×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai G taškas sklandžiai 20 - 24,9 cm

Elementai 65 į 96138 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • We-Vibe Date Night Set

    Pasimatymo naktis atneš jums galingą, mišrų orgazmą dviems su triušio vibratoriumi Nova 2 ir vibruojančiu penio žiedu Pivot. Šis išskirtinis dovanų rinkinys skirtas maksimaliai išnaudoti preliudiją ir mėgautis malonumu visą naktį. Tobulas poravimas norint išsiaiškinti savo poreikius ir norus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Šis vibratorius su dviem varikliais pajusite, kaip įkaista jo veleno galvutė. Kai pro jus sklinda švelni šiluma, jos vingiuotas G taško galas ir galingas klitorio stimuliatorius tinkamai įtrina karštąsias vietas! USB pakraunamas ir vandeniui atsparus vibratorius vienu metu vidiniams ir išoriniams pojūčiams ir suteiks jums visą natūralų malonumą, kurio nusipelnėte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ina Wave 2 Cerise

    Uždarykite save ir išlaisvinkite malonumą su šiuo trigubo veiksmo masažuokliu. Pasižymi savo išskirtiniu judesiu, 12 galingų vibracijos režimų, itin sklandžiu silikonu ir platesniu intensyvumo diapazonu – sušauk tobulą audrą su INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    Real Vibration M vibratorius yra tikras orgazmo aparatas. Pagaminta iš minkšto, saugaus silikono. Išlaisvinkite savo tikras fantazijas su šiuo pusiau tikrovišku žaislu. Mėgaukitės vibracijos nustatymais ir flirtuok su 4 intensyvumo režimu, kad galėtumėte7 malonumo viršūnes.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Technologiškai pažangiausias pasaulyje apdovanojimus pelnęs G taško vibratorius ką tik atnaujintas galios ir baterijos naudojimo laikas. Pearl3 yra technologiškai pažangus G taško vibratorius, įgalintas lietimui jautria technologija. Šiek tiek išlenkta forma puikiai tinka G taško stimuliavimui ir visų rūšių išoriniam malonumui. Trys „Pearl3“ iškilimai intensyviau stimuliuoja G tašką, kai yra įkišti į kūną.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai. Abu galai turi savo variklį, kuris gali būti valdomas atskirai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Du galingi varikliai ir ergonomiška Heat Wave forma tuo pačiu metu stimuliuoja G tašką ir klitorį. Malonų masažą užbaigia sušilimo funkcija, kuri programėle valdomą seksualinės gerovės įkaitina iki 39 laipsnių Celsijaus.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco – tai duetas iš minkšto kieto silikono ir ABS su šiek tiek lanksčiu, lenktu korpusu ir lanksčiu klitorio stimuliatoriumi. „Duo Vibe“ yra saugus kūnui, be latekso ir be ftalatų. Jame yra 2 varikliai, pasižymintys stipria ir gilia vibracija, 3 greičiais ir 7 ritmais, todėl kiekvienas gali pasirinkti mėgstamą stimuliavimo nustatymą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Bess patogiai telpa rankoje ir siūlo tiksliausią stimuliaciją dėl naujoviškos DirectPower technologijos. Jis sutelkia dėmesį į jautrius taškus su variklio apsisukimais iki 10 000 kartų per minutę, kad suteiktų tobulą orgazmo patirtį.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Front Row pink

    Tegul klasikinė elegancija tave suvilioja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgee Classic Plus Black

    „B Swish“ perkelia malonumą į kitą lygį su „Bgee Classic Plus“. Šis 8 colių vandeniui atsparus masažuoklis, turintis tobulai išlenktą plačią galvą, šilkines kūną saugias medžiagas ir 5 švelnias funkcijas, leis jums prašyti daugiau.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Tani Pink

    Dėl trijų 10 funkcijų naujos kartos F1 variklių ir pažangių technologijų (visi trys varikliai gali būti valdomi nepriklausomai) tai vienas novatoriškiausių ir galingiausių vibratorių šiandieninėje rinkoje.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Ar dydis svarbus? Priklauso ko tu nori. Jei norite būti drėgnesnis, labiau įsijungęs ir patirti gilesnius pojūčius nei bet kada anksčiau, tuomet norite ilgo, stipraus atmosferos, kuri pataikys į jūsų vietą, šalia gimdos kaklelio, kuri, kaip buvo parodyta, sustiprės. susijaudinimas.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile A & G-Spot Vibrator

    Malonumo davėjas už A ir G tašką!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    Maxima yra briaunotas vibratorius su slankiojančiu karoliuku, kuris erzins ir pradžiugins, o lenkta forma siekia pataikyti į G tašką.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Vice iš naujo išras jūsų orgazmą su triguba stimuliacija. Šis triušio vibratorius buvo sukurtas taip, kad būtų pritaikytas visiems jūsų viešiesiems taškams. Storas, išlenktas kotas atlieka gilų G taško masažą, o karoliukais papuoštas čiurlenimas ir triušio ausys tenkina kitus jūsų malonumo taškus, kad pasiektumėte neįtikėtinų mišrių orgazmų.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Dorcel Flexi Fabbit yra naujausias itin lankstus žaislas, kuris vienu metu stimuliuoja klitorį ir g tašką. Jo galingos vibracijos ir tekstūruotas paviršius suteiks vartotojui intensyvaus malonumo akimirkų.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Gene Purple

