×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai 3 - 3,9 cm

Elementai 33 į 64236 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush B Yours Sweet and Hard 19cm Purple

    Grįžkite prie pagrindų! Blush Novelties Sweet n Hard 4 yra tikroviškas dildo su tvirtu siurbtuko pagrindu, kuris priglunda prie bet kokio lygaus paviršiaus ir leidžia žaisti solo. Arba prisijunkite prie pramogų prisegamų diržų! Sweet n Hard 4 yra maloniai kvepiantis ir pagamintas iš minkšto PVC, kuriame nėra ftalatų. Valymui naudokite muilą ir vandenį arba žaislų valiklį, tada leiskite išdžiūti.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gläs Curved G-Spot Stimulator Glass Dildo

    Nukreipkite į G tašką naudodami 7 colių sklandų, lygų stiklą. Šis gražus, svarus 7 colių lenkto stiklo G taško stimuliatorius turi švelnią kreivę, padedančią nukreipti jį tiesiai į G tašką. Svogūninis antgalis suteikia skanų pripildymo pojūtį, o platus paviršius padengia jūsų G tašką. galingas viso kūno orgazmas. Kitame stiklinio stimuliatoriaus gale yra dar viena lemputė, leidžianti ją suimti, kai panardinate į pasirinktą angą. Šis universalus žaislas taip pat gali būti naudojamas norint pasiekti P tašką užpakalinių durų žaidimas.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Real Love Dildo 7 Inch Flesh

    Realistiška silikoninė dildė su dvigubo tankio kotu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock Plus 7" Triple Density Cock

    „King Cock Plus Triple Density“ didlo yra iš geriausios kokybės tikroviškos „Fanta Fle“. Jis turi stovi vidinį veleną, minkštą išorinį pamušalą ir tvirtą siurbtuką! Išsami odos tekstūra suteikia dar daugiau tikroviško pojūtio, kurio ieškote, o kaušelis tvirtai prisitvirtina prie daugumos plokščių paviršių ir neleidžia jam paslysti, kai veiksmas įkaista. Kartu tai tikroviškiausias dildo, kurį kada nors pajusite!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson American Pop Icon 16cm Pink

    Kolekcionieriai, atkreipkite dėmesį: Amerikos POP! yra čia, kad pakeistų jūsų malonumo prekių galeriją su ryškiu vibratorių, kištukų, dildo ir kt. Icon yra klasikinis 6 colių dildo su kamuoliukais, perteiktas įdomiomis pop meno įkvėptomis spalvomis ir moderniomis medžiagomis.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock Plus 9.5" Triple Density Double Penetrator

    „King Cock Plus Triple Density“ didlo yra iš geriausios kokybės tikroviškos „Fanta Fle“. Jis turi stovi vidinį veleną, minkštą išorinį pamušalą ir tvirtą siurbtuką! Išsami odos tekstūra suteikia dar daugiau tikroviško pojūtio, kurio ieškote, o kaušelis tvirtai prisitvirtina prie daugumos plokščių paviršių ir neleidžia jam paslysti, kai veiksmas įkaista. Kartu tai tikroviškiausias dildo, kurį kada nors pajusite!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Flawless Clear Dildo 7.0"

    Erotiškiausių fantazijų taikinys, LOVETOY begėdiškas aiškus serialas padės atrasti naujus malonumo lygius! Sukurtas superrealizmui ir unikaliai išlenktas maksimaliems pojūčiams. Šis odai saugus skaidrus žaislas yra idealus pasirinkimas sekso žaislų žaidėjams. Tai įkvėps jūsų sekso žaidimui įdomių galimybių ir begalinio malonumo.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gläs Purple Rain Ribbed Glass Dildo

    Purple Rain Ribbed Dildo sukurtas taip, kad suteiktų aukščiausius pojūčius savo nuostabia briaunuota forma, kuri taip pat yra dviejų galų, kad maksimaliai padidintų jūsų malonumą įvairiais žaidimo būdais. Lėtai įkiškite šio dildo briaunuotą galą ir mėgaukitės pojūčiu, kai jis prasiskverbia į jūsų kūną. Jei trokštate gilios G taško stimuliacijos, įkiškite lenktą žaislo galą į priešingą pusę, kad pasiektumėte savo erogeninę zoną su giliu, pripildytu dildo svogūnėlio galiuko pojūčiu. Šis galas taip pat gali būti naudojamas prostatos masažams, kurie gali lengvai baigtis sprogstamu orgazmu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action Bouncy Liquid Silicone Dildo Hiper Flexible 7.5" 19 cm Size L Purple

    „Action“ dildo yra 3 skirtingų dydžių ir dviejų patrauklių ir moteriškų spalvų. Visi jie pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų, labai lankstūs, puikiai tinka, kad rastumėte arba idealų laikyseną.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Neo 6 Inch Dual Density Cock with Balls Pink

