×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai violetinė vibruojantis

Elementai 161 į 192446 viso

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    ENIGMA – tai prabangus dvigubo veiksmo garsinis masažuoklis, sukurtas suvirpinti visą klitorį – jo matomas ir nematomas dalis – ir G tašką, kad orgazmas būtų toks intensyvus, kad daug galėtumėte, kad paliktumėte šią planetą. Pasižymi geriausios garso bangomis klitorio išorėje ir švelniu vidinės rankos pulsavimu jūsų kūne, ENIGMA™ plazda visose tinkamose vietose, kad orgazmas, kurio nepamiršite.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Royal Fantasies Iduna

    Iduna yra vibruojantis kiaušinis su kegelio kamuoliuku, pagamintas iš kūno saugaus silikono ir ABS, su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu. Galingas variklis siūlo 3 lygius pastovios vibracijos ir 7 skirtingus ritmus. Tai suteikia intensyvų malonumą ir tuo pačiu yra ideali treniruotė jūsų dubens dugno raumenims. Įkiškite kiaušinį švelniai stumdami jį į makštį. Nespauskite jo prie makšties galo. Ištraukite bent 2 cm ištraukimo virvelės.

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Pearl2 yra technologiškai pažangus G taško vibratorius, įgalintas lietimui jautria technologija. Jis gali būti naudojamas solo žaidimui, poroms žaisti per atstumą arba galite prijungti prie mėgstamos erotikos.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Purple

    Jokio kurčiųjų rankų jausmo: žinoma, kad daugelis kulkų vibratorių sukelia rankų tirpimą ir net negali jų patogiai laikyti. Mes tikime, kad reikia išlaikyti išradingą vidinę struktūrą, kad galingas variklis būtų ant galvos, o ne viduryje, sumažinant galo vibraciją.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Pasiekite didįjį O, nepakeldami nė piršto! „Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On“ turi 10 sprogstamųjų vibracijos režimų, kuriuos galima valdyti naudojant pridedamą belaidį nuotolinio valdymo pultą. Žaisk vienas arba su partneriu, namuose ar lauke!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Šis itin minkštas silikoninis 7 funkcijų triušio vibratorius yra nuostabiai įrengtas, kad naktį po nakties teiktų intensyvų malonumą. Šio aptakaus ir elegantiško purpurinio žaislo forma yra lygi ir išlenkta, stora galva, kad pasiektų vidinį G tašką, ir mažesnis lenktas triušio klipas, užtikrinantis kumštį suspaudžiantį orgazmą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Surprise Love Toy Set

    Violetinis malonumo rinkinys, pilnas sekso žaislų staigmenų!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Set Wild Berries

    Blizgantis geismas karštam seksui dviese – įkvepiantis erotiniams ir vaizduotės žaidimams.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Touch of Velvet Soft Lilac

    Pajuskite kerėjimą, kurį suteikia sklandžiai Touch Of Velvet vibracijos, o jo tikslumo taškai švelniai erzina ir uždega jūsų saldžiąsias vietas, leisdami pajusti orgazmo žydėjimą ir švytėjimą vėl ir vėl.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    „Satisfyer Elastic Joy“ turi du variklius ir lanksčią laidą, todėl jį galima sulenkti į mūsų formas. Elastic Joy visada palieka gerą įspūdį, nesvarbu, ar tai poros vibratorius, gaidžio žiedas ar paguldomas vibratorius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    Moterų sveikatos žurnalo „Geriausios Maxi Vibe“ titulu apdovanotas „Lucid Dream Nr. 14“ tikrai yra svajonės išsipildymas. Svogūninės galvutės kreivė ir forma yra specialiai sukurti taip, kad būtų neįtikėtinai stimuliuojamas taškas G, o kotas yra ergonomiškos formos, kad atitiktų moters anatomijos kreives. Galingos kelių greičių vibracijos sukoncentruotos ties galiuku, ten, kur naudotojai gali jais labiausiai mėgautis, o tvirtas, bet lankstus korpusas leidžia puikiai išdėstyti vietą. Greitis lengvai valdomas paprastu sukimo ratuku prie pagrindo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Wall Banger Deluxe Bunny Purple

