės aksomiškai švelnios, tikroviškos odos „tikruoju pojūčiu“ su šia neįtikėtinai tikroviška atmosfera. Kruopščiai suprojektuota su ryškia galva, išsipūtusiomis venomis ir laisvai kabančiais kamuoliukais, itin tikroviškomis formomis, faktūromis ir spalvomis...

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy The Ultra Soft Dude Vibrating 17cm Flesh

    THE ULTRA SOFT DUDE yra prabangių dildo asortimento kolekcija, kurią meistriškai sukūrė Love toy. Ištirkite kiekvieną centimetrą The Ultra Soft dude dildo Patenkinkite save kiekviena gysle, išlinkimu ir iškilimu šios tikslios kopijos, kuri atrodo ir jaučiasi taip, lyg jūsų fantazijos atgytų.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Stimuliuoja prostatą ir tarpvietę tuo pačiu metu!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Šis aukštųjų technologijų įrankis turi smailėjantį antgalį, todėl jis gali patogiai slysti ir suteikti didžiausią analinį malonumą! Šis revoliucinis sekso žaislas yra geresnis už jūsų įprastą užpakalio kištuką, o išilgai jo kotelio besisukančiomis karoliukais išmasažuos angą iki skylės ir suteiks pojūtį, panašų į ratlankio darbą!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Realistic Chubby Vibrating Dildo 10.5" Brown

    Ištirkite kiekvieną legendinio karaliaus dydžio tikroviško dildo iš LoveToy.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Dar niekada silikoninė apdaila nebuvo tokia tikroviška, lanksti, šiluminė ir nenuilstamų funkcijų, apie kurias visada svajojote.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Mėgaukitės kiekviena lempute, nes jos sklandžiai ir jausmingai slysta į jūsų išangę, teikdamos palaipsniui didėjantį malonumą! Šis revoliucinis sekso žaislas yra geresnis už jūsų įprastą užpakalio kištuką, o išilgai jo kotelio besisukančiomis karoliukais išmasažuos angą iki skylės ir suteiks pojūtį, panašų į ratlankio darbą!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Pasiruoškite rokenrolui su P-Rock™ prostatos masažuokliu. Šis novatoriškas naujas vyrų prostatos masažuoklis yra puikus sekso žaislas, kurį galima naudoti tiek vienam, tiek su žaidimų draugu. Jo unikalus, lenktas dizainas idealiai tinka tuo pačiu metu stimuliuoti prostatą ir sėklidžius, todėl pasiruoškite, kad jūsų protas būtų visiškai išpūstas!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Black

    Kitas klasikinis ir stulbinantis asmeninis masažuoklis iš Toy Joy yra nuostabus Toy Joy Diamond Superb, nuostabus karštas raudonas klasikinis raketos formos malonumas, kuris nuves jus iki stulbinančios kulminacijos.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock 7" Vibrating Stiffy - Realistic Vibrator 18cm Body

    Kai ieškote tikroviškos nuotaikos, kuri visada pasiruošusi veikti, „King Cock Vibrating Stiffy“ yra puikus pasirinkimas maksimaliam pasitenkinimui! Šis tikroviškas dildo yra Amerikoje ir jame yra galingas kelių greičių vibratorius, suteikiantis jaudinantį jaudulį. Jame nėra ftalatų, jis saugus kūnui ir jaučiasi net geriau nei tikras! Išsėmęs dušu ar SPA ir vonioje praleistą laiką paverskite malonumą.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Unikali Eternal forma ir galingos vibracijos puikiai tinka žaisti iki naujų orgazmo aukštumų. Dvigubas galas su tvirta kiaušinio forma viename gale ir lenkta minkšta virvelė, užtikrinanti neįtikėtiną bendrą įsiskverbimą.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Palepinkite savo nuotaiką viliojančia pagunda. 17x P-Trigasm turi galingai zvimbiantį tarpvietės stiebą su 3 greičiais ir 4 išorinės vibracijos modeliais. Jame taip pat yra kelios besisukančių karoliukų eilės po veleno pagrindo paviršiumi, kurios viliojančiai sukasi aplink sfinkterį su 5 nustatymais. Galiausiai, po galiuko paviršiumi esantis karoliukas judės aukštyn ir žemyn, melždamas jūsų mielą vietą dar 5 judesio režimais.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Vibrating Ecstasy Lounge

