×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai stimuliuojantis 15 - 19,9 cm

Elementai 65 į 96304 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Royals The Countess Pinpoint Purple

    „Countess Pinpoint Clitoris Vibrator“ yra aukščiausios klasės žaislas, skirtas optimaliai, tikslingai stimuliuoti klitorį. „Countess Vibrator“ turi lanksčią galvutę ir gali būti valdomas tik vienu mygtuku.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Putojantis Pavé Vivian yra šilkinis lazdelės masažuoklis su akinančiomis krištolo puošmenomis, jausmingai išlenktu kotu ir 35 sensacingais vibracijos nustatymais, kad galėtumėte patirti nepakartojamą malonumą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Gee Rose Gold

    Patirti G taško orgazmą dar niekada nebuvo taip paprasta! Susipažinkite su Le Wand Gee – į G tašką nukreiptu įkraunamu vibratoriumi, kuris pašalina visus spėliojimus ir sukels labai malonius pojūčius.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    „Javida“ vibratorius su linkčiojančiu galiuku su lenkiama kliūties stimuliacija intensyviai stimuliuoja makštį giliomis vibracijomis, o ypač G zoną su galingu linguojančiu galvutės galu. Tuo pačiu metu klitorį džiugina ir vibrostimuliatorius, kuris lanksčiai puikiai prisitaiko prie geidžiamos srities visomis kryptimis.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Groove Pink

    „Groove“ yra nešiojama rožinė delno dydžio lazdelė, kuri yra paruošta suteikti jums spindinčius pojūčius ir gyvybingas vibracijas. Variklis yra varomas PowerBullet ir pasižymi neįtikėtinu vibracijos lygiu, kuris perkels jus per kraštus. Lengvai valdykite 4 skirtingus greičius ir 3 viliojančius raštus vienu mygtuko paspaudimu. Pajuskite pulsus, bangas ir greitį, kurie jus masažuoja ten, kur jums to labiausiai reikia, nesvarbu, ar tai skauda raumenis, ar jautri erogeninė vieta.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Oh Oui Vibrator Turquoise

    Jaučiatės šiek tiek vaisingas? Tada pasakykite „taip“ šiam orgazmą sukeliančiam bananui. „Love to Love“ peržiūrėjo visų fantazijų vaisius, kad pasiūlytų jums 100 % sveiką versiją. Šis vaisius yra daugiau nei paprastas dildo. Įrengtas mini vibratoriaus masažuoklis, paverčiantis jį stimuliatoriumi, jo orgazminiams virpesiams pasakysite „taip“. Išbandykite, jis nekaloringas!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Jo galingas variklis su 8 vibracinėmis programomis ir 5 e-stim programomis kartais lėtai atsimuša, o kartais greitai peršoka per šią kalvą ir tada kitą. Jis sukurtas taip, kad galėtumėte vienu metu mėgautis makšties ir klitorio stimuliacija. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cala Azul Maria Wand Vibrator

    Šis lazdelės vibratorius iš Cala Azul kolekcijos puikiai tiks įdomiai nakčiai miegamajame! Dėl savo kompaktiško dydžio vibratorius puikiai tinka kelionėms ir dėl itin minkšto silikono patogiai telpa rankoje. Mėgaukitės 10 vibracijos nustatymų net vonioje, nes vibratorius yra visiškai atsparus vandeniui. Lengvai įkraukite vibratorių naudodami pridedamą USB laidą ir po naudojimo nuvalykite drungnu vandeniu ir žaislų valikliu.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    „Wellness G Ball Vibrator“ suteikia vibraciją ir viliojantį riedėjimo judesį! Jo kreivinio judesio technologija sukuria judėjimą pirmyn ir atgal, masažuojantį G tašką. Su 5 galingais vibracijos greičiais ir 5 vibracijos modeliais rasite visą reikalingą galią. Pagamintas iš kūno saugaus platina sukietinto silikono, Wellness G Ball yra atsparus vandeniui, lengvai valomas ir įkraunamas magnetiniu USB.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Romance Lucy Ruby Red

    Romantiški gaminiai pasižymi ryškia rubino raudonumo spalva ir prabangia išvaizda. Aukštos kokybės našumas, kurio galite tikėtis iš prabangių Dream Toys.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Violet Dusk

