×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai 2 viename

Elementai 129 į 160352 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Dream Toys Prestige kolekcijos lazdelės stimuliatorius Monica yra juoda lazdelė su stilingais aukso spalvos akcentais, brangakmenio formos mygtuku, tvirta, tvirta rankena, užapvalinta galvute ir lanksčiu kaklu. Monica turi galingą variklį, kuris siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Iš naujoviškos PulsWave™ technologijos ZALO taip pat siekia suteikti visiškai naują G taško tyrinėjimo patirtį. Skirtingai nuo tradicinės vibracinės stimuliacijos, PulsWave™ taiko išskirtinę bangų variklio pavarą. Tinkamas kreivės kampas ir švelnus atvartas ant G taško sudaro piršto minkštimo dydžio plotą, todėl moterys gali lengviau pajusti savo G tašką ir patirti malonumą. Bendradarbiau su PulseWave™ varikliu ir kitu nepriklausomu vibruojančiu varikliu, taip pat šildymo funkcija, moterys gali atskleisti gilius malonumus.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Galingas, naujoviško, patogaus dizaino vibratorius, skirtas poroms arba savistimuliacijai su itin lanksčiomis stimuliuojančiomis rankomis, skirtomis jautriausioms jūsų kūno vietoms stimuliuoti. 3 galingi, tylūs varikliai, kuriuos galite naudoti kartu (M1, M2 ir M3) arba atskirai (M1 ir M2) arba (M3).

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Šio lazdelės vibratoriaus dizaino įkvėptas galingų Egipto faraonų skeptro. Vibratorius skleidžia stiprias vibracijas, sutelktas ant lazdelės galvutės, kad būtų galima tiesiogiai stimuliuoti. Didelė masažo galvutė padeda nuramintius raumenis ir sumažinti stresą. „Kyro“ aprūpintas dviem daugiafunkciniais silikoniniais priedais, praplečiančiais malonumo galimybes. Vienas priedas gali būti naudojamas jautrioms vietoms, pavyzdžiui, speneliams, erzinti ir stimuliuoti, o kitas aksesuaras puikiai tinka tyrinėti G tašką ir tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Pocket Wand yra kompaktiškas kišeninis lazdelės vibratorius, puikiai tinka bet kur ir bet kada. Jis suteikia nuostabiai galingas ir giliai ūžesines vibracijas bei pulso ir bangų modelius, patenkintus tuos, kurie mėgaujasi malonumu pagal poreikį. Jame yra du universalūs priedai, skirti tyrinėti ir smagiai praleisti laiką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Protą sukrečiančio malonumo potvynio banga.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    12 vibravimo funkcijų, 3 glostymo greičiai, 2 galingi varikliai – visa tai sudaro vieną dangiškai laimingą triušį®. Šis zuikis, sukurtas su suformuotu antgaliu, kuris švelniai perbraukia jūsų G tašką, trokšta patirti orgazminę ekstazę.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sunray Berry

    Mėgaukitės tuo pačiu metu G taško ir klitorio stimuliavimu su Satisfyer Sunray vibracijos ir oro impulsų savybėmis. Programėlėmis valdomas silikoninis triušis turi lanksčią jungtį, kuri lengvai prisitaiko prie jūsų anatomijos.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Šis itin minkštas silikoninis 7 funkcijų triušio vibratorius yra nuostabiai įrengtas, kad naktį po nakties teiktų intensyvų malonumą. Šio aptakaus ir elegantiško purpurinio žaislo forma yra lygi ir išlenkta, stora galva, kad pasiektų vidinį G tašką, ir mažesnis lenktas triušio klipas, užtikrinantis kumštį suspaudžiantį orgazmą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Itin moteriškas Butterfly Kiss jai yra didžiausias jausmingo malonumo įrankis. Kelių greičių, galingas stimuliatorius yra ypač minkštas ir subtiliai išlenktas, kad sužadintų, masažuotų ir stimuliuotų jūsų intymias saldžiąsias vietas. Naudokite jį norėdami ištirti savo drąsiausias fantazijas ir erotinius sapnus.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    ENIGMA – tai prabangus dvigubo veiksmo garsinis masažuoklis, sukurtas suvirpinti visą klitorį – jo matomas ir nematomas dalis – ir G tašką, kad orgazmas būtų toks intensyvus, kad daug galėtumėte, kad paliktumėte šią planetą. Pasižymi geriausios garso bangomis klitorio išorėje ir švelniu vidinės rankos pulsavimu jūsų kūne, ENIGMA™ plazda visose tinkamose vietose, kad orgazmas, kurio nepamiršite.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Pasiekite didįjį O, nepakeldami nė piršto! „Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On“ turi 10 sprogstamųjų vibracijos režimų, kuriuos galima valdyti naudojant pridedamą belaidį nuotolinio valdymo pultą. Žaisk vienas arba su partneriu, namuose ar lauke!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Fun White

