×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai makšties 3 - 3,9 cm

Elementai 129 į 160378 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Easter Bunny Skin

    Minkštos spalvos TPR triušių vibratorius su dviem varikliais. Vienas koto gale, kitas zuikio formos klitorio stimuliatoriaus viduje. Tai nuostabus vibratorius su dideliu galvutės G taško antgaliu ir labai stipriu klitorio stimuliatoriumi vienu metu makšties ir klitorio stimuliacijai ir dvigubam malonumui.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Atraskite dvigubą prasiskverbimą kaip niekad anksčiau su Orgasmic Double Do – unikaliu dvigubu dildo ir vibratoriumi viename. Šis dvigubas dildo turi dvi skirtingas galvutes su varikliais, kurie suteikia galingą vibraciją. Viena galva siūlo 9 aukštyn ir žemyn stūmimo režimus, o kitoje galvutėje – 9 vibracijos režimus, puikiai tinkančius analiniam, makšties ir klitorio stimuliavimui. Dildo turi sulankstomą korpusą, kuris įsimena padėtį ir formą. Be to, dvigubas dildo ir vibratorius viename gali būti naudojamas neribotam pramogoms, nes jis visiškai įkraunamas per USB.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Legend Massager Purple

    The Legend yra masažuoklis, pasižymintis gryna stimuliuojančia galia. Švelnus prisilietimas, prašmatnus dizainas turi lygią rankeną ir šiek tiek lanksčią, apibrėžtą galvą, kad jaustumėte visaapimantį malonumą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Per trumpą laiką, kol pasirodė „Pillow Talk“ kolekcija, ji tapo tarptautiniu bestseleriu! Ši produktų linija išreiškia grožį, linksmumą ir galią, o Sassy yra šių idealų viršūnė. Minkštas, lankstus korpusas padeda atrasti kiekvieną savo norą, o didelis galas yra išlenktas, kad būtų užtikrintas optimalus G taško malonumas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Zuna porų vibratorius yra puikus žaislas poroms, kurios nori išbandyti kažką naujo. Jis specialiai sukurtas stimuliuoti abu partnerius įsiskverbimo metu. Vibratorių nešioja moteris partnerė. Siauras galas įkišamas į makštį, o kitas – paliečiamas klitorį. Tai stimuliuoja ir G tašką, ir klitorį.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Space Rider 3000

    Plonas vibratorius, pagamintas iš slidžios permatomos purpurinės želė su blizgančiomis dalelėmis, mėgaujasi savo tyliomis kelių greičių vibracijomis.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Anya yra galingas vibratorius su šildymo funkcija. Dėl vidutinio dydžio jį patogu laikyti ir labai paprasta naudoti.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Kompaktiškas Petite Jack Rabbit yra puikus žaidimų draugas spontaniškam intymiam solo linksmybėms ar erotiškoms porų žaidimams. Galingą vandeniui atsparią vibraciją lengva naudoti, ji gali pasigirti sukimosi, vibracijos ir mirgančiais ekstazės judesiais, kad pasiektumėte didžiausią orgazmo patirtį.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    Itin stipri vibracija tuo pačiu metu lepina jūsų G tašką ir klitorį – ir visa tai be apsauginio tinklo.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Aukštos kokybės vibratorius, specialiai sukurtas g taško ir klitorio stimuliavimui. Galingas ir itin tylus vibratorius su septyniais laukiniais režimais.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    3Some yra aukščiausios kokybės kolekcija malonumų mėgėjams, kurie trokšta įspūdžių, pilnatvės ir seksualaus pasitenkinimo. Kolekcija 3Some suteikia linksmybių su išmoningais intymiais daiktais, kurie siūlo įvairius pojūčius ir tris kartus daugiau malonumo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Ypač galingos vibracijos vidinei ir išorinei stimuliacijai!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Su 3 varikliai silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 3 sugadins visas jūsų karštąsias vietas: naudokite jį kaip gulimą vibratorių, slėgio bangų vibratorių arba G taško vibratorių, kad įvairiapusiškumu, kai mėgaujatės vienu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lora DiCarlo Onda Robotic Massager for G-Spot Orgasms

    „Onda“ naudoja mikrorobotiką, kad imituotų pirštų glostymo per G tašką pojūčius ir bet kuriuo metu sustiprintų ūžesį. Saugus kūnui, atsparus vandeniui ir įkraunamas Onda yra unikalios formos, kad atitiktų kūno vingius, kad padėtų tyrinėti ir tiksliai nustatyti savo malonumą.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    „Satisfyer Elastic Joy“ turi du variklius ir lanksčią laidą, todėl jį galima sulenkti į mūsų formas. Elastic Joy visada palieka gerą įspūdį, nesvarbu, ar tai poros vibratorius, gaidžio žiedas ar paguldomas vibratorius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Pearl2 yra technologiškai pažangus G taško vibratorius, įgalintas lietimui jautria technologija. Jis gali būti naudojamas solo žaidimui, poroms žaisti per atstumą arba galite prijungti prie mėgstamos erotikos.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Technologiškai pažangiausias pasaulyje apdovanojimus pelnęs G taško vibratorius ką tik atnaujintas galios ir baterijos naudojimo laikas. Pearl3 yra technologiškai pažangus G taško vibratorius, įgalintas lietimui jautria technologija. Šiek tiek išlenkta forma puikiai tinka G taško stimuliavimui ir visų rūšių išoriniam malonumui. Trys „Pearl3“ iškilimai intensyviau stimuliuoja G tašką, kai yra įkišti į kūną.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    „Satisfyer Elastic Joy“ turi du variklius ir lanksčią laidą, todėl jį galima sulenkti į mūsų formas. Elastic Joy visada palieka gerą įspūdį, nesvarbu, ar tai poros vibratorius, gaidžio žiedas ar paguldomas vibratorius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Bruno Purple

