×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai 15 - 19,9 cm

Elementai 129 į 160313 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Dual Kiss sužavės jus nuostabių slėgio bangų ir vibruojančio įkišamo koto deriniu. Odai nekenksmingas, minkštas silikonas ir vandeniui atspari apdaila užbaigia dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Dual Love Red

    Be nuostabių slėgio bangų, „Dual Love“ su vibruojančiu, tiesiu kotu siūlome dar vieną stimuliuojančią parinktį. Įrenginys taip pat nustebins programėlės valdymu ir minkštu silikoniniu dangteliu.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator White

    Satisfyer Twirling Fun su nutrūkstančiais, galingais, cirkuliuojančiais vibracijomis gali būti naudojamas stimuliuoti klitorį, lytines lūpas ar kitas erogenines zonas. Sportišką dizainą užbaigia intuityvus valdymas.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Jauskitės su malonumu 36 skirtingais būdais, pakeisdami tai, kaip mėgaujatės asmeniniu laiku su Empowered™ Smart Pleasure Idol.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    Desire susitinka su dizainu su mūsų elegantišku ir raibuliuotu Bdesired Deluxe Pearl. Šis vandeniui atsparus masažuoklis, turintis 6 funkcijas, siūlo daugiau, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio. Mėgaukitės aksominiais, raibuliais kontūrais ir naudokite tobulai kampuotą, apvalų galiuką, kad glamonėtumėte savo mielas vietas, kur tik trokštate.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots GC Clitoral Tickler Pink

    Tiksliai pataikyk į klipą! Šis ergonomiškai suprojektuotas žaislas išjudins jūsų pojūčius, kaip niekas anksčiau nebandė! Stimuliuojant ten, kur tai tikrai svarbu, smaili suapvalinta galva vėl ir vėl atsitrenks į reikiamą vietą. Šis klitorio kutenimas tyliai sukasi iki stulbinančių 15 000 aps./min., esant mažesniam nei 60 dB.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    3Some yra aukščiausios kokybės kolekcija malonumų mėgėjams, kurie trokšta įspūdžių, pilnatvės ir seksualaus pasitenkinimo. Kolekcija 3Some suteikia linksmybių su išmoningais intymiais daiktais, kurie siūlo daugybę būdų mėgautis pojūčiais ir tris kartus daugiau malonumo!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Gcandy gali pasigirti 2 galingais varikliais, iš kurių vienas yra bagažinėje, stimuliuojantis G tašką, o vienas variklis yra piršte, stimuliuojantis klitorį. Gcandy veikimo laikas yra ne trumpesnis nei 4 valandos su įkrovimu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Stronic Petite Pastel Lilac

    Taigi, jums patinka išbandyti naujus žaislus ir mūsų novatoriška, pulsuojanti technologija patraukė jūsų dėmesį? Tada Stronic Petite gali būti kaip tik jums tinkamas žaislas. Mūsų mažiausias ir lengviausias pulsatorius veikia pats, kad būtų linksma laisvų rankų įranga. Be to, smailėjantį antgalį lengva įkišti, todėl tai puikus pirmasis pulsatorius ar sekso žaislas.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Mėgaukitės maksimaliu lankstumu su Satisfyer Elastic Game, pagamintu iš silikono: 2 variklių ir vidinės lankstinės vielos dėka universalaus prietaiso gali būti naudojamas kaip uždedamas vibratorius, penio žiedas ar partnerio vibratorius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Bogey Pink

    Suteikite dar daugiau malonumo savo žaidimui su purpurinio silikono 10 funkcijų G taško vibratoriumi. Su lenktu, svogūniniu antgaliu, kuris specialiai sukurtas taip, kad pataikytų į jūsų G tašką. Išbandykite neįtikėtinus 10 vibracijos nustatymų naudodami paprastą mygtuką apačioje. Raskite geriausią režimą arba derinkite ir suderinkite įvairius pojūčius, kai pateksite į galingą kulminaciją.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Dr. Skin Dr. Tim 7.5 Inch Vibrating Cock with Suction Cup Vanilla