    Drįstame nepastebėti su LOKI Wave™ 2 – naujos kartos mūsų legendiniu prostatos masažuokliu. Perkurtas siekiant pasiūlyti daugiau lankstumo ir su dviem galingais varikliais, šis prietaisas yra svajonių išsipildymas, kuris turi ilgiau trunkantį ir intensyvų orgazmą. Jums patiks partneriu, kad nustebintumėte su nauju orgazmo paslaptimi, vienas n-pateikite daugiau nustatymų, kad jį pasiūlytumėte kaip pirštą.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    5 vibracijos raštai su lenktu kotu ir išskirtine ilgio Wave tekstūra padaro Bwild Classic Wave ryškų B Swish Classic linijosymą. Naujoviškas triušio masažuoklio posūkis – mūsų Bwild Classic Wave 6 colių dvigubas variklis suteikia šilumos.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Sparkling Sliding Bead Vibrator Cecilia Red

    Cecilia yra nuotaika su nuostabiu triuku savo rankovėje. Šiame vibratoriuje yra slankiojantis rutulys, kuris gali suktis aukštyn ir žemyn velenu 6 greičiais, taip pat 7 vibracijos ritmai, kurie taip pat gali veikti 5 skirtingais greičiais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Jausmingi orgazmai vienu mygtuko paspaudimu, šis G taško ir klitorio vibratorius gali būti pritaikytas prie jūsų kūno formų – su partnerio valdomo žaidimo galimybe naudojant nemokamą Je Joue programėlę (Apple ir Andriod!)

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Sparkling Bendable Vibrator Eliza Red

    Sparkling Eliza yra lankstomas atspalvis su liežuvio formos ir smailiu galu, kad būtų galima tiksliai stimuliuoti. Su 3 vibracijos greičiais ir 7 ritmais bei galimybe išlaikyti padėtį, į kurią yra pasilenkusi, Eliza kiekvieną kartą pasiūlys daugybę skirtingų stimuliacijų galimybių!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dark Desires Regina Squirming Vibrator Black

    Jei mėgstate naudoti galines duris, jums patiks Regina iš Dark Desires kolekcijos. Šis standus besisukantis vibratorius skirtas analinio malonumo mėgėjams. Šis nuostabus žaislas giliai jūsų viduje suteikia naujų pojūčių. Regina patenkins troškimus, kurių net nežinojai turįs!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gemuse The Banana 10 Speed Vibrating Veggie

    Daržovės yra gerai žinomos kaip naudingos jūsų sveikatai. Dauguma daržovių turi mažai kalorijų, bet daug vitaminų, mineralų ir skaidulų.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Iš silikono gaminr Satisfyer Twiling Joy savo cirkuliuojančiomis vibracijomis stimuliuoja visas erogenines zonas, tokias kaip klitoris, lytinės lūpos ar net speneliai. Virpesius galima valdyti valdymo skydeliu arba Satisfyer Connect programėle.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Dr. Skin Dr. Rob 6 Inch Vibrating Cock with Suction Cup Vanilla

    Gydytojas yra! Dr. Rob Vibrating Cock su siurbimo taurele siekia įtikti savo minkštu, tikrovišku pojūčiu. Šio žaislo kelių greičių vibracijos yra reguliuojamos, kad galėtumėte rasti tinkamą savo kūno jėgos lygį. 4,75 colio įkišamo ilgio ir 1,25 colio apimties Dr. Rob yra tokio dydžio, kad būtų patogus ir pradedantiesiems, ir patyrusiems žaislų naudotojams.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bgood Classic Vibrator Purple

    Su mūsų modernia ir minimalia Bgood Classic visada viskas gerai. Tvirtas, vandeniui atsparus „Bgood Classic“ kiekvieną kartą pasiteisina su 5 žaviomis funkcijomis. Vieno mygtuko pataru galite valdyti, koks geras ar blogas nori būti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    Mažas masažuoklis rankinei!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 yra G taško vibratorius ir triušio vibratorius viename. Dėl vidinio laido jį galima reguliuoti ir pasukti pagal pageidavimą. Du galingi varikliai lepina klitorį ir G tašką maloniomis vibracijomis.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 19 Glass Vibrator

