×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai sklandžiai juodas 3 - 3,9 cm

Elementai 33 į 64111 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Palengvinkite grobio palaimą su analiniu aksesuaru, kuris dūzgia ir sukasi. 7x P-Gyro galima naudoti su nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 7 vibracijos nustatymus, kurie pulsuoja ir pulsuoja jūsų skylėje. Tuo tarpu antgalis judės jumyse ratais, besisukdamas į jūsų mielą vietą.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Mėgaukitės kiekvienu išsipūtimu savo skylėje, bet įsivaizduokite pojūtį, kai vienas iš jų pradeda glamonėti jūsų prostatą! 7x P-Milker gali būti naudojamas su nuotolinio valdymo pultu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 7 vibracijos nustatymus, kurie pulsuoja ir pulsuoja jūsų skylėje.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Pajuskite intensyvesnį orgazmą naudodami aukštųjų technologijų P taško masažuoklį. Šis galingas analinis įrankis ne tik vibruoja, bet ir kotas sukasi, kad suteiktų viliojančią prostatos stimuliaciją. Dvigubi varikliai leidžia patirti malonumą viduje ir išorėje, o kotelis zvimbiuoja prie tarpvietės.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Mūsų Rrrolling Explosion sujungia galingą vibraciją su naujovišku stimuliuojančiu kamuoliuku viduje. Naujoviška technologija kartu su elegantišku dizainu stimuliuoja G tašką per tikslią ergonomiką ir sukuria kvapą gniaužiančius orgazmus.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Įeikite į erotinių žaislų pasaulį su Go Power asortimentu – daugiausia priklausomybę sukeliančius žaislais rinkoje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Soraya 2 Black

    Jei esate toks žmogus, kuris mano, kad du orgazmai yra geresni už vieną, jums tikrai patinka. Soraya™ 2 yra prabangiausias pasaulyje triušio vibratorius, siūlantis optimizuotas dvigubą stimuliaciją tiek klitorio, tiek G taško orgazmui pasiekti visiškai naujame lygyje. Prabangaus dizaino ir neabejotinos formos Soraya™ 2 yra puikus jėgos ir tikslumo derinys.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Intensyviam užpakalinių durų malonumui!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegantiškame G-Spot vibratoriuje yra du F1 varikliai su turbokompresoriumi, kurie pasižymi rimtu smūgiu. Vienas yra antgalyje, o kitas - kaip pratęsimas, kad būtų stimuliuojamas klitorio pirštų riesimas. Šie naujos kartos F1 varikliai vibruoja stulbinančiais 7 200 ir 14 000 aps./min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Black

    Jokio kurčiųjų rankų jausmo: žinai, kad daugelis kulkų vibratorių sukeliančių rankų tirpalo ir net negali jų patogiai laikyti. Mes tikime, kad reikia išlaikyti išradingą vidinę struktūrą, kad galingas variklis būtų ant galvos, o ne viduryje, sumažinant galo vibraciją.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Natasha vibratorius iš Dream Toys Prestige kolekcijos yra juodas vibratorius su stilingu brangakmenio formos mygtuku ir gana didele, lanksčia galvute. Siaura dalis viduryje yra šiek tiek lanksti. Galingas variklis siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Šiame aukščiausios kokybės prostatos masažuoklyje panaudota naujoviška technologija ir aukštos kokybės medžiagos, kad suteiktų jums tokią palaimą, kurios troškote užpakalinėse duryse. Patirkite galingą vibraciją išangėje ir tarpvietėje su 3 greičiais ir 4 funkcijomis.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Slim

    Nexus revo slim yra besisukantis prostatos ir tarpvietės masažuoklis, puikiai tinkantis pradedantiesiems masažuoti prostatą arba tiems, kurie nori kažko šiek tiek mažesnio. Naudodamas tą pačią technologiją, kaip ir visame pasaulyje žinomas revo asortimentas, „revo slim“ suteiks intensyvią, tikslinę prostatos ir tarpvietės stimuliaciją. „Slim“ turi papildomas daugiakrypčio veleno sukimosi parinktis ir yra atsparus vandeniui, kad būtų lengviau valyti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Dorcel – Deep Expand, pripučiamas analinis kištukas

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Praktiško magneto dėka Little Secret galima patogiai užsisegti kelnaitėse, diskretiškai stimuliuojant klitorį galingomis vibracijomis. Silikoninį žaislą galima valdyti naudojant programėlę, taip pat su pridedamu nuotolinio valdymo pultu.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Nuo Black