    Gydytojas yra! Dr. Tim 7,5 colio vibruojantis čiaupas su siurbimo taurele siekia pamaloninti savo minkštu, tikrovišku pojūčiu. Šio žaislo kelių greičių vibracijos yra reguliuojamos, kad galėtumėte rasti tinkamą savo kūno jėgos lygį.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    „Satisfyer Elastic Joy“ turi du variklius ir lanksčią laidą, todėl jį galima sulenkti į skirtingas formas. Elastic Joy visada palieka gerą įspūdį, nesvarbu, ar tai poros vibratorius, gaidžio žiedas ar paguldomas vibratorius.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Unikali „Power Boost“ funkcija užtikrina 10 sekundžių maksimalią vibraciją pagal komandą. Realistiškos formos antgalis. 8 unikalūs ir galingi greičiai ir funkcijos. Tvirtas siurbtuko pagrindas tvirtai pritvirtinamas prie bet kokio lygaus paviršiaus, kad būtų galima žaisti laisvų rankų įranga. Unikali „Power Boost“ funkcija užtikrina 10 sekundžių maksimalią vibraciją pagal komandą. Realistiškos formos antgalis. 8 unikalūs ir galingi greičiai ir funkcijos. Tvirtas siurbtuko pagrindas tvirtai pritvirtinamas prie bet kokio lygaus paviršiaus, kad būtų galima žaisti laisvų rankų įranga.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 2 siūlo maksimalų universalumą su 3 varikliais ir 2 atskirai valdomomis funkcijomis bei palepina klitorį ir G tašką vibracijomis ir slėgio bangomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Carina Black

    Patirkite malonumą iš sekso žaislo kaip niekas kitas su šiuo įkraunamu triušio vibratoriumi. Šis vibratorius stimuliuoja klitorį ir g tašką kartu su galinga vibravimo ir šildymo temperatūros funkcija, suteikdamas jums tikroviškus pojūčius.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Kolekcija „Impulse E-stimulation“ skirta „Intimate E-Stimulator Petite Wand“ energijos tiekimui. Šiame elegantiškame masažuoklyje yra 5 elektrostimuliacijos ir 7 vibracijos funkcijos, kad kaskart būtų malonu mėgautis.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Passion

    Mūsų Hot Passion analinis vibratorius su savo tūriniu kotu stimuliuoja prostatą stipriomis vibracijomis ir stimuliuojančia šilumos funkcija. Minkštas silikoninis paviršius patraukia jus švelniu prisilietimu ir natūraliu pojūčiu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Hot Lover turi du variklius, vienas klitorio stimuliatoriuje ir kitą veleną. Išlenktas antgalis ant vibratoriaus koto puikiai masažuoja G tašką. Abu varikliai valdomi atskirai – per valdymo pultą arba per Bluetooth programėlę. Be to, Hot Lover suteikia daugiau dimensiją: šis triušio vibratorius gali įkaisti iki 40 laipsnių. Dubens dugno raumenų atsipalaidavimas ir suaktyvėjęs kraujotaka užtikrins stipresnį malonų potyrį, o įsiskverbimas jausis patogiau.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgee Classic Purple

    Būti surastas. Šis 17,8 cm lenktas vibratorius nuves jus ten. Su šiuo 17,8 cm masažuokliu „B Swish“ padėjo lengvai rasti g tašką.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova vilioja klitorį jausmingomis oro impulsų bangomis, o G tašką stimuliuoja galingomis vibracijomis. Dėl lanksčios grandinės jungties vibratorius prisitaiko prie jūsų anatomijos, kad džiugintų silikonų tik tobula stimuliacija.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    Taigi, jums patinka išbandyti naujus žaislus ir mūsų novatoriška, pulsuojanti technologija patraukė jūsų dėmesį? Tada Stronic Petite gali būti kaip tik jums tinkamas žaislas. Mūsų mažiausias ir lengviausias pulsatorius veikia pats, kad būtų linksma laisvų rankų įranga. Be to, smailėjantį antgalį įkišti, todėl tai puikus pulsatorius ar sekso lengvas žaislas.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Goodies Sweety G-Spot Silicone Vibe Fuchsia

