×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai 3 - 3,9 cm

Elementai 129 į 160492 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pipedream King Cock Elite 7" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Light

    Grynas natūralumas su vibracija patogiai nuotolinio valdymo pulteliu!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Soraya 2 Black

    Jei esate toks žmogus, kuris mano, kad du orgazmai yra geresni už vieną, jums tikrai patinka. Soraya™ 2 yra prabangiausias pasaulyje triušio vibratorius, siūlantis optimizuotas dvigubą stimuliaciją tiek klitorio, tiek G taško orgazmui pasiekti visiškai naujame lygyje. Prabangaus dizaino ir neabejotinos formos Soraya™ 2 yra puikus jėgos ir tikslumo derinys.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Snail Vibe Pink

    SNAIL VIBE sukūrė profesionalai ir yra pagrįsta moksliniais tyrimais ir plėtra.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Meridian Purple

    Elegancija, galia ir naujovės atkeliavo į Petite Couture kolekciją. Serenity yra stulbinančiai galingas G taško vibratorius, sukurtas jūsų didžiausiam malonumui...

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 vibracijos modeliai – su 3 stumiančiais koto judesiais ir 7 triušio ausų vibracijos modeliais, PALOQUETH stumiamasis vibratorius suteikia jums 3x7 parinktis. Nedvejodami perjunkite režimus, kad jie atitiktų jūsų meilės greitį.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Infinite Thrusting Sex Machine Purpurinis vibratorius. Šis didelis vibratorius leidžia jūsų vaizduotei paleisti tikras fantazijas, nes jis švelniai arba stipriai stumia, priklausomai nuo jūsų troškimo. Pasiekite kuo arčiau tikro įsiskverbimo jausmo su prabangiai minkštu silikoniniu kotu, kuris slysta ir išslysta pasirinktu greičiu, su intensyvia vibracija, kuri pasiųs jus iki galo. Dydis 11,75 colio x 1,5 colio, 3,5 colio stūmimo diapazonas.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Tracy Purple

    Šis itin minkštas silikoninis 7 funkcijų triušio vibratorius yra nuostabiai įrengtas, kad naktį po nakties teiktų intensyvų malonumą. Šio aptakaus ir elegantiško purpurinio žaislo forma yra lygi ir išlenkta, stora galva, kad pasiektų vidinį G tašką, ir mažesnis lenktas triušio klipas, užtikrinantis kumštį suspaudžiantį orgazmą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Triušio vibratorius su klitorio stimuliatoriumi ir analiniu kamščiu. Lankstus ir šiek tiek sulenktas kotas su lygiu viršumi puikiai tinka stimuliuoti G tašką. Klitorio stimuliatorius turi 2 minkštus zuikio ausų kutenimą, o išangės ilgintuvas yra karoliukų formos.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Įeikite į erotinių žaislų pasaulį su Go Power asortimentu – daugiausia priklausomybę sukeliančius žaislais rinkoje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Minds of Love Timo Purple

    Galingas vibratorius su klijavimo mygtuku ir nuotolinio valdymo pulteliu. Antgalis ir klitorinis kaipimas idealiai tinka jūsų G taškui ir klitoriui stimuliuoti. 2 galingi varikliai su 10 funkcijų (vibravimo ir pulsavimo režimai) suteikia išskirtinę stimuliaciją. Pridedamas satininis maišelis laikymui. Medžiaga: silikonas, minkštas, lankstus, bekvapis, lengvai valomas, atsparus vandeniui, paprastas valdymas įjungimo/išjungimo mygtuku arba patogiai naudojant nuotolinio valdymo pultą, įkraunama naudojant USB laidą (adapterio komplekto nėra).

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    „Action“ žinome, kad jūsų fantazijos ne visada vienodos, ir kad galėtumėte mėgautis kiekviena akimirka, sukūrėme žaislą Nr. Fifteen su trimis varikliais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Malonumo teikėjas su laižymo funkcija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Intensyviam užpakalinių durų malonumui!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Stronic Real Dark Violet

    Užsiimkite seksu kada tik nori, kad ir kaip iki tol, tiek ilgai, kiek nori. STRONIC REAL suteikia tikrovišką formą ir lų judesį, kurio trokštate, taip pat veržią ištvermę (iki dviejų valandų vienu įkrovimu!) ir įvairių greičių bei pulsavimo modelių, iš kurių galite rinktis. Be to, beveik tylu!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel yra universalus vibratorius, kurio nenorite praleisti! Tai galinga, talentinga ir elegantiška. Jis sukurtas ergonomiškai, kad būtų patogu laikyti. Jame yra 2 ypač galingi varikliai, kuriuos galima naudoti savarankiškai arba įmonėje. Idealiai tinka klitoriui, G taškui ir speneliams stimuliuoti. Jei norite viliojančių preliudijų ar kvapą gniaužiančių santykių, solo sekso ar žaidimo su partneriu, Angel patenkins visus jūsų poreikius.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Praktiškas magnetas leidžia Sexy Secret diskretiškai įsidėti į kelnaites ir stimuliuoja klitorį savo ergonomiška forma ir intensyviais virpesiais. Odai nekenksmingas silikonas ir valdymo per Connect App galimybė papildo šį seksualinės gerovės įrenginį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Black