    Kitoks medžioklės trofėjus prie sienos!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jimmyjane Intimate Care Kegel Trainer Set Purple

    Stipresni orgazmai, sveikesni intymūs raumenys, padidėjęs asmeninis malonumas. Sustiprinkite dubens raumenis naudodami šį dviejų dalių rinkinį, skirtą sujungti jus su asmeniniu seksualiniu aš. Ištirkite naudą intymiai sveikatai naudodami sudėtingas dubens tonizavimo priemones, kurios padeda sustiprinti moters makšties ir dubens dugno raumenis. Plieniniai rutuliukai kiekvieno lygaus silikoninio kegelio rutulio viduje sukuria natūralias dinamines vibracijas, reaguodami į jūsų kūno judesius. Jūsų slaptas aksesuaras suteikia jums tiesioginį pasitenkinimą ir teigiamus ilgalaikius rezultatus. Intymi mankšta. Vidinė sveikata. Orgazmo rezultatai.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Šis visiškai vandeniui atsparus vibratorius suteikia tylų, bet galingą vibraciją ir turi 7 intensyvumo programas. Jutikliniai mygtukai palengvina naudojimą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Realov Irena Smart Egg Purple

    Ieškote ko nors, kas paįvairintų santykius per atstumą? „Irena 1“ išmaniojo telefono programa leidžia jūsų partneriui valdyti jūsų žaislą, nesvarbu, kaip toli jie yra!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Flex Violet

    Su 3 galios varikliais „Double Flex“ suteikia vienodą stimuliuojantį dėmesį G taškui, klitoriui ir išorinėms lytinėms lūpoms. Dėl silikoninės lanksčios technologijos prietaisas yra ypač patogus – per programėlę vis tiek suteikia jaudinančių vibracijų.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Adrien Lastic Hitsens 3 Vibe Purple

    Aukščiausios kokybės ypač minkštas silikoninis dildo, dvigubas tankis ir užpildytas Silexpan: maksimalus pojūtis, tankis ir lankstumas. Ypatingai galingu siurbtuku galite jį klijuoti prie bet kokio paviršiaus. Dildo su galingu vibraciniu varikliu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Intensity Plug Purple

    Intensity Plug Connect App – kištukinis vibratorius

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Desire Purple

    Sudėtingas ir subtilaus dizaino Desire yra smulkus, bet galingas kištukas tiems, kurie nori patirti analinio žaidimo malonumą ir jaudulį. Puikiai suformuluotas, kad būtų prigludęs prie kūno, tvirtas aksominis pagrindas sukels gilias pulsuojančias vibracijas, kad erzintų ir sujaudintų jūsų skruostus.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Purple

    Ar esate pakankamai drąsus, kad savo jausminę kontrolę perduotų savo partneriams? Ar norėtum būti nustebintas pačiu mieliausiu būdu?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSA70 Dream Sky Silicone Vibrating Dildo KlicLok 8.38" Purple

    Šis 8,38 colio silikoninis dildo, sukurtas pagal realų žmogaus dydį, nėra nei per didelis, nei per mažas, tik tinkamo dydžio, kad atitiktų daugumos žmonių poreikius, be to, tikroviškos gyslos suteiks jums realaus pasaulio potyrius. Be to, Hismith prideda papildomą vibracijos funkciją, padvigubindami intensyvų malonumą dabar. Įkraunamas ličio jonų akumuliatorius, įkraunamas 80 minučių, trunka 1 valandą intensyviai vibruodamas! Jei jums reikia sveikatos ir saugos sekso žaislo „Hismith Premium Sex Machine“, turite turėti visą silikoninį vibracinį dildo, 100% pinigų grąžinimo vienerių metų garantija už kokybės problemą.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibio Clara Vibrating Kegel Balls Purple

