×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai vyrams 3 - 3,9 cm

Elementai 33 į 6486 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Mythology Duman Mystic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible L

    UNIKALUS SAVO RŪŠIO. Duman Mystic yra žaislas, sukurtas nustebinti visus, kurie jį mato, bet tuo labiau visus, kurie jį sušlapina karštu vandeniu. Dumanas gali pakeisti spalvą, priklausomai nuo temperatūros, kuriai jis yra veikiamas, o kambario temperatūroje jis tampa „erdvinės violetinės“ spalvos, o veikiamas žmogaus kūno temperatūros tampa „neoninės rausvos spalvos“. pailgėjusi forma. Duman taip pat siūlo dydį, net didesnį už kitus, 20 cm aukščio, skirtą tik drąsiausiems ir drąsiausiems.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Šiame aukščiausios kokybės prostatos masažuoklyje panaudota naujoviška technologija ir aukštos kokybės medžiagos, kad suteiktų jums tokią palaimą, kurios troškote užpakalinėse duryse. Patirkite galingą vibraciją išangėje ir tarpvietėje su 3 greičiais ir 4 funkcijomis.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Spotty RC padeda patirti nepaprastus orgazmus. Spotty RC 360 laipsnių besisukanti galva masažuoja jūsų prostatą ir palepina tarpvietę jaudinančiomis vibracijomis. Abi funkcijas galima valdyti atskirai stilingu ir patogiu nuotolinio valdymo pultu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Pasiruoškite sprogimui su „Mach 2 ' Renegade“ galingu stimuliatoriumi, sukurtu tiksliai masažuoti prostatą ir stulbinančius rezultatus. Gražaus ir stilingo dizaino, jis pagamintas iš minkšto, lankstaus silikono ir varomas itin varomu varikliu, užtikrinančiu maksimalų našumą. Komplekte yra USB įkrovimo laidas ir belaidis nuotolinio valdymo pultas. Atsparus vandeniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Homunculus suteikia vartotojui ir vibraciją, ir elektrinę stimuliaciją tuo pačiu metu. Jai nereikia jokio papildomo šaltinio, nes jis dilgčioja ir pulsuoja pats. Homunculus turi 12 vibracijos režimų ir 5 elektrostimuliacijos lygius. Vibratorių galima valdyti mobiliuoju telefonu per Bluetooth.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Classix Wall Banger 2.0 Pink

    Klasikinis su dar didesne galia!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Prostate Massager

    Leiskite šiam stimuliatoriui suktis jūsų išangėje, žaiskite su prostata ir parodykite dangų, vadinamą orgazmu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Atraskite dvigubą prasiskverbimą kaip niekad anksčiau su Orgasmic Double Do – unikaliu dvigubu dildo ir vibratoriumi viename. Šis dvigubas dildo turi dvi skirtingas galvutes su varikliais, kurie suteikia galingą vibraciją. Viena galva siūlo 9 aukštyn ir žemyn stūmimo režimus, o kitoje galvutėje – 9 vibracijos režimus, puikiai tinkančius analiniam, makšties ir klitorio stimuliavimui. Dildo turi sulankstomą korpusą, kuris įsimena padėtį ir formą. Be to, dvigubas dildo ir vibratorius viename gali būti naudojamas neribotam pramogoms, nes jis visiškai įkraunamas per USB.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Nuo tada kai „Dream Toys“ kolekciją „Rom“, mėgavomės didelius klientus ir jų klientus, susidomėjusius žaislų asortimentu. Kolekcija Romance raudona spalva su aukso spalvos akcentais, kurie žaislams suteikia elegantišką pasirinkimą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Sukurtas stimuliuoti prostatą ir tarpvietę vienu metu, Vector yra analinis triušio vibratorius, skirtas intensyviai dvigubai stimuliacijai.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Tikrai universalus! Šis žaislas turi dvigubo tankio, raibuliuotą, lankstantį, vibruojantį kotą. Galima naudoti į makštį arba analiniu būdu, į vidų arba išoriškai. Rankena palengvina valdymą tiek vienam, tiek su partneriu. Galima rinktis iš 6 vibracijos nustatymų.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Nuo Black

