×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai 2 - 2,9 cm

Elementai 97 į 128179 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dame Products EVA II Hands-Free Vibrator Quartz

    Su lanksčiais sparneliais, kurie pakiša po lytinėmis lūpomis, o Eva II sėdi viršuje, galite stimuliuoti klitorį skvarbaus sekso metu. „Eva II“ yra mažesnė, lengvesnė ir paprasta naudoti – be to, ji visiškai atspari vandeniui ir komplektuojama su aptakia įkrovimo baze / kelioniniu dėklu.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Šį žaislą galite naudoti įsiskverbimo metu. Tai stimuliuoja jos G tašką ir klitorį bei jo gaktą. IPX7 atsparus vandeniui ir dulkėms sertifikatas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Šis poros vibratorius džiugina abu partnerius vienu metu. Žaislas turi du vidinius variklius, skirtus tikslingam malonumui, ir 12 vibracijos režimų, kad būtų malonu mėgautis.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Išbandykite naują, drąsesnį malonumą – dabar su 8 malonumo nustatymais ir dar didesne galia. Tiesiog nėra geresnio ar prabangesnio prostatos masažuoklio vyrams, kurie rimtai žiūri į savo asmeninį pasitenkinimą. Ir dabar jis yra atsparus vandeniui ir įkraunamas per USB.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Šis Rosy Gold mini vibratorius yra toks kompaktiškas, kad mažas stebuklas telpa jūsų kišenėje. Nuo šiol mėgstamą žaislą visada turėsite po ranka. Vibratorius turi dešimt vibracijos nustatymų ir gali būti valdomas įjungimo/išjungimo mygtuku. Jį galima lengvai įkrauti su pridedamu įkrovimo laidu.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Quentin Purple

    Šis gražuolis turi 12 siurbimo funkcijų, todėl galite rasti tobulus pojūčius sau. Be to, jis supranta klitorio subtilybes. Minkštas laikiklis praryja jūsų brangų perlą ir teikia malonumą, kol turėsite tiek, kiek galite. Pagamintas iš labai saugaus medicininio silikono ir yra labai tylus. Nepraleiskite to.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rechargeable Power G

    Šis smulkus ir plonas atmosfera yra puikus diskretiškas kompanionas prie bet kokio naktinio staliuko, o iš septynių galingų greičių ir funkcijų galite nustatyti, kad jūsų žaislas atitiktų tikslią fantaziją jūsų ryškioje vaizduotėje. Nebijokite sušlapti, nes šis naujas draugas yra visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas, o paprastas valdymas vienu mygtuku pašalina bet kokius spėliones iš malonumo lygties. Švelniai išlenktas antgalis leidžia lengvai pasiekti G tašką, o nuvalyti galima spustelėjus žaislų valikliu ir nuplauti šiltu vandeniu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    10 skirtingų vibracijos režimų, pritaikytų jums mėgautis begaliniu malonumu. Kelionė atrasti savo giliausią troškimą...

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Slay it mergina su Slay® #CharmMe. Šis visiškai silikoninis dizainas yra lankstus mini vibracinis masažuoklis suaugusiems su viso kūno vibracija. USB įkraunamas įrenginys turi 10 intensyvios vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų, supakuotų į itin minkštą, itin kompaktišką įrenginį, kurio įstrižainė yra 3,75 colio. Tai vandenyno judėjimas, o ne laivo dydis, ir šis prietaisas rezonuoja tą dažnį, kad tai būtų labai, labai tiesa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Stebėkite, kaip Naughty Bits™ Bad Bitch™ lūpų dažų vibratorius suteikia jums naują mėgstamą atspalvį! Akinantis aukso spalvos lūpų dažų dizainas, 10 galingų vibracijos funkcijų ir tyliai veikiantis volframo variklis sujaudins, kad ir kur jus nuves nuotykiai.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    „Bcute Classic Curve“ yra mūsų „Bcute Classic“ sesuo. Jo lenktas galas puikiai pasviręs, kad būtų galima tiksliai nustatyti visas jūsų mėgstamas vietas. Ir dėl šio unikalaus dizaino patirsite įelektrinamą malonumą, kai rasite savo geriausią vietą. Dėl 5 galingų funkcijų šis diskretiškas vandeniui atsparus prietaisas yra geriausiai saugoma paslaptis. Mėgaukitės šiuo gražuoliukui maloniu ir neporėtu silikonu bet kur ir bet kada.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Lady in Red

