×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai stimuliuojantis sklandžiai 10 - 14,9 cm

Elementai 129 į 160212 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Antony Pink

    „Pretty Love Antony“ su nepriekaištingai kampuota, įspūdingos formos galvute, sukurtas taip, kad pritrauktų daug meilės g-taške, yra prabangių funkcijų turintis dalykas, kurį privalo turėti visų tipų malonumų ieškantys asmenys. Be kvapą gniaužiančio tikslaus galo ir lengvai manevruojamos, giliai masažuojančios tekstūros, Antony siūlo visas dešimt vibracijos funkcijų.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Suteikite šiek tiek magijos į savo miegamąjį su Enchanted Exciter. Nukeliaukite į malonių stebuklų šalį su 4 veleno sukimosi funkcijomis, 4 stūmimo funkcijomis ir 12 malonių vibracijos funkcijų. Lankstus kotas ir mirgantis zuikio kutenimas lankstosi ir juda kartu su kūnu, kad suteiktų intensyvią G taško ir klitorio stimuliaciją.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba yra „kulkos“ vibratorius, kuris yra diskretiško, patogus kelionėms dydžio, tačiau suteikia galingą giliai įsiskverbiančią vibraciją ten, kur to norite. Jo smailėjantis antgalis suteikia tikslią ir plačią vibraciją, o šildymo funkcija sustiprina pojūtį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Sonnet Black

    Sonnetas Vibe – kontūrinis vibratorius, sukurtas kvapą gniaužiančius potyrius. Su naujoviškomis funkcijomis ir išskirtiniu našumu, Sonnetas suteikia galingą G taško vibraciją, tuo pačiu jausmingai stimuliuodamas klitorį. Atsparus vandeniui. Įkraunamas. Pagaminta iš platinos klasės silikono.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    „Sleek Freak“ yra tikra klasika. Tiesia briauna ir be smulkmenų, jis gali suteikti jums viską, kas svarbu tikrai puikiame žaisle: galingą ir labai tylų variklį, 8 vibracijos programas ir 5 e-stim programas bei dubens dugno treniravimo programą. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Su automatine, ritmine pompos funkcija, kuri suteikia makšties ir analinio malonumo!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Nesvarbu, ar esate dažnas skraidytojas, ar tai jūsų pirmoji kelionė į Pleasure Island, „Bcute Classic Pearl“ bus tiesiog nenugalimas. Jo raibuliuota forma ir smulkus dydis suteikia stulbinančią stimuliaciją kartu su 5 vibracinėmis funkcijomis, užtikrinančiomis tobulą erzinimą ir malonumą. Mėgaukitės viskuo, ką gali pasiūlyti „Bcute“, taikydami visas savo mielas vietas. Šilkinis, higieniškas silikonas ir lygus ABS plastikas be vargo slysta per kūną – miegamajame ar burbulinėje vonioje.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Interstellar Anal Vibrator

    Šis stilingas analinis vibratorius iš Hueman kolekcijos yra būtinas išangės stimuliacijos mėgėjams. Vibratorius pagamintas iš minkšto silikono ir turi 10 skirtingų vibracijos nustatymų (4 greičiai ir 6 raštai), kuriuos lengva nustatyti belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu. Po naudojimo vibratorių kruopščiai nuvalykite žaislų valikliu ir drungnu vandeniu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Quentin Purple

    Šis gražuolis turi 12 siurbimo funkcijų, todėl galite rasti tobulus pojūčius sau. Be to, jis supranta klitorio subtilybes. Minkštas laikiklis praryja jūsų brangų perlą ir teikia malonumą, kol turėsite tiek, kiek galite. Pagamintas iš labai saugaus medicininio silikono ir yra labai tylus. Nepraleiskite to.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Pats sklandžiausias vibratorius – puikiai tinka kūno įtampai nuimti, kūno masažams nuo galvos iki kojų, erzinti ir pamaloninti erogenines zonas.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Archenemy Black