    Apšvieskite savo gyvenimą šiuo ryškiu, tikrovišku Neo dildo! Dvigubas tankis, minkštesnė išorinė ir tvirta vidinė šerdis suteikia itin tikrovišką pojūtį. Tvirtas siurbtuko pagrindas prilaiko bet kokį lygų plokščią paviršių. Platus pagrindas taip pat yra suderinamas su diržais ir yra saugus žaisti analiniu būdu! Norėdami išvalyti, naudokite muilą ir vandenį arba žaislų valiklį, tada leiskite išdžiūti. Pagaminta iš latekso, kvapiųjų medžiagų ir PVC be ftalatų.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Hitsens 4 Pink

    SILEXPAN® dvigubo tankio itin minkštas silikoninis aukščiausios kokybės dildo: maksimalus pojūtis, tankis ir lankstumas. Ypač stiprus siurbimo pagrindas.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gläs Joystick Clear Glass Dildo

    Valdykite malonumą naudodami „Joystick Clear Glass Dildo“, kuris yra patenkinamas 11 colių ilgio ir spirale besisukantis išilgai veleno, sukuria nuostabią trintį, kai jis prasiskverbia į jūsų kūną. Jei to nepakanka stimuliacijos, kai įleisite Joystick Clear Glass Dildo dar giliau, palei pagrindą pasieksite platesnį tašką, kuris suteiks jums malonumą. Dildo apačioje yra svogūninis pagrindas, todėl jį lengva laikyti ir manevruoti pagal tai, ko norite.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Jr. Veined Double Header 12" Black

    Apšilote klasikinei dvigubai antraštei? „Doc Johnsons“ 12 colių jaunesnysis „Double Header Dong“ turi falinę galvutę kiekviename gale ir gysluotą veleną, skatinantį dvigubą įsiskverbimą.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush B Yours 16 Inch Double Dildo Purple

    Padvigubinkite savo malonumą su mūsų 16 colių dvigubu dildo. Šis dvigubas dildo puikiai tinka lesbiečių poroms, kurios abi mėgsta įsiskverbti. Jei bendras ilgis yra 16 colių, kiekvienam iš jūsų lieka 8 coliai. Šis „Double Dildo“ yra tikroviškas su ryškia galva kiekviename gale, kad padidintų malonumą. Mūsų dvigubas dildo taip pat yra pakankamai lankstus, kad būtų naudojamas dvigubam įsiskverbimui. Pagaminta iš PVC, kuriame nėra kvapiųjų medžiagų ir ftalatų: šis žaislas yra saugus kūnui ir jį lengva valyti! Tiesiog nuplaukite šiltu muilu ir vandeniu arba savo mėgstamu žaislų valikliu prieš ir po kiekvieno naudojimo. Prieš laikydami, nusausinkite minkštu rankšluosčiu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 62

    Hipoalerginis stiklas yra neakytas ir saugus kūnui, o tinkamai prižiūrimas, tarnaus visą gyvenimą.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Neo 7.5 Inch Dual Density Cock with Balls Pink

    Apšvieskite savo gyvenimą šiuo ryškiu, tikrovišku Neo dildo! Dvigubas tankis, minkštesnė išorinė ir tvirta vidinė šerdis suteikia itin tikrovišką pojūtį. Tvirtas siurbtuko pagrindas prilaiko bet kokį lygų plokščią paviršių. Platus pagrindas taip pat yra suderinamas su diržais ir yra saugus žaisti analiniu būdu! naudoti, naudoti muilą ir vandenį arba žaislų valą, tada išleisti išdžiūti. Pagaminta iš latekso, kvapiųjų medžiagų ir PVC be ftalatų.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 5

    Elegantiški, aukščiausios klasės ir rankų darbo su nuostabiu dėmesiu detalėms sukurti prabangūs stiklo masažuokliai užgniaužs kvapą. Kiekvienas rankomis pūsta Icicle stiklinė lazdelė yra aptaki, unikali ir skirta sunkiam darbui.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Squeeze-It Squeezable Slender Dildo Purple

    Lieknas, lankstus ir nepriekaištingai tvirtas – šis suspaudžiamas dildo yra sukurtas su įdomiu nauju Silexpan Silicone! Ši patentuota medžiaga leidžia sulenkti, išlenkti ir išspausti šį švelnų dildo į bet kokią pageidaujamą formą! Įkaitinkite jį mikrobangų krosnelėje arba verdančiame vandenyje, kad atsirastų formavimosi savybės, tada atvėsinkite šaldytuve, kad sutvirtėtų nauja forma!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 2 6" Glow in the Dark Pink

    Silikonu dengtas tikroviškas dildo su Silexpan šerdimi ir atminties efektu: kai dildė suspaudžiama arba sulenkiama, tokioje būsenoje išlieka tam tikrą laiką! Medžiaga taip pat reaguoja į aukštą temperatūrą (ji tampa minkštesnė) ir žemą temperatūrą (ji tampa kietesnė). Puikiai tinka visų rūšių laukiniams mylėtojams! Su siurbtuku.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alive Stallion Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Eržilas pagamintas iš 100% hipoalerginės želė, minkštos ir be ftalatų. Jis yra visiškai atsparus vandeniui.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 57

    Mėgaukitės dvigubu malonumu su šiuo elegantišku dvipusiu stikliniu masažuokliu. Kiekvienas galas turi smailėjantį galiuką, kad būtų lengviau įkišti, o sumaniai išlenktas, kad būtų galima stimuliuoti G tašką arba P tašką.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 1 7" Purple

    Silikonu dengtas tikroviškas dildo su Silexpan šerdimi ir atminties efektu: kai dildė suspaudžiama arba sulenkiama, tokioje būsenoje išlieka tam tikrą laiką! Medžiaga taip pat reaguoja į aukštą temperatūrą (ji tampa minkštesnė) ir žemą temperatūrą (ji tampa kietesnė). Puikiai tinka visų rūšių laukiniams mylėtojams! Su siurbtuku.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Au Naturel Mighty Mike Sensa Feel 5.5 Inch Flesh

    Galingasis Mike'as gali būti smulkus, bet jis yra pasirengęs patikti sulenktu kotu, kuris gali išlaikyti bet kokią jūsų pageidaujamą padėtį. Šiek tiek arba labai sulenkite jį, kad gautumėte jausmingą g taško stimuliaciją. Pagaminta naudojant dvigubo tankio Sensa Feel technologiją, Mike turi ypač tikrovišką tvirtą ir minkštą pojūtį, kurio nepamiršite.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Get Real Dual Density Dildo 6 Inch with Balls

    Dual Density Cock 6 Inch Balls yra aukščiausios kokybės, gyvenimiškas dildo iš Get Real by TOYJOY kolekcijos, sukurtas taip, kad pasiektų visas jūsų intymias vietas. Šis malonus dildo yra kūno spalvos ir turi natūralų siluetą su siurbtuko pagrindu: suteikia jaudinančiai tikrovišką patirtį.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Double Dong 30cm Red

    Pasidalykite ja su draugu arba palikite viską sau. Vartoti į makštį arba analiniu būdu.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 46

    Šis nuostabus gyvūnas Dildo BEAST iš Kiotos Monstar atrodo kaip tikras gyvūno gaidys su 2 spalvų efektu. Šis Dildo Beast pasižymi nuostabiomis savybėmis, dėl kurių įkišus jį į makštį ar užpakalį jis jaučiasi itin maloniai. Su gražiu raudonos ir baltos spalvų deriniu, šis dildo yra 20,5 cm ilgio ir nuo 3,8 cm iki 6 cm skersmens ir yra pagamintas iš kūnui saugios medicininės silikoninės medžiagos.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Double Solid Jelly Dong 33cm Flesh

    Pasidalykite ja su draugu arba palikite viską sau. Vartoti į makštį arba analiniu būdu.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Vaginal Trainers Pink

    Treniruočių rinkinys dubens dugnui, išangės tempimui ir švelnus savęs gydymas nuo vaginizmo!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock Elite 7" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Light

    Grynas natūralumas su vibracija patogiai nuotolinio valdymo pulteliu!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Au Naturel 7 Inch Jack Vanilla

    „Au Naturel“ 7 colių lizdas su siurbimo taurele sujungia „FlexiShaft™“ ir „Sensa Feel®“ dvigubo tankio technologijas, kad būtų pasiektas maksimalus tikroviškumas! Dėl minkšto išorinio sluoksnio, standžios vidinės šerdies ir lanksčios nugarėlės Au Naturel 7 Inch Slim visada jaučiasi stačias, tačiau lenkia kūno judesius. Mėgaukitės 7 Inch Slim papildomo ilgio laisvų rankų įranga priklijuodami tvirtą siurbtuko pagrindą prie bet kokio lygaus, plokščio paviršiaus! Šis žaislas yra smailėjantis, kad būtų lengva įkišti ir patogiai ištempti. Pagaminti iš aukščiausios kokybės TPE, Au Naturel žaislai yra saugūs kūnui, be ftalatų ir lengvai valomi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Glass Dildo The Twister

    Gražaus dizaino Kiotos Glass beveik nedūžtančio stiklo dildės. Kas nežino geriau, mano, kad jo taurė ant jūsų naktinio staliuko. Didelis stiklinio dildo privalumas yra tai, kad galite jį vėsinti arba šildyti, kad sukurtumėte papildomą virpėjimo efektą. Laikykite jį po šaltu arba karštu vandeniu, o stiklinė matuoja vandens temperatūrą. Įsiskverbimas su karštu ar šaltu dilde suteikia visai kitokį pojūtį nei su dilde kūno temperatūroje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Neo 7.5 Inch Dual Density Cock with Balls Blue

    Pagaminta naudojant Sensa Feel® dvigubo tankio technologiją. Minkštam išoriniam sluoksniui ir tvirtam vidiniam šerdiui. Kad gaminys jaustųsi jausmingai minkštas, bet tvirtas ir stačias, kad būtų išskirtinis našumas ir patogumas

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64236 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.