    Jokio kurčiųjų rankų jausmo: žinai, kad daugelis kulkų vibratorių sukeliančių rankų tirpalo ir net negali jų patogiai laikyti. Mes tikime, kad reikia išlaikyti išradingą vidinę struktūrą, kad galingas variklis būtų ant galvos, o ne viduryje, sumažinant galo vibraciją.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Šis asmeninis vibratorius ypatingas yra forma. Didelė galva su nuostabia įduba, kuri spaudžia ir traukia G tašką kaip reikiant... arba jūs, arba jūsų partneris galite juo manipuliuoti ir judinti, kad surastumėte tą mielą vietą, kuri per palyginti trumpą laiką atves jus į labai šlapią kulminaciją. laikas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Šis P-Strap Milker yra prostatos kištukas, kuris daro viską – sukurtas sustiprinti erekciją su prigludusiu gaidžiu ir rutuliniu dirželiu, sužadinti jūsų bėdą intensyvia vibracija ir melžti prostatą vingiuotu masažuojančiu karoliuku!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mythology Duman Mystic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible L

    UNIKALUS SAVO RŪŠIO. Duman Mystic yra žaislas, sukurtas nustebinti visus, kurie jį mato, bet tuo labiau visus, kurie jį sušlapina karštu vandeniu. Dumanas gali pakeisti spalvą, priklausomai nuo temperatūros, kuriai jis yra veikiamas, o kambario temperatūroje jis tampa „erdvinės violetinės“ spalvos, o veikiamas žmogaus kūno temperatūros tampa „neoninės rausvos spalvos“. pailgėjusi forma. Duman taip pat siūlo dydį, net didesnį už kitus, 20 cm aukščio, skirtą tik drąsiausiems ir drąsiausiems.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Šiame aukščiausios kokybės prostatos masažuoklyje panaudota naujoviška technologija ir aukštos kokybės medžiagos, kad suteiktų jums tokią palaimą, kurios troškote užpakalinėse duryse. Patirkite galingą vibraciją išangėje ir tarpvietėje su 3 greičiais ir 4 funkcijomis.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Ternence Purple

    Šis ypač minkštas silikonas su 12 vibracijos ir 4 sukimosi funkcijomis yra nuostabiai įrengtas, kad naktį po nakties teiktų intensyvų malonumą. Žaislas yra lygus ir išlenktas su aptakia galvute, kad pasiektų jūsų vidinį G tašką, ir mažesniu lenktu triušio klitoriu, kad būtų užtikrintas orgazmas.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    „Bgood Deluxe Curve“ yra įtraukta į natūralų galvos išlinkimą, todėl žaidimo metu storas ir suapvalintas galiukas užtikrinamas aprėptį.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Praktiško magneto dėka Little Secret galima patogiai užsisegti kelnaitėse, diskretiškai stimuliuojant klitorį galingomis vibracijomis. Silikoninį žaislą galima valdyti naudojant programėlę, taip pat su pridedamu nuotolinio valdymo pultu.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegantiškame G-Spot vibratoriuje yra du F1 varikliai su turbokompresoriumi, kurie pasižymi rimtu smūgiu. Vienas yra antgalyje, o kitas - kaip pratęsimas, kad būtų stimuliuojamas klitorio pirštų riesimas. Šie naujos kartos F1 varikliai vibruoja stulbinančiais 7 200 ir 14 000 aps./min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Spotty RC padeda patirti nepaprastus orgazmus. Spotty RC 360 laipsnių besisukanti galva masažuoja jūsų prostatą ir palepina tarpvietę jaudinančiomis vibracijomis. Abi funkcijas galima valdyti atskirai stilingu ir patogiu nuotolinio valdymo pultu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    „Impulse E-stimulation“ kolekcija skirta energijai su „Intimate E-Stimulator Wand“. Šiame elegantiškame masažuoklyje yra 5 elektrostimuliacijos ir 7 vibracijos funkcijos, kad kaskart būtų malonu mėgautis. Jausmingi ir gerai išdėstyti stimuliatoriai užtikrina, kad visada pataikytumėte į reikiamą vietą ir padidintumėte malonumą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Pasiruoškite sprogimui su „Mach 2 ' Renegade“ galingu stimuliatoriumi, sukurtu tiksliai masažuoti prostatą ir stulbinančius rezultatus. Gražaus ir stilingo dizaino, jis pagamintas iš minkšto, lankstaus silikono ir varomas itin varomu varikliu, užtikrinančiu maksimalų našumą. Komplekte yra USB įkrovimo laidas ir belaidis nuotolinio valdymo pultas. Atsparus vandeniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Rose Scarlet G Pink

    Visiškai naujas Scarlet G yra čia, kad suteiktų tobulą galingą G taško malonumą! Išbandykite aptakią, atnaujintą formą su seksualia sidabrine detale ir mėgaukitės lygia satino apdaila bei itin stipriu varikliu. Kampuotas tobulai G taško stimuliacijai. Kūnas sukurtas taip, kad atrodytų aptakus ir elegantiškas, tačiau jo galva buvo sukurta taip, kad jūsų g taškui būtų suteikta daugiau energijos, kad galėtumėte patirti žemę drebinančius orgazmus.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Natasha vibratorius iš Dream Toys Prestige kolekcijos yra juodas vibratorius su stilingu brangakmenio formos mygtuku ir gana didele, lanksčia galvute. Siaura dalis viduryje yra šiek tiek lanksti. Galingas variklis siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Homunculus suteikia vartotojui ir vibraciją, ir elektrinę stimuliaciją tuo pačiu metu. Jai nereikia jokio papildomo šaltinio, nes jis dilgčioja ir pulsuoja pats. Homunculus turi 12 vibracijos režimų ir 5 elektrostimuliacijos lygius. Vibratorių galima valdyti mobiliuoju telefonu per Bluetooth.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Galingiausias, bet mieliausias visų laikų G taško vibratorius.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160492 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.