    Karštas ar šaltas malonumas!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Logan Bendable G-Spot Vibrator Pink

    „Logan“ puikiai tinka norint lengvai pasitenkinti G tašku. Vibratorius turi kelių greičių vibraciją, kurią lengva valdyti paspaudus vibratoriaus pagrindą. Virpesiai yra antgalyje, todėl galima intensyviai ir tikslingai stimuliuoti G tašką.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Su šiuo unikaliu poroms skirtu vibratoriumi iš Cala Azul kolekcijos galite mėgautis jaudinančiu žaislu! Apvalioji pusė gali būti naudojama kaip masturbatorius, stumdant žiedą aplink varpą.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Coup!es Choice 3 Motors Vibrator Black

    3 variklių vibratorius iš „Couples Choice“ su 2 labai lanksčiomis rankenomis viename gale ir tvirtu grioveliniu velenu kitame, kad būtų galima įvairiai žaisti ir mėgautis malonumu ant kūno ir ant kūno. 3 varikliai (po vieną kiekvienoje rankoje ir vienas velene) suteikia labai galingą vibraciją. Vibracijos yra 9 režimų ir gali būti valdomos atskirai mygtuku ant žaislo. Prabangus vibratorius yra padengtas minkštu silikonu ir puikiai jaučiasi ant odos malonumo ir žaidimo metu. Jį galima įkrauti naudojant pridedamą USB laidą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Sugar Bunny

    Šis dailaus dizaino silikoninis triušis puikiai patenkina savo 10 galingų variklio greičių ir funkcijų, švelniai išlenktu kotu su daug apimties ir tikslingomis triušio ausimis, kurios tiesiog neužges! Pagamintas iš prabangaus šilko švelnaus silikono, šis draugiškas žaislas taip pat atgaivins jūsų vonios ir dušo fantazijas, nes yra ne tik atsparus vandeniui, bet ir visiškai panardinamas. Su Evolved Toy Cleaner ir šiltu vandeniu nuplaunama greitai kaip zuikis.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Labai lankstus vibratorius su minkštu paviršiumi, iš silikono ir ABS. 7 galingi vibracijos lygiai, atsparūs vandeniui. apytiksliai 17 cm ilgio, Ø apytiksl. 3,7 cm. Reikalingos 2 AA baterijos (į komplektą neįeina).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Užmegzkite ryšį ir sinchronizuokite savo pojūčius! Dvipusis masažuoklis „Fuse“ turi „Bluetooth“ ryšį ir dvipusį ryšį, todėl jūs ir jūsų partneris galite dalytis savo malonumais iš bet kokio atstumo. Integruota jutiklių technologija leidžia valdyti prijungtus įrenginius abiem kryptimis, kad bet kuris iš jūsų galėtų valdyti veiksmą. Šviečianti LED lemputė suteikia vaizdinį grįžtamąjį ryšį.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Ice

    „Ar turi stiprų variklį, glotnią lemputę su klitoriu skatinančia briauna ir lengvai pasiekiama išlenkta rankena, padedanti tyrinėti ir atrasti tobulą vietą.

    129 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Panthra Nila G-spot Vibrator

    Stimuliuokite savo G tašką su Nila vibratoriumi! Šis vibratorius yra specialiai sukurtas optimaliam G taško stimuliavimui. Jis turi sulenktą viršų ir tvirtą apvalią galvutę, kuri kiekvieną kartą lengvai atras jūsų jautriausią vietą. Vibratorius turi 10 vibracijos nustatymų (3 greičiai ir 7 modeliai) ir jį lengva įkrauti naudojant pridedamą USB įkrovimo laidą. Nuvalykite žaislą po kiekvieno naudojimo drungnu vandeniu ir žaislų valikliu.

    61,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Goodies Sugar G-Spot Silicone Vibe Fushsia

    Goodies prekės ženklo žaislai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės Premium silikono ir ABS. Jo forma sukurta siekiant geriau stimuliuoti G tašką. Jis turi 10 vibracijos funkcijų ir galingą, bet tylų variklį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96304 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.