×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai 3 - 3,9 cm G taškas 2 viename

Elementai 65 į 96106 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Įkvėptas Niutono lopšio, turintis tris labai galingus variklius, sukuriančius keliaujančios ir besiplečiančios vibracijos pojūtį viduje ir išorėje, o tai sukelia didžiausią rėkiantį O!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Infinite Joy sukurtas su dviem 360° lanksčiomis rankenomis, kurios suteikia nesuskaičiuojamų malonumų. Suaktyvina visų rūšių malonumą, suteikdama vidinę ir išorinę stimuliaciją. Dėl savo universalumo Infinite Joy gali tapti išoriniu klitorio ar spenelių stimuliatoriumi, vibratoriumi, stimuliuojančiu g tašką, arba gali pasitarnauti kaip masturbatoriumi vyrams. „Infinite Joy“ turi tris variklius: variklis 1 + 2 kartu suteikia 9 vibracijos režimus, 3 variklis – 9 vibracijos režimus atskirai. Kiekviena vibratoriaus rankena yra 9 cm.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Šis sunkiai dirbantis trigubas grėsmės žaislas suteikia tris galingus potyrius vienoje elegantiškoje formoje. Lankstus 10 greičių pagrindinis velenas švelniai lenkiasi ir išsipučia iki G taško galo su apvaliomis tekstūromis galvoje, o nenuilstantis 10 greičių triušio stimuliatorius lenkiasi ir lenkia kartu su kūnu, kad būtų intensyviai stimuliuojama.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Mėgaukitės diskretiška, galinga vibracija – bet kada ir bet kur!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Geriau nei oralinis seksas!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XouXou Silicone E-Stim Rabbit Vibrator Black

    Visapusiškas malonumas su jaudinančia elektrine stimuliacija!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Du galingi varikliai, vienas antgalyje ir kitas lanksčiame triušyje. Tiksli klitorio ir G taško stimuliacija. Įkraunamas USB. Atsparus vandeniui ir dulkėms IPX7 sertifikatas.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Lankstus triušio vibratorius Ablaze iš Vibe Couture turi energingą stūmimo funkciją G taško ašyje ir jaudinančią vibraciją klitorio stimuliatoriuje. Jis taip pat turi šildymo funkciją iki maks. 55°C – tikroviškas ir malonus jausmas. 3 varikliai turi 3 greičius ir 7 vibracijos režimus. Viską galima lengvai valdyti mygtuku ant žaislo – kartu arba atskirai.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Besas tapo dar geresnis! Su papildomu analinių karoliukų tvirtinimu ir šildymo funkcija perkelkite jausmingą savęs priežiūrą į kitą lygį. Bess 2 yra su keliais galvos priedais, kad galėtumėte pritaikyti malonumą, nesvarbu, ar ieškote tikslios stimuliacijos, g-taško taikymo, ar bet kur viduje.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    5 vibracijos raštai su lenktu kotu ir išskirtine ilgio Wave tekstūra padaro Bwild Classic Wave ryškų B Swish Classic linijosymą. Naujoviškas triušio masažuoklio posūkis – mūsų Bwild Classic Wave 6 colių dvigubas variklis suteikia šilumos.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Besas tapo dar geresnis! Su papildomu analinių karoliukų tvirtinimu ir šildymo funkcija perkelkite jausmingą priežiūrą į kitą lygį. Bess 2 yra su keliais galvos priedai, kad pritaikyti malonumą, nesvarbu, ar ieškote tikslios stimuliacijos, g-taško taikymo, ar bet kur viduje.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Sparkling Duo Vibrator Julia Red

    Šis dueto vibratorius yra populiarios ir efektyvios formos, su lenktu kotu ir gana dideliu klitorio stimuliatoriumi, kuris taip pat turi lenktą formą. Vibracijas valdo du atskiri varikliai. Tačiau Julia siūlo daugiau: šis dvivietis vibratorius turi trečiąjį variklį, kuris leidžia judėti pirmyn ir atgal. Virpesių funkcija jus pradžiugins šia nuostabia papildoma stimuliacija, neskaitant vibracijų!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Įkvėptas Niutono lopšio, turintis tris labai galingus variklius, sukuriančius keliaujančios ir besiplečiančios vibracijos pojūtį viduje ir išorėje, o tai sukelia didžiausią rėkiantį O!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog Wearable Panty Vibrator with Wireless Remote Teal

    Sukelia vakarėlį į jūsų kelnaites: įdedamas dizainas, kad jis liktų vietoje. Vibruojančias kelnaites galite dėvėti bet kur ir bet kada. Dėvėkite jį treniruotės metu, dirbdami namų ruošos darbus, net šokdami ar apsipirkdami!

    109 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mon Ami Sucking Clitoris Stimulator and Vibrator 2 Motors Pink