    Šis aptakus dizainas patenkins jūsų giliausius troškimus ir pavers visas jūsų triušio fantazijas realybe. Šis intensyvus silikoninis triušio vibratorius turi du variklius, todėl galite valdyti, kur jums teikia didžiausią malonumą, ir vienu metu atlikti skirtingus judesius.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer A-Mazing 1 Berry

    Su 2 galingais varikliais, lenkta ergonomiška forma ir siauru lanksčiu antgaliu „Satisfyer A-Mazing 1“ džiugina A tašką ir suteikia papildomos gilios stimuliacijos. Silikono apdaila yra ypač elastinga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • AWAQ.U Vibrator 04

    Stilingas vibratorius su išangės stimuliacija AWAQ.U Vibrator 4 iš You2Toys yra madingos violetinės spalvos. Jo galingas variklis suteikia 10 intensyvių režimų, kurie giliai vibruoja.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    OMG! Triušis sukurtas taip, kad suviliotų jus visose tinkamose vietose! Pakelia šią klasikinę formą į naujas aukštumas, lankstūs išlenkimai suteikia malonumą išorėje ir viduje su tiesiogine vibracija visoms jautriausioms erogeninėms sritims. Du galingi varikliai suteikia dvigubą pasitenkinimą su 10 unikalių vibracijos modelių, kuriais galite mėgautis. Itin glotnus silikoninis dizainas yra atsparus vandeniui, kad būtų galima smagiai leisti laiką duše, SPA ar vonioje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Inya Petite Twister Pink

    Inya Twister Petite yra besisukantis ir vibruojantis, įkraunamas silikoninis masažuoklis su reguliuojamu kotu. Jame yra septyni nustatymai pritaikytam jauduliui. Atsparus vandeniui.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ina Wave 2 Plum

    Užimą save ir išlaisvinkite malonumą su šiuo trigubo veiksmo masažuokliu. Pasižymi savo išskirtiniu judesiu, 12 galingų vibracijos režimų, itin sklandžiu silikonu ir platesniu intensyvumo diapazonu – sušauk tobulą audrą su INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Pulsating Vibrator with Clitoral Licking Purple

    Linksmybės prasideda, kai įjungiate 7 pulsavimo režimus. Triušio sekso žaislas pagamintas naudojant magnetinio smūgio technologiją, o tai reiškia, kad viduje esantis variklis pulsuoja aukštyn ir žemyn, sukurdamas judesio jausmą, kuris yra labai artimas tikram, natūraliam potraukiui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold New G-spot Vibrator

    Šis Rosy Gold vibratorius G taško naudojamas tikslinei stimuliacijai. Vibratorius turi lenktą galvutę, kuri leidžia lengvai liesti jautriausias vietas. Jis taip pat yra atsparus vandeniui ir gali būti įkraunamas naudojant USB įkroviklį. Šį G-Spot vibratorių galima įjungti paspaudus ir trumpai palaikius apačioje esantį mygtuką. Norėdami pereiti prie kito vibracijos nustatymo, trumpai paspauskite mygtuką žemyn.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Daugiau informacijos apie šį gaminį – netrukus AIMI yra vienas novatoriškiausių ir galingiausių vibratorių šiandieninėje rinkoje. Dėl trijų novatoriškų 10 funkcijų naujos kartos F1 variklių ir pažangių technologijų (visi trys varikliai gali būti valdomi nepriklausomai), jis yra tikrai geriausias. vekselio.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ina 3 Seafoam

    Kritikų pripažintas triušio vibratorius buvo patobulintas! Pagaminta iš švelniausio silikono, INA 3 yra puikus dvigubas stimuliatorius, norint pasiekti šios trilogijos kulminaciją. Su 10 išskirtinių vibravimo režimų, vidinio ir išorinio stimuliavimo – pasinerkite į jaudinančią patirtį su ekstazės kupinu finalu.

    279 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Įkvėptas Niutono lopšio, turintis tris labai galingus variklius, sukuriančius keliaujančios ir besiplečiančios vibracijos pojūtį viduje ir išorėje, o tai sukelia didžiausią rėkiantį O!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Turquoise

    Masažuokite ir stimuliuokite šiluma, vėsinimo funkcija ir vibracija!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Šis sunkiai dirbantis trigubas grėsmės žaislas suteikia tris galingus potyrius vienoje elegantiškoje formoje. Lankstus 10 greičių pagrindinis velenas švelniai lenkiasi ir išsipučia iki G taško galo su apvaliomis tekstūromis galvoje, o nenuilstantis 10 greičių triušio stimuliatorius lenkiasi ir lenkia kartu su kūnu, kad būtų intensyviai stimuliuojama.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96138 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.