×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai 15 - 19,9 cm makštis vibruojantis

Elementai 33 į 64204 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Seven Creations Hip G G Power Purple

    Galingas vibruojantis makšties G taško zondo antgalis.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Purple

    Pilnas silikoninis vibratorius. Fantastiška savavališko lenkimo kampo funkcija. Galingas, bet tylus variklis. Atsparus purslams. 3 intensyvumo režimai. 4 pulsavimo režimai.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Dual Kiss sužavės jus nuostabių slėgio bangų ir vibruojančio įkišamo koto deriniu. Odai nekenksmingas, minkštas silikonas ir vandeniui atspari apdaila užbaigia dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orion G-spot Vibrator Red

    Aukščiausios kokybės produktas už neprilygstamą kainą!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Klasikinis vibratorius įgauna glotnų dizainą su mūsų modernia spalvų palete ir itin lygia satino apdaila. Kelių greičių vibracijos valdomos paprastu ratuko pasukimu prie pagrindo. „Luxuriate“ sudėtyje nėra ftalatų ir latekso, jis yra atsparus vandeniui, kad galėtumėte mėgautis duše. „Luxuriate“ – tai 7 colių grynas vibruojantis malonumas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Pink

    Dėl elegantiško dydžio Amy ji taps jūsų mėgstamiausiu masažuokliu. Išmanus Amy dizainas nėra nei per didelis, nei per mažas. Su paprastu kreivu ir vandeniui atspariu silikoniniu korpusu Amy švelniai slysta ten, kur norite.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Incantation Pink

    Vibratorius „Vibe Therapy“ prekės ženklo užkalbėjimas. Šis visiškai vandeniui atsparus vibratorius suteikia tylų, bet galingą vibraciją ir turi 7 intensyvumo programas.

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Šis aukščiausios kokybės dildo iš Get Real Naked by TOYJOY kolekcijos yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono, atrodo labai tikroviškai ir suteikia tikrovišką patirtį su unikaliu magnetiniu pulsuojančiu judesiu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Dream White

    Minkštas baltas ir gražus Vibe Therapy prekės ženklo Dream vibratorius išpildys visas jūsų svajones.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Hydra Vibe with Pulsation and Clitoris Stimulating Tongue 3 Motors Turquoise

    Pasisveikinkite su „Hydra“ – vibratoriumi su 3 varikliais, kuris paliks jus be žado. Kaip jau minėjome, „Hydra“ turi 3 galingus variklius, kurie atlieka 3 galingas funkcijas. Vienas iš jų – mums visiems pažįstamas ir mylimas, vibracijos funkcija ir ne daugiau ir ne mažiau nei 7 režimai – nuo tylaus kutenimo iki malonumo žemės drebėjimo.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgood Deluxe Blue

    Pasidalykite intymia paslaptimi su savo mylimuoju namuose arba viešai, kai įjungsite „Bnaughty Classic Unleashed“. Būdamas išdykęs, niekada nebuvo taip gerai!

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    TOYJOY Classics Retro Ultra Slimline yra aptakus vibratorius, sukurtas žaismingam malonumui. Šis jaudinantis dizainas pagamintas iš higieniško ABS ir turi glotnų klasikinį siluetą. Jis turi lengvai valdomą pasukamo dangtelio valdiklį ir kelių greičių vibraciją. „Retro Ultra Slimline“ naudoja 2 AA tipo baterijas ir yra visiškai saugus kūnui.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgee Classic Black

    Būti surastas. Šis 17,8 cm lenktas vibratorius nuves jus ten. Su šiuo 17,8 cm masažuokliu „B Swish“ padėjo lengvai rasti g tašką.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mythology Dion Galactic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible M

    Sukurtas siekiant paskatinti ir maksimaliai padidinti moters orgazmą. Šis galingas fantastinis dildo išlinkimas kartu su jo galu, prailgintu įėjimo kampu, suteikia unikalią patirtį kiekvienai moteriai, norinčiai stimuliuoti erogenines zonas, tokias kaip G taškas, todėl orgazmą pasiekti tiesiog reikia pasivaikščioti. . DION pagamintas su galaktikos apdaila, kuri atkreipia dėmesį visų, norinčių laužyti nusistovėjusius dalykus ir suteikti naują išvaizdą nuo jo paslėptam stalčiui.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    Gaia Eco yra pirmasis pasaulyje biologiškai skaidus ir perdirbamas vibratorius! Eco yra pagamintas iš Biofeel – bioplastiko, pagaminto krakmolo pagrindu. Būkite ramūs žinodami, kad Eco sunaudoja mažiau energijos ir išskiria mažiau šiltnamio efektą sukeliančių dujų nei bet kuris kitas sekso žaislas rinkoje!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Meridian Purple

    Elegancija, galia ir naujovės atkeliavo į Petite Couture kolekciją. Serenity yra stulbinančiai galingas G taško vibratorius, sukurtas jūsų didžiausiam malonumui...

