×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai vyrams 10 - 14,9 cm

Elementai 65 į 7878 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • GOPower Ceres Prostatic Massager Vibrating and Tapping Remote Control Black

    Įeikite į erotinių žaislų pasaulį su Go Power asortimentu – labiausiai priklausomybę sukeliančiais žaislais rinkoje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    Susipažinkite su Metal Mike – daugiafunkciniu metaliniu stimuliatoriumi, kuris gali būti naudojamas klitoriui, analiniam ir makšties stimuliavimui, taip pat spenelių, tarpvietės ir kapšelio stimuliavimui. Su 14,2 cm ilgio vibratoriumi manevruoti lengva, o rutulio forma ant galiuko puikiai tinka stimuliuoti smeigtuku. Vibratorius pagamintas iš metalo su silikoniniu dugnu, kuriame yra vienas mygtukas, skirtas valdyti 9 vibracijos ritmus. Naudojimo metu mygtukas bus apšviestas mėlyna LED lempute. Nesijaudindami naudokite Metal Mike vonioje ar duše, nes jis yra atsparus vandeniui. Pridedamas magnetinis USB laidas įkrovimui.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 10X P-PULSE Taint Tapping Silicone Prostate Stim with Remote

    Patirkite aukščiausią prostatos stimuliavimo lygį naudodami šį dvigubą kvapo malonumą! Pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų ir pakankamai galinga, kad patenkintų išrankiausius analinio kanalo entuziastus. Šis žaislas yra sukurtas intensyviam vyriškam malonumui dėl dviejų susuktų stimuliatorių – specialaus prostatos vibratoriaus stiebo, kad suvirpintų jūsų vidų, ir viliojančio dėmę trankančio stiebelio, padėsiančio jus išstumti per kraštą!

    159 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Remote Controlled Prostate Plug Vibrating & Warming

    Tai sušildys nugarą! Šis prostatos vibratorius nuotoliniu būdu valdomas prostatos kištukas su 2 funkcijomis iš Rebel išsiskiria savo daugybe funkcijų ir malonumą teikiančia forma.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Thrust Anal Thrusting Prostate Probe

    Šis traukos zondas tikrai patenkins savo galingu varikliu ir 3 greičiais. Velenas puikiai pritaikytas žaisti G arba P taškuose, o rankena leidžia lengvai valdyti naudojimą kartu su partneriu arba vienam. Jis yra įkraunamas ir atsparus vandeniui / panardinamas, todėl Thrust yra aukščiausios kokybės produktas.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Ride Remote Control Prostate Dual Motor Vibrator

    Du stiprūs ūžesio varikliai, vienas velene ir vienas pagrinde, skirtas dvigubai prostatos ir tarpvietės stimuliacijai. Yra su nuotolinio valdymo technologija iki 8 metrų.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    Labai lankstus Rebel analinis vibratorius RC Two Spot Massager turi išsipūtusį P taško antgalį su grioveliais ir plačią anatominę bazę papildomai tarpvietės stimuliacijai. Jis padengtas silikonu su aksomine Soft Touch tekstūra, kad būtų lengva įdėti. Silikonas taip pat reiškia, kad jį patogu nešioti ir galima nešioti ilgą laiką.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Susipažinkite su Vita – unikalia kulka su lazdelės galiuku, kurios užapvalintas galiukas puikiai tinka suteikti sunkesnį malonumą. Naudokite Vita, kad paskatintumėte išorinius malonumo taškus, tokius kaip klitoris ir speneliai. Su savo lazdelės antgaliu ir lanksčiu kaklu Vita gali ir „lankstys“ aplink visus kūnus ir jų erogeniškiausias bei intymiausias vietas. Dėl vientiso dizaino Vita puikiai jaučiasi liesdama visą. Tegul mūsų garsieji triukšmingi varikliai įsiskverbia į jūsų kūną giliau, suteikdami sodresnį ir gilesnį pojūtį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Prostate Massager with Vibration Black

    Puikiai suformuotas, tvirtas RC Prostate Massager with Vibration iš ANOS turi ryškų rutulinį antgalį, kuris stimuliuoja prostatą analinio masažo metu. Galingas variklis suteikia gilias vibracijas, kurios taip pat gali būti jaučiamos plačiame kamščio pagrinde, taip pat stimuliuoja išangę ir tarpvietę.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Swell 10X Inflatable & Tapping Prostate Vibe with Remote

    Išplėskite savo malonumą naudodamiesi šia pučiančia, vibruojančia ir slenkančia prostatos atmosfera! Šis aukščiausios kokybės prostatos žaislas sujungia tris intensyvius pojūčius naujam prostatos stimuliavimo pasauliui – įkišamas stiebas švelniai išsipučia jūsų viduje, ištempdamas jūsų vidų, kad jaustumėte pilnatvės jausmą, o vibracija veikia magiškai jūsų p taške.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Elite Silicone Anal Teaser Black

    Kai norite pakelti savo analinį žaidimą į kitą lygį, Anal Fantasy Elite Collection yra geriausias pasirinkimas aukščiausios klasės analiniam susijaudinimui ir prostatos žaidimui. Pagaminta iš mūsų itin higieniško Elitinio silikono, Elite kolekcija skirta žaisti sunkiai.

    61,90 €

    37,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Booty Pleaser 21776 Black

    Su ilgiausiu „grobio“ galu, trumpiausias galas stimuliuos vyrišką tarpvietę. Stimuliatorius pagamintas iš saugaus kūnui silikono ir turi 2 galingus variklius, siūlančius 9 skirtingus vibracijos režimus. Taip vibracijos gerai pasklis po visą įrenginį. Valdymas yra paprastas su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu, kurį taip pat galima duoti į rankas partneriui, kad nustebtų virpesiai ir labai intensyviai mėgautųsi išangės stimuliacija.

    76,90 €

    45,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • The Rabbit Company The Prostate Rabbit Black

    Prostate Rabbit dydžio, kad puikiai tilptų į ranką, yra nuotolinio valdymo pultas, leidžiantis valdyti savo malonumą! Su daugybe greičių ir funkcijų, Prostate Rabbit leidžia lengviau nei bet kada rasti tobulą stimuliaciją be jokių pastangų.

    219 €

    87,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas
  • Lora DiCarlo Tilt Dual Vibration Warming Plug Plum

    G taškas iki P taško ir viskas tarp jų. Tilt yra universalus vibruojantis kištukas, sukurtas makšties ir analiniam malonumui, su unikalia išorine ranka, skirta tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį ar tarpvietę. Sukurta taip, kad būtų patogu ir nešioti, ji puikiai tinka privačiam ar viešam atlyginimui, vienam ar su partneriu. Su giliomis, triukšmingomis vibracijomis ir raminančia atšilimo funkcija „Tilt“ yra lytims palankus kištukas, suteikiantis malonią analinio žaidimo patirtį bet kokiam patirties lygiui.

    289 €

    179 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

Elementai 65 į 7878 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.