    Goodies prekės ženklo žaislai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės Premium silikono ir ABS. Jo forma sukurta siekiant geriau stimuliuoti G tašką. Jis turi 10 vibracijos funkcijų ir galingą, bet tylų variklį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Iš silikono gaminr Satisfyer Twiling Joy savo cirkuliuojančiomis vibracijomis stimuliuoja visas erogenines zonas, tokias kaip klitoris, lytinės lūpos ar net speneliai. Virpesius galima valdyti valdymo skydeliu arba Satisfyer Connect programėle.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pipedream Classix Mr. Right Vibrator Purple

    Palepinkite save paprastais klasikos malonumais! Lankstus lenktas Mr. Right kotas sukurtas taip, kad liestų jus kaip tik. Sureguliuokite kelių greičių ratuką, kad galėtumėte mėgautis pageidaujamu lygiu ir leiskite vibracijai nuvesti jus į aukščiausią kulminaciją. Jis yra kompaktiškas ir atsparus vandeniui, todėl mėgaukitės juo duše ar SPA. Grįžkite prie pagrindų ir išbandykite Classix!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Green

    Čiulpti, laižyti, vibruoti! 216 orgazmų, kurių niekada nebandėte.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Silicone Vibrating Remote Dildo Skin

    Šis vibruojantis dildo yra gyvas dildė iš Get Real Naked by TOYJOY kolekcijos ir pasižymi aukšta kokybe. Dėl siurbiamojo pagrindo galite pastatyti dildo ant lygaus paviršiaus ir mėgautis natūraliomis detalėmis bei giliomis, stimuliuojančiomis vibracijomis visiškai laisvų rankų įranga. Norite žaisti kartu? Tai taip pat įmanoma! Šis dildo yra suderinamas su dirželiu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Ar jums patinka tikri vaikinai? Tada mūsų Real Deal Neal jums turėtų patikti. Galingas variklis ir jaudinantis dizainas nudžiugins jus ir e-stim, ir vibracija. Galite mėgautis nusileidimu ir išsipurvinimu su Nealu – jis jus pradžiugins 8 vibravimo ir 5 e-stim programomis – arba netgi gali tapti jūsų nauju mėgstamiausiu treniruočių partneriu. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Padvigubinkite savo malonumą su šiuo žaismingu dizainu, kuriame lankstus klitorio stimuliavimas derinamas su tvirtu kotu. Prabangi šildymo funkcija imituoja tikroviškų prisilietimų šilumą ir turėtų suvaldyti jūsų įtampą bei užpildyti jūsų malonumo puodelį.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Reverb Lilac

    ROMP Reverb yra triušio vibratorius su Pleasure Air technologija. Tai apima vidinę G taško vibratoriaus ranką ir išorinę klitorio siurbimo stimuliavimo galvutę, kurios kartu suteikia dviejų tipų stimuliaciją tiek viduje, tiek išorėje, kad būtų pasiektas galingas, mišrus orgazmas. Jame yra 10 siurbimo lygių, 3 vibravimo greičiai, 7 vibravimo modeliai ir kelionės užraktas. Jis yra įkraunamas ir atsparus vandeniui.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Satin G-Gasm Purple

    Dėl jūsų pasiūlymų vienas iš mūsų geriausiai parduodamų prekių dabar yra dar geresnis! Pridėjome 10 unikalių eskalavimo, vibracijos ir stimuliavimo funkcijų, kurios gali pasiekti iki pat G taško ir suteikti neprilygstamą klitorio stimuliaciją!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Programėlė G-Spot Flex 4 Connect suteikia jums ypač talentingo meilužio patirties. Dėl vidinio laido G taško vibratorius tampa triušio vibratoriumi vos vienu judesiu. Valdykite jį naudodami „Satisfyer Connect“ programą, kad sukurtumėte asmeninį erotiškumą.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160313 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.