    Itin storas ir gyslas 6 colių vibruojantis penis. Tvirta apvali pripučiama kėdė su rankenomis. Pripūtimo vožtuvas. Kelių greičių vibracijos ir rinkimo valdiklis.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Šio išangės stimuliatoriaus pagrindinė savybė yra labai švelnus ir minkštas prisilietimas dėl dvigubo silikono sluoksnio sistemos. Itin patrauklaus melsvo atspalvio, ergonomiškos formos ir ypač dviejų sluoksnių sistema „Little Rocket“ užtikrina lengvą įdėjimą, puikiai prisitaikanti prie anatomijos.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz Thrust-Bot Handheld Versatile Sex Machine

    Jūs niekada nejautėte nieko panašaus į intensyvią šio sekso pjūklo veržimosi galią! Šiame „viskas įskaičiuota“ pakete yra viskas, ko jums reikia, kad galėtumėte daužytis iki 2000 aps./min. Jūsų gaiduko traukimas valdo greitį, todėl galite žaisti lėtai, jausmingai sukdami arba greitai, įnirtingai mušdamiesi. Apsaugos jungiklis užtikrina, kad viskas nebus pernelyg kontroliuojama! Komplekte esantis dildo yra storas ir tekstūruotas, kad būtų didžiulis pasitenkinimas, tačiau jis taip pat labai susilenkia į jūsų idealią formą!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Have It All Men Box

    Kad ir kur, vienas ar vienas, patirkite visų rūšių orgazmus su mūsų riboto leidimo HAVE IT ALL BOX. HAVE IT ALL BOX su ne vienu, o trim pirmos klasės bestseleriais iš Vokietijos suaugusiųjų žaislų ekspertų FUN FACTORY – tai ne tik stilinga dovana, bet ir puikus pasiūlymas. Didelės santaupos ir orgamai – ar galite įsivaizduoti ką nors geresnio? Palepinkite save ar mylimą žmogų ir mėgaukitės stimuliacija kaip niekada anksčiau.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Naughty Finger Prostate Vibe Black

    Pirštų linksmybės (ne tik) prie užpakalinių durų!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Pink

    Kitas klasikinis ir stulbinantis asmeninis masažuoklis iš Toy Joy yra nuostabus Toy Joy Diamond Superb, nuostabus karštas raudonas klasikinis raketos formos malonumas, kuris nuves jus iki stulbinančios kulminacijos.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Mini dvipusis vibratorius su nuimamu dildo apvalkalu, idealiai tinkantis poroms!

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Black Hammer

    Juodas vibratorius. Minkšta, lengvai slystanti medžiaga.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Jei norite beprotiškos, neprilygstamos patirties, paieškos baigėsi! Pristatome naujausią Naked Addiction šeimos papildymą! Šis dongas juda kitaip nei bet kuris kitas besisukantis, vibruojantis ar stumiantis dongas linijoje. Kaip tai? Nes kada paskutinį kartą matėte dongą, kuris gali daryti visus tris vienu metu!? Šis dongas, stovėdamas 7,5 colio ūgio ir 6,2 colio įkišamo ilgio, turi daug būdingų Naked Addition linijos bruožų.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    U formos dvigubo naudojimo G taško vibratorius. Labai lankstus ir gali būti naudojamas lytinių santykių metu. Išskirtinai universalus ir reguliuojamas, šis stilingas vibratorius yra varomas 2 atskirų galingų variklių ir siūlo daugybę kampų eksperimentuoti ir mėgautis maksimaliu malonumu! Pasukite jį tiesiai, kad naudotumėte kaip tradicinį atmosferą, arba sulenkite per pusę, kad padvigubintumėte G tašką ir klitorio stimuliaciją. 100% aksominis liesti silikonas.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush X5 Plus King Dong 8 Inch Vibrating Cock Vanilla

    Susipažinkite su karaliumi Dongu. 8 colių storio tikroviško malonumo. Su keliais greičiais reguliuojama vibracija, sklindančia šalia veleno galo, ir tvirtu siurbtuko pagrindu, kuris taip pat yra suderinamas su diržais. King Dong pagamintas iš laboratorijoje patikrinto kūno saugaus minkšto TPE.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Šis elegantiškas analinis vibratorius su gaidžio žiedu iš Hueman kolekcijos yra būtinas kiekvienam vyrui. Ir vibratoriaus kotas, ir tarpvietės stimuliatorius yra apvalios formos ir turi stimuliuojančius išsikišimus. Falinis žiedas užtikrina sunkesnę ir ilgesnę erekciją bei intensyvius orgazmus. Minkšta vibratoriaus silikoninė medžiaga yra labai patogi. Žaislas turi 10 skirtingų vibracijos režimų, įskaitant 4 greičius ir 6 raštus. Juos lengva nustatyti naudojant belaidį nuotolinio valdymo pultą. Po naudojimo visada kruopščiai nuvalykite vibratorių su žaislų valikliu ir drungnu vandeniu.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64299 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.