×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai stimuliuojantis sklandžiai 4 - 4,9 cm

Elementai 33 į 64124 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • LELO Tiani Duo Couples Massager Ocean Blue

    Atraskite naujus seksualinius horizontus su TIANI Duo. Pasidalykite gilių vidinių ir išorinių vibracijų pojūčiu, kad poros būtų patenkintos. Apdovanojimus pelnęs glotnus, raižytas silikoninis dizainas yra belaidžiu būdu valdomas nuotolinio valdymo pulteliu, todėl galite valdyti malonumą pagal savo norą.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Adomas ir Ieva Intimate Curves Įkraunama lazdelė iš Evolved Novelties. Patirkite visą viso dydžio masažuoklio galią prabangioje ir lengvoje pakuotėje. Šios įkraunamos silikoninės lazdelės su 10 intensyvių vibracijos funkcijų lankstosi, kad nukreiptumėte į jūsų mielas vietas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Hydra Vibe with Pulsation and Clitoris Stimulating Tongue 3 Motors Turquoise

    Pasisveikinkite su „Hydra“ – vibratoriumi su 3 varikliais, kuris paliks jus be žado. Kaip jau minėjome, „Hydra“ turi 3 galingus variklius, kurie atlieka 3 galingas funkcijas. Vienas iš jų – mums visiems pažįstamas ir mylimas, vibracijos funkcija ir ne daugiau ir ne mažiau nei 7 režimai – nuo tylaus kutenimo iki malonumo žemės drebėjimo.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Haydon yra tikroviškas dildo su 20 vibracijos režimų, kuriuos galite greitai ir lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Jame yra priedas papildomai stimuliuoti klitorį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys The Hammer Pink

    Stiprios tekstūros vibratorius su ryškia galva, triušio formos kliterio kutenimu ir mygtuku valdomu galios intensyvumo lygiu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Mūsų apkabinimas Me triušio vibratorius stimuliuoja klitorį ir G tašką vienu metu dviejų galingų variklių vibracijomis. Dėl tvirtinimo žiedo vibratoriaus praktinio naudojimo paprastumo suderinimas ir jūsų malonumo vietų stimuliavimas.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mythology Dion Galactic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible M

    Sukurtas siekiant paskatinti ir maksimaliai padidinti moters orgazmą. Šis galingas fantastinis dildo išlinkimas kartu su jo galu, prailgintu įėjimo kampu, suteikia unikalią patirtį kiekvienai moteriai, norinčiai stimuliuoti erogenines zonas, tokias kaip G taškas, todėl orgazmą pasiekti tiesiog reikia pasivaikščioti. . DION pagamintas su galaktikos apdaila, kuri atkreipia dėmesį visų, norinčių laužyti nusistovėjusius dalykus ir suteikti naują išvaizdą nuo jo paslėptam stalčiui.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Šis P-Pleaser skirtas analiniam ir prostatos stimuliavimui. 2 tamprios žiedo formos gali būti naudojamos erekcijai pagerinti, veikia kaip gaidžio ir rutuliniai žiedai. Didžiausia anga yra 36 mm ir skirta kapšeliui. Mažiausia anga yra 31 mm ir skirta peniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Šis „Swirling P-Pleaser“ buvo sukurtas analiniam ir prostatos stimuliavimui. Ilgiausias, varpos formos galas vyriškame „grobyje“, trumpiausias briaunotas galas stimuliuos tarpvietę. Ypatinga „Swirling P-Pleaser“ savybė yra galimybė atlikti sukimosi judesius.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Elegantiška Caresse by TOYJOY kolekcijos Trinity – tai trigubas malonumas, suteikiantis ne vieną, ne du, o tris kartus nuostabesnį malonumą. Dizainas turi aptakų kotą, galingą klito stimuliatorių ir seksualų užpakalinių durų pakuteną; tai reiškia, kad prašmatnioje Trejybėje tikrai yra visos jūsų karštosios vietos!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed

    Pagaminta pagal visame pasaulyje žinomą Rude-Boy, tačiau šį kartą su papildomomis kontūromis, kurios suteiks jums sprogstamą skanėstą, dėl kurio norėsite vis daugiau ir daugiau.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY MiSS Bi Pink

    „MiSS Bi – DER Vibrator“ sujungia fenomenalią klitorio stimuliaciją su žadinančia vibracija tiesiai jūsų G taške. Du atskirai reguliuojami varikliai garantuoja, kad pasieksite kulminaciją!