    Ar svajojate apie jausmingus potyrius už savo galinių durų? Akivaizdu, kad jums reikės patogaus žaislo, kuris jums padės tai padaryti! Tai gali būti šis prostatos stimuliatorius iš Pretty Love. Jis turi sklandų ir išradingai išlenktą dizainą ir suteikia jums pulsavimo funkciją. Pasirinkite 12 nuostabių režimų!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Senzi Vibrator Pink

    Senzi vibratorius yra gražiai suprojektuotas taškinis vibratorius, kurį galite naudoti, kad tikrai stimuliuotumėte visas jautriausias vietas. Jame yra 12 vibracijos nustatymų, kuriuos lengva nustatyti rankenos mygtuku.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Pulse Union Violet

    Pajuskite malonumą giliai viduje su viliojančiu Pulse Unions siurbimu. Sukurta suteikti tikslinę stimuliaciją ten, kur jums to labiausiai reikia, „Pulse Union“ turi 5 skirtingus siurbimo režimus, puikiai tinkančius apšilimui arba tikros palaimos pasiekimui.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Iš sidabro išlieta kulka yra vienas iš nedaugelio ginklų, veiksmingų prieš vilkolakį, raganą, vampyrą ar kitus monstrus. Jūs ir jūsų orgazmai taip pat būsite visiškai pažeidžiami jo epinės galios ir 10 dundančios vibracijos funkcijų! Realm Silver Bullet tinka prie pagrindo ir puikiai dera su bet kuriuo iš jūsų mėgstamų Lock On dildo. Saugus kūnui, atsparus vandeniui, įkraunamas ir lengvai valomas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Neperšlampama prabanga keliaujant!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Intergalactic Anal Vibrator

    Šis stilingas analinis vibratorius iš Hueman kolekcijos yra būtinas išangės stimuliacijos mėgėjams. Vibratorius pagamintas iš minkšto silikono ir turi 10 skirtingų vibracijos nustatymų (4 greičiai ir 6 raštai), kuriuos lengva nustatyti belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu. Viršutinė koto dalis yra sulenkta, kad stimuliuotų prostatą. Po naudojimo vibratorių kruopščiai nuvalykite žaislų valikliu ir drungnu vandeniu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Inya Play Things Teal

    Žaidimo laikas visada geresnis su Inya Play Things – provokuojančia ir ryškia aukščiausios klasės malonumo produktų kolekcija! Į šį privalomą rinkinį įeina tikroviškai suformuotas 5 colių silikoninis dildė su tvirtu siurbtuko pagrindu, galingas 5 colių ABS vibratorius ir stilingas, plonas 3 colių silikoninis malonumo kištukas. Tegul žaidimai prasideda!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Ieškote būdo paįvairinti pasimatymo vakarą? Neieškokite daugiau nei šio revoliucinio nuotolinio valdymo elemento su Lock-N-Play™ technologija. Diskretiškai sukurtas taip, kad tyliai įsitaisytų ten, kur reikia, ir su ilgo nuotolio nuotolinio valdymo pultu, pasimatymų vakaras tapo daug pikantiškesnis.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Tobulos formos RC rotacinis prostatos masažuoklis su ANOS vibracija, turi besisukantį dvigalvį antgalį, kuris specialiai nukreipiamas į prostatą atliekant išangės masažą. Du galingi varikliai užtikrina intensyvų sukimąsi ir gilias vibracijas, kurios taip pat stipriai jaučiamos plačiame ir išlenktame kamščio pagrinde, kad tuo pačiu metu stimuliuotų išangę ir tarpvietę.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Midnight Magic Black Butterfly G

    Black Butterfly G yra galingas lenktos formos vibratorius, lankstus ir puikiai tinka G taško stimuliacijai. Jis pagamintas iš saugaus kūnui silikono, įkraunamas ir turi lengvai naudojamą valdymo mygtuką tarp drugelio sparnų. Variklis siūlo 3 lygius pastovios vibracijos ir 9 skirtingus ritmus.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Threesome 3 Mint