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" with Remote Flesh

    Ar trokštate džiaugsmo, kuris yra nesumeluotas ir tikras? Susipažinkite su neįtikėtinai gražiu ir tikrovišku „Silexd“ nuotolinio valdymo pulteliu su galinga vibracija. Išpildykite savo giliausias svajones, aistras ir troškimus su tikrovišku svajonių dildo!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Sexy Things Slimline Vibe Purple

    Mūsų naujasis „Slimline Vibe“ yra septynių colių kelių greičių vibratorius, pasižymintis klasikine forma ir modernia perlų apdaila. Sukamojo ratuko pagrindas leidžia valdyti pageidaujamą greitį, o vandeniui atsparus sandariklis leidžia pasirinkti vietą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Reginald Pink

    Šis vibratorius suteikia neįtikėtinai malonią stimuliaciją, derindamas itin intensyvias vibracijas su sumaniai suformuotu dizainu. Pagamintas iš elitinio silikono su poliruoto plastiko pagrindu, šis vibratorius yra lygus, rafinuotas ir pasižymi 12 galingų vibruojančių raštų. Ji tokia žavinga, kad dega mėlyna šviesa, tokia žavinga ir blizganti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Tracy Purple

    Šis itin minkštas silikoninis 7 funkcijų triušio vibratorius yra nuostabiai įrengtas, kad naktį po nakties teiktų intensyvų malonumą. Šio aptakaus ir elegantiško purpurinio žaislo forma yra lygi ir išlenkta, stora galva, kad pasiektų vidinį G tašką, ir mažesnis lenktas triušio klipas, užtikrinantis kumštį suspaudžiantį orgazmą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    U formos dvigubo naudojimo G taško vibratorius. Labai lankstus ir gali būti naudojamas lytinių santykių metu. Išskirtinai universalus ir reguliuojamas, šis stilingas vibratorius yra varomas 2 atskirų galingų variklių ir siūlo daugybę kampų eksperimentuoti ir mėgautis maksimaliu malonumu! Pasukite jį tiesiai, kad naudotumėte kaip tradicinį atmosferą, arba sulenkite per pusę, kad padvigubintumėte G tašką ir klitorio stimuliaciją. 100% aksominis liesti silikonas.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgood Deluxe Orange

    Pasidalykite intymia paslaptimi su savo mylimuoju namuose arba viešai, kai įjungsite „Bnaughty Classic Unleashed“. Būdamas išdykęs, niekada nebuvo taip gerai!

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY MiSS Bi Pink

    „MiSS Bi – DER Vibrator“ sujungia fenomenalią klitorio stimuliaciją su žadinančia vibracija tiesiai jūsų G taške. Du atskirai reguliuojami varikliai garantuoja, kad pasieksite kulminaciją!

    139 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    „Bgood Deluxe Curve“ yra įtraukta į natūralų galvos išlinkimą, todėl žaidimo metu storas ir suapvalintas galiukas užtikrinamas aprėptį.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock 6" Vibrating Stiffy - Realistic Vibrator 16cm Body

    Kai ieškote tikroviškos nuotaikos, kuri visada pasiruošusi veikti, „King Cock Vibrating Stiffy“ yra puikus pasirinkimas maksimaliam pasitenkinimui! Šis tikroviškas dildo yra pagamintas Amerikoje ir jame yra galingas kelių greičių vibratorius, suteikiantis jaudinantį jaudulį. Jame nėra ftalatų, jis saugus kūnui ir jaučiasi net geriau nei tikras! Išbandykite duše ar SPA ir vonioje praleistą laiką paverskite malonumu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Ternence Purple

    Šis ypač minkštas silikonas su 12 vibracijos ir 4 sukimosi funkcijomis yra nuostabiai įrengtas, kad naktį po nakties teiktų intensyvų malonumą. Žaislas yra lygus ir išlenktas su aptakia galvute, kad pasiektų jūsų vidinį G tašką, ir mažesniu lenktu triušio klitoriu, kad būtų užtikrintas orgazmas.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Marvelous Four

    „Satisfyer Marvelous Four“ sudaro 4 keičiami geriausiai parduodami silikoniniai gaminiai. Mėgaukitės maksimalia įvairove ir įvairiapusiška stimuliacija su triušiu, analiniu ir slėgio bangų vibratoriumi bei masažuokliu.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Chris Multi-Speed Vibe Red

    Įeikite į Fun Vibe ir susipažinkite su Chrisu – nauju maloniu vibratoriumi, kuris jūsų nuobodžias naktis pavers nepamirštamomis naktimis.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel yra universalus vibratorius, kurio nenorite praleisti! Tai galinga, talentinga ir elegantiška. Jis sukurtas ergonomiškai, kad būtų patogu laikyti. Jame yra 2 ypač galingi varikliai, kuriuos galima naudoti savarankiškai arba įmonėje. Idealiai tinka klitoriui, G taškui ir speneliams stimuliuoti. Jei norite viliojančių preliudijų ar kvapą gniaužiančių santykių, solo sekso ar žaidimo su partneriu, Angel patenkins visus jūsų poreikius.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Homunculus suteikia vartotojui ir vibraciją, ir elektrinę stimuliaciją tuo pačiu metu. Jai nereikia jokio papildomo šaltinio, nes jis dilgčioja ir pulsuoja pats. Homunculus turi 12 vibracijos režimų ir 5 elektrostimuliacijos lygius. Vibratorių galima valdyti mobiliuoju telefonu per Bluetooth.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Crush

    „Dual Crush“ sujungia stimuliuojančią slėgio bangų technologiją su lenktu, vibruojančiu kotu, pagamintu iš lankstaus silikono. Tiek klitorį, tiek G tašką galima stimuliuoti intensyvia vibracija naudojant intuityvų valdymo skydelį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Golden Boy 2.0 Bullet Vibrator Gold

    Golden Boy 2.0 yra kulkų vibratorius, dėl kurio jūsų žaidimo laikas spindės kaip auksas! Šis įkraunamas vibratorius turi galingą variklį, kuris suteikia 10 vibracijos režimų. Kulkos vibratorius turi smailėjantį antgalį, kuris užtikrina patogų įkišimą. Jo įkraunama baterija gamina mažiau atliekų, o tai reiškia, kad jūsų malonumas yra geresnis aplinkai.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64204 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.