    Susipažinkite su savo naujuoju go-to bullet! Pagaminta iš prabangaus silikono su lanksčiu kotu, ši smulkutė, bet galinga 17 funkcijų kulka pasilenkia pagal jūsų norus! Jo klasikinė koto forma švelniai išsipučia link galiuko, o paprastas naudoti vieno mygtuko valdiklis patogiai patalpintas svogūninės rankenos apačioje, kurios apačioje yra subtilūs briaunelės, kad būtų lengviau sukibti.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Šis smulkus ir plonas atmosfera yra puikus diskretiškas kompanionas prie bet kokio naktinio staliuko, o iš septynių galingų greičių ir funkcijų galite nustatyti, kad jūsų žaislas atitiktų tikslią fantaziją jūsų ryškioje vaizduotėje. Nebijokite sušlapti, nes šis naujas draugas yra visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas, o paprastas valdymas vienu mygtuku pašalina bet kokius spėliones iš malonumo lygties.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Velvet Black Bullet

    Makšties ir analiniam malonumui! Juoda vibro kulka iš vientisos lengvai slystančios medžiagos su aksominiu paviršiumi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba yra „kulkos“ vibratorius, kuris yra diskretiško, patogus kelionėms dydžio, tačiau suteikia galingą giliai įsiskverbiančią vibraciją ten, kur to norite. Jo smailėjantis antgalis suteikia tikslią ir plačią vibraciją, o šildymo funkcija sustiprina pojūtį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    „Luxe Vibe Lillie“ yra plonas, lankstus ir diskretiškai tylus. Pagaminta iš glotnaus platininio silikono, šis elegantiškas, galingas atmosferas padidina malonumą ir suteikia kvapą gniaužiančių jausmingų potyrių. Įkraunamas. Atsparus vandeniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Pretty In Pink

    Ši kompaktiška, visiškai įkraunama kulka pasižymi galingu smūgiu. Pats paprastumas su vienu mygtuko valdikliu, gražiai užsandarintu šilko lygiu sluoksniu, šis mini atmosfera skleidžia 7 skirtingas vibracijas žemę drebinančiu greičiu. Jo švelnus išlenkimas ir ergonomiška rankena suteikia aptakų stilių ir organišką integraciją į visas jūsų giliausias fantazijas.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Moxie+ skirtas diskretiškam ir jausmingam laisvų rankų malonumui, švelniai erzindamas savo mielą vietą, kad ir kur eitumėte. Žaiskite kartu su We-Vibe programėle arba nauju nuotolinio valdymo pultu.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Antony Pink

    „Pretty Love Antony“ su nepriekaištingai kampuota, įspūdingos formos galvute, sukurtas taip, kad pritrauktų daug meilės g-taške, yra prabangių funkcijų turintis dalykas, kurį privalo turėti visų tipų malonumų ieškantys asmenys. Be kvapą gniaužiančio tikslaus galo ir lengvai manevruojamos, giliai masažuojančios tekstūros, Antony siūlo visas dešimt vibracijos funkcijų.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Iroha Minamo Vibrator

    Savitarnos prekės ženklas Iroha pristato lankstų lenktų ir bangų formos masažuoklį Iroha FIT MINAMO. Iroha FIT yra minkštas ir lankstus, skirtas švelniai prisitaikyti prie moterų erogeninių zonų.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush The Collection Sweet Cream Classic Vibe