    „Nuo“ siūlo du variklius, skirtus dvigubai stimuliacijai – vieną vidinį ir vieną dažnai pamirštamai tarpvietės sričiai. Ponios, taip (ir ponai!), jums bus malonu išgirsti, kad žaislas yra unisex.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Ergonomiškos formos analinis vibratorius Hyper-Pulse P-Spot Massager iš Anal Fantasy Elite Collection yra puikus, nes lengvai suranda, pasiekia ir intensyviai stimuliuoja prostatą. Ant galo yra minkšta silikoninė membrana, kuri tiesiogiai patenka į P tašką, kad galėtų jį masažuoti papildomais pulsuojančiais impulsais.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Outer Space Vibrating Anal Plug

    Patirkite puikią išangės stimuliaciją su šiuo stilingu vibruojančiu užpakalio kištuku iš Hueman kolekcijos. Kištukas pagamintas iš minkšto silikono ir turi 10 skirtingų vibracijos nustatymų (4 greičiai ir 6 raštai). Užpakalio kamščio kotas yra sulenktas prostatos stimuliavimui ir susideda iš trijų skirtingų dydžių karoliukų, skirtų stimuliavimui įkišant ir pašalinant. Po naudojimo kruopščiai nuvalykite užpakalinį kištuką žaislų valikliu ir vandeniu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    „Satisfyer Elastic Joy“ turi du variklius ir lanksčią laidą, todėl jį galima sulenkti į mūsų formas. Elastic Joy visada palieka gerą įspūdį, nesvarbu, ar tai poros vibratorius, gaidžio žiedas ar paguldomas vibratorius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Ypač galingos vibracijos vidinei ir išorinei stimuliacijai!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Pretty Love matinis juodas prostatos vibratorius su nuotolinio valdymo pulteliu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    „Satisfyer Elastic Joy“ turi du variklius ir lanksčią laidą, todėl jį galima sulenkti į mūsų formas. Elastic Joy visada palieka gerą įspūdį, nesvarbu, ar tai poros vibratorius, gaidžio žiedas ar paguldomas vibratorius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Itin maloni belaidė lazdelė, skirta giliam ir intuityviam tyrinėjimui, Bthrilled Premium ergonomiškos formos rankena yra kampuota, kad būtų lengva pasiekti bet kurią mielą vietą. Specialiai sukurtas, jis turi lygią, plačią galvutę, kuri suteikia visapusiškos stimuliacijos bangas, ir švelniai lankstantį kaklą, kad sumažintų nepageidaujamą trintį. O su USB įkrovimo galimybe, kompaktišku dydžiu ir unikaliu apsauginiu dangteliu tai yra patogiausia kelionėms lazdelė.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Stimuliuokite prostatą valandas, kai treniruojate savo grobį išlaikyti kištuką vietoje, naudodami šiuos diržus! Minkštas, aukščiausios kokybės silikoninis kištukas puikiai tinka pradedantiesiems, norintiems tyrinėti ilgus analinius seansus ir lengvą nerišlumą, taip pat norintiems ištverti prostatos melžimą.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Šis lankstus prostatos vibratorius Cock Shaped Butt Plug with Vibration iš ANOS yra penio dizaino. Jis ne tik stimuliuoja P tašką ir tarpvietę, bet taip pat gali tiksliai stimuliuoti G tašką ir klitorį.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Simplicity Marie Finger vibrator Purple