    Unikalus, linksmas, malonus, universalus žaislas Mon Ami yra čiulptukas ir vibratorius, viskas viename.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    „Javida“ vibratorius su linkčiojančiu galiuku su lenkiama kliūties stimuliacija intensyviai stimuliuoja makštį giliomis vibracijomis, o ypač G zoną su galingu linguojančiu galvutės galu. Tuo pačiu metu klitorį džiugina ir vibrostimuliatorius, kuris lanksčiai puikiai prisitaiko prie geidžiamos srities visomis kryptimis.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    To paties stiliaus, kaip ir kiti Goddess Collection žaislai, Atropos pagamintas iš tamsiai mėlyno silikono su aukso spalvos detalėmis. Elegantiškas dueto vibratorius turi žiedo formos rankeną su metaline danga, kuri leidžia lengvai suimti ir atrodyti prabangiai. Pagamintas iš skysto silikono, šis duetas turi minkštą galiuką ir yra šilko švelnumo liesti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Jo galingas variklis su 8 vibracinėmis programomis ir 5 e-stim programomis kartais lėtai atsimuša, o kartais greitai peršoka per šią kalvą ir tada kitą. Jis sukurtas taip, kad galėtumėte vienu metu mėgautis makšties ir klitorio stimuliacija. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Insatiable G™ pripučiamas G-Flutter yra iš CalExotics Insatiable G™ produktų linijos, tačiau su ypatinga funkcija, kuri tikrai patiks jūsų pomėgiams. Galingas tickler yra daugialypis, kad užtikrintų visišką aprėptį, net ir tomis akimirkomis, kai esate apimtas ekstazės.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved The Ringer Blue

    Pajuskite šio dvigubo vibravimo, kurio pagrindiniame velene yra dviejų žiedų dizainas, traukos jėgą. Galinga iki pusės colio stūmimo jėga yra nuostabiai sustiprinta dviem žiedais, kurie juda aukštyn ir žemyn 3 nuostabiais greičiais, kad būtų atliktas išskirtinis vidinis masažas. Toliau įjunkite 7 greičių triušio veleną (valdomą atskirai), kad patirtumėte maksimalų malonumą net po vandeniu, nes šis žaislas yra visiškai panardinamas. Ergonomiški valdikliai, magnetiškai įkraunami ir lengvai valomi.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Išskirtinis kelnaičių vibratorius nuo 40 metų turi išsipūtusį, drebantį varpos formos kotą ir vibruojantį klitoriuką, stimuliuojantį subtiliais, stimuliuojančiais taškais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Phoenix Pink

    Šis unikalus triušio vibratorius turi „siurbiantį“ klitorio stimuliatorių ir galingą g taško masažuoklį, kad būtų pasiektas intensyvus orgazmas. Vibratoriaus viršuje esantis silikoninis liežuvėlis maloniai stimuliuoja klitorį. Trys stimuliavimo būdai (laižymas, čiulpimas ir vibracija) garantuos intensyvų orgazmą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    Witty buvo sukurtas kaip „jungiklis“ žaislas, leidžiantis pasirinkti p taško arba g taško stimuliavimą. Klitorio stimuliaciją pasiekia rutulys, esantis pagrindo gale.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Angelique Purple

    Šis g taško vibratorius turi lankstantį kotą, turintį 4 bangavimo funkcijas, stimuliuojančias g tašką, ir stimuliatorių, kuris puikiai tinka maloniai klitorio stimuliacijai. Vibratoriuje yra 12 vibravimo funkcijų.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jülie Lovetoys Mini Rabbit Vibrator Blue

    Ypatingai lankstus „Jülie“ mini triušio vibratorius, skirtas dvigubai stimuliacijai: lankstus kotas su išskirtine galvute intensyviai masažuoja makštį iki taško G, o klitoris tuo pat metu lepinamas dilgčiojančia vibracija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Vibe Couture Rabbit Entice Purple

    Lankstus triušio vibratorius Entice iš Vibe Couture turi pulsuojančią, aukštyn ir žemyn nukreiptą bangų masažą G taško kotelyje ir jaudinančią vibraciją klitorio stimuliatoriuje. 3 varikliai turi 3 greičius pulsuojančių bangų masažui ir 7 vibracijos režimus. Viską galima lengvai valdyti mygtuku ant žaislo – kartu arba atskirai.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Buck Wild Pink

    Pasivaikščiokite šiuo dviejų galų masažuokliu ir pajuskite du nepaprastus pojūčius. Stambus galas baksteli ir trinkteli su 10 greičių tiksline galia, o kitas galas pritraukia jus hipnotizuojančiu judesiu, kuris pagreitina iki 10 svaiginančių greičių!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Rabbit Entice Pink

    Lankstus triušio vibratorius Entice iš Vibe Couture turi pulsuojančią, aukštyn ir žemyn nukreiptą bangų masažą G taško kotelyje ir jaudinančią vibraciją klitorio stimuliatoriuje. 3 varikliai turi 3 greičius pulsuojančių bangų masažui ir 7 vibracijos režimus. Viską galima lengvai valdyti mygtuku ant žaislo – kartu arba atskirai.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Purple

    Lankstus triušio vibratorius Quiver iš Vibe Couture turi pulsuojantį ir stumiantį masažo kamuoliuką G taško kotelyje ir jaudinančią vibraciją klitorio stimuliatoriuje. 3 varikliai turi 3 greičius pulsuojančiam masažo kamuoliui ir 7 vibracijos režimus. Viską galima lengvai valdyti mygtuku ant žaislo – kartu arba atskirai.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Pink

    Lankstus triušio vibratorius Quiver iš Vibe Couture turi pulsuojantį ir stumiantį masažo kamuoliuką G taško kotelyje ir jaudinančią vibraciją klitorio stimuliatoriuje. 3 varikliai turi 3 greičius pulsuojančiam masažo kamuoliui ir 7 vibracijos režimus. Viską galima lengvai valdyti mygtuku ant žaislo – kartu arba atskirai.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Purple

    Aukštos klasės VIVE prekės ženklas reiškia didžiausią stimuliavimą nuolatinėmis naujovėmis! Šis aukščiausios klasės G taško triušio vibratorius gali pasigirti unikalia funkcija, kuri privers jūsų pirštus susirangyti!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96106 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.