    „Nuo“ siūlo du variklius, skirtus dvigubai stimuliacijai – vieną vidinį ir vieną dažnai pamirštamai tarpvietės sričiai. Ponios, taip (ir ponai!), jums bus malonu išgirsti, kad žaislas yra unisex.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Sukurtas stimuliuoti prostatą ir tarpvietę vienu metu, Vector yra analinis triušio vibratorius, skirtas intensyviai dvigubai stimuliacijai.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Ergonomiškos formos analinis vibratorius Hyper-Pulse P-Spot Massager iš Anal Fantasy Elite Collection yra puikus, nes lengvai suranda, pasiekia ir intensyviai stimuliuoja prostatą. Ant galo yra minkšta silikoninė membrana, kuri tiesiogiai patenka į P tašką, kad galėtų jį masažuoti papildomais pulsuojančiais impulsais.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Tikslinė prostatos stimuliacija: dviejų greičių dviejų sukimosi velenas yra varomas didelio sukimo momento varikliu, kad būtų atliktas kruopštus prostatos masažas. Dvigubi pojūčiai: Dirbdamas kartu su besisukančiu velenu, tarpvietės stimuliatorius naudoja oro įsiurbimo technologiją, kad suteiktų intensyvius pojūčius. Universali vartotojo patirtis: sukurta taip, kad atitiktų IPX7 hidroizoliacijos standartus, vartotojas gali mėgautis Revo.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    12 vibravimo funkcijų, 3 glostymo greičiai, 2 galingi varikliai – visa tai sudaro vieną dangiškai laimingą triušį®. Šis zuikis, sukurtas su suformuotu antgaliu, kuris švelniai perbraukia jūsų G tašką, trokšta patirti orgazminę ekstazę.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Itin maloni belaidė lazdelė, skirta giliam ir intuityviam tyrinėjimui, Bthrilled Premium ergonomiškos formos rankena yra kampuota, kad būtų lengva pasiekti bet kurią mielą vietą. Specialiai sukurtas, jis turi lygią, plačią galvutę, kuri suteikia visapusiškos stimuliacijos bangas, ir švelniai lankstantį kaklą, kad sumažintų nepageidaujamą trintį. O su USB įkrovimo galimybe, kompaktišku dydžiu ir unikaliu apsauginiu dangteliu tai yra patogiausia kelionėms lazdelė.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Pretty Love matinis juodas prostatos vibratorius su nuotolinio valdymo pulteliu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Šis lankstus prostatos vibratorius Cock Shaped Butt Plug with Vibration iš ANOS yra penio dizaino. Jis ne tik stimuliuoja P tašką ir tarpvietę, bet taip pat gali tiksliai stimuliuoti G tašką ir klitorį.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Stimuliuokite prostatą valandas, kai treniruojate savo grobį išlaikyti kištuką vietoje, naudodami šiuos diržus! Minkštas, aukščiausios kokybės silikoninis kištukas puikiai tinka pradedantiesiems, norintiems tyrinėti ilgus analinius seansus ir lengvą nerišlumą, taip pat norintiems ištverti prostatos melžimą.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Furious Rabbit 2.0 yra naujausia originalaus Furious Rabbit versija: ši 2.0 versija turi galingą dviejų variklių ir pusiau tikrovišką dizainą. Šis stumiamas vibratorius yra „trys viename“: stumianti galvutė, besisukantys karoliukai ir vibruojančios ausys. Be to, stumiantis vibratorius stimuliuoja G tašką, o vibruojančios ausys – klitorį.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai. Abu galai turi savo varikliu, kuris gali buti valdomas atskirai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Ši nepaprastai graži vibro kulka suteikia dvigubai daugiau stimuliacijos – ji ne tik džiugins jus makštyje, bet ir gali džiuginti jūsų klitorį stimuliuojančia ranka. Galite rinktis iš 4 vibracijos režimų 4 greičiais.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Minds of Love Timo Black

    Galingas vibratorius su klijavimo mygtuku ir nuotolinio valdymo pulteliu. Antgalis ir klitorinis kutenimas idealiai tinka jūsų G taškui ir klitoriui stimuliuoti. 2 galingi varikliai su 10 funkcijų (vibravimo ir pulsavimo režimai) suteikia išskirtinę stimuliaciją. Pridedamas satininis maišelis laikymui. Medžiaga: silikonas, minkštas, lankstus, bekvapis, lengvai valomas, atsparus vandeniui, paprastas valdymas įjungimo/išjungimo mygtuku arba patogiai naudojant nuotolinio valdymo pultelį, įkraunama naudojant USB laidą (adapterio komplekte nėra).

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    We-Vibe™ Moxie sukurtas po drabužiais, naudojant laisvų rankų įrangą, tyliai šnabždėdamas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Carina Black

    Patirkite malonumą iš sekso žaislo kaip niekas kitas su šiuo įkraunamu triušio vibratoriumi. Šis vibratorius stimuliuoja klitorį ir g tašką kartu su galinga vibravimo ir šildymo temperatūros funkcija, suteikdamas jums tikroviškus pojūčius.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Iker Black

    Du varikliai vienam neįtikėtinai aukštam. 7 vibracijos režimai? 11 vibracijų pasiekiama per programą) su 5 intensyvumo lygiais viename gale ir 5 pulsuojančiais režimais kitame gale, kad pakeistumėte orgazmą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64111 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.