    Kai jūsų „pirštui“ reikia šiek tiek pagalbos ir palaikymo, šis aptakus pirštų vibratorius padės jums! Arba, šiuo atveju geriau, sulenktas stimuliavimo pagalvėlė, skirta malonumui! Pagamintas iš glotnaus 100 % silikono ir su dešimties greičių vibratoriaus kulka, šis žaislas padidins stulbinamą 11 000 aps./min., kad būtų užtikrintas pasitenkinimas! Itin žemas triukšmo lygis, mažesnis nei 60 dB, ir ergonomiškas dizainas daro šį žaislą labai diskretišką ir malonų akims!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    „Wall Banger P-Spot“ sukurtas tam, kad sukurtumėte aukščiausią patirtį jaudinančiuose solo sekso seansuose arba pasidalykite ja su partneriu, kad galėtumėte patirti didingų seksualinių nuotykių! Šiame daugiafunkciniame vibraciniame masažuoklyje yra nuimamas magnetinis nuotolinio valdymo pultas, kuris lengvai pritvirtinamas prie kištuko pagrindo, kad valdymas būtų po ranka arba, dar geriau, leiskite savo partneriui naudotis nuotolinio valdymo pultu! Galingas siurbtuko pagrindas laiko Wall Banger P tašką, kad pasiektumėte tas tobulas vietas! Patirkite linksmybes ir atraskite begalines galimybes!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Tikslinė prostatos stimuliacija: dviejų greičių dviejų sukimosi velenas yra varomas didelio sukimo momento varikliu, kad būtų atliktas kruopštus prostatos masažas. Dvigubi pojūčiai: Dirbdamas kartu su besisukančiu velenu, tarpvietės stimuliatorius naudoja oro įsiurbimo technologiją, kad suteiktų intensyvius pojūčius. Universali vartotojo patirtis: sukurta taip, kad atitiktų IPX7 hidroizoliacijos standartus, vartotojas gali mėgautis Revo.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Mėgaukitės maksimaliu lankstumu su Satisfyer Elastic Game, pagamintu iš silikono: 2 variklių ir vidinės lankstinės vielos dėka universalaus prietaiso gali būti naudojamas kaip uždedamas vibratorius, penio žiedas ar partnerio vibratorius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    „Satisfyer Elastic Joy“ turi du variklius ir lanksčią laidą, todėl jį galima sulenkti į skirtingas formas. Elastic Joy visada palieka gerą įspūdį, nesvarbu, ar tai poros vibratorius, gaidžio žiedas ar paguldomas vibratorius.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Svakom Iker Black

    Du varikliai vienam neįtikėtinai aukštam. 7 vibracijos režimai? 11 vibracijų pasiekiama per programą) su 5 intensyvumo lygiais viename gale ir 5 pulsuojančiais režimais kitame gale, kad pakeistumėte orgazmą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Dr. Skin 8.5 Inch Vibrating Realistic Cock With Suction Cup Vanilla

    Gydytojas yra! Dr. Skin 8,5 colio vibruojantis tikroviškas gaidys yra paruoštas jums, jo ilgis yra 8,5 colio ir apimtis 1,5 colio. Jis gali būti plonas, bet ilgas ir stiprus! Šis gaidys atrodo ir jaučiasi toks tikras: jo tvirtumas ir išsipūtusios gyslos rodo, kaip jis pasiruošęs žaisti. Šiek tiek išlenktas kotas puikiai tinka G taško arba P taško stimuliacijai. Siurbtuko pagrindas puikiai tinka naudoti solo ir yra suderinamas su diržais surišimui ir kitoms poroms žaisti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Greal

    Neįmanoma patikėti, kokia tikroviška yra šio žaislo medžiaga. Žaislų medžiagų evoliucijoje pasiekėme naują aukštį ir sukūrėme „BIOSKIN“ – kuo arčiau žmogaus kūno.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    „Dual Explorer“ turi 9 vibracijos režimus ir 9 stūmimo aukštyn ir žemyn nustatymus, kad stimuliuotų visas erogenines zonas. Stimuliatorius yra labai lankstus ir gali stimuliuoti makštį, klitorį, išangę, tarpvietę ir spenelius.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 6486 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.