    Kas žinojo, kad malonumas gali būti toks mielas? Kolekcijos atmosfera yra puiki dovana sau ar savo mylimajam. Ši riboto leidimo atmosfera privers jus šypsotis iš džiaugsmo kiekvieną kartą naudojant. Klasikinis plonas dizainas yra tylus, diskretiškas, kelių greičių vibracija, o lygus korpusas suteiks daug pojūčių.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Susipažinkite su „Duet“ – kelių paviršių kulkų vibratoriumi, kurio vienoje pusėje yra maži, suapvalinti, graduoti malonumo taškai, o kitoje – šilkinis lygus paviršius, suteikiantis daugybę pojūčių visame kūne.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Šis Rosy Gold kulkų vibratorius yra toks kompaktiškas, kad mažas stebuklas telpa jūsų kišenėje. Nuo šiol mėgstamą žaislą visada turėsite po ranka. Įjungimo/išjungimo mygtukas yra kulkos vibratoriaus apačioje; palaikykite keletą sekundžių, kad užvestumėte variklį.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Maia Toys Lola Teal

    10 funkcijų itin įkraunama vibruojanti kulka su vingiu dizainu, užtikrinančiu maksimalius pojūčius. LOLA yra pakankamai maža, kad galėtumėte nešiotis su savimi, tačiau yra GALINGA, kad galėtumėte įkrauti jūsų dieną ar naktį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Delight Pink

    Suteikiantis viską, ko reikia tikrai nuostabiam pojūčiui, Vi Therapy Delight Function Silicone Rabbit Vibrator7 tikrai gali būti vadinamas niekuo kitaip. Tai tikrai malonu naudoti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Nesvarbu, ar esate dažnas skraidytojas, ar tai jūsų pirmoji kelionė į Pleasure Island, „Bcute Classic Pearl“ bus tiesiog nenugalimas. Jo raibuliuota forma ir smulkus dydis suteikia stulbinančią stimuliaciją kartu su 5 vibracinėmis funkcijomis, užtikrinančiomis tobulą erzinimą ir malonumą. Mėgaukitės viskuo, ką gali pasiūlyti „Bcute“, taikydami visas savo mielas vietas. Šilkinis, higieniškas silikonas ir lygus ABS plastikas be vargo slysta per kūną – miegamajame ar burbulinėje vonioje.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Iš sidabro išlieta kulka yra vienas iš nedaugelio ginklų, veiksmingų prieš vilkolakį, raganą, vampyrą ar kitus monstrus. Jūs ir jūsų orgazmai taip pat būsite visiškai pažeidžiami jo epinės galios ir 10 dundančios vibracijos funkcijų! Realm Silver Bullet tinka prie pagrindo ir puikiai dera su bet kuriuo iš jūsų mėgstamų Lock On dildo. Saugus kūnui, atsparus vandeniui, įkraunamas ir lengvai valomas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Neperšlampama prabanga keliaujant!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Moxie+ Aqua

    Moxie+ skirtas diskretiškam ir jausmingam laisvų rankų malonumui, švelniai erzindamas savo mielą vietą, kad ir kur eitumėte. Žaiskite kartu su We-Vibe programėle arba nauju nuotolinio valdymo pultu.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Martinella Stimulating Lipstick 10 Vibrating Functions

    Kas gali būti moteriškesnio už gerus raudonus lūpų dažus? Na, tokios formos stimuliatorius, elegantiškas, linksmas, malonus, jausmingas...

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Purple

    Mūsų Bwild Classic Bunny negalima prisijaukinti. 5 funkcijos ir 2 atskiri varikliai leidžia šiam kišeniniam augintiniui dirbti viršvalandžius, kad sukurtų naujo lygio pojūčius. Jums patiks jausmingas prisilietimas ir šilkinis lenkto koto slydimas bei tikslus kaipimas. Ir jis silikono iš neakytojo, šis zuikis gali žaisti lietuje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128179 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.