    Ar tavo vakarai vieniši? Sustabdykite ir įsigykite Bruno – prieinamą vibratorių, kuris kutena tiek makšties išorėje, tiek viduje! G tašką stimuliuojantis galiukas yra malonios tekstūros ir sumaniai išlenktas. Minkštą silikoną pamilsite iš pirmo prisilietimo, taip pat iš karto įvaldysite lengvą valdymą. Padaryk ką nors dėl savęs ir pakviesk į savo miegamąjį įdomų draugą Bruno!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    Real Vibration M vibratorius yra tikras orgazmo aparatas. Pagaminta iš minkšto, saugaus silikono. Išlaisvinkite savo tikras fantazijas su šiuo pusiau tikrovišku žaislu. Mėgaukitės 7 vibracijos nustatymais ir flirtuokite su 4 intensyvumo režimais, kad pasiektumėte tas malonumo viršūnes.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Stronic G Pink

    Galiausiai žaislas, suteikiantis jūsų G taškui ritminį masažą, kurio jis trokšta, be rankų. Dėl visų veržlių ir pulsuojančių veiksmų, dėl kurių mūsų STRONIC linija tapo didžiuliu aptakesnio, plonesnio dizaino hitu, STRONIC G leidžia išplėsti orgazmą nepakeliant nė piršto.

    189 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    12 vibravimo funkcijų, 3 glostymo greičiai, 2 galingi varikliai – visa tai sudaro vieną dangiškai laimingą triušį®. Šis zuikis, sukurtas su suformuotu antgaliu, kuris švelniai perbraukia jūsų G tašką, trokšta patirti orgazminę ekstazę.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Šis itin minkštas silikoninis 7 funkcijų triušio vibratorius yra nuostabiai įrengtas, kad naktį po nakties teiktų intensyvų malonumą. Šio aptakaus ir elegantiško purpurinio žaislo forma yra lygi ir išlenkta, stora galva, kad pasiektų vidinį G tašką, ir mažesnis lenktas triušio klipas, užtikrinantis kumštį suspaudžiantį orgazmą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Itin moteriškas Butterfly Kiss jai yra didžiausias jausmingo malonumo įrankis. Kelių greičių, galingas stimuliatorius yra ypač minkštas ir subtiliai išlenktas, kad sužadintų, masažuotų ir stimuliuotų jūsų intymias saldžiąsias vietas. Naudokite jį norėdami ištirti savo drąsiausias fantazijas ir erotinius sapnus.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Šis visiškai vandeniui atsparus vibratorius suteikia tylų, bet galingą vibraciją ir turi 7 intensyvumo programas. Jutikliniai mygtukai palengvina naudojimą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    Moterų sveikatos žurnalo „Geriausios Maxi Vibe“ titulu apdovanotas „Lucid Dream Nr. 14“ tikrai yra svajonės išsipildymas. Svogūninės galvutės kreivė ir forma yra specialiai sukurti taip, kad būtų neįtikėtinai stimuliuojamas taškas G, o kotas yra ergonomiškos formos, kad atitiktų moters anatomijos kreives. Galingos kelių greičių vibracijos sukoncentruotos ties galiuku, ten, kur naudotojai gali jais labiausiai mėgautis, o tvirtas, bet lankstus korpusas leidžia puikiai išdėstyti vietą. Greitis lengvai valdomas paprastu sukimo ratuku prie pagrindo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Tempt & Tease™ Kiss yra dvipusis masažuoklis, kuris tiksliai žino, ko trokštate. Pajuskite šilumos kilimą su dviejų galų masažuokliu su dviem išskirtiniais galais, dviem galingais varikliais ir 7 nepriklausomai valdomomis vibracijos funkcijomis. Su universalia forma ir dviem galingais vibraciniais varikliais kiekviename gale greitai pasieksite naujas klimato aukštumas.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pipedream Wall Banger Deluxe Bunny Purple

    Kitoks medžioklės trofėjus prie sienos!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser sujungia galingą kelių greičių vibraciją į glaudžiai išlenktą nuotolinio valdymo paketą. Tik vienu mygtuko paspaudimu diskretiškame nuotolinio valdymo pulte jūs arba jūsų meilužis galėsite mėgautis didžiausiu erzinimu bet kada ir bet kur. Lengvai naudojamas stimuliatorius turi 12 vibracijos funkcijų su įvairaus intensyvumo ir modelių pasirinkimu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Furious Rabbit 2.0 yra naujausia originalaus Furious Rabbit versija: ši 2.0 versija turi galingą dviejų variklių ir pusiau tikrovišką dizainą. Šis stumiamas vibratorius yra „trys viename“: stumianti galvutė, besisukantys karoliukai ir vibruojančios ausys. Be to, stumiantis vibratorius stimuliuoja G tašką, o vibruojančios ausys – klitorį.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Pink

    Mažas, patogus stimuliatorius, idealus nešiotis kur nori ir kur nori.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160378 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.