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotolinio žaidimo ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Šio tipo vibratoriai buvo naujausia tendencija socialinėje žiniasklaidoje ir žinome kodėl. Įrengtas 12 vibravimo ir 12 laižymo funkcijų, Rose Lover suteiks nepamirštamų įspūdžių. Rožės viršūnėje laižymo stimuliatorius intensyviai stimuliuos klitorį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Elmer Purple

    Bene prabangiausias ir stilingiausias vibratorius rinkoje! Šis vibratorius yra tiek dizaino, tiek funkcionalumo, turintis gražų ir viliojantį korpusą, kuris slepia galingą veikimą. Pagaminta iš aukštos kokybės itin minkštos tikroviškos medžiagos, standi ir maloni rankovė yra įsegamo ilgio, o lankstus klitorio stimuliatorius blyksteli ir erzins jus sulenkti kojų pirštus.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Du galingi varikliai ir ergonomiška Heat Wave forma tuo pačiu metu stimuliuoja G tašką ir klitorį. Malonų masažą užbaigia sušilimo funkcija, kuri programėle valdomą seksualinės gerovės įkaitina iki 39 laipsnių Celsijaus.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Irresistible Mythical Pink

    „Mythical“ turi itin galingą 10 greičių kartos F1 vartos su lanksčiu antgaliu vibratoriumi, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad pasiektų jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! „Mythical“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas todėl iš medicininio silikono, Mythical lengva valyti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Flex Violet

    Su 3 galios varikliais „Double Flex“ suteikia vienodą stimuliuojantį dėmesį G taškui, klitoriui ir išorinėms lytinėms lūpoms. Dėl silikoninės lanksčios technologijos prietaisas yra ypač patogus – per programėlę vis tiek suteikia jaudinančių vibracijų.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser sujungia galingą kelių greičių vibraciją į glaudžiai išlenktą nuotolinio valdymo paketą. Tik vienu mygtuko paspaudimu diskretiškame nuotolinio valdymo pulte jūs arba jūsų meilužis galėsite mėgautis didžiausiu erzinimu bet kada ir bet kur. Lengvai naudojamas stimuliatorius turi 12 vibracijos funkcijų su įvairaus intensyvumo ir modelių pasirinkimu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    3Some yra aukščiausios kokybės kolekcija malonumų mėgėjams, kurie trokšta įspūdžių, pilnatvės ir seksualaus pasitenkinimo. Kolekcija 3Some suteikia linksmybių su išmoningais intymiais daiktais, kurie siūlo daugybę būdų mėgautis pojūčiais ir tris kartus daugiau malonumo!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Gcandy gali pasigirti 2 galingais varikliais, iš kurių vienas yra bagažinėje, stimuliuojantis G tašką, o vienas variklis yra piršte, stimuliuojantis klitorį. Gcandy veikimo laikas yra ne trumpesnis nei 4 valandos su įkrovimu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Faust Purple

    Šis vibratorius ir oralinio sekso stimuliatorius suteikia vartotojui 12 vibracijos režimų ir 12 laižymo nustatymų, skirtų klitoriui stimuliuoti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Mūsų naujausias su programėlėmis prijungtas dvigubas vibratorius IDA™ Wave su LELO patentuota WaveMotion™ technologija pasirodo kaip malonumo ikona, kuri niekada nenuvilia, idealiai tinka seksualiniam pažadinimui jūsų sąlygomis.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Intensyvus stūmimas ir sukimasis smagu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic My G Teal

    My-G yra dvigubos stimuliacijos žaislas. Naujų technologijų pagalba My-G turi unikalius ir naujus judesius, idealiai tinkančius G taško stimuliavimui. Jis turi unikalų pulsavimą, leidžiantį pažinti visiškai naują masturbacijos rūšį. Be to, „My-G“ turi naujovių, su kuriais galima sukurti naujo tipo, visiškai įdomų.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Platesnis antgalis ieško vidinių saldžių dėmių, o 3 vibracijos nustatymai ausyse apgaubia klitorį, kad būtų maloni palaima.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    „Pocket Wand“ yra sukurtas aplink labai galingą vibracijos variklį, skleidžiantį didžiausią galią ir nenusileidžia daugeliui didelių lazdelių masažuoklių. Gaminys turi 3 vibracijos intensyvumo ir 4 vibracijos režimus, kurie padeda lengvai pasiekti kulminaciją pasirinkus pageidaujamus nustatymus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotolinio žaidimo ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    2 galingi varikliai, besiūlė silikoninė apdaila ir tuo pačiu metu stimuliuojamas G taškas bei klitoris daro Mono Flex kiekvienos kolekcijos akcentu. Jis taip pat turi sudėtingą formą ir programų valdymą.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Nami Purple

    NAMI yra naujas mūsų dvipusės VIVE019 masažo lazdelės posūkis. Su dviem0 funkcijų naujos kartos F1 varikliai ir pažangiomis technologijomis (du variklius galima valdyti1).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 2 siūlo maksimalų universalumą su 3 varikliais ir 2 atskirai valdomomis funkcijomis bei palepina klitorį ir G tašką vibracijomis ir slėgio bangomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160352 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.