×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai 5 - 9,9 cm

Elementai 129 į 160209 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • We-Vibe Moxie Satin Black

    We-Vibe™ Moxie sukurtas po drabužiais, naudojant laisvų rankų įrangą, tyliai šnabždėdamas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Fun Black

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotoliniu žaidimu ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Mūsų „Bnaughty Premium Unleashed“ negalima prisijaukinti. Pasiduokite Bnaughty kulkai ir perleisk visą valdymą tam, kas turi belaidį nuotolinio valdymo pultą. Mažas, bet galingas, šis žaislas puikiai tiks, norint nusitaikyti į tas saldžias vietas, kurios jus sukrečia. Atsparus vandeniui ir pagamintas iš neakytų silikoninių medžiagų, ABS plastiko ir PU dangos, todėl jausitės užtikrintai naudodami jį visur, kur tik nuves vaizduotė. Nesvarbu, ar po antklode, ar viešumoje, jo tyli vibracija tavęs neapleis... bet sėkmės sulaikant susijaudinimą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Tai kulka, kuri ir toliau duoda! Šia galinga įkraunama šilko švelnumo kulka galima mėgautis atskirai, kad pagerintumėte bet kokį seksualinį potyrį, ji taip pat suderinama su daugeliu kulkomis varomų žaislų, nes lengvai įslysta į daugelio glostymo, penio priauginimo ar prostatos masažuoklių dėklą! Atnaujinkite savo dabartinę kulką ir mėgaukitės beribiu žaidimu, kurį taip pat galite įsinešti į vonią ar dušą, nes jis visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas! Lengvai nuvalykite su Zero Tolerance Toy Cleaner ir nuplaukite šiltu vandeniu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Slay it mergina su Slay® #CharmMe. Šis visiškai silikoninis dizainas yra lankstus mini vibracinis masažuoklis suaugusiems su viso kūno vibracija. USB įkraunamas įrenginys turi 10 intensyvios vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų, supakuotų į itin minkštą, itin kompaktišką įrenginį, kurio įstrižainė yra 3,75 colio. Tai vandenyno judėjimas, o ne laivo dydis, ir šis prietaisas rezonuoja tą dažnį, kad tai būtų labai, labai tiesa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    Įspūdingas French Kiss™ Charmer yra kelionėms paruoštas mirgantis liežuvis, skirtas jausmingai stimuliuoti. Kompaktiškas masažuoklis telpa tarp pirštų, kad suteiktų galingą mirgėjimo malonumą su 12 jausmingų plazdančios vibracijos funkcijų per visą įdėklą ir liežuvį primenantį galiuką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Nustatykite laiką, įkiškite Magic Nyx į kelnaites ir pabusite iš orgazmo. Naudodami naują mūsų APP versiją, galite nuotoliniu būdu valdyti interaktyvųjį internetą, nesvarbu, kada ir kur esate. Taip pat kitos interaktyvios funkcijos, tokios kaip žaidimų ir muzikos valdymas.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Stebėkite, kaip Naughty Bits™ Bad Bitch™ lūpų dažų vibratorius suteikia jums naują mėgstamą atspalvį! Akinantis aukso spalvos lūpų dažų dizainas, 10 galingų vibracijos funkcijų ir tyliai veikiantis volframo variklis sujaudins, kad ir kur jus nuves nuotykiai.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Išlaisvinkite stimuliuojančią audrą su George nuotoliniu būdu valdomu vibruojančiu meilės kiaušiniu. Naujasis sprogstamasis šilkinis silikoninis paviršius turi daugybę malonių šerių, dengiančių visą kiaušinio perimetrą, kad būtų neįtikėtinai intensyvūs ir orgazminiai pojūčiai. Šis kiaušinį primenantis žaislas privers jus nusilpti ir drebėti keliuose.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Abbott Black

    Dviejų pirštų vibratoriai su elastingomis kilpomis – jaudinantis priedas prie preliudijos. Užmaukite po vieną ant kiekvieno skaitmens ir mėgaukitės mėgaudamiesi pirštų lenkimo pojūčiu arba partneriui – manome, kad būtų nusikaltimas nepasiduoti poroms ir sekso žaislų pradedantiesiems.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Blue

    „Bnaughty Deluxe Unleashed“ – tai belaidė kulka, kuri sujaudins ir sujaudins jus arba partnerį neperšlampamų malonumų valandų valandas. užtikrinti diskretišką ir intuityvų nuotolinio valdymo pultą, kad išmėgintumėte visas 6 galingas šilko švelnumo ir tobulai briaunotos silikoninės kulkos funkcijos.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Sloane Clitoral Massager Pink

    Šį drugelio vibratorių galima lengvai nešioti, jį galima nešiotis, kad galėtumėte pasiimti visur, kur jums reikia akimirksniu. 10 skirtingų vibracijos režimų suteikia skirtingą modelį, kuris suteiks vartotojui įvairių pojūčių. Atkreipkite dėmesį, kad kulkai reikalinga 1x AAA baterija (nepridedama). Juostos aplink vibratorių yra reguliuojamos.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Touch of Velvet Aqua Lily

    Pajuskite kerėjimą, kurį suteikia sklandžiai Touch Of Velvet vibracijos, o jo tikslumo taškai švelniai erzina ir uždega jūsų saldžiąsias vietas, leisdami pajusti orgazmo žydėjimą ir švytėjimą vėl ir vėl.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Velvet Black Bullet

    Makšties ir analiniam malonumui! Juoda vibro kulka iš vientisos lengvai slystančios medžiagos su aksominiu paviršiumi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Dėl lanksčios uodegos jis prisitaiko prie jūsų kūno. Labai patogus ir tylus, idealiai tinka žaisti lauke ir viešose vietose. IPX7 atsparumo vandeniui ir dulkėms sertifikatas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    „Double Love“, mūsų prabangus porų vibratorius, jaudinančiu minkštu silikonu ir aukštos kokybės tauriuoju metalu. Dvigubai suporuotas su patogiu belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir mūsų technologijų programėle, galima aukštais dideliais atstumais, o pasirinkimų – begalės!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Pretty In Pink

    Ši kompaktiška, visiškai įkraunama kulka pasižymi galingu smūgiu. Pats paprastumas su vienu mygtuko valdikliu, gražiai užsandarintu šilko lygiu sluoksniu, šis mini atmosfera skleidžia 7 skirtingas vibracijas žemę drebinančiu greičiu. Jo švelnus išlenkimas ir ergonomiška rankena suteikia aptakų stilių ir organišką integraciją į visas jūsų giliausias fantazijas.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Žinome, kad klasika visada triumfuoja, todėl Magny įtraukėme į jūsų mėgstamą erotinių žaislų prekės ženklą – klasikinę vibruojančią kulką, tačiau su labai šiuolaikišku prisilietimu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Inya The Kiss Purple

    INYA bučinys. Gražiai sukurtas akį traukiančiu rožių pumpurų dizainu, Kiss stimuliuoja klitorį greitais liežuvio virpesiais, kad pasiektų intensyvią kulminaciją. Pagamintas iš minkšto silikono, jis yra įkraunamas ir patogus kelionėms.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Atraskite mūsų LILY 3 – legendinį mažą vibratorių, sukurtą specialiai LELO 20-mečiui. Idealiai tinka naudoti vienam arba su partneriu. Išskirtinai su 50 % nuolaida 2023 m.: prietaisas turi dešimt galingo malonumo nustatymų, kurie suteikia nepamirštamą, tačiau diskretišką orgazmo patirtį. Unikalus paviršius atrodo lygus ir minkštas, tačiau yra visiškai atsparus vandeniui, kad būtų galima nevaržomai atrakcionų atradimų kelionei.

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Moxie+ skirtas diskretiškam ir jausmingam laisvų rankų malonumui, švelniai erzindamas savo mielą vietą, kad ir kur eitumėte. Žaiskite kartu su We-Vibe programėle arba nauju nuotolinio valdymo pultu.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY MEA Velvet Green

    MEA pasaulis sukasi aplink jus ir tuo pačiu kyla iš jūsų jausmingiausių svajonių. Pajuskite šiltą glostantį vėją ir tyrinėkite kalvotų kalvų kraštovaizdį ir subtiliai kvepiančių gėlių jūrą. Tada – pasinerkite į skaidrų, be galo gilų ežerą, kurio krante aksomiškai raibuliuoja vanduo.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    MEA pasaulis sukasi aplink jus ir tuo pačiu kyla iš jūsų jausmingiausių svajonių. Pajuskite šiltą glostantį vėją ir tyrinėkite kalvotų kalvų kraštovaizdį ir subtilius kvepiančių gėlių jūrą. Tada – pasinerkite į skaidrų, be galo gilų ežerą, kurio krante aksomiškai raibuliuoja vandenį.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Įsivaizduokite, kad artėja žadintuvo laikas, o galingas variklis jus pažadins. Magic Umi – tai programėlėmis valdomas laikrodžio vibratorius su dviem varikliais ir ergonomišku dizainu. Taip pat galite mėgautis nuotoliniu interaktyviu valdymu per žiniatinklį, nesvarbu, kada ir kur esate, ir kitomis interaktyviomis funkcijomis, pvz., žaidimų ir muzikos valdymu.https://www.youtube.com/watch?v=ikCmLFSKflw

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    „TOYJOY Designer Edition“ „Divine Panty Pleaser“ yra seksualus rinkinys, puikiai tinkantis išdykusiai preliudijai! Į komplektą įeina nėriniuotos kelnaitės, vibruojantis, širdelės formos kelnaičių stimuliatorius, pultelis. Apsirenkite puošnias nėriniuotas kelnaites ir perduokite nuotolinio valdymo pultą savo partneriui ir mėgaukitės galingomis ir maloniomis vibracijomis.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona 2 Purple

    Šis patobulintas masažuoklis SONA 2 skleidžia galingas, tačiau santūrias garso bangas, kurios stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurios nematote – ir sukuria nepanašų į kurį kitą pojūtį. Kiekviena švelnaus rezonansinio malonumo banga remiasi paskutine ir baigiasi išskirtiniu ir giliu pasitenkinimu teikiančiu orgazmu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Belou Flutter Effect Finger Vibrator Black

    Šis pirštų vibratorius yra tikras daugiafunkcis talentas, nes jis gali mėgautis visais taškais tiesiogiai su savo dviem skirtingomis stimuliavimo rūšimis. Antgalis, sudarytas iš 4 besiplečiančių žiedlapių, suteikia tiesioginį malonumą ir subtilią, tikslią vibraciją. Didesnė išsipūtusi dalis piršto vibratoriaus apačioje išsklaido galingą vibraciją dėl didelio gulimo paviršiaus.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Dvigubai malonu, o la la! Jausmingas „French Kiss™“ keičiamas „Suck & Play“ rinkinys žino, ko jums reikia, su 2 keičiamais priedais su 12 vibracijos arba 12 siurbimo funkcijų.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Šis Rosy Gold kulkų vibratorius yra toks kompaktiškas, kad mažas stebuklas telpa jūsų kišenėje. Nuo šiol mėgstamą žaislą visada turėsite po ranka. Įjungimo/išjungimo mygtukas yra kulkos vibratoriaus apačioje; palaikykite keletą sekundžių, kad užvestumėte variklį.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Purple

    „Bnaughty Deluxe Unleashed“ – tai belaidė kulka, kuri sujaudins ir sujaudins jus arba partnerį neperšlampamų malonumų valandų valandas. Naudokite diskretišką ir intuityvų nuotolinio valdymo pultą, kad išmėgintumėte visas 6 galingas šilko švelnumo ir tobulai briaunotos silikoninės kulkos funkcijas.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orion Panty Vibe Red

    Uždedamas ir kelnaitės vibratorius viename!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Ferro Stainless Steel Vibrator

    Ši nerūdijančio plieno įkraunama kulka turi 6 stiprius vibracijos modelius, iš kurių galite rinktis. Žemas, vidutinis, didelis, lėtas pulsas, greitas pulsas ir didėjantis. Tiesiog paspauskite apačioje esantį mygtuką, kad lengvai ir efektyviai slinktumėte per platų pasirinkimą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160209 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.