    139 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Orchid yra stilingas lazdelės vibratorius iš elegantiškos Bloom kolekcijos. Dėl gražaus dizaino ir vibratoriaus, ir pakuotės The Orchid yra nepakeičiamas žaislas kiekvienai moteriai.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Temptasia Trixie Thrusting Dildo Wine

    Temptasia Trixie stumiantis dildo

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Įkraunamas Wand Vibe iš Elegant serijos su švelnia aksomine tekstūra. 15 skirtingų vibracijos režimų vienu mygtuko paspaudimu, kurie suteikia tyrą masažo malonumą, puikiai tinkantį kiekvienam vartotojui – turi ir švelnių vibracijų, ir intensyvių pulsacijų. Masažo lazdelė yra labai lengva ir puikiai telpa rankoje, vadinasi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Drįstame nepastebėti su LOKI Wave™ 2 – naujos kartos mūsų legendiniu prostatos masažuokliu. Perkurtas siekiant pasiūlyti daugiau lankstumo ir su dviem galingais varikliais, šis prietaisas yra svajonių išsipildymas tiems, kurie nori patirti ilgiau trunkančius ir intensyvesnius orgazmus. Naudokite jį vienas arba su partneriu, kad atskleistumėte naujas orgazmo paslaptis, naudodamiesi daugiau malonumo nustatymų, kad galėtumėte žaisti kaip pirštas.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Mūsų Embrace Me triušio vibratorius stimuliuoja klitorį ir G tašką vienu metu dviejų galingų variklių vibracijomis. Dėl tvirtinimo žiedo vibratorius suderina praktišką naudojimo paprastumą ir visišką jūsų malonumo vietų stimuliavimą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Austin Double Dildo with 20 Vibration Modes Skin

    Austin yra tikroviškas dildo su 20 vibracijos režimų, kuriuos galite greitai ir lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Jame yra priedas papildomai stimuliuoti klitorį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    Lazdelės vibratoriai dažnai yra dideli ir sunkūs, tačiau Aida yra ne kas kita! Šis kompaktiškas vibratorius turi 10 vibracijos nustatymų, kad būtų užtikrinta geriausia stimuliacija. Aida lazdelės masažuoklis siūlo patogią rankeną ir gali būti valdomas viena ranka. Vibratorius taip pat yra atsparus vandeniui ir gali būti naudojamas duše ir vonioje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    „iVibe Select iWand“ pakelia klasikinį lazdelės masažuoklį nuo žaislų dėžutės iki daugiamačio malonumo įrankio. Be 7 vibruojančių ir pulsuojančių masažo modelių, sukurtų optimaliam sužadinimui, silikoninė iWand pasižymi švelniu šildančiu efektu, kuris lėtai įkaitina silikoninės lazdelės galvutę iki malonios, kūnui saugios temperatūros. iWand galima naudoti kartu arba po vieną įjungus šildymo ir vibravimo režimus.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Real Body Magic Ram

    Pagaminta iš elektromagnetinių ginklų technologijos! Dėl šių 12 funkcijų pirmyn ir atgal, pravarde Avinas. Stiebai ir sėklidės vibruoja. Palieskite maloniai, panašiai kaip tikroji oda. Galingas siurbtukas leidžia įgyvendinti visas fantazijas. Su nuotolinio valdymo pulteliu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    DOXY Number 3 yra naujas mažesnis DOXY masažuoklis su lazdele. DOXY Number 3 yra lengviau laikomas ir manevringesnis. Mažesnė galvutė leidžia vartotojui tiksliau nukreipti vibracijas į norimą sąlyčio sritį ir yra mažiau įkyri, todėl lengviau žaisti poroje.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Dream Toys Prestige kolekcijos lazdelės stimuliatorius Monica yra juoda lazdelė su stilingais aukso spalvos akcentais, brangakmenio formos mygtuku, tvirta, tvirta rankena, užapvalinta galvute ir lanksčiu kaklu. Monica turi galingą variklį, kuris siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    KING taiko naujovišką ZALO technologiją „PowerThrust“, kad sujungtų didelio našumo variklių sistemos ir tikslios elektros pavaros struktūros. Tai pažeidžia tradicinių elektromagnetinių pavarų apribojimus ir padidina variklio traukos galią į padidintą lygį. Su stūmimo dažniu iki 40 kartų per sekundę, King suteikia jums galingiausią orgazmo patirtį.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Jauskitės su malonumu 36 skirtingais būdais, pakeisdami tai, kaip mėgaujatės asmeniniu laiku su Empowered™ Smart Pleasure Idol.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 2 siūlo maksimalų universalumą su 3 varikliais ir 2 atskirai valdomomis funkcijomis bei palepina klitorį ir G tašką vibracijomis ir slėgio bangomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Unikali „Power Boost“ funkcija užtikrina 10 sekundžių maksimalią vibraciją pagal komandą. Realistiškos formos antgalis. 8 unikalūs ir galingi greičiai ir funkcijos. Tvirtas siurbtuko pagrindas tvirtai pritvirtinamas prie bet kokio lygaus paviršiaus, kad būtų galima žaisti laisvų rankų įranga. Unikali „Power Boost“ funkcija užtikrina 10 sekundžių maksimalią vibraciją pagal komandą. Realistiškos formos antgalis. 8 unikalūs ir galingi greičiai ir funkcijos. Tvirtas siurbtuko pagrindas tvirtai pritvirtinamas prie bet kokio lygaus paviršiaus, kad būtų galima žaisti laisvų rankų įranga.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64124 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.