    3 lanksčios malonumo rankos ir 3 jėgos varikliai, naujoviškas Satisfyer Threesome 3 suteikia platų jūsų lytinių lūpų ir klitorio stimuliavimą. Minkštas silikonas ypač švelnus odai.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    „Getaway Plus 2“ turi sulankstomą kotą, patogiai prisitaiko prie bet kokios žaidimo padėties. Jo lenktas ir suplotas galiukas tiksliai nukreipia jūsų G tašką, maksimaliai padidinamas jūsų malonumą stimuliuojantis G tašką, prasiskverbdamas ir tyrinėdamas jūsų intymias zonas. Jis turi labai lygų paviršių, pagamintą iš ypač minkšto silikono. Getaway Plus 2 turi Nomi Tang firminį jutiklinį slankinį, kuris valdo galingą vibraciją. Jis yra įkraunamas, veikia itin tyliai ir yra atsparus vandeniui iki 1 metro gylio.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GOPower Ceres Prostatic Massager Vibrating and Tapping Remote Control Black

    Įeikite į erotinių žaislų pasaulį su Go Power asortimentu – labiausiai priklausomybę sukeliančiais žaislais rinkoje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Mėgaukitės diskretiška, galinga vibracija – bet kada ir bet kur!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 10X P-PULSE Taint Tapping Silicone Prostate Stim with Remote

    Patirkite aukščiausią prostatos stimuliavimo lygį naudodami šį dvigubą kvapo malonumą! Pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų ir pakankamai galinga, kad patenkintų išrankiausius analinio kanalo entuziastus. Šis žaislas yra sukurtas intensyviam vyriškam malonumui dėl dviejų susuktų stimuliatorių – specialaus prostatos vibratoriaus stiebo, kad suvirpintų jūsų vidų, ir viliojančio dėmę trankančio stiebelio, padėsiančio jus išstumti per kraštą!

    159 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    Susipažinkite su Metal Mike – daugiafunkciniu metaliniu stimuliatoriumi, kuris gali būti naudojamas klitoriui, analiniam ir makšties stimuliavimui, taip pat spenelių, tarpvietės ir kapšelio stimuliavimui. Su 14,2 cm ilgio vibratoriumi manevruoti lengva, o rutulio forma ant galiuko puikiai tinka stimuliuoti smeigtuku. Vibratorius pagamintas iš metalo su silikoniniu dugnu, kuriame yra vienas mygtukas, skirtas valdyti 9 vibracijos ritmus. Naudojimo metu mygtukas bus apšviestas mėlyna LED lempute. Nesijaudindami naudokite Metal Mike vonioje ar duše, nes jis yra atsparus vandeniui. Pridedamas magnetinis USB laidas įkrovimui.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Trimy Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Pink

    Trimy yra vibruojanti kulka, turinti silikoninę rankovę, su kuria naktimis mėgausitės du kartus. Jo forma sukurta taip, kad stimuliuotų jūsų erogenines zonas, bet ypač G tašką.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    Bilie yra vibruojanti kulka, turinti silikoninę rankovę, su kuria mėgausitės savo naktimis du kartus. Jo forma sukurta taip, kad stimuliuotų jūsų erogenines zonas, bet ypač G tašką.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Remote Controlled Prostate Plug Vibrating & Warming

    Tai sušildys nugarą! Šis prostatos vibratorius nuotoliniu būdu valdomas prostatos kištukas su 2 funkcijomis iš Rebel išsiskiria savo daugybe funkcijų ir malonumą teikiančia forma.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Thrust Anal Thrusting Prostate Probe

    Šis traukos zondas tikrai patenkins savo galingu varikliu ir 3 greičiais. Velenas puikiai pritaikytas žaisti G arba P taškuose, o rankena leidžia lengvai valdyti naudojimą kartu su partneriu arba vienam. Jis yra įkraunamas ir atsparus vandeniui / panardinamas, todėl Thrust yra aukščiausios kokybės produktas.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Pulse Lite Neo Purple

    Atsipalaiduokite ir mėgaukitės raminančiomis palaimingo pasitenkinimo bangomis. Pulse Lite Neo siūlo patobulintą patirtį siurbimo pasaulyje, suderindama Pulse Technology™ su naujoviška interaktyvia SVAKOM technologija; laukia galimybių pasaulis.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • You2Toys Pocket Power Vibrator

    Įvairiems sekso žaidimams – ir po vandeniu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160212 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.