    „Clara“ yra ideali vidinė dėvima, kurią galite naudoti su drabužiais arba be jų, rankiniu būdu arba nuotoliniu būdu per „Vibio“ programą. Pripildytas triukšmingų vibracijų, kurios suteiks pilnatvės ir malonumo pojūtį.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Jos silikoninis linksmas liežuvis buvo patogiai įkištas į rankinę... iki šiol! Ji išsitraukė supaprastintą dėklą ir nusišypsojo savo naujam mėgstamiausiam asmeniniam žaislui. Ji paspaudė šildymo mygtuką, kad įjungtų šildymo režimą, kuris visada padėdavo atsipalaiduoti. Tada ji paspaudė maitinimo mygtuką – sugniuždė žadinančios vibracijos, o siūbuojantis liežuvis ėmė erzinančiai judėti pirmyn ir atgal.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Elmer Purple

    Bene prabangiausias ir stilingiausias vibratorius rinkoje! Šis vibratorius yra tiek dizaino, tiek funkcionalumo, turintis gražų ir viliojantį korpusą, kuris slepia galingą veikimą. Pagaminta iš aukštos kokybės itin minkštos tikroviškos medžiagos, standi ir maloni rankovė yra įsegamo ilgio, o lankstus klitorio stimuliatorius blyksteli ir erzins jus sulenkti kojų pirštus.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Gcandy gali pasigirti 2 galingais varikliais, iš kurių vienas yra bagažinėje, stimuliuojantis G tašką, o vienas variklis yra piršte, stimuliuojantis klitorį. Gcandy veikimo laikas yra ne trumpesnis nei 4 valandos su įkrovimu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Galingas, naujoviško, patogaus dizaino vibratorius, skirtas poroms arba savistimuliacijai su itin lanksčiomis stimuliuojančiomis rankomis, skirtomis jautriausioms jūsų kūno vietoms stimuliuoti. 3 galingi, tylūs varikliai, kuriuos galite naudoti kartu (M1, M2 ir M3) arba atskirai (M1 ir M2) arba (M3).

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    10 skirtingų vibracijos režimų, pritaikytų jums patogiu begaliniu malonumu. Kelionė rasti savo giliausią troškimą...

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Remote Controlled Rotating Love Balls Purple

    Efektyviam dubens dugno treniruotėms!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Sukurtas lengvam naudojimui, todėl valdymas bus greitas net ir tamsiausią naktį. Be nusivylimo ir puikiai tinka malonumui, tik vienas paspaudimas suteiks jums intensyvios stimuliacijos.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rechargeable Slim

    Šis klasikinės formos plonas atmosfera suteikia archetipinę žaislo patirtį, kuri priklauso ant bet kurio naktinio staliuko! Su septyniais galingais greičiais ir funkcijomis nuo lengvo iki laukinio, šis mielas mažas fantastinis prietaisas yra ne tik atsparus vandeniui, bet ir visiškai panardinamas, todėl jis yra puikus vonios ir dušo palydovas smagiems žaidimams vandenyje vienas arba su partneriu! Nuvalykite akimirksniu su žaislų valikliu ir nuplaukite šiltu vandeniu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Power Wand yra labai galingas lazdelės masažuoklis su elegantišku ir gražiu dizainu. Masažuotojo galvutė padengta silikonu, turinčiu reikšmingų patogų paviršiaus plotą, kuris galingą vibraciją jūsų kūnui. Galva suteikia gilią ir neprilygstamą galią be diskomforto dėl stingdančios rankenos. Power Wand yra belaidis ir įkraunamas, todėl galite jį pasiimti visur, kur tik norite! Palieskas!

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O The LingO Purple

    LingO paverčia jūsų liežuvį žmogaus vibratoriumi su geriausiai vibruojančiu liežuvio žiedu iš Screaming O. Suteikite dilgčiojimo posūkį oraliniam seksui su šiuo saugiu ir patogiu mini vibratoriumi su galingu varikliu, kuris lengvai stimuliuoja.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